Happy Challenge week 2: Wat is mijn ultieme droom?

Dromen is voor mij een belangrijke waarde, waarom? Door te dromen kijk je vooruit door een roze bril en bekijk je naar een toekomstbeeld welke voor jou ideaal is. Door te dromen durf je obstakels opzij te zetten en in je hart te kijken naar wat je echt zou willen. Dromen is fijn, ook dromen in mijn slaap vind ik heerlijk. Vandaag geef ik mijn uitwerking op de opdracht uit de tweede week van de happy challenge welke helemaal in het teken staat van dromen. Er is toch niets mooiers dan dromen, over wat je wilt bereiken, wat je zo gelukkig kan maken!

Door je dromen met anderen te delen stel je jezelf kwetsbaar op. Je stelt daarmee je hart open voor anderen door hen erin te laten kijken. Door te vertellen over je dromen maak je aan anderen duidelijk wat je zo graag zou willen in het leven. Een ander kan mee gaan dromen met je en fantaseren hoe dat er dan uit zal zien. Ook kunnen anderen je ermee omlaag halen ‘dat bereik je toch niet’. Belangrijk is om bij jezelf te blijven en te geloven in jezelf. Door te geloven in jezelf kun je bereiken wat je wilt. Vandaag deel ik met jullie een grote droom van mij en hiermee stel ik me kwetsbaar op maar laat ik ook zien dat het okee is om te dromen. Je mag dromen en je mag fantaseren over je wensen voor de toekomst. Hoe realistisch deze ook mogen zijn, je mag zijn wie je bent en laten zien wat je graag wilt bereiken.

Maandag heb ik in mijn mommy monday artikel mezelf kwetsbaar opgesteld en verteld wat mijn grote droom is. Mijn grootste droom is eigenlijk al uitgekomen en dat is mama worden. Ik vind het geweldig om mama te mogen zijn en ik wil daarom ook zoveel mogelijk tijd kunnen besteden aan Lana.

Mijn droom die ik vandaag met jullie ga delen gaat over ondernemersschap. Ik vind het geweldig om te ondernemen en voor mezelf te werken. Ik zou dolgraag als thuiswerk-mama willen werken. Mijn droom is om te kunnen leven van mijn blog omdat ik het zo heerlijk vind om te schrijven. Ik heb Kellycaresse.nl  gisteren ingeschreven bij het KVK wat Kellycaresse.nl nu officieel een bedrijf maakt, wat een mooie mijlpaal vind ik dat.

Of het realistisch is om te dromen dat ik ooit zal kunnen leven van mijn bedrijf?  Dat weet ik niet maar de weg naar het bereiken hiervan is al heel mooi omdat ik zo geniet van het bloggen en werken voor mezelf. Ik geniet van jullie lieve reacties, en alles wat er omheen komt kijken. Door deze droom stapsgewijs te verwezenlijken kan ik eraan werken om zoveel mogelijk tijd thuis te kunnen besteden aan Lana en eventueel meerdere kinderen. Ik hoop ooit thuiswerk-mama te kunnen worden en te kunnen genieten van dat wat ik bereikt heb en zelf opgezet heb lekker in de buurt van mijn kindje(s).

Eerlijk is eerlijk, nu is dit gewoon nog niet mogelijk en zal ik na mijn verlof weer parttime aan de slag gaan op mijn werk.  Voor mezelf werken vind ik gewoon heel erg fijn. Het is hard werken. Het vraagt om meer dan een 9 tot 17 uur mentaliteit, want voor jezelf werken is eigenlijk continue met je bedrijf bezig zijn. Maar dat is het juist helemaal waard omdat je het zelf hebt ontwikkeld. Ik hoef er niet rijk van te worden in de portemonnee, als ik in kost kan voorzien ben ik al heel erg trots en blij. Het levert me mentaal zoveel meer op omdat het een uitdaging is en ik mezelf er in kan ontplooien, het mooiste salaris dat ik ervoor terug krijg is de liefde die terugkrijg van het thuiszijn voor mijn kinderen. Het is geen makkelijk haalbaar doel maar dat maakt ook niet uit want Rome en Parijs zijn ook niet gebouwd in een paar dagen. Zolang ik blijf genieten van wat ik er nu allemaal voor doe, en de mooie kansen die ik krijg dan heb ik al een groot deel van mijn droom bereikt. Het feit dat jullie graag komen kijken op mijn website is al zo onwijs veel waard en daar blijf ik me om verbazen. Daar ben ik jullie zo dankbaar voor.

