De ‘Get to know me better’ tag ben ik op een aantal blogs tegengekomen en het leek me leuk om mezelf op die manier wat uitgebreider voor te stellen voor mensen die mij nog niet kennen en die wel mijn blog volgen. So get to know me better!

Geboortejaar? 
1990
Hoe lang ben je? 164 cm (petite?)
Waar dat je aan toen je vandaag wakker werd? Vandaag een dagje bloggen! 🙂
Waar ben je op dit moment? Thuis in ons kantoortje.
Single/relatie? In mei 3 jaar samen met mijn lieverd.

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig: Ja dat is een goede haha! Ik zou mezelf omschrijven als een spontane meid, die altijd op zoek is naar uitdagingen, ondernemend is en creatief maar wel chaoitisch en perfectionistisch is.

Wat zou je op dit moment graag willen? Ik ben heel tevreden op dit moment maar ik heb heel veel leuke plannen voor na mijn studie, op dit moment wil ik graag mijn diploma halen in juni.
Wat is je doel in het leven? Het beste maken van het leven wat erin zit!
Waar ben je bang voor? Soms voor mijn eigen onzekerheid, waardoor ik dingen niet doe die ik wel zou willen doen.
Heb je je rijbewijs? Jep, ideaal en ik rijd veel auto voor mijn workshops in heel Brabant dus dan is het wel heel handig.

 

Nagellak of lippenstift? hmm moeilijke keuze! ik zeg nagellak!

Wat is je favoriete seizoen van het jaar? Lente en zomer natuurlijk, lekker warm, veel leuker kleding seizoen, mooi weer en vakantie!

Wil je ooit gaan trouwen? Ja dat lijkt me geweldig!
Ben je een healthy-freak? Ik zou liegen als ik daar nee op zou zeggen, absoluut ja haha. Ik ben heel erg bezig met mijn gezondheid en wil me fit voelen, mijn diabetes gedraagt zich daar ook het beste onder.
Wat voor kleur haar en lengte heb je? Van mezelf heb ik lichtblond haar dus op dit moment ook, heb het nog nooit durven verven en het heeft een boblijn lengte nog boven de schouder.

 

Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag? Mijn visagie koffer zou ik meer willen uitbreiden met mac en make-up forever. En qua kleding, ik zou graag nog wat leuke accessoires willen en eventueel leuke enkel laarsjes met hak.
Heb je tattoos? Nope i don’t dare to!
Heb je piercings? Nee.

 

Draag je een bril? Ik heb een bril, voor het auto rijden en computeren maar draag die echt te weinig.

 

Wat is jouw perfecte pizza? Ik ben geen pizza lover, dan zou ik gaan voor een zelfgemaakte pizza met champions en gorgonzola kaas.
Favoriete eten/drinken? Groene thee, een wijntje op z’n tijd en ik ben dol op sushi en pasta.
Wat is je favoriete parfum? Gucci envy me! mmm
Wat is het laatste wat je kocht? Een studieboek over boekhouding!
Wat deed je vanochtend om 08:00 uur? Ik was onderweg naar de prikdienst om bloed te laten prikken.
Favoriete ijsje? Softijs met discodip en slagroom!
Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op? Ik ben echt een ochtendmens, het liefst sta ik vroeg op om te sporten en even te bloggen, vaak nog voor school/werk.
Wat zijn je plannen voor 2013? Afstuderen, een leuke baan vinden, gelukkig en gezond blijven.
Met hoeveel kussens slaap jij? 1 kussen en de borst van mijn vriendje die een heel fijn kussen vormt!
Ben je een ochtend of avond persoon? Ochtend! Dan ben ik heel productief, in de avond ben ik vrij snel moe.
Ben je geordend of rommelig? Ik ben helaas chaotisch en rommelig haha!

 

 

Wat wil je op dit moment graag zien? Hele mooie afstudeer punten haha!
Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt? Dan hoop ik mama te zijn, getrouwd te zijn met mijn lieverd. Een leuke baan te hebben en eventueel nog steeds zelfstandig ondernemer zijn, en vooral heel gelukkig zijn met voldoende gezondheid!
Wie mis je op dit moment? Eigenlijk niets 🙂
Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf? Hmm lastige vraag, ik denk mijn ogen omdat ik daar de wereld mee kan bekijken haha! En ik ben wel blij met mijn haren.
Ben je verlegen? Ik ben niet zomaar verlegen, ik ben snel in een groep spontaan en aanwezig. Van binnen kan ik me dan wel heel verlegen voelen.
Heb je een accent? ja ik ben een brabo haha! Zachte g bijvoorbeeld.
Zussen/broers, hoe oud? Ja, een broer van 27 die papa is van 2 prachtige kinderen!
Hoe ziet jouw dagelijkse leven er uit? Iedere dag in mijn leven is anders. Ik studeer, ik werk in de horeca, ik heb een bedrijf waarmee ik workshops verzorg, daarnaast sport ik regelmatig, doe ik leuke dingen met vriendinnen en leuke dingen met mijn vriendje. Iedere dag probeer ik te genieten van het leven. Als geen een dag hetzelfde is lukt dat denk ik aardig goed.

 

Ik hoop dat ik zo een indruk heb kunnen geven van wie ik ben. Ik ben benieuwd wat jullie daarvan vinden. Als je de tag wilt overnemen dan mag dat natuurlijk, dan zou ik het heel tof vinden als je daarin een linkje naar mijn blog vermeld.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

15 gedachten over “Get to know me better”

  1. Hihi, had ik van het weekend een lijstje gemaakt met blog onderwerpen, had ik voor vandaag deze gepland .. lees ik het bij jou! wat leuk om je zo beter te leren kennen..

  2. Hoi Kelly,

    Heb je de laatste tijd toevallig nog weleens dit artikel gelezen?:)
    Ik vind het in ieder geval heel leuk om terug te lezen en te zien wat je sindsdien hebt bereikt!

    Liefs, Wendy

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.