De kerstboom van bezoekers! 2016 editie!

kerstboom

Vorig jaar was het oproepje en het artikel voor het inzenden van de kerstboom, zo’n groot succes, dat ik dit dit jaar graag weer wilde doen! Ik vind het zo leuk om zo te zien hoe anderen hun kerstboom neerzetten en wat voor decoraties ze gebruiken. Het ziet er ook allemaal zo gezellig uit! Ik kreeg meer dan 75 mailtjes met foto’s van kerstbomen (ja echt! en ik heb ze allemaal bekeken en beantwoord, een hele leuke klus!) en vandaag deel ik daar een aantal kerstbomen van. Even gluren naar andermans kerstboom, kijk je mee?

image1

Viola: Dit jaar een kerstboom met paars, mijn lievelingsskleur. Er hangen een paar speciale (niet paarse) ballen in die betekenis hebben voor ons.  Mijn dochter mocht haar 3 (2 van Frozen en 1 van Woezel en Pip) er zelf in hangen en hing ze alledrie op 1 takje 🙂
De kerststal van Litle People staat onder de boom en hier kan mijn dochter mee spelen. Ik heb samen met mijn dochter de sinterklaas spullen opgeruimd en de kerstboom neergezet.

Prachtige boom Viola, wat leuk dat je deze samen met je dochter hebt opgezet! 

kerstcollage

Vanessa: Dit is mijn kerstboom + een kerstcollage die ik heb gemaakt van alle kerstspulletjes. Ik hou van een warme en gezellige kerstsfeer in huis. Dat zie je ook terug aan de warme en rode kleuren die ik heb gebruikt.

Wat ziet dat er sfeervol uit! Wij hebben ook een combi met rood in de boom, dat straalt inderdaad veel warmte uit. 

schermafbeelding-2016-12-17-om-13-24-16Kim: Dit is onze kerstboom, dit jaar hebben we gekozen voor wit en zilver en omdat we een gouden piek hebben (dit pas er natuurlijk niet bij) hebben we een engel er aan gehangen.

Wat ziet die er leuk uit Kim!

img_6413

Iris: Dit jaar is onze kerstboom zilver, doorzichtig en wit. Super leuk vind ik dat geheel; de sneeuwvlokken erin maken het voor mij helemaal winters aangezien de kans vrijwel nihil is dat we geen witte kerst krijgen ?
Op de eerste foto zie je hoe ons vriendinnenkerstdiner eruit zag bij ons thuis. Hoe leuk en makkelijk is die zelfgemaakte kerstboom van bladerdeeg en chocopasta?!
Wat een origineel kersthapjes idee Iris! 

schermafbeelding-2016-12-17-om-13-29-25

Denise koos voor een kerstboom met mooie grijze en lichtblauwe / turqoise ballen, dat ziet er heel erg gezellig uit!

img_20161210_15074401

Debbie: Bij deze onze kerstboom van dit jaar, zonder slingers maar met mooie ballen en versiering van o.a. Wehkamp, Xenos en Action.
Wat een gezellige boom! Ook erg leuk met die cadeautjes eronder! Ik vind die ballen en decoraties ook zo leuk.

image1-1

Vivianne: Hier een foto van onze kerstboom dit jaar met veel liefde opgezet met het hele gezinnetje! Ieder jaar kijken we uit naar een mooie kerst samen heerlijk cadeautjes uitpakken onder de boom lekker eten en vooral veel gezelligheid en liefde  met familie en vrienden.
Wauw wat een super gave en grote kerstboom, ziet er heel mooi en sfeervol uit en ook een hele leuke foto van jullie erbij! 

20161214_120827

Marieke: Onze eerste kerstboom in ons eigen huisje!
Wat is hij prachtig en wat een mooie kleuren erin verwerkt. Dat ziet er heel gezellig uit.

schermafbeelding-2016-12-17-om-13-37-08

De gezellige boom van Rachel en haar man en dochters.
Wat een leuke, grote en gezellige boom zeg! 

received_10209937971597236

Lysette a.k.a Lieve Syl: Jaja, mijn ‘perfecte’ kerstboom. ik vraag me elk jaar weer af hoe al die andere moeders dat doen, zo stylish en met eenheid qua kleur ballen en accessoires. Om nog maar te zwijgen over de perfect verdeelde lichtjes en slingers.
Bij mij krijgen de kinderen sinds vorig jaar de vrije hand. Het is een allegaartje met allerlei ballen, vogels, knutsels en andere zooi, en vooral veel snoep. Asymmetrisch verdeeld en met een flutster bovenop. Maar joh, we genieten ervan en over drie weken is het weer voorbij!
Ik schreef er inderdaad ook wat over, want ja, Sylvie heeft wel een perfecte kerstboom.  Leuke extra notitie: Lieve Syl schreef ook al eens een parodie waarin ze mij vergelijkt met Sylvie Meis hihi

En dit is onze eigen kerstboom die ik een soort kermis noem met rood, goud, slingers, frutsels, ballen en nog meer haha!

Dit waren een aantal van de ingezonden kerstbomen. Ik vind het zo ontzettend leuk dat jullie mij mailen en me hiermee willen helpen! Dit bracht me gelijk op het idee om vanaf januari een nieuwe rubriek te beginnen waarin ik oproepjes aan jullie ga doen om foto’s in te sturen van bepaalde situaties. Bijv: De ‘grootste ergernissen van moeders’ en dat ik jullie daar dan foto’s voor laat insturen en hier een verzamelartikel van maak. Dat is idee ga ik eens even uitwerken en daar kom ik later op terug! Want ik vind het zo leuk om meer van jullie te weten en te zien.

Ideetjes hiervoor zijn meer dan welkom, want dan neem ik die mee in mijn ideetjes. Ik ben benieuwd wat jullie van deze ingezonden kerstbomen vinden, voor welke kleuren heb jij gekozen voor je kerstboom dit jaar? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

31 gedachten over “De kerstboom van bezoekers! 2016 editie!”

  1. Er zitten een paar mooie exemplaren tussen. Onze kerstboom heeft goud, zilver wit en heel lichtblauw/mintgroene ballen. Ehm voor je nieuwe rubriek…ik zou wel eens foto’s willen zien van huishoudens waar draadjes /snoeren en zo heel mooi weggewerkt zijn. Zelf wil ik ook zoiets ook om te voorkomen dat dreumes aan alles zit.
    Josan onlangs geplaatst…De 10 geboden voor het eten van voedsel..aldus dreumesMy Profile

  2. Wat leuk om al die verschillende bomen te zien! Wij hebben een klein boompje waar vrijwel alleen maar lichtjes in zitten.. Dit jaar helaas amper tijd gehad.. misschien maken we hem nog af ?
    Nicole onlangs geplaatst…Praatjesmaker #2My Profile

  3. Superleuk dat mijn kerstboom + kerstcollage in je artikel staat, dankjewel Kelly! Ik vind de andere kerstbomen ook leuk om te zien. Fijn dat je zoveel mailtjes hebt binnen gekregen en heel lief dat je iedereen persoonlijk hebt beantwoord. Ik ben ook benieuwd naar je nieuwe rubriek, die lijkt me erg leuk!
    Vanessa onlangs geplaatst…Persoonlijk: Nierbekkenontsteking & niet naar KeulenMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.