Ik blijf dromen en mijn best doen om hieraan te werken. Nu ik mijn grote droom gedeeld heb, ben ik onwijs benieuwd naar jullie dromen! Wat zou jij zo graag willen bereiken in de toekomst, of wat heb je al bereikt waar je al jaren van droomde? Deel het in de comments of doe mee met #dehappychallenge door erover te bloggen of via sociale media mee te doen.

Hoe je mee kunt doen met de happy challenge:

Share the happy challenge love! De opdrachten zijn niet makkelijk, ze laten je diep nadenken over wat je nu echt wilt en waar je voor staat in het leven, maar daarom is het ook een uitdaging of challenge. Ik wordt ontzettend vrolijk en trots van al jullie leuke reacties, en de vele bloggers die ook meedoen met de challenge.

Jullie mogen je happy challenge artikelen ook spammen in de comments want ik wil ze allemaal lezen!

Kijk ook op de leuke blogs van Marieke en Lisanne om te zien hoe hun de opdracht van deze week hebben uitgevoerd.

 1. Introductie artikel van de Happy challenge
 2. Week 1: Wat zijn mijn waarden? 

Keep on dreaming, and live your dreams!

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

40 reacties

 • Saskia
  24 januari 2014

  Mooi geschreven en het is ook zeker een mijlpaal dat je bent ingeschreven bij de kvk, gefeliciteerd!
  Saskia onlangs geplaatst…Thee: mini reviewsMy Profile

 • Maaike
  24 januari 2014

  Haha, jullie dromen hebben allemaal met bloggen te maken! En ik zal hier zeker een linkje posten als ik de opdracht heb uitgewerkt, die van vorige week zie je bij de commentluv-verwijzing in DIY-vorm!
  Maaike onlangs geplaatst…Simpele DIY: Vergeet je waarden nietMy Profile

 • Nadia
  24 januari 2014

  Het lijkt me inderdaad heel fijn als je voor jezelf kunt werken en uiteindelijk kunt leven van je blog! Mooie droom. Leuke opdracht, ik ga er weer mee aan de slag (wel voor mezelf, want ik heb geen blog).

 • xhannahs
  24 januari 2014

  Mooie droom! En gaaf dat je gisteren weer een stapje in de richting van je droom hebt gezet! 🙂
  xhannahs onlangs geplaatst…NEW IN | Ipad AirMy Profile

 • Geertje
  24 januari 2014

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Super gaaf! Wat heb je dit mooi beschreven!
  Geertje onlangs geplaatst…Taco’s Maar Dan Anders…My Profile

 • Barbara
  24 januari 2014

  Gefeliciteerd met de KvK inschrijving, nu is het ‘echt’ !
  Barbara onlangs geplaatst…De Felicitas Ouders van Nu Zwanger BoxMy Profile

 • Kimberly
  24 januari 2014

  Het is al een hele mijlpaal inderdaad dat je blog nu je eigen bedrijfje is, echt super super gaaf! 😀 Ik hoop dat je droom gaat uitkomen! 😀 Ik heb vele dromen, maar de grootste is toch wel dat ik beter word. Helaas zit het er nu nog niet in maar wie weet of 20 jaar.. Ik ga er binnenkort ook een blogje over maken 🙂
  Kimberly onlangs geplaatst…The Boyfriend Tag – Wat weet Dylan van mij?My Profile

 • Linda
  24 januari 2014

  Zeker een mijlpaal! Ik hoop dat je droom uit gaat komen! 🙂
  Hier moet ik eens even goed over nadenken… Dan wil ik er wel weer over bloggen denk ik!
  Linda onlangs geplaatst…Kaas #1 | Utrecht & randomMy Profile

 • Marieke
  24 januari 2014

  YES! Kelly heeft haar droom toch beschreven! 🙂 Heel goed, meid! Het is heel eng om jezelf zo bloot te geven, dat vond ik zelf ook. Maar voelt goed nu het eruit is, toch? Ik vind dat niet arrogant. Het is JOUW droom en iedereen moet jou maar goed in de gaten houden, want je groeit als een speer!
  Marieke onlangs geplaatst…HAPPY CHALLENGE #2 | Wat is jouw droom? Nú ga je hem waarmaken!My Profile

 • Bibian
  24 januari 2014

  Wat kan je toch mooi schrijven kelly. Ik hoop dat je droom uit komt. Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Weight Watchers update #7My Profile

 • vanessa
  24 januari 2014

  Mooi geschreven! Gefeliciteerd met je inschrijving bij de KVK. Het lijkt me fantastisch om je blog als eigen bedrijf te hebben.
  vanessa onlangs geplaatst…Wat staat er op mijn nachtkastje?My Profile

 • Leah
  24 januari 2014

  Wat super dat je je blog hebt ingeschreven bij de KvK, gefeliciteerd! En natuurlijk hoop ik dat iedereen zijn/haar dromen uit mogen komen!

