In gesprek met mijn moeder – Christmas Special vlog 2

dia1

Vandaag heb ik voor jullie vlog 2 van  de Christmas Special vlog week. Een hele gezellige dag waarin ik een afspraak had met Yannick, van plan was te gaan sporten maar dit niet liet doorgaan en ik ging in gesprek met mijn moeder over een heel leuk onderwerp. Daarnaast maak ik deze Christmas Special vlog extra leuk met een hele toffe winactie, Kijk je mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien

WINACTIEimg_7045

img_7047

Via deze vlog mag ik in samenwerking met Biodermal een hele leuke winactie delen! Ik mag namelijk voor jou en je moeder een pakketje van Biodermal verloten met daarin een complete set huidverzorgingsproducten met anti-aging effect (Pakket voor jouw leeftijd en een pakket voor je moeders leeftijd bijv. 25+, 40+, 50+ en 60+)  ter waarde van ruim €130,00 x 2!

Wil je dit winnen?
– Laat dan bij de reacties weten dat je meedoet met een geldig mailadres
– Zorg dat je geabonneerd bent op mijn Youtubekanaal
– Laat bij de reacties weten welke lessen jij van je moeder geleerd hebt. Mag ook een stiefmoeder, of moederfiguur zijn natuurlijk.
Extra winkans? Op de Zo moeder Zo dochter pagina van Biodermal vind je ook een hele leuke winactie voor dit pakket!

Ik ben benieuwd wat je van de vlog vond en of jullie meegaan doen aan deze leuke winactie! Zo maken we deze Christmas Special vlogweek natuurlijk extra feestelijk dacht ik zo!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

24 gedachten over “In gesprek met mijn moeder – Christmas Special vlog 2”

 1. Leuke video zo samen met je moeder.
  Ook de rest van je gezin.
  Fijne herinneringen.
  Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie.
  Wat ik had geleerd is het samen zijn met familie en dat er altijd eten en drinken in huis is want dat voor iedereen…… 😉
  Het pakket voor 50+ zou geweldig zijn.
  Ik volg je op al jouw soc.med.k. en doe graag ook mee voor de extra winkans.

  Bl.: chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Yt.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Xoxo

 2. Wat een geweldige kans doe graag mee voor mijn lieve moeder. Ze heeft erg veel last van rimpels en schaamt zich eigen hier erg voor. Zou haar met dit pakket heel blij maken en zou het zelf ook graag willen winnen. Ik heb van haar normen en waarden geleerd en veel liefde gekregen daardoor kan ik nu ook veel liefde geven. Heb mijn geabonneerd op je YouTube kanaal onder de naam Wvs. Nu maar heel hard duimen en hopen?

 3. Wat een mooi winactie maar wat een moeilijke vraag! Ik heb zo ontzettend veel van mijn moeder geleerd, het is moeilijk om daar 1 les uit te halen.
  Waar ik zelf het meeste aan heb is de nuchterheid die ze mij heeft meegegeven. Gewoon normaal doen en je niet te druk maken!
  Ik ben 25+ en mij moeder is 60+

 4. Anita te Gussinklo

  Leuk je vlog.Als ik heel eerlijk ben heb ik qua huidverzorging niet zo veel van mijn ouder geleerd. Mijn moeder is 83 en nog opgegroeid met haar huid te reinigen met zeep.
  Vanaf mijn 16e werk ik in een Drogisterij/Parfumerie en ik heb haar min of meer hiermee kennis laten maken.Wat me nog wel bij staat is dat toen ik met make-up begon mijn zus en ik wel min of meer moesten beloven niet elkaars make-up te gebruiken. (oogontstekingen ed)
  Het lijkt me super tof om zo’n mooi pakket aan mijn moeder te mogen geven.
  Zelf ben ik 45 jaar.

