Diary donderdag : Genieten van de zon!

Wat een heerlijk zonnige week hebben we achter de rug zeg! Ondanks mijn lichamelijke klachten heeft de zon me echt wel goed gedaan. De warmte op mijn spieren, vitamine D die de zon geeft en lekker veel buiten komen heeft mij wel een stuk optimistischer gemaakt, heerlijk! Lekker ontbijten in de tuin, lunchen in het zonnetje en in de middag bijkomen met een boekje in de zon. Afgelopen week was een redelijk drukke week. Zo kon ik vrijdag terecht bij de reumatoloog, had ik zaterdag een draagevenement en afgelopen week kon ik al terecht bij de fysiotherapeut. Kijken jullie mee naar de foto’s die ik deze week maakte?

In de ochtend na het ontbijt leg ik Lana in haar bedje en begin ik met werken aan mijn blog onder het genot van een goede koffie. Nu ik een heel goed koffie apparaat heb kies ik soms voor espresso omdat ik daar lekker wakker van wordt. In de ochtend heb ik het meeste last van vermoeidheid en stijve spieren dus dan start ik rustig op.

Dit geweldige cadeautje kreeg ik van familie. De zus van mijn oma heeft de slofjes en de sjaal gebreid en de biologische bloemenhoning kreeg ik er ook bij cadeau, wat leuk!

Bij het vroegere Land van Ooit was een draagevenement. Een soort markt over natuurlijk ouderschap en het dragen van je kindje in een draagdoek. Ik ging er kort naar toe met vriendin Linda die ook dol is op dragen. Lana zat natuurlijk lekker bij me in de doek. Het was echt heel erg leuk! Het was de uren rust die ik daarna moest inhalen zeker waard.

Het zonnetje scheen, Lana viel zalig in slaap in de draagdoek en ik lunchte met een punt carrot cake, je kunt het slechter treffen toch haha.

Dit keer kwam er geen perspakketje binnen voor mij, maar voor Lana! Fisher Price stuurde dit leuke pakketje op. Het is een boodschappentas die muziekjes maakt, kan tellen en verhaaltjes verteld met allerlei toebehoren erbij om een boodschappen rollenspel te spelen. Helemaal geschikt voor ons want ik doe graag boodschappen dus dan kan ik het Lana alvast leren hihi.

Mmm zondag aten we lekker buiten in de tuin. Vriendlief en ik bakten een Turks broodje af en aten daar kebab met een salade bij, heerlijk!

Voor Lana maakte ik een hapje klaar met wortels en aardappeltjes. Ik dronk als toetje lekker een cappuccino.

Maandag ochtend was het zo lekker zonnig dat ik besloot om buiten te ontbijten met Lana. Ik ontbeet lekker met mijn gebruikelijke havermout met banaan, cacao poeder en bloemenhoning en Lana met een homemade mommy milk brinta papje en rood fruit hihi.

In de middag deed ik wat boodschappen die ik vergeten was mee te nemen bij de wekelijkse boodschappen. En dan neem je nogal gauw een extraatje mee. Ik wilde graag de nieuwe Vogue met het shirt dat daarbij zat dus ook deze ging mijn winkelkarretje in. Zo heb ik gelijk weer fijn leesvoer voor in de tuin.

In de avond werden we bij mijn schoonouders uitgenodigd om gezellig te komen barbecuen, heerlijk vind ik dat!

Dinsdag besloot ik weer om in de tuin te ontbijten, lekker met de zonnebril op. Ik draag hier mijn nieuwe Vogue shirt. Heerlijk dit zomergevoel!

Ik deed de was en sorteerde wat kleding van Lana. Haar sokjes raken altijd zoek waardoor het een soort memorie spel geworden is voor gevorderden haha.

De middag bracht ik buiten in de tuin door. Ik liet ik Lana even heerlijk buiten liggen op een paar kussens. Ze genoot er zichtbaar van om buiten te zijn. Haar beertje keek in de camera bij het maken van deze foto haha.

Ik had het zo warm dat ik spontaan besloot mijn spijkerbroek kort te knippen haha. Ik maakte er een short van door de pijpen kort te knippen en om te slaan. Ik vond het een geniaal idee van mezelf haha.

