Het geboortekaartje van Feline

Het geboortekaartje

Een heel leuk onderdeel van de voorbereidingen op de komst van de baby tijdens de zwangerschap, is het ontwerpen en vinden van het geboortekaartje voor je kindje. De boodschapper per post aan belangrijke mensen om je heen dat jullie kleintje is geboren. We wilden graag een kaartje dat past bij de kaartjes van Lana en Aimy, maar toch ook heel eigen is. Maar ook een soort van symbool stond voor onze drie meisjes die samen ons gezin compleet maken. Vandaag laat ik jullie de geboortekaartjes van Lana en Aimy nog een keer zien en de keuze voor het geboortekaartje van Feline en het speciale versje wat erin staat.

Het geboortekaartje

Dit geboortekaartje hadden we toen gekozen voor Lana. Een lief, klein, schattig kaartje met vlindertjes, bloemen en veel roze.

Het geboortekaartje

Het geboortekaartje

En dit geboortekaartje hadden we voor Aimy. Ook vierkant, lief en schattig en het terugkomende vlindertje en bloemetjes. We zijn dol op roze, maar ook mintgroen/turquoise dus dit lieten we ook bij Aimy in het geboortekaartje terugkomen.

Het geboortekaartje

Dit is de voorkant van het geboortekaartje van Feline. Dit keer lieten we de geboortekaartjes ontwerpen door het team van Lief Leuk en Eigen. Ik ontmoette hen op de Negenmaandenbeurs waar ik ‘stiekem’ al zwanger liep, ik was toen namelijk er net een weekje achter dat ik zwanger was dus ik deed al volop inspiratie op. Toen zij mij het aanbod deden de geboortekaartjes voor ons te willen maken, was ik dan ook door het dolle heen. De letters Feline en een aantal vlindertjes zijn gemaakt van goudfolie. De mintgroene en roze kleur komt weer terug en de vlindertjes die Lana en Aimy ook op hun kaartje hebben. Ook dit kaartje is vierkant en past in onze ogen erg mooi bij de geboortekaartjes van de andere meisjes. We hebben de kaartjes ingelijst en deze hangen op hun eigen kamertjes. Zo blijft het een mooie herinnering voor altijd.

Wat we zo leuk vinden aan dit geboortekaartje is dat deze speciaal zo voor ons ontworpen is. Je ziet dan ook echt Lana en Aimy erop staan en natuurlijk Feline. Ook onze kat Patrick mocht niet ontbreken.

Het geboortekaartje

In verband met Privacy staat hier even een nep adres erop. Dit is de binnenkant (rechterkant) met haar geboortedatum, geboortetijd, gewicht en onze gegevens.
Het geboortekaartje versje

En dit is de linkerkant aan de binnenkant met een versje wat wij erg treffend vinden.

Met mij erbij is het 4 meisjes op een rij
Drie zusjes en één die mama heet
Maken het geluk van papa compleet

We hebben ze laten verzenden via de verzendservice van Lief Leuk en Eigen waardoor we zelf niet hoefden omkijken naar de verzending ervan. Wij leverden een Excel sheet aan met alle adressen en zij drukten deze af op mooie bijpassende adresstickers, enveloppen en mooie sluitstickers. Enorm blij zijn we hiermee.

Ik ben benieuwd wat jullie van ons geboortekaartje voor Feline vinden. Waar lette jij op bij de keuze voor geboortekaartjes? Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen en reacties. Laat ze weten bij de comments.

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

24 reacties

 • Stefanie
  26 september 2017

  Wat een mooi geboortekaartje, Ik vind de kleur ook zo mooi!
  Wij lette bij de geboortekaartjes erop dat het ook bij ons zou passen. En kozen 2x voor hetzelfde thema, zodat de kaartjes ook bij elkaar passen.

 • Lisette
  26 september 2017

  Ik vind het een mooi en lief kaartje! Ook het tekstje erin is prachtig. Wij hebben twee verschillende geboortekaartjes voor onze kinderen. Voor mijn dochter een klassiek kaartje. Voor onze zoon een persoonlijk ontworpen kaartje. Daar staan wij ook op, met de huisdieren en er komen details in terug van onze hobby’s.

 • Kelly
  26 september 2017

  Het is een prachtig kaartje geworden! En leuk hoe je al die kleine details steeds hebt terug laten komen. Ook het idee erachter om alle 3 jullie meisjes erin te verwerken samen met Patrick vind ik heel leuk.

