GET NAK’D! Lekkere tussendoortjes voor on the go.

Advertisementnak1

Als tussendoortje neem ik graag fruit of een bakje yoghurt, maar soms heb ik gewoon zin in iets makkelijks. Een lekkere reep die me wat energie geeft en ook lekker smaakt. Ook voor onderweg is het veel makkelijker om iets in een afsluitbare verpakking te hebben. Voor mijn diabetes moet ik altijd wat bij de hand hebben om te nemen op het moment dat mijn bloedsuiker zakt. Ik mocht de repen van Nak’d testen en ik ben hier heel enthousiast over, waarom? Dat lees je in dit artikel!

Gesponsord door Nak’d

nak2

Ze zien er toch alleen al super leuk uit!

nak3

De 7 smaakjes:

 • Apple crunch
 • Banana crunch
 • berry delight
 • cashew cookie;
 • Bakewell tart
 • Cacao orange
 • Cacao delight

nak4

nak5

De repen van Nak’d zijn wholefoods, dat wil zeggen dat ze enkel natuurlijke ingrediënten bevatten. Het zijn repen die gemaakt zijn van samengeperst fruit en noten. Het fruit zorgt voor de lekker zoete smaak en de noten voor een lekkere bite. Per reep zit er maar 1 gram vet in en er worden geen suikers of stropen aan toegevoegd. De natuurlijke suikers die in zo’n reep zitten, worden veel langzamer verwerkt dan wanneer je snelle suikers eet die in geraffineerde producten zitten. Ik merk dit verschil direct doordat ik mijn bloedsuiker een aantal keer per dag meet. Ik merk met dit soort producten minder bloedsuikerschommelingen en dat is voor mij erg prettig.
Tevens zijn de reepjes gluten- en lactose vrij en bevatten ze geen toegevoegde suikers. Er zitten enkel de suikers in die in het fruit aanwezig zijn. De repen zijn een ideale snack voor onderweg doordat ze individueel verpakt zijn, maar vooral enorm lekker. Ik ontving alle 7 smaken en vond het tijd voor een smaaktest.

nak6

Ik vond de Bakewell tart smaak het lekkerst, deze heeft, zoals de titel al zegt, een heerlijk zoete maar ook een beetje romige smaak als een klein fruittaartje. Yannick vindt de Apple crunch het lekkerst. Deze is friszoet van smaak en heeft een krokante bite.

nakd7

Zo’n Nakd reep gaat gewoon altijd mee in mijn tas om altijd voorzien te zijn van een lekker tussendoortje voor mijzelf of voor Lana.

Ken jij deze vrolijke snack reepjes van Nak’d al? Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Let me know bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

18 reacties

 • Mama Lifestyle Blog
  19 juli 2016

  Ik ken die repen nog niet Kelly. Ik ben erg benieuwd. Ik ben nu vaak nogal geneigd om een Twix naar binnen te schuiven. Niet zo gezond dus.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Een kinderwagen kopen: wanneer en hoe zoek je een kinderwagen uit?My Profile

 • rachel
  19 juli 2016

  ondanks dat er geen toegevoegde suikers in zitten zitten ze wel vol met de kh 🙁 ze zijn lekker maar ik skip ze
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 17 juli ’16My Profile

 • Beautydiarynl
  19 juli 2016

  Klinkt lekker! Maar toch vraag ik mij af hoe “goed” deze repen zijn..
  Beautydiarynl onlangs geplaatst…W7 pakketje gewonnenMy Profile

 • femketje
  19 juli 2016

  ik vind die bars zelf ook echt super lekker 😀
  femketje onlangs geplaatst…Het Leuke Leed Wat Pokémon Go Heet.My Profile

 • Melanie
  19 juli 2016

  Waar kun je deze kopen?? Gr

 • Manuka
  19 juli 2016

  Hi kelly,

  Wat een lekkere smaakjes allemaal! En wat heb je een leuk topje aan op de foto: -) weet je nog waar je dat gekocht hebt?