In de avond verraste ik vriendlief met een heerlijk verse witlof-gehakt schotel! Natuurlijk aten we weer lekker buiten.

Onze buren waren aan het barbecuen en ineens verraste ze ons met wat heerlijk gebakken vlees!

Na 4 maanden niet gesport te hebben mocht ik woensdagochtend beginnen met ‘trainen’ met de fysio. Ik deed mijn sportkleding weer aan en dat voelde fijn, maar ook confronterend. Hoe sportief ik er ook uit zie op deze foto, ik mocht enkel beginnen met wat wandelen en fietsen. Toch ben ik heel trots op dat ik begonnen ben en langzamerhand mijn conditie mag opbouwen zodat ik lichamelijk beter kan herstellen. (Ps. gotta love my nikes!)

Na de fysiotherapie nam ik een kopje thee en een rijstwafel met melkchocolade, wow wat zijn deze lekker!

Om deze afbeelding moest ik toch wel even lachen! Misschien herkenbaar voor veel mama’s.

Lana is dol op haar nieuwe Fisher Price speelgoed! Alles wilt ze natuurlijk in de mond stoppen haha

Vroeger was ik dol op de Sims. Ik heb heel wat uren in mijn jeugd en puberteit besteedt aan dit spel, echt verslavend! Ik ontdekte deze ipad Sims freeplay spel en ben dit aan het ontdekken. Ik moet er wel aan wennen want de speelwijze is toch wel anders als op de computer. Kennen jullie deze app en wat vinden jullie ervan?

Dit was de diary donderdag weer voor deze week, ik ben benieuwd naar jullie reacties. Hebben jullie ook zo genoten van het heerlijke zonnige weer?

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

36 reacties

 • Nienke
  22 mei 2014

  Leuke foto’s Kelly en wat heb jij toch een prachtig figuur. En inderdaad, wat een heerlijk weer afgelopen week, word ik vrolijk van! Heel fijn dat je weer wat mag gaan bewegen, daar zullen we vrijdag eens een beetje gebruik van maken 🙂

 • Dita
  22 mei 2014

  Wat een fijne foto’s, ik heb ook heerlijk genoten van het weer.
  Dita onlangs geplaatst…DIY Stippling nailsMy Profile

 • Tamarah
  22 mei 2014

  Het was inderdaad prachtig weer en ik heb zowat het hele weekend lekker in de tuin doorgebracht! Fijn dat jij er ook zo van hebt kunnen genieten! En wat lief dat je zus van je oma die sokjes en het sjaaltje heeft gebreid. Mijn oma deed dat ook voor haar achterkleinkinderen. En wat attent van je buren dat ze wat vleesjes kwamen brengen! Ik hoop dat er veel meer van dit soort zonnige dagen mogen komen.
  Tamarah onlangs geplaatst…Tip: Je was doen met noten (Seepje)My Profile

 • Nadia
  22 mei 2014

  Wat een heerlijk weer, daar word je inderdaad echt vrolijk van. Heerlijk, buiten eten! Wat geweldig, die gebreide slofjes (en sjaal)!

 • Jess
  22 mei 2014

  Leuke diary weer. Jullie hebben ook lekker van het mooie weer genoten zo te zien. En wat wordt Lana alweer groot. Hopelijk lukt het om conditie op te bouwen. Ik heb ook heel lang niet mogen sporten na de bevalling van Sam en ik vond het vreselijk. Toen ik eenmaal wel mocht dacht ik dat het nooit meer goed zou komen met me. Wel gebeurd overigens hoor 😉
  Jess onlangs geplaatst…Mirror shotsMy Profile

 • Dagmar
  22 mei 2014

  Aah wat een heerlijke diary om te zien en te lezen! En zo fijn dat je het sporten weer kon oppakken, echt lekker moet dat voelen. Ooh ik geniet van je zonnige foto’s en wat groeit Lana snel! De Voguetee staat je echt goed <3
  Dagmar onlangs geplaatst…PERSONAL – Ik heb een bril!My Profile

