5x Dit vind ik zo leuk aan bloggen

blogg

Wauw, op dit moment blog ik alweer ruim 3,5 jaar op Kellycaresse.nl, wat een lange tijd! Toen ik begon, dacht ik er helemaal niet over na hoelang ik hiermee bezig wilde zijn, of ik het überhaupt zou volhouden, of het bloggen vervangen zou worden door een andere hobby en ik had helemaal nooit durven dromen dat bloggen mijn werk zou worden. En nu zijn we 3 jaar verder, heb ik heel veel geleerd. Ben ik gevallen, opgestaan en zo zijn we beland waar we nu zijn. Vandaag ga ik 5 elementen benoemen die ik zo ontzettend leuk vind aan bloggen, het leuke is, jij bent er 1 van!

bron 1,2

 1. Stipt op nummer 1 sta jij! Oftewel jullie ; mijn bezoekers. Jullie maken mogelijk dat wat ik wil schrijven of wil delen, gelezen wordt en daar krijg ik dan weer  reacties op en heel veel positieve energie! De interactie bij de comments op social media, onder blogposts, onder video’s, via mailcontact. Dat is voor mij absoluut het leukste aan het bloggen! Big thanks voor jou dus.
 2. Mijn eigen ding doen. Ik vind het leuk dat ik kan en mag delen wat ik wil, dat ik zelf de regie heb over de onderwerpen waarover ik schrijf of video’s maak en ik vind het tof dat ik op die manier altijd over dat kan schrijven wat ik leuk vind. Kleding die me op dat moment aanspreekt, opvoedvraagstukken waar ik wat over kwijt wil, lijstjes met  onzinnige dingen, mijn ervaringen in het leven over talloze onderwerpen beschrijven, enzovoorts. Dat vind ik heel leuk tof!
 3. Als verlengstuk van hierboven, mijn eigen baas zijn en ondernemen! Sinds mijn 18e ben ik ondernemer (eerst voor Beautydream) en dat is zo leuk. Achter de schermen houd ik me bezig met contact met klanten, bedenk ik nieuwe ideetjes voor campagnes, houd ik mijn administratie bij, en deel ik mijn eigen werktijden in. Daardoor werk ik heel veel uur maar omdat ik zelf bepaal wanneer, voelt dit als het hebben van heel veel vrijheid. Dat maakt het ondernemen zo leuk en uitdagend.bloggen1
 4. 1001 dingen doen : Ik schrijf (en heb dat gaandeweg moeten leren, maar leer nog steeds), ik maak video’s, ik monteer video’s, ik hou me bezig met social media, ik maak foto’s van producten of laat foto’s van mijn outfits maken, ik bewerk de foto’s zelf, ik bepaal welke campagnes ik aanneem, maar net zo goed welke ik afwijs, ik kom op hele leuke events, ik doe gewoon van alles en nog wat. Die duizendpoot rol vind ik leuk!
 5. Ik heb gelijk een soort online dagboek over mijn eigen leven. Kan daarin terugbladeren (virtueel bladeren of video’s terugkijken). Alle herinneringen over het plannen van onze bruiloft en de grote dag zelf. Alle ervaringen tijdens de zwangerschap van Lana, maar ook mijn tweede zwangerschap. Het leven dat ik had als student, als werknemer en daarna als fulltime blogger. Leuke dingen die ik onderneem met Yannick worden vastgelegd. Vakantiefoto’s terugkijken kan ook via mijn blog, en dit kan ik later aan mijn kinderen laten zien. Dat vind ik ook een leuk bijkomend voordeel aan persoonlijk bloggen. Het is natuurlijk niet mijn volledige privé-leven, maar wel een heleboel aspecten eruit.

