blogg

Wauw, op dit moment blog ik alweer ruim 3,5 jaar op Kellycaresse.nl, wat een lange tijd! Toen ik begon, dacht ik er helemaal niet over na hoelang ik hiermee bezig wilde zijn, of ik het überhaupt zou volhouden, of het bloggen vervangen zou worden door een andere hobby en ik had helemaal nooit durven dromen dat bloggen mijn werk zou worden. En nu zijn we 3 jaar verder, heb ik heel veel geleerd. Ben ik gevallen, opgestaan en zo zijn we beland waar we nu zijn. Vandaag ga ik 5 elementen benoemen die ik zo ontzettend leuk vind aan bloggen, het leuke is, jij bent er 1 van!

bron 1,2

 1. Stipt op nummer 1 sta jij! Oftewel jullie ; mijn bezoekers. Jullie maken mogelijk dat wat ik wil schrijven of wil delen, gelezen wordt en daar krijg ik dan weer  reacties op en heel veel positieve energie! De interactie bij de comments op social media, onder blogposts, onder video’s, via mailcontact. Dat is voor mij absoluut het leukste aan het bloggen! Big thanks voor jou dus.
 2. Mijn eigen ding doen. Ik vind het leuk dat ik kan en mag delen wat ik wil, dat ik zelf de regie heb over de onderwerpen waarover ik schrijf of video’s maak en ik vind het tof dat ik op die manier altijd over dat kan schrijven wat ik leuk vind. Kleding die me op dat moment aanspreekt, opvoedvraagstukken waar ik wat over kwijt wil, lijstjes met  onzinnige dingen, mijn ervaringen in het leven over talloze onderwerpen beschrijven, enzovoorts. Dat vind ik heel leuk tof!
 3. Als verlengstuk van hierboven, mijn eigen baas zijn en ondernemen! Sinds mijn 18e ben ik ondernemer (eerst voor Beautydream) en dat is zo leuk. Achter de schermen houd ik me bezig met contact met klanten, bedenk ik nieuwe ideetjes voor campagnes, houd ik mijn administratie bij, en deel ik mijn eigen werktijden in. Daardoor werk ik heel veel uur maar omdat ik zelf bepaal wanneer, voelt dit als het hebben van heel veel vrijheid. Dat maakt het ondernemen zo leuk en uitdagend.bloggen1
 4. 1001 dingen doen : Ik schrijf (en heb dat gaandeweg moeten leren, maar leer nog steeds), ik maak video’s, ik monteer video’s, ik hou me bezig met social media, ik maak foto’s van producten of laat foto’s van mijn outfits maken, ik bewerk de foto’s zelf, ik bepaal welke campagnes ik aanneem, maar net zo goed welke ik afwijs, ik kom op hele leuke events, ik doe gewoon van alles en nog wat. Die duizendpoot rol vind ik leuk!
 5. Ik heb gelijk een soort online dagboek over mijn eigen leven. Kan daarin terugbladeren (virtueel bladeren of video’s terugkijken). Alle herinneringen over het plannen van onze bruiloft en de grote dag zelf. Alle ervaringen tijdens de zwangerschap van Lana, maar ook mijn tweede zwangerschap. Het leven dat ik had als student, als werknemer en daarna als fulltime blogger. Leuke dingen die ik onderneem met Yannick worden vastgelegd. Vakantiefoto’s terugkijken kan ook via mijn blog, en dit kan ik later aan mijn kinderen laten zien. Dat vind ik ook een leuk bijkomend voordeel aan persoonlijk bloggen. Het is natuurlijk niet mijn volledige privé-leven, maar wel een heleboel aspecten eruit.

En zo kan ik nog meer redenen noemen waarom ik bloggen zo leuk vind om te doen. Ik ben benieuwd of andere bloggers zich hierin herkennen, of dat anderen bepaalde aspecten herkennen uit hun eigen leven of beroep. Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

38 gedachten over “5x Dit vind ik zo leuk aan bloggen”

 1. Ik maak er geen geheim van dat ik best jaloers ben op wat jij allemaal doet hoor. Van je hobby je werk maken, hoe ideaal is dat? Kan me goed voorstellen dat het heerlijk is om te doen wat jíj wil en niet voor een baas te hoeven werken. En dan heb je ook nog van die leuke lezers! Wat een droombaan Kelly, hoop dat je er nog lang van mag genieten 🙂
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: ochtend- en avondroutine met een tweelingMy Profile

