Gezonde Boodschappen Shoplog – KC Healthy Together Challenge

Vandaag heb ik weer gezellig een boodschappen shoplog voor jullie met dit keer gezonde boodschappen die passen bij onze doelen voor de #KCHealthytogetherchallenge. We gaan een gezond weekmenu maken, Yannick deelt zijn geheimen over hoe hij in korte tijd bijna 20 kg is afgevallen, we gaan naar de appie voor de boodschappen en vervolgens deel ik een shoplog en het budget dat we voor deze gezonde boodschappen kwijt waren. Kijk je gezellig met ons mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

2 reacties

  • Tineke
    22 maart 2019

    Wat knap zeg, 20 kilo is echt heel veel

  • rachel
    22 maart 2019

    heel goed bezig 😀 en ik gebruik ook wuderlist voor mijn boodschappen, ideaal!!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.