 • Marion
  22 mei 2014

  Heerlijk die foto’s! Lekker genieten van het weer. Ik heb dezelfde tuinkussens 🙂
  Fijn dat je weer mag sporten. Ik wilde een poosje terug ook weer beginnen, maar helaas gaat het voor mij niet meer. Dat is even switchen in je hoofd, even teleurstelling, maar dan klaar. Ik ga nu om de dag wandelen en daar geniet ik nu ook van. Je ziet er goed uit, hoor!
  Marion onlangs geplaatst…Snapy de SpinnenvangerMy Profile

 • Dionne
  22 mei 2014

  Wat een leuke diary! Heerlijk dat lekkere weer!
  Dionne onlangs geplaatst…New in | Black Timex WatchMy Profile

 • Fonghwa
  22 mei 2014

  Wat gaaf dat Fisher Price een perspakket voor Lana heeft gestuurd! Zo zie je maar dat je site steeds groter wordt 😉

  Waar heb je trouwens jullie borden vandaan? Zijn echt leuk!

 • Lauriëtte
  22 mei 2014

  Wat een leuke diary! & Wat fijn dat je weer kan werken aan je conditie, succes!
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Fitspiration #2My Profile

 • Vanessa
  22 mei 2014

  Leuke foto’s! Zo te zien hebben jullie ook genoten van het mooie weer. Heerlijk dat Lana kon buiten liggen!
  Vanessa onlangs geplaatst…Mijn tips om te besparenMy Profile

 • Saskia
  22 mei 2014

  Leuke foto’s, en erg mooi de foto van jou en lana in de draagdoek.
  Saskia onlangs geplaatst…Mijn favoriete gezichtsverzorgingMy Profile

 • Bibian
  22 mei 2014

  Leuke diary met heerlijk weer, word je toch zo vrolijk van hè. River is ook dol op de boodschappentas van Fisher Price! Kunnen ze straks heerlijk samen boodschappen doen Kel, kunnen wij lekker op de bank haha. Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…River krijgt een vriendje of vriendinnetje!!My Profile

 • Ela
  22 mei 2014

  Onee, die sokjes! Ik probeerde ze meteen te matchen maar kon niet twee dezelfde vinden, ahhh! Daar zou ik echt gek van worden..
  Dat sims spel speel ik ook al een tijdje, ik moet zeggen, het wordt steeds minder leuk helaas. In het begin haal je snel de doelen maar later duurt alles een eeuwigheid (of je moet betalen) en houden de opdrachten in dat je je vrienden moet spammen via facebook bijvoorbeeld. Ik wil niemand lastig vallen met spelletjesverzoeken dus dan kom je niet veel verder en is het uiteindelijk alleen het verzorgen van je volkje. Maar zolang het nog leuk is, lekker spelen en relaxen!

 • Nicole
  22 mei 2014

  Oooh zo herkenbaar van die sokjes! En ja wat was het lekker weer he, hebben ook flink genoten! Leuk dat boodschappentasje ook voor Lana zeg!
  En je draagdoek vind ik moooooooi!
  Nicole onlangs geplaatst…Outfits of the Fay #2My Profile

 • Sylvia
  22 mei 2014

  Oef, de Sims, daar moet ik echt niet meer aan beginnen, dan ben ik gelijk weer verslaafd 😉
  Sylvia onlangs geplaatst…Fijn blogleesvoer #1My Profile

 • beautyinsideandoutNL
  22 mei 2014

  Wat een leuke, zomerse foto’s! Ik heb dezelfde nikes:)

 • Manon
  22 mei 2014

  Leuke diary! Het was inderdaad prachtig weer, ik heb ook heel wat uurtjes op het balkon doorgebracht. Oh en ik ben verliefd op jouw nikes!
  Manon onlangs geplaatst…Plog 21-05-2014 (+ shoplog)My Profile

 • Geertje
  22 mei 2014

  Leuke week heb je weer gehad! Zo te zien heb je volop genoten van het mooie weer!
  Geertje onlangs geplaatst…Ik Krijg Je WelMy Profile

 • Manon
  22 mei 2014

  Leuke diary! Wat wat een leuke boodschappentas voor Lana zeg ;). Heerlijk he dat zonnetje, ik kan er ook geen genoeg van krijgen <3!
  Manon onlangs geplaatst…River krijgt een vriendje of vriendinnetje!!My Profile