 2. Helemaal herkenbaar. Vooral dat bijleren vind ik leuk, je ontwikkelt je telkens en zit niet stil. Kijk maar eens hoe je nu schrift en 3 jaar geleden. Daarnaast omdat bloggen bij ons een familie aangelegenheid is, vind ik het ook een leuke manier van quality time hebben met de kinderen. We doen andere dingen en zien andere dingen dan als ik niet zou bloggen.
  Josan onlangs geplaatst…DIY Haribo gummybeertjes waterijsjesMy Profile

 3. De punten zijn zeker herkenbaar! Het laatste punt is voor mij het belangrijkste, ik vind het leuk om een soort dagboek van mijn leven te hebben. Daarbij vind ik het ook heel leuk om mezelf uit te dagen tot het leren van nieuwe dingen!
  Nienke onlangs geplaatst…weekoverzicht #11My Profile

 4. Ik vind het vooral heel leuk om mijn ervaringen te kunnen delen en anderen daarmee te kunnen inspireren. Ook vind ik het erg leuk om andere blogs te lezen en digitaal in contact te komen met andere bloggers. Het is weer een heel ander soort sociaal netwerk
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Weer of geen weer? Gewoon naar buitenMy Profile

 5. Herkenbaar! Ik ben hartstikke blij dat ik ben begonnen met bloggen.. Eerst alleen wanneer ik wat te vertellen had, nu toch met wat meer regelmaat.
  Het teruglezen van m’n eigen artikelen vind ik leuk, wat een herinneringen! En het contact met bezoekers en andere bloggers, daar kan ik echt van genieten:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 37My Profile

 6. Het is inderdaad heel herkenbaar. Ondernemen, je eigen tijd indelen, ik vind het heerlijk! Ik lees regelmatig even terug op mijn blog, ik vind het dan leuk om te lezen hoe ik bepaalde dingen heb meegemaakt!
  Doortje onlangs geplaatst…Video; boodschappen shoplog!My Profile

 7. Herkenbaar. Ik vind bloggen vooral heel leuk omdat je gewoon over alles kunt schrijven wat jou op dat moment bezig houdt. En dat er mensen zijn die dat willen lezen.
  Mya onlangs geplaatst…Waarom geld sparen?My Profile

 8. Sinds kort begonnen met bloggen en ik vind het echt geweldig ik wou dat ik er eerder mee was begonnen! Ik geniet elke dag weer van jou artikelen en stiekem ben jij ook wel een inspiratie voor mij geweest om te beginnen met bloggen! Geniet nog van al je blog avonturen.
  Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…Mommy shopping: Mini Action shoplogMy Profile

 9. Veel is herkenbaar.

  Bij mij staat ook met stip bovenaan het contact met lezers. De meeste vriendinnen die ik hier heb leren kennen, ken ik zelfs via mijn blog ontmoet.
  Diana onlangs geplaatst…sunset boot trip.My Profile

 10. Heel herkenbaar. Mijn blog is nog maar klein, maar op nummer een staan absoluut de bezoekers, zo leuk om reacties te lezen of om te zien dat je aantallen stijgen, dus mensen het leuk vinden om terug te komen en te lezen.

 11. Klinkt als een hele leuke baan! Voor mij is mijn blog een hobby en tegelijk leer ik er veel van voor mijn werk (ik werk voor een bedrijf veel met bloggers).
  Het als baan te hebben zou ik me – ondanks alle vrijheid die het je biedt – niet kunnen voorstellen. Ik houd ervan om mijn werk na kantoor tijd achter me te laten (meestal) en zou ervaar het als stressvol als werk en privé te veel in elkaar overgaan. Ook ben ik heel blij met een leuk team om me heen en vind ik max een dag in de week in mijn eentje vanuit thuis werken genoeg.
  Ik ben dan ook benieuwd of je ook dingen hebt die je minder wardeert aan je blogger bestaan?

  Groetjes,

  Alicia
  Alicia onlangs geplaatst…Family vacation in Otterlo (NL)My Profile

 12. Heel gaaf dat jij dit kunt doen als werk. Hoe geweldig is dat?! Van je hobby je werk maken, ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik het ook niet zou willen haha. Ik vind je blogs leuk om te lezen vooral de wat persoonlijkere artikelen. Zelf moet ik nog wat meer structuur brengen in hoevaak ik iets post dat is nu echt nog te onregelmatig. Ik vind het ook erg leuk om in contact te komen met mede bloggers doet me een beetje denken aan vroeger dat je op forums zat en je zo ook vrienden maakte haha.
  Kelly onlangs geplaatst…Paniek! Waarom lag ze niet in haar wiegje?My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.