Fashion: Liefde voor de vintage satchel!

 

I love vintage satchels! Een satchel is een ouderwetse leren boeken tas. Deze oudewetse boekentassen krijgen een nieuwe leven in het huidige mode beeld. Er worden allerlei hippe neon kleuren aan gegeven maar ook de bruine leder tinten blijven hip.

images-1

 

Ik heb een soort fascinatie gekregen voor deze tassen, ik vind ze zo leuk dat ik maar blijf zoeken naar toffe modelletjes. Het probleem is alleen dat mijn tassen collectie het eigenlijk wel welletjes vind. Om over mijn portemonnee nog niet te spreken. (en vriendlief die struikelt over mijn tassen collectie). Dat neemt niet weg dat kijken kijken maar niet kopen ook heel erg leuk kan zijn.

 

Toen ik gisteren de zolder van mijn ouderlijk huis ging door neuzen op zoek naar mijn carnavals kleding kwam ik mijn eigen oude vintage satchel look a like tegen! En toen ging mijn hartje weer sneller kloppen!

 

What do u guys think of this baby? Hij is gelukkig groot genoeg voor al mijn dames toebehoren, (beauty producten) maar ook voor mijn diabetes stash haha. Ow en natuurlijk ook portemonnee. Ik ben helemaal gelukkig dat ik deze heb teruggevonden. Ik heb deze een jaar geleden gekocht bij een vintage markt waar ik met mijn schoonmoeder naar toe was.

Ik ben benieuwd naar jullie mening over the satchel, maar ook over mijn oude nieuwe aanwinst!

Let me know in the comments 🙂

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

4 reacties

 • Laura Louise - Fablouise
  13 februari 2013

  I like, ik vind vintage echt interessant, vroeger ging ik altijd naar de kringloop om ouderwetse zonnebrillen te halen!!

 • Céleste
  13 februari 2013

  Super leuk tas!

 • Stephanie
  13 februari 2013

  Wauw echt heel erg leuk!

 • suikerspinsels
  13 februari 2013

  Haha ik vind ze wel erg leuk! Ook omdat ze me doen denken aan docenten en school (ik doe een lerarenopleiding) 🙂

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.