 • Sylvia -alovelyadventure
  26 september 2017

  Wauw wat een prachtig kaartje. Heel bijzonder ook om de kaartjes met elkaar te laten matchen. Zo leuk ook dat julie Patrick ook in het kaartje hebben terug laten komen! Het versje is echt superschattig?

 • Aneta
  26 september 2017

  Heel leuk! En vooral de tekst, die zegt dat jullie compleet zijn. Het lijkt me best lastig om een geboortekaartje te kiezen. Er is tegenwoordig zoveel moois

 • Loes
  26 september 2017

  Wat een superleuk kaartje! Vind de kleurtjes en tekening heel leuk.

 • Lisanne
  26 september 2017

  Mijn enige eis was simpel. Waren eigenlijk maar 2 kaartjes die ik mooi vond. 5 maanden voor mij was mijn nicht uitgerekend en die had 1 van die 2 kaartjes gekozen voor haar dochter dus bleef de mooiste voor mij over. Een klein gedichtje over hoe welkom ze was, namen, adres en telefoonnummer. Dat was het. Enige wat ik er een volgende keer bij zou zetten is vaste bezoektijden. Heb echt een trauma aan mijn kraamweek…

 • femketje
  26 september 2017

  wat een schattig en perfect matchend kaartje met de rest 😀

 • Romy
  26 september 2017

  Wat een prachtig kaartje! Heel meisjesachtig, persoonlijk en lief. Ik vind het gedichtje ook supermooi!

 • chucky1012
  26 september 2017

  Zo een prachtig kaartje…..

  Xoxo

 • Shanty
  26 september 2017

  Wat een prachtig ontworpen kaartjes! En wat passen ze mooi bij elkaar! Voor ons ook een must bij onze 2de dochter ? De gekozen teksten bij Aimy en Feline over hun grote zus(sen) & jullie gezin vind ik zo liefdevol!!

 • Rachel
  26 september 2017

  Wat een mooi kaartje!
  Wij hebben ook de kaart laten ontwerpen, wat het toch wat persoonlijker maakt. De tekst van de eerste kwamen we tegen op een kaartje in het ziekenhuis. De tranen sprongen in mijn ogen toen ik het las en die is toen snel doorgestuurd naar de ontwerper.

 • Hilde
  26 september 2017

  Mooie kaartjes! Er is tegenwoordig zoveel keuze! Ik houd van simpel en klassiek dus zal dat ‘later’ niet zo moeilijk worden.. Voor mij wordt het al gauw te druk haha. Mijn schoonmoeder maakt van het kaartje een schoentje en die doet ze in een plastic ei met een lint zodat je die op kunt hangen.. ook een leuk idee om er wat mee te doen.

 • Babet
  26 september 2017

  Mooi kaartje! Ik vind het vooral heel leuk dat Lana en Aimy zo herkenbaar zijn! Lana op haar step met die lange haren en Aimy zittend op de grond. En dan ook nog Patrick erbij. Zo leuk!!
  Wij hadden het meisjeskaartje snel gevonden, maar toen kwam het lastige gedeelte, het jongenskaartje. We wilden namelijk pas bij de geboorte het geslacht weten, dus moesten we wel twee kaartjes klaar hebben staan. Uiteindelijk een paar weken voor de bevalling definitief de knoop doorgehakt voor het jongenskaartje. Toch niet nodig gehad, want bijna 4 weken geleden is ons meisje geboren!

 • Essma
  26 september 2017

  Prachtig kaartje! De teksten zijn zo leuk en lief! ?

 • Jodi - liefthuis
  26 september 2017

  Heel mooi. Vind vooral de kleuren in vombi met dat folie prachtig.

 • Maartje
  26 september 2017

  Wat een prachtig kaartje en super mooie tekst!

 • rachel
  26 september 2017

  net als de kaartjes van de meiden is deze ook weer zo leuk en lief 😀

 • Celine
  26 september 2017

  Wat een mooi geboortekaartje! Het versje is ook prachtig!

 • zebrazonderstrepen
  26 september 2017

  heel erg mooi gedaan!

 • Elisabeth
  26 september 2017

  Wat een super leuk kaartje! De tekst is ook echt heel leuk 🙂

 • Inge
  26 september 2017

  Super leuk versje !

 • Anne-Sterre
  26 september 2017

  Erg leuk dat het zo persoonlijk ontworpen is. Fijne kleurtjes!

 • Anneleen
  30 september 2017

  Super mooi en lief kaartje!!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.