Dezelfde outfit : 2 jaar geleden en nu!

outfittoenennuIk droeg deze week een outfit en toen ik hem aantrok besefte ik me dat ik deze outfit twee jaar geleden ook al droeg en met jullie deelde in een outfit post. Ik was toen pas net begonnen met bloggen, wist weinig af van het maken van foto’s, belichting etc. maar het is vrijwel dezelfde outfit. Toen was ik een meisje van 22, nog niet zwanger en nog gewoon een student, nu ben ik moeder van een dochter van 17 maanden, verloofd, eigenaresse van mijn eigen bedrijf waar ik fulltime aan werk. Op de Kelly van toen ben ik net zo trots, maar het is wel heel leuk om het verschil te zien! Kijken jullie mee?

Toen: Duckfase en lekker overbelicht in selfie stand een outfit of the day maken!

Nu: Mijn haar is wat langer gegroeid en ik heb een wat betere camera gekocht.

Toen: What was i thinking: Zelf de outfit foto’s willen maken met de zelfontspanner dus dan maar springen ???

Nu: Kraagje omhoog? haha.

Toen.

iutfiuttoien

Nu: Ik denk ook wel dat aan mijn gezicht te zien is dat ik twee jaartjes ouder geworden ben en wat meer ‘volwassen’ eruit zie.

Wat heb ik aan op deze outfit? Een jeans van H&M, dezelfde jeans maar dan een nieuwe met iets meer donkere wassing (wel dezelfde maat!), een kanten top van Primark, een longsleeve van Vero Moda (die van 2015 heeft een andere kleur) en een denim gilet. Nog steeds een hele fijne outfit! Ik draag schoenen van Van Haren (andere als in 2013). Ik vind het heel leuk om deze vergelijking zo te zien en ik ben stiekem ook heel trots op het feit dat ik nog dezelfde maat draag, dat gezond leven voor mij persoonlijk, zo geloond heeft.

Wat vinden jullie van deze vergelijking? En de outfit zelf? Hebben jullie ook items in je kast hangen die je al jaren met plezier draagt?
Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

61 gedachten over “Dezelfde outfit : 2 jaar geleden en nu!”

 1. Wat mij vooral opvalt is je mooie slanke lijn!! 🙂
  Volgende week wordt mijn kleine meid 2j en ben nog steeds m’n babybuikje niet kwijt 😉 eigen schuld hoor :). Maar door jou foto’s ben ik weer gemotiveerd. Liefs

 2. Het ziet er nu allemaal een stuk professioneler uit. Al vind ik die sprong best leuk! Ja, je kan goed zien dat je twee jaar ouder bent qua volwassen uitstraling.
  Marion onlangs geplaatst…The Lazy Sunday TagMy Profile

 3. Leuk dat je deze outfit nog steeds draagt en dat er in een paar jeer tijd zoveel kan veranderen, maar dat sommige kledingstukken die tijd gewoon overleven. Mjn jeansjasje gaat al een aantal jaren mee, hij is ook erg fijn rn met van alles te combineren. Verder heb ik een aantal vesten die ik ook al jaren draag omdat ze zo fijn zijn.
  Henny onlangs geplaatst…Mijn plannerMy Profile

 4. Haha geweldig, wat me vooral opvalt is de fotokwaliteit & scherpte van de fotos nu die erg is verbeterd! Je gezicht is zienbaar veranderd, maar je outfit staat je nu nog steeds leuk op allebei de fotos!:)

 5. Wat leuk dit! Je ziet inderdaad goed dat je je fotoskills goed ontwikkeld hebt! Ik heb zelf ook nog wel dezelfde maat als 5-10 jaar geleden (die vind ik ook wel groot genoeg, helaas), maar als je tussendoor een kindje hebt gekregen is dat toch wel weer bemoedigend om te zien voor (toekomstige) moeders.

 6. Kelly Caresse

  Nee twee jaar geleden was Lana er nog niet (ze is 16 maanden 🙂 ) thanks voor je berichtje xx

 7. Leuk! Ik deed afgelopen week hetzelfde. Nu bijna dertig (vrijdag….aaaah!) Maar weer netjes op de maat van toen en toch is er zoveel veranderd zoals de geboorte van mijn zoon van 14 mnd.

  Ik vind je het super doen Kelly en nog mooier dan toen!

 8. wat een leuke vergelijking. je ziet echt dat je gegroeid bent (niet letterlijk haha) ik ben nu net pas begonnen met bloggen en heb m’n eerste outfitpost al online staan, nu ben ik heeel benieuwd hoe ik daar over 2 jaar op terug kijk haha.
  X diana
  diana onlangs geplaatst…Meer vaste bezoekersMy Profile

 9. Hihi, heel erg leuk om het verschil zo te zien! En inderdaad fijn dat je na je zwangerschap enzo nog in dezelfde maat past 😉 Je foto’s zijn nu inderdaad een heel stuk beter geworden, hele mooie foto’s trouwens! Ik vind het kanten bloesje supermooi op een jeans, maar het korte jeansjasje is niet zo mijn ding.
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Op de biechtstoel: mijn kleine kantjesMy Profile

 10. Grappig om het verschil te zien. Ik heb inderdaad ook items die al jaren in mijn kast hangen. Goed idee om die via foto’s eens naast elkaar te leggen. 🙂

 11. Wat leuk om te zien zeg. En wat heb jij toch een prachtig slank figuurtje. Heel mooi! Je bent inderdaad een stuk volwassener geworden in je gezicht. Ik heb zelf ook veel kledingstukken die ik na een aantal jaar nog altijd met veel plezier draag.
  Jorien onlangs geplaatst…Zondags Ontbijtje ❤ PancakesMy Profile

 12. Ja, ik weet nog dat ik deze outfit toen zo leuk vond! Ik ging toen zelf ook zoeken naar de top en het gilet maar kon ze niet vinden. Je bent wel volwassener geworden ja, maar ik vind de sprong uit de ‘toen’-foto ook leuk!

 13. Kelly Caresse

  Hihi ik kwam er toen half maart achter dus ik was onwetend of it just happened haha #tmi

 14. Wat een leuk artikel! Je wordt steeds knapper 🙂 Leuk om de verschillen te zien. Je bent echt getransformeerd van een student naar een volwassen vrouw.
  Jess onlangs geplaatst…Sam’s food diaryMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.