 5. Wat een leuke vlog en leuk onderwerp om met je moeder te bespreken! Ik moet zeggen dat mijn moeder haar gezichtsverzorging ook een stuk beter bijhoud dan ik soms doe 😉
  Ik doe heel graag mee voor het pakket (ik ben 20+ en mijn moeder is 50+). De belangrijkste les die ik van mijn moeder heb geleerd, is ‘Ieder huisje heeft zijn kruisje’. Ze heeft me altijd geleerd dat ik niet anderen moet idealiseren en mezelf naar beneden moet halen, want overal is wel iets aan de hand.
  Romy onlangs geplaatst…DIY: vintage kaart maken met budget spullenMy Profile

 6. Wat een mooie winactie. Hier doe ik graag aan mee.
  Het belangrijkste wat ik van mijn moeder heb geleerd is onvoorwaardelijke liefde die zij heeft voor haar kinderen. Ik denk dat het een cliché is en dat elke moeder dat heeft voor haar kinderen, maar ik hoop die onvoorwaardelijke liefde ook ooit te voelen
  Ze is het niet altijd eens met een keuze die ik maak, maar daarin laat ze mij vrij en blijft zij achter me staan. Als ik vroeger kattenkwaad had uitgehaald was ze boos maar nooit liet zij mij vallen.
  Zij is de basis van mijn bestaan, of klinkt dat wel weer heel dramatisch??

 7. Wat en leuke actie en vlog! Het belangrijkste wat ik van mijn moeder heb geleerd is dat het belangrijk is om een eigen leven te blijven behouden in een relatie. Toen mijn vader en moeder gingen scheiden, moest mijn moeder weer van 0 af aan beginnen qua werk en verloor zij veel vrienden. Zij heeft mij hierdoor altijd geleerd hoe belangrijk het is om, ondanks je geweldige relatie, ook je eigen boontjes te kunnen doppen. Persoonlijk ben ik erg blij met deze wijze levensles van mijn oersterke powermama!

 8. Wat een mooie winactie!
  De lessen die ik van mijn moeder (en vader) heb geleerd is eerlijk zijn, respect hebben (anderen behandelen zoals je zelf ook behandeld wilt worden) en de dingen doen die ik leuk vind. Die laatste is erg belangrijk, in mijn ogen, om een fijn en gelukkig leven te kunnen hebben.
  Dit zijn belangrijke lessen die ik ook aan mijn kinderen mee zou willen geven. 🙂

 9. Leuk, leuk, lekker, fijn! Ik doe graag mee voor mij en mijn lieve mama! Ik heb van mijn moeder geleerd dat ik altijd in de ochtend en avond mijn gezicht moet reinigen!

 10. Wat een mooie vlog en wijze woorden van je moeder <3 Altijd leuk om ook anderen te zien in je vlogs

  Wat ik van mijn moeder heb geleerd is, om geduldig te zijn en lief te hebben. Mezelf niet gek laten maken.. tevreden zijn met dat wat je hebt en dat wat je kan.

 11. Marit Sneijder

  Wauw wat een prachtige give away! Ik doe graag mee!

  Het belangrijkste wat ik van mijn moeder heb geleerd, omdat zij dit vroeger niet heeft gedaan: voor mezelf opkomen. Sterk in je schoenen staan want er zijn genoeg andere mensen die je naar beneden kunnen halen. Dit is haar overkomen. En inderdaad ik ben eerlijk, recht voor zijn raap maar heb een groot hart en die is ook vanuit mijn moeder meegegeven ❤️

 12. Toffe actie! Ik ben echt dol op biodermal, maar de dag- en nachtcrème nog nooit geprobeerd. Wat wel weer grappig is, als tiener vond ik het een beetje een suf merk maar gebruikte m’n moeder het al wel. Zo af en toe waren mijn eigen crèmes op en gebruikte ik stiekem haar spullen en zo kwam ik erachter dat biodermal echt goed spul is!

  Maar de beautytip van mijn moeder was: ‘niet zoveel fronsen’. Als ik in gedachten verzonken ben, dan frons ik altijd en ze was bang dat ik zon denkrimpel zou krijgen… helaas doe ik het te onbewust en is het me nooit gelukt om af te leren… Wie weet wat voor effect biodermal gaat hebben ?