En zo kan ik nog meer redenen noemen waarom ik bloggen zo leuk vind om te doen. Ik ben benieuwd of andere bloggers zich hierin herkennen, of dat anderen bepaalde aspecten herkennen uit hun eigen leven of beroep. Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

38 reacties

 • simpel, met een snufje liefde
  20 juli 2016

  Ik herken me er zeker in. Wat ik inderdaad ook erg leuk vind is het feit dat het een soort dagboek is. Soms blader ik even terug en denk dan ” oh ja,” dat was er gebeurt.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…” Mama, zit er een baby in jouw buik?”My Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  20 juli 2016

  Ik herken bijna alles, behalve dat ik van het bloggen financieel niet kan leven. Maar dat hoeft ook helemaal niet. Voor mij is het de meest fantastische hobby die ik ooit heb gehad. Was ik er maar jaren eerder mee begonnen.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Je kind en jezelf controleren op tekenbeten & ziekte van LymeMy Profile

 • Carlijn
  20 juli 2016

  Ik maak er geen geheim van dat ik best jaloers ben op wat jij allemaal doet hoor. Van je hobby je werk maken, hoe ideaal is dat? Kan me goed voorstellen dat het heerlijk is om te doen wat jíj wil en niet voor een baas te hoeven werken. En dan heb je ook nog van die leuke lezers! Wat een droombaan Kelly, hoop dat je er nog lang van mag genieten 🙂
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: ochtend- en avondroutine met een tweelingMy Profile

 • Dita
  20 juli 2016

  Ja super leuk, ik hou van bloggen maar heb momenteel even weinig inspiratie.
  Dita onlangs geplaatst…Bloemen van BloomonMy Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  20 juli 2016

  Het ondernemen herken ik wel, maar dan vanwege mijn eigen bedrijf.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Je kind en jezelf controleren op tekenbeten & ziekte van LymeMy Profile

 • Josan
  20 juli 2016

  Helemaal herkenbaar. Vooral dat bijleren vind ik leuk, je ontwikkelt je telkens en zit niet stil. Kijk maar eens hoe je nu schrift en 3 jaar geleden. Daarnaast omdat bloggen bij ons een familie aangelegenheid is, vind ik het ook een leuke manier van quality time hebben met de kinderen. We doen andere dingen en zien andere dingen dan als ik niet zou bloggen.
  Josan onlangs geplaatst…DIY Haribo gummybeertjes waterijsjesMy Profile

 • Sophie
  20 juli 2016

  Ja ik kan me helemaal vinden in al deze dingen. Dat het nog lang zo door mag gaan!
  Sophie onlangs geplaatst…10x écht zomer!My Profile

 • Kelly
  20 juli 2016

  Ik kan me er ook in herkennen! Het is geweldig om te doen!
  Kelly onlangs geplaatst…Hiep hiep hoera! TDN 1 jaar!My Profile

 • Channa
  20 juli 2016

  Herkenbaar! Nummer 5 is waarom ik überhaupt begon 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Onze Summer Bucketlist voor deze zomer!My Profile

 • 2momzs || Maria
  20 juli 2016

  Lijkt me heerlijk om van je hobby je werk te kunnen maken! En het laatste punt vind ik ook heel leuk, je hebt inderdaad gewoon een dagboek waar je altijd in kan kijken.
  2momzs || Maria onlangs geplaatst…Weekoverzicht Maria || #1My Profile

 • Nicole
  20 juli 2016

  Ja heel herkenbaar behalve nr 3 dan. Maar de ontwikkeling die je door maakt en alle mooie dingen die je mag doen of krijgt.. En ook t contact met andere lieve bloggers..
  Nicole onlangs geplaatst…Weight Watchers update #6 | FrustratiesMy Profile

 • Femke
  20 juli 2016

  Klinkt als een droombaan. Ik herken er een hoop dingen uit, behalve natuurlijk het kunnen leven van mijn blog. Ik gun het je onwijs want ik vind dat je het zo leuk doet. Hopelijk kun je nog lange tijd zo doorgaan en genieten van alles.
  Femke onlangs geplaatst…Blogmutsen & Co #29: 10 dingen waar wij niet zonder kunnenMy Profile

 • Vanessa
  20 juli 2016

  Leuk om te lezen en herkenbaar! Het is superleuk dat je van bloggen je beroep hebt kunnen maken en het met zoveel plezier doet. Trouwens lief dat wij op nummer 1 staan 😉
  Vanessa onlangs geplaatst…20 tips om af te koelen bij warm weerMy Profile

 • Nicole
  20 juli 2016

  Snap ik helemaal. Zelf vind ik bloggen ook heel leuk en krijg er veel energie van!
  Nicole onlangs geplaatst…“Volgens mij zijn al die ovulatietesten stuk hoor”My Profile

