Video voor Femme: Help ik ben zwanger!

FemmevideoSuper tof, ik kreeg dinsdag een mailtje of ik voor het Youtube Kanaal Femme een video wilde opnemen voor hun ‘G-day’ oftewel Guest day. Een video die zou gaan over het moederschap, met een humoristische factor erin. Yannick en ik zijn die dag gelijk aan de slag gegaan met filmen en gisteren stond het filmpje op het kanaal van Femme. Je kunt je voorstellen hoe zenuwachtig ik geweest ben hiervoor, ineens zo’n groot publiek die mijn video kon bekijken! Vandaag deel ik de video met jullie! Ps. De titel is wel misleidend, natuurlijk ben ik niet zwanger! (say yes, to the weddingdress!)


Klik hier als je de video niet kunt zien

We wilden de video in chronologische volgorde laten verlopen, van zwangerschapstest tot de leeftijd die Lana nu heeft. Ik ben benieuwd of zowel niet-mama’s als mama’s (en papa’s natuurlijk!) herkenning hierin kunnen vinden. Ik ben natuurlijk heel benieuwd wat jullie van de video vinden! Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

40 gedachten over “Video voor Femme: Help ik ben zwanger!”

 1. Dat zonder lijstje naar de winkel gaan…. Dat is wel heel herkenbaar. Peter komt alleen altijd terug met een heleboel wat we niet nodig hebben. Vooral heel veel eetbare dingen! Ach, dat heeft ook wel z’n voordeel.
  Marion onlangs geplaatst…Bladieblablog #21My Profile

 2. Wat fijn je mobiele site! En ja ik zag gister avond dit filmpje, echt hilarisch! Ik heb me rot gelachen! 🙂 en zoals Marion ook al zegt, dat zonder lijstje naar de winkel.. Ook hier heel herkenbaar
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Februari 2015 #2My Profile

 3. Hahaha!! Super grappig!! Hier gaat dat nog steeds zo. Daarom doe ik de boodschappen haha! Ps. Had je al de blogspiratie tag al gezien? Ik weet niet of je het leuk vind maar omdat je 1 van m’n 3 grote voorbeelden bent, heb ik je getagd. Ik ben heel erg benieuwd naar jou antwoorden. Ik hoop dat je hem wil invullen! Liefs! Eva
  Eva onlangs geplaatst…Leuke blogspiratie tagMy Profile

 4. Wat een leuke video! Ik heb echt gelachen! Ik denk dat vooral het “jij bent nu” tijdens voetbalkijken bij mij voor zal komen..

 5. Erg leuk stukje kelly, en jannick. Haha heb me op sommige momenten helemaal suf gelachen, vooral met de zwangere buik. Ben ik dik? Haha ja je buik, zo herkenbaar! Fijn ook de mobiele site:)

 6. Dankjewel voor je tag Eva 🙂 Echt een groot compliment dat je me als voorbeeld ziet!

 7. Haha heerlijke video! Heel leuk gemaakt! Ik hoop dat die autostoel in het echt niet zo lastig is hoor, Yannick 😉 En Yannick die alleen maar afkomt met een bak bier en pampers, haha!
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 4My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.