 • mamoesjka
  24 januari 2014

  Wat heb jij een onwijs leuk werkplekje… dat behangetje, mooi!!
  Gefeliciteerd met je inschrijving!
  mamoesjka onlangs geplaatst…Foto en tekening boom WINNEN!!!!My Profile

 • Natasja
  24 januari 2014

  Nog gefeliciteerd met je mijlpaal Kelly! Heel erg tof. Misschien dat je droom nu nog geen werkelijkheid is maar je hebt al wel een goed begin gemaakt. Je weet wat ze zeggen, een goed begin is het halve werk. 😉 Mijn droom op dit moment is simpelweg werk, haha. Ik ben al een poos op zoek maar het wilt niet lukken sinds mijn afstuderen. Het allerliefst zou ik een baan vinden als creatief therapeut en dan daarnaast lekker bloggen.
  Natasja onlangs geplaatst…Sneeuwvlokjes knippenMy Profile

 • Sophie
  24 januari 2014

  Ik vind het sowieso ontzettend gaaf dat je je bij de KVK hebt ingeschreven, wat een mijlpaal! Gefeliciteerd daarmee! Ik denk dat – als je daadwerkelijk een inkomen uit je blog kunt halen – je droom hartstikke mooi aansluit bij deze mijlpaal. Wat zou dat mooi zijn zeg!
  Mijn droom is mijn studie afronden en psycholoog worden, wellicht doe ik mee aan deze challenge hihi (:
  Sophie onlangs geplaatst…Win – 3 x The Body Shop ter waarde van €23!My Profile

 • Angela
  24 januari 2014

  Mooi geschreven! En gefeliciteerd met deze mijlpaal!
  Mijn droom is om over 3 maanden een gezonde dochter op de wereld te zetten. Hierna mijn afstudeerfase afronden en diploma op zak te hebben. En dat het bedrijf wat we nu aan het opzetten zijn goed gaat lopen zodat ik vanuit huis kan werken met ons kindje om me heen.

 • MijnNotitieboek
  24 januari 2014

  Gefeliciteerd met je inschrijving! Ik vind je droom erg uitgebreid en mooi omschreven. En je bent al supergoed op weg met je blog, het is leuk dat je ons in dat hele proces meeneemt. Je kan echt merken dat het je passie is, er komt elke dag een blog online, elk stuk is weer uniek en leuk. En als het je passie is komt die droom wel goed! Ik zou zelf denk ik niet zo snel vanuit huis willen werken, ik vind het ergens anders bezig zijn juist leuk. Mooi dat dat bij iedereen weer verschilt!
  MijnNotitieboek onlangs geplaatst…Happy Challenge: Opdracht 1My Profile

 • Anouk
  24 januari 2014

  Mooie droom! Gaaf dat je blog nubeen echt bedrijf is, dat is al een stap in de goede richting.
  Anouk onlangs geplaatst…Fashion friday: Trends lente en zomer 2014My Profile

 • Joyce
  24 januari 2014

  Mooi geschreven! Ik skip deze tweede uitdaging omdat ik op dit moment niet kan schrijven over mijn droom. 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Tag: Instagram!My Profile

 • Hester
  24 januari 2014

  Wat een fijne opdracht weer! Ik denk dat jij je droom gaat halen want ik zie hoe veel liefde en energie je in je werk stopt dus ik geloof echt dat jij veel gaat bereiken!
  Hester onlangs geplaatst…Review: Het GlutengevaarMy Profile

 • Debbie
  24 januari 2014

  Je bent al goed op weg met jouw droom, mama ben je al en wat je hier beschrijft gaat je ook zeker lukken. Mooi geschreven, nu ben ik zelf aan de beurt om mijn droom uit te werken op me blog.
  Debbie onlangs geplaatst…Baby kleertjes kriebelsMy Profile

 • Nicole
  24 januari 2014

  Echt super je droom.. En enorm knap dat je gewoon stappen onderneemt… wie weet komt je droom ooit nog uit!

