Ik liep er al een tijdje tegen aan, ik miste nog een goede fotocamera om foto’s mee te maken voor mijn blog. Mijn oude samsung camera van 6 jaar oud heeft het begeven en de iphone maakt toch niet kwalitatief mooie foto’s waarmee ik representatieve foto’s kan plaatsen. Ik wil ook product reviews gaan plaatsen maar ook mooie foto’s van outfits, nieuwe aankoopjes etc. en daar is een goede camera voor nodig. In de comments van het nail of the day artikel van gisteren kreeg ik al een handige en lieve tips voor fijne camera’s maar ik heb de camera eergisteren aangeschaft hihi. Het is de Olympus vg-170 met 14 megapixel en 5x optische zoom. Eigenlijk gewoon een huis-tuin en keuken camera maar ik ben er heel happy mee.

Ik vind hem een leuke retro camera uitstraling hebben. De camera is heel compact dus ik kan hem makkelijk mee op pad nemen om foto’s voor de blog te schieten.

Deze foto’s zijn uiteraard nog met de iphone genomen haha maar er zullen betere foto’s komen op KellyCaresse.nl.

Iemand die ervaring heeft met deze camera? Wat vinden jullie van deze camera? Ben benieuwd naar jullie reactie in de comments.

 

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

7 gedachten over “New in: Olympus vg-170 foto camera”

  1. Ik ken hem niet, maar wel handig dat die zo compact is , wat dat betreft is een spiegelreflex niet altijd even makkelijk, veel plezier met foto,s maken!

  2. Wat een leuke kleine camera, lijkt me heel handig.
    Ik ben benieuwd naar de foto’s die je er mee gaat maken.

  3. Ziet er goed uit :)! Ik heb er zelf geen ervaring mee maar de enige tip die ik je kan geven is uitproberen. Ik heb nu ook sinds een aantal maanden een geweldige camera en iedere keer dat ik hem gebruik kom ik weer achter nieuwe functies etc.

    Veel plezier ermee! xo Rosie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.