 • Barbara
  22 mei 2014

  Heerlijk he dat weer. En Lana’s donkere haarbos wordt blonder zie ik!
  Barbara onlangs geplaatst…38 weken zwanger: de laatste loodjesMy Profile

 • Martina
  22 mei 2014

  Wat leuk! Sims heb ik vroeger veel gedaan!
  Martina onlangs geplaatst…22 Mei 2014 – Trowback thursdayMy Profile

 • Miranda
  22 mei 2014

  Leuke foto’s van een fijne week.
  Heerlijk is dat he, zo’n fijn koffiezetapparaat. Ik herken heel erg wat je zegt:)
  Miranda onlangs geplaatst…Nieuwe rubriek: Foodfoto’sMy Profile

 • Miranda
  22 mei 2014

  Wat zie je er onwijs goed uit ( ondanks dat je je niet fit voelt!) Ik sta er echt elke keer van te kijken hoe slank jij bent. Vind dit soort overzichten zo leuk om naar te kijken.
  Miranda onlangs geplaatst…Kinderboeken: Knor de waakbigMy Profile

 • Susanne
  22 mei 2014

  Wat een onwijs gave sportoutfit! En je hebt zeker genoten van het heerlijke weer, en Lana ook! Lekker buiten eten met de vogeltjes op de achtergrond vind ik altijd zo fijn!
  Susanne onlangs geplaatst…Recept: Meringue met chocolaMy Profile

 • Kelly
  22 mei 2014

  Leuke foto’s! 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Filmjewels – Katherine Necklace & Mockingjay Keychain.My Profile

 • Cindy
  22 mei 2014

  Wat leuk, een vriendinnetje van mij ging ook naar het Draagevent in Heusden, heb haar niet meer gesproken hoe ze het vond. Fijne foto’s zo in de zon!
  Cindy onlangs geplaatst…Video: Shoplog H&M en van HarenMy Profile

 • Eline
  22 mei 2014

  leuke foto’s! Zalig he dat zonnetje!

 • Mamoesjka
  22 mei 2014

  Leuke foto’s en je nikes zijn inderdaad heel tof! 🙂
  Mamoesjka onlangs geplaatst…Trek iets positiefs aan, dat past altijd….My Profile

 • Anoeska
  22 mei 2014

  Leuke foto’s! Ik speel sinds kort ook The Sims Freeplay, moest er ook heel erg aan wennen maar vind het erg leuk. 🙂
  Anoeska onlangs geplaatst…The Sims 4 komt eraan!My Profile

 • Jenny
  22 mei 2014

  Oeh I DO love your Nikes! Wil ze ook wel! En The Sims is zo leuk ja.
  Jenny onlangs geplaatst…Things I love ThursdayMy Profile

 • Sonja
  22 mei 2014

  Leuk fisherprice speelgoed! Ik kan me goed voorstellen dat je je waardeloos voelt als je niet kan sporten. Ik ben een sportjunkie, dus hoop dat me dat na de bevalling bespaard blijft, zeker gezien ik er rekening mee moet houden dat een keizersnede een optie is..

  Duimen dat je snel weer progressie maakt en lekker kunt gaan sporten!
  Sonja onlangs geplaatst…Summer wishlist 2014My Profile

 • Marije - BakingBeautyNL
  22 mei 2014

  Wauw, wat een heerlijk cadeautje voor je kleine dame! Fischerprice heeft gewoon het leukste speelgoed volgens mij :-).
  Marije – BakingBeautyNL onlangs geplaatst…Pinspiration: wat ziet de man?!My Profile

 • Anne Solveig
  22 mei 2014

  Leuke diary! Je Nikes blijven echt fantastisch! <3

 • Roshelle
  23 mei 2014

  Die sims is echt superleuk! Ik ga hem ook maar weer eens downloaden!

 • Elise
  23 mei 2014

  Ow ja die sokken :S wat een gedoe altijd he. Hier ook. Het houd nooit op. Mijn wasmachine eet ze volgens mij ook op.
  Elise onlangs geplaatst…Angst voor poppenMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.