  Ik ga hem misschien vandaag toch nog online zetten hihi!
  Nicole onlangs geplaatst…Guilty pleasuresMy Profile

 • Sonja
  24 januari 2014

  Mooi, altijd blijven dromen is belangrijk inderdaad. Gaaf dat je inmiddels van een hobby je werk hebt kunnen maken; mijn droom!
  Sonja onlangs geplaatst…Docu to watch: The day before: Isabel MarantMy Profile

 • Marianne
  24 januari 2014

  Mooie droom lijkt me zo. En die kan je zeker laten uitkomen denk ik. 🙂

 • Robin
  24 januari 2014

  Prachtige woorden weer! <3
  Robin onlangs geplaatst…Review: yes to carrots shampooMy Profile

 • T.G.I.F. ‘Happychallenge Opdracht 2: Dromen’ |
  24 januari 2014

  […] zeker ook een kijkje bij Lisanne, Marieke en Kelly! Hun dromen zijn ook heel mooi beschreven. Erg leuk dat we op deze manier (dankzij hen) elkaar […]

 • Anne Solveig
  24 januari 2014

  Wat een mooi artikel Kelly! Mijn droom weet ik even niet. Nu ik geen juf meer kan worden ben ik een beetje in de war 🙂
  Anne Solveig onlangs geplaatst…SIMPLY EVERYDAY MAKE-UPMy Profile

 • Lilly
  24 januari 2014

  Wat een mooie droom, je bent al ver gekomen, en zal nog een hoop bereiken. Als je thuis-werk mama kan zijn, is dat je zeker gegund! 🙂

 • Bianca
  24 januari 2014

  Mooie opdracht om over na te denken!
  Bianca onlangs geplaatst…Tag | First TingsMy Profile

 • Dagmar
  25 januari 2014

  Wauw wat een ontroerend artikel, heel mooi geschreven en wat mooi dat je het deelt. Ik weet zeker dat jij je dromen gaat realiseren topper <3
  Dagmar onlangs geplaatst…TRAVEL / Kraków HighlightsMy Profile

 • Lies
  25 januari 2014

  Ik doe weer mee! 🙂
  Lies onlangs geplaatst…De Happy Challenge: wat is jouw droom?My Profile

 • Zo simpel is dan geluk
  25 januari 2014

  Mooi geschreven. Ik hoop dat er een moment komt dat je kan leven van je bedrijf! Mama worden is ook mijn droom. Ik heb er op mijn blog meer over geschreven.
  Zo simpel is dan geluk onlangs geplaatst…De happy challenge: dromenMy Profile

 • Whitney
  26 januari 2014

  Gefeliciteerd met je eigen bedrijf! Ik doe ook mee aan de happy challenge. Blogje komt snel.
  Whitney onlangs geplaatst…Een off-dayMy Profile

 • Minoesjka
  26 januari 2014

  Wat goed dat je je hebt ingeschreven bij de KvK! De eerste stap is dus gezet om je droom te realiseren, en ja, of de rest uit zal komen? De tijd moet het leren.
  Door dat ik toch wat ouder ben, zal mijn droom ben ik bang nooit meer gerealiseerd kunnen worden, maar gedeeltes misschien wel op een andere manier, en dat is ook mooi!

 • Rosebird
  27 januari 2014

  Mooi geschreveb en inderdaad dat je droom niet in één keer uitkomt en dat het ook niet erg is. Dat je in ieder geval moet bouwen aan je droom. Ik heb eigenijk dezelfde droom, die bij jou al is uitgekomen: moeder worden. Ik heb er vandaag wat over gepost.
  Liefs
  Rosebird onlangs geplaatst…Happychallenge 2 ~ Mijn droom in een gifjeMy Profile

 • Stephanie
  27 januari 2014

  Wauw, mooie droom! En van harte met je KvK inschrijving!! 😀

 • Jennn
  28 januari 2014

  Mooi geschreven! Leuke opdracht hebben jullie ervan gemaakt weer 🙂
  Jennn onlangs geplaatst…Mijn Bodieboost bucketlistMy Profile

 • Happy Challenge – Week 2: Dromen | Zowiezoe
  29 januari 2014

  […] online kwam begonnen er radartjes te draaien waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. Marieke, Kelly en Lisanne gaven weer het goede voorbeeld en barstten los met hun grote dromen. En de bloggers […]

 • Diary donderdag: Dare to dream big, creativiteit en food - Kelly Caresse | Kelly Caresse
  30 januari 2014

  […] problemen vandaan komen en wacht ik op de uitslag van mijn huisarts. Anyways, een nieuwe diary. ‘Dare to dream big’, het motto dat perfect paste bij de happy challenge opdracht van week 2. En aan die dromen heb ik […]

 • HAPPY CHALLENGE #2 – Wat is mijn droom? | Droene
  4 februari 2014

  […] naar de dromen van anderen? Zie o.a. : Marieke van Woesik, Lisanne Leeft en Kelly Caresse. En neem ook een kijkje op de facebookpagina voor nog meer […]

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.