 • Nienke
  20 juli 2016

  De punten zijn zeker herkenbaar! Het laatste punt is voor mij het belangrijkste, ik vind het leuk om een soort dagboek van mijn leven te hebben. Daarbij vind ik het ook heel leuk om mezelf uit te dagen tot het leren van nieuwe dingen!
  Nienke onlangs geplaatst…weekoverzicht #11My Profile

 • Beautydiarynl
  20 juli 2016

  Ik herken er wel iets van! Bloggen is de beste hobby!
  Beautydiarynl onlangs geplaatst…Rimmel vinyl gloss Crystal ClearMy Profile

 • wilmaaa
  20 juli 2016

  Ik vind het ook zo leuk dat ik kan terugkijken naar dingen uit mijn leven. Foto´s van mijn dochtertje en nu van mijn zwangerschap, zo leuk!
  wilmaaa onlangs geplaatst…Primark shoplog juliMy Profile

 • Charlotte
  20 juli 2016

  Heel herkenbaar inderdaad. Bloggen is ook gewoon leuk! 🙂
  Charlotte onlangs geplaatst…Zo maak je lezen leuk!My Profile

 • Marijke
  20 juli 2016

  Wat een mooi lijstje! Vind het contact met de lezers en bezoekers van mijn blog inderdaad het allerleukste. Zo leuk dat mensen online langs komen, mijn recepten maken en reacties geven. Zo’n leuke beloning!
  Marijke onlangs geplaatst…Welke ijsjes bevatten weinig calorieën?My Profile

 • Anouk
  20 juli 2016

  Ik herken me er wel in! “Helaas” werk ik er nog naast, maar de vrijheid van een eigen bedrijf is inderdaad heerlijk!
  Anouk onlangs geplaatst…DIY verjaardagskaartjeMy Profile

 • Leonie van Mil
  20 juli 2016

  Ik vind het vooral heel leuk om mijn ervaringen te kunnen delen en anderen daarmee te kunnen inspireren. Ook vind ik het erg leuk om andere blogs te lezen en digitaal in contact te komen met andere bloggers. Het is weer een heel ander soort sociaal netwerk
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Weer of geen weer? Gewoon naar buitenMy Profile

 • Leonie
  20 juli 2016

  Herkenbaar! Ik ben hartstikke blij dat ik ben begonnen met bloggen.. Eerst alleen wanneer ik wat te vertellen had, nu toch met wat meer regelmaat.
  Het teruglezen van m’n eigen artikelen vind ik leuk, wat een herinneringen! En het contact met bezoekers en andere bloggers, daar kan ik echt van genieten:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 37My Profile

 • Doortje
  20 juli 2016

  Het is inderdaad heel herkenbaar. Ondernemen, je eigen tijd indelen, ik vind het heerlijk! Ik lees regelmatig even terug op mijn blog, ik vind het dan leuk om te lezen hoe ik bepaalde dingen heb meegemaakt!
  Doortje onlangs geplaatst…Video; boodschappen shoplog!My Profile

 • Meike
  20 juli 2016

  Leuk lijstje! Het is ook altijd heel goed te zien dat je geniet van je werk!
  Meike onlangs geplaatst…Weg met srprs.me | Deel 1My Profile

 • MetMirjam
  20 juli 2016

  Heel herkenbaar! Het is ook echt een beetje verslavend haha
  MetMirjam onlangs geplaatst…Werken en toch op vakantieMy Profile

 • rachel
  20 juli 2016

  ook hier herkenbaar alleen doe ik het just for fun met af en toe een opdrachtje. en jeetje kel 3.5 jaar alweer 😀 toppertje <3
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 17 juli ’16My Profile

 • Dionne
  20 juli 2016

  Mooi beschreven! Bloggen is ook heel erg leuk! Een top baan!
  Dionne onlangs geplaatst…Dairy of Paris #2My Profile

 • Sabrlna
  20 juli 2016

  Altijd leuk om jouw postjes te lezen. Ook heel erg motiverend om hopelijk op een dag hetzelfde te kunnen bereiken.
  Sabrlna onlangs geplaatst…Update grappige uitspraken van mijn 2 bengelsMy Profile

