Dia1Zoals ik gisteren al aankondigde in mijn photodiary, zou er nog een vlog komen van afgelopen zondag. De dag dat we Scarlet en Joyce hadden uitgenodigd om te filmen voor onze youtube kanalen. Dat was zo’n gezellige dag vol lol dat ik het leuk vond om deze te vloggen en met jullie als een soort ‘behind the scenes vlog’ te delen. Kijk je mee hoe deze gezellige zondag er voor ons uitzag?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat vonden jullie van deze vlog, achter de schermen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties.
Ook wens ik jullie bij deze een heel prettig weekend toe.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

13 gedachten over “Filmen met ikvrouwvanjou, behind the scenes Vlog #33”

  1. Hahhaa, mijn vriend deed een keer perongeluk mijn broek (skinny/strech) aan. Voor jullie info: hij is 1,94 m. Je snapt het: té grappig hahaa.
    Yannick in jouw gouden truitje stond ook errug charmant 😉
    Linda | OneDayTrip onlangs geplaatst…Quote #2My Profile

  2. Leuk om te zien! Wat is Lana schatrig, ik vind het stiekem wel jammer dat we haar niet meer te zien krijgen hoor 🙁 Maar ik begrijp het wel. Wat loopt ze al goed met haar wagentje zeg! Hahaha en echt geweldig om jullie nog eens in elkaars kleren te zien, was je tshirt niet enorm uitgerokken? 😀 Mijn vriend heeft ooit eens een trui van mij aangedaan en nadien was die veel te groot voor mij 😀
    Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Op de biechtstoel: mijn kleine kantjesMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.