  Groetjes!

 • Kimberley
  19 juli 2016

  Apple en Berry hoef ik niet, maar die Bakewell lijkt me lekker! Even kijken van de week.

 • sharon
  19 juli 2016

  Ik vind die Cashew heel erg lekker, Wel mierzoet door de dadels. Maar wel lekker als tussendoortje hoor.

 • Anneke
  19 juli 2016

  Daar zitten meer calorieen in dan je denkt! En sorry maar de uitleg over suiker klopt maar gedeeltelijk hoor!
  Heb ik nou alleen die indruk of vind je alles wat je geatis krijgt goed en lekker, sorry daar lijkt het op, hoeveel gram,suiker zit erin? Dat telt, voor de rest super blogje.

 • Amanda
  19 juli 2016

  Deze repen zijn heerlijk!

 • Monique
  19 juli 2016

  Heerlijke repen!! Ik heb alle smaken al geprobeerd (behalve Cacoa Orange omdat ik niet van sinaasappel houd). Ik vind idd ook bakewell tart het lekkerste en ook banana crunch!

 • Carlijn
  19 juli 2016

  O dit spreekt mij heel erg aan! Ik ben de laastst tijd into de gezonde tussendoortjes. Voorheen dacht ik dat een Liga, Sultana of ontbijtkoek dat ook was maar daar zit dus allemaal suiker en weet ik veel wat voor rommel in. Heb nu de repen van Eat Naturel, die lijken volgens mij beetje op deze. Maar moet zeggen dat deze smaken me veel lekkerder lijken. Ik ga eens zoeken in de supermarkt. Thanks!
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: ochtend- en avondroutine met een tweelingMy Profile

 • Linda
  21 juli 2016

  Afhankelijk van de reep die je kiest zijn het wel de goede koolhydraten die in deze repen zitten. Niet alle koolhydraten zijn slecht ?

 • Linda
  21 juli 2016

  Wat goed of gezond is, is voor iedereen anders. Er worden geen geraffineerde suikers gebruikt of andere niet natuurlijke toevoegingen. De natuurlijke producten die ze gebruiken zijn in feite goed voor je lichaam en dus gezond wat de repen in mijn ogen een gezond tussendoortje maken. Wanneer je kijkt naar koolhydraten dan snap ik je twijfel, maar de koolhydraten in deze repen zijn wel de koolhydraten die je lichaam nodig heeft en zeker niet dezelfde koolhydraten als in bijvoorbeeld een pakje Sultana. ?

 • Linda
  21 juli 2016

  De repen bevatten alleen natuurlijke suikers die aanwezig zijn in bijvoorbeeld de dadels die vaak gebruikt zijn. Deze suikers veroorzaken minder grote schommelingen in je bloedsuikerspiegel dan geraffineerde suikers zoals in koek en snoep. Ik ben geen deskundige, maar ik denk dat Kelly’s uitleg toch wel correct is. Calorieën staan trouwens niet voor gezond of ongezond, een handje ongezoute en ongebrande noten zit bomvol calorieën maar is wel een gezonde snack bijvoorbeeld ?

 • Linda
  21 juli 2016

  De banana en cacao crunch zijn favoriet! Heerlijk!
  Linda onlangs geplaatst…CLEAN EATING | BOEKWEITPASTAMy Profile

 • Sylvia
  21 juli 2016

  Ik was wel benieuwd naar iets meer uitleg over alle smaken, het artikel lijkt zo nogal afgeraffeld. Ben in ieder geval wel benieuwd naar de Banana crunch en Cashew cookie.
  Sylvia onlangs geplaatst…Recensie: Toen ik eindelijk durfdeMy Profile

 • Christa
  5 augustus 2016

  Na het lezen van je artikel heb ik ook een pakje gekocht.
  Ik ben begonnen met de banana crunch .. even wennen, maar wel erg lekker!!
  Heel goed en verantwoord tussendoortje inderdaad, bedankt Kelly!
  Christa onlangs geplaatst…Bye July!My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.