 • Mya
  20 juli 2016

  Herkenbaar. Ik vind bloggen vooral heel leuk omdat je gewoon over alles kunt schrijven wat jou op dat moment bezig houdt. En dat er mensen zijn die dat willen lezen.
  Mya onlangs geplaatst…Waarom geld sparen?My Profile

 • karlien
  20 juli 2016

  Wat leuk! Ik vind het vooral lekker om te schrijven en mijn ervaringen te delen. Gezien mijn normale baan is het echt een hobby, wel een hele leuke hobby!
  karlien onlangs geplaatst…Naar Weesp (etappe 1 en 2 Westerborkpad)My Profile

 • Celine
  20 juli 2016

  Sinds kort begonnen met bloggen en ik vind het echt geweldig ik wou dat ik er eerder mee was begonnen! Ik geniet elke dag weer van jou artikelen en stiekem ben jij ook wel een inspiratie voor mij geweest om te beginnen met bloggen! Geniet nog van al je blog avonturen.
  Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…Mommy shopping: Mini Action shoplogMy Profile

 • Cindy
  20 juli 2016

  Mijn blog is nog maar klein, maar ik herken wel veel. Het is erg leuk om reacties te krijgen en te merken dat je blog gelezen wordt. En het online dagboek vind ik ook erg leuk voor mijn kinderen later.
  Cindy onlangs geplaatst…De dubieuze mijlpalen van het moederschapMy Profile

 • sherry
  20 juli 2016

  Ik zie veel herkenbare stukjes, behalve prive-leven. Ik deel niets persoonlijks 😉

 • Diana
  21 juli 2016

  Veel is herkenbaar.

  Bij mij staat ook met stip bovenaan het contact met lezers. De meeste vriendinnen die ik hier heb leren kennen, ken ik zelfs via mijn blog ontmoet.
  Diana onlangs geplaatst…sunset boot trip.My Profile

 • Jessica
  21 juli 2016

  Heel herkenbaar. Mijn blog is nog maar klein, maar op nummer een staan absoluut de bezoekers, zo leuk om reacties te lezen of om te zien dat je aantallen stijgen, dus mensen het leuk vinden om terug te komen en te lezen.

 • Alicia
  23 juli 2016

  Klinkt als een hele leuke baan! Voor mij is mijn blog een hobby en tegelijk leer ik er veel van voor mijn werk (ik werk voor een bedrijf veel met bloggers).
  Het als baan te hebben zou ik me – ondanks alle vrijheid die het je biedt – niet kunnen voorstellen. Ik houd ervan om mijn werk na kantoor tijd achter me te laten (meestal) en zou ervaar het als stressvol als werk en privé te veel in elkaar overgaan. Ook ben ik heel blij met een leuk team om me heen en vind ik max een dag in de week in mijn eentje vanuit thuis werken genoeg.
  Ik ben dan ook benieuwd of je ook dingen hebt die je minder wardeert aan je blogger bestaan?

  Groetjes,

  Alicia
  Alicia onlangs geplaatst…Family vacation in Otterlo (NL)My Profile

 • Dees
  6 november 2016

  Ik nu half jaar bezig en 4 maanden op mijn huidige pagina ik vind het ook zo leuk alleen ook heel lastig om het publiek te trekken! Daarbij is t bij mij hobby en geen werk dus doe t naast mijn baan
  Dees onlangs geplaatst…Online shop tips voor jezelf (vrouw) incl kortingscode + leuke weetjesMy Profile

 • Kelly
  6 november 2016

  Heel gaaf dat jij dit kunt doen als werk. Hoe geweldig is dat?! Van je hobby je werk maken, ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik het ook niet zou willen haha. Ik vind je blogs leuk om te lezen vooral de wat persoonlijkere artikelen. Zelf moet ik nog wat meer structuur brengen in hoevaak ik iets post dat is nu echt nog te onregelmatig. Ik vind het ook erg leuk om in contact te komen met mede bloggers doet me een beetje denken aan vroeger dat je op forums zat en je zo ook vrienden maakte haha.
  Kelly onlangs geplaatst…Paniek! Waarom lag ze niet in haar wiegje?My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.