 13. Mijn moeder heeft haar eigen moeder op 3 jarige leeftijd verloren en dat heeft z’n sporen achtergelaten in haar leven. Één van die sporen was dat zij doordat ze nooit een ‘voorbeeldmama’ heeft gehad onzeker en overbezorgd was. Ze kon haar kindjes moeilijk loslaten en wilde hen zo graag voor 200% geven wat ze zelf altijd gemist had. Als kind/puber heb ik dat nooit zo goed begrepen. Ik vond dat ze niet zo moeilijk moest doen. Maar nu ik zelf moeder snap ik die gevoelens wel en bewonder ik haar. Ik besef hoeveel ik van haar heb geleerd. Ik ben trots op hoe ze het heeft gedaan, en dat zonder voorbeeld! En bovendien ben ik heel blij en dankbaar dat ik zo’n lieve moeder heb en zo’n leuke oma voor mijn zoontje.

 14. Wat een lieve en leuke vlog met je moeder! De verzorgingsadviezen van mijn moeder: gezond eten, voldoende bewegen en veel water drinken. Je gezicht iedere dag reinigen, of je nu wel of niet opgemaakt bent. En verder: smeren, smeren, smeren! Vanwege onze gevoelige huid en eczeem gebruiken we soms producten voor een iets hogere leeftijdsaanduiding, maar ik denk dat dat bij Biodermal niet nodig is.
  Nina onlangs geplaatst…Mijn sportieve voornemens voor 2017My Profile

 15. Hej Kelly,

  Ik doe heel graag mee met de winactie. Wat heb ik niet geleerd van mijn moeder… mijn moeder heeft zich altijd voor ons weggecijferd, is er altijd voor ons. Ze heeft mij geleerd dat jezelf zijn en blijven, eerlijkheid en openheid heel belangrijk zijn. Nu ik zelf moeder ben ziet ze hoeveel je jezelf aan de kant zet als moeder. Zij helpt mij eraan herinneren dat ik naast moeder ook een vrouw ben… en daar herrinner ik haar ook weer aan. Ik ben zo dankbaar en trots dat ze mijn mama is. Liefs Frederika

 16. Het belangrijkste dat ik op dit gebied van mijn moeder heb geleerd is alles met mate. Af en toe lekker genieten, maar wel met mate en ook gezond eten en leven. Dat kan ze zelf heel goed en daar heb ik echt bewondering voor. Ik heb er zelf nog wel eens moeite mee. Mijn moeder verzorgt haar huid ook altijd goed en heeft al jaren dezelfde routine. Het lijkt me leuk om dit pakketje met haar te kunnen delen. Mijn moeder is 50+ en ik ben 20+
  Karlijn onlangs geplaatst…Kerstdiner: 4x Soep als voorgerechtMy Profile

 17. Wat een super leuk gesprek met je moeder! Mijn moeder heeft bijna 8 jaar geleden 2 tia’s gehad en daarna een herseninfarct. Ik zat toen midden in mijn puberteit. Op dat moment ben je juist mega met je uiterlijk bezig, ik kan me nog goed herrineren dat ze me altijd wat remde in make up. Minder is mooier! Dat is wat ze altijd riep. En zo herriner ik me haar ook, altijd precies genoeg make up op haar gezicht! En ik kreeg in de ochtend een standje als ik nog make up op me gezicht had haha! Krijg je rimpels van zei ze, verzorg je gezicht! Dat maakt het extra lastig om nu te zien, dat ze haar zelf niet meer goed kan verzorgen. Maar met alle liefde en plezier fohn ik haar haar en doe haar een make upje op! En als ik dan de eye liner pak, slaat ze me op m’n vingers! Mascara is genoeg!! Haha!

 18. Eerlijk? Eigenlijk heb ik niet zoveel geleerd van mijn moeder over huidverzorging. Ik weet nog wel dat mijn moeder vaak van alles en nog wat gebruikte. Ik denk dat mijn moeder veel van mij heeft geleerd! En dat is natuurlijk ook prima ;).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.