Advertisementnak1

Als tussendoortje neem ik graag fruit of een bakje yoghurt, maar soms heb ik gewoon zin in iets makkelijks. Een lekkere reep die me wat energie geeft en ook lekker smaakt. Ook voor onderweg is het veel makkelijker om iets in een afsluitbare verpakking te hebben. Voor mijn diabetes moet ik altijd wat bij de hand hebben om te nemen op het moment dat mijn bloedsuiker zakt. Ik mocht de repen van Nak’d testen en ik ben hier heel enthousiast over, waarom? Dat lees je in dit artikel!

Gesponsord door Nak’d

nak2

Ze zien er toch alleen al super leuk uit!

nak3

De 7 smaakjes:

 • Apple crunch
 • Banana crunch
 • berry delight
 • cashew cookie;
 • Bakewell tart
 • Cacao orange
 • Cacao delight

nak4

nak5

De repen van Nak’d zijn wholefoods, dat wil zeggen dat ze enkel natuurlijke ingrediënten bevatten. Het zijn repen die gemaakt zijn van samengeperst fruit en noten. Het fruit zorgt voor de lekker zoete smaak en de noten voor een lekkere bite. Per reep zit er maar 1 gram vet in en er worden geen suikers of stropen aan toegevoegd. De natuurlijke suikers die in zo’n reep zitten, worden veel langzamer verwerkt dan wanneer je snelle suikers eet die in geraffineerde producten zitten. Ik merk dit verschil direct doordat ik mijn bloedsuiker een aantal keer per dag meet. Ik merk met dit soort producten minder bloedsuikerschommelingen en dat is voor mij erg prettig.
Tevens zijn de reepjes gluten- en lactose vrij en bevatten ze geen toegevoegde suikers. Er zitten enkel de suikers in die in het fruit aanwezig zijn. De repen zijn een ideale snack voor onderweg doordat ze individueel verpakt zijn, maar vooral enorm lekker. Ik ontving alle 7 smaken en vond het tijd voor een smaaktest.

nak6

Ik vond de Bakewell tart smaak het lekkerst, deze heeft, zoals de titel al zegt, een heerlijk zoete maar ook een beetje romige smaak als een klein fruittaartje. Yannick vindt de Apple crunch het lekkerst. Deze is friszoet van smaak en heeft een krokante bite.

nakd7

Zo’n Nakd reep gaat gewoon altijd mee in mijn tas om altijd voorzien te zijn van een lekker tussendoortje voor mijzelf of voor Lana.

Ken jij deze vrolijke snack reepjes van Nak’d al? Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Let me know bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

18 gedachten over “GET NAK’D! Lekkere tussendoortjes voor on the go.”

 1. Hi kelly,

  Wat een lekkere smaakjes allemaal! En wat heb je een leuk topje aan op de foto: -) weet je nog waar je dat gekocht hebt?

  Groetjes!

 2. Ik vind die Cashew heel erg lekker, Wel mierzoet door de dadels. Maar wel lekker als tussendoortje hoor.

 3. Daar zitten meer calorieen in dan je denkt! En sorry maar de uitleg over suiker klopt maar gedeeltelijk hoor!
  Heb ik nou alleen die indruk of vind je alles wat je geatis krijgt goed en lekker, sorry daar lijkt het op, hoeveel gram,suiker zit erin? Dat telt, voor de rest super blogje.

 4. Heerlijke repen!! Ik heb alle smaken al geprobeerd (behalve Cacoa Orange omdat ik niet van sinaasappel houd). Ik vind idd ook bakewell tart het lekkerste en ook banana crunch!

 5. O dit spreekt mij heel erg aan! Ik ben de laastst tijd into de gezonde tussendoortjes. Voorheen dacht ik dat een Liga, Sultana of ontbijtkoek dat ook was maar daar zit dus allemaal suiker en weet ik veel wat voor rommel in. Heb nu de repen van Eat Naturel, die lijken volgens mij beetje op deze. Maar moet zeggen dat deze smaken me veel lekkerder lijken. Ik ga eens zoeken in de supermarkt. Thanks!
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: ochtend- en avondroutine met een tweelingMy Profile

 6. Afhankelijk van de reep die je kiest zijn het wel de goede koolhydraten die in deze repen zitten. Niet alle koolhydraten zijn slecht ?

 7. Wat goed of gezond is, is voor iedereen anders. Er worden geen geraffineerde suikers gebruikt of andere niet natuurlijke toevoegingen. De natuurlijke producten die ze gebruiken zijn in feite goed voor je lichaam en dus gezond wat de repen in mijn ogen een gezond tussendoortje maken. Wanneer je kijkt naar koolhydraten dan snap ik je twijfel, maar de koolhydraten in deze repen zijn wel de koolhydraten die je lichaam nodig heeft en zeker niet dezelfde koolhydraten als in bijvoorbeeld een pakje Sultana. ?

 8. De repen bevatten alleen natuurlijke suikers die aanwezig zijn in bijvoorbeeld de dadels die vaak gebruikt zijn. Deze suikers veroorzaken minder grote schommelingen in je bloedsuikerspiegel dan geraffineerde suikers zoals in koek en snoep. Ik ben geen deskundige, maar ik denk dat Kelly’s uitleg toch wel correct is. Calorieën staan trouwens niet voor gezond of ongezond, een handje ongezoute en ongebrande noten zit bomvol calorieën maar is wel een gezonde snack bijvoorbeeld ?

 9. Na het lezen van je artikel heb ik ook een pakje gekocht.
  Ik ben begonnen met de banana crunch .. even wennen, maar wel erg lekker!!
  Heel goed en verantwoord tussendoortje inderdaad, bedankt Kelly!
  Christa onlangs geplaatst…Bye July!My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.