Geheime vlog Eerste Trimester zwangerschap!

Dia1

Zo lieve meiden, dat eerste trimester vol geheimen was een spannend avontuur voor mij. Hiervan hield ik ook al een geheime vlog bij in de zwangerschap van Aimy en dit wilde ik dit keer weer doen. Vanaf de zwangerschapstest tot aan de zwangerschapsaankondiging hield ik bij door steeds de camera erbij te pakken en met jullie te kletsen. Je ziet een misselijke Kelly, wat behind the scenes beelden tussen de normale weekvlogs van die periode door haha, de eerste echo, mijn onzekerheden, wellicht heel herkenbaar voor andere mama’s en mama to be’s. Kijk je mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn Youtube kanaal, je zou me er heel blij mee maken!

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden en of je je in mij herkent qua gevoelens in het eerste trimester van de zwangerschap. Laat je reactie achter bij de comments. Bedankt voor het kijken 🙂

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

29 reacties

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  31 maart 2017

  Wat super leuk Kelly! Ik ben erg benieuwd! Wanneer de kids straks op school zitten ga ik er eens lekker voor zitten ?
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Wanneer ben je klaar voor kinderen?My Profile

 • simpel, met een snufje liefde
  31 maart 2017

  Leuk om te zien. Die eerste tijd is altijd heel erg spannend. Ik wens je een fijn 2de en 3de trimester.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…De eerste uitslag van het fertiliteit onderzoek.My Profile

 • Nicole
  31 maart 2017

  Haha grappig dat jij het dan wel wilt weten en Yannick niet het geslacht. Ik vond het zoo gaaf om samen met mn man, dochter en familie erachter te komen. Voelde heel bijzonder en mooi. Maar snap ook wel dat je het moeilijk vind om het niet meteen te weten haha. Bij Fay wilde ik t ook meteen weten 😛
  Nicole onlangs geplaatst…Zwangerschap | week 30 – ik loop nog rond!My Profile

 • Kelly
  31 maart 2017

  Ohh wat mooi allemaal ! Ik ben zo benieuwd naar hoe alles gaat lopen. Het maakt het extra leuk dat iemand die heel dicht bij mij staat ook een kindje verwacht.
  Kelly onlangs geplaatst…365 plates #119 een puberende verbrande pannenkoekMy Profile

 • Tineke
  31 maart 2017

  Zo leuk dat je nog een extra vlog hebt gemaakt van de eerste periode. Blij dat het eerste trimester erop zit zeker, die is zo spannend.
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Interieur enzoMy Profile

 • Josan
  31 maart 2017

  Een andere behoefte aan eten, is inderdaad een trigger. Nu achteraf was dat voor mij ook een van de eerste symptomen. Ik ben benieuwd of Yannick nog van gedachte veranderd. Het zou wel een leuke verrassing zijn op de gender reveal party.
  Josan onlangs geplaatst…Ik zakte 5 keer voor mijn rijbewijs…My Profile

 • Marloes
  31 maart 2017

  Wat leuk om je geheime vkog te zien! Het lijkf mij ook lastig om verborge te houden!
  Marloes onlangs geplaatst…Maart favorieten My Profile

 • Maaike
  31 maart 2017

  Wat een leuke video, van een bijzondere periode!
  Maaike onlangs geplaatst…Zaai eens een appel!My Profile

 • Marijke
  31 maart 2017

  Wat ontzettend leuk om te zien. Ik kon juist niet wachten om te weten wat het is en mijn vriend gelukkig ook!
  Marijke onlangs geplaatst…Food cravings #3My Profile

 • Nicole
  31 maart 2017

  Wat leuk een geheime vlog! Lastig hè om geheim te houden,!
  Nicole onlangs geplaatst…Waarom het beter is dat mijn zwangerschapsverlof er bijna op zitMy Profile

 • Femke
  31 maart 2017

  Wat een leuke vlog. Ik snap dat het moeilijk is geweest je mond te moeten houden, maar nu kan je er weer alles over vertellen. Super leuk!
  Femke onlangs geplaatst…Review: Blux box maartMy Profile

 • Leonie
  31 maart 2017

  Oh super leuk dat we zo mee mogen kijken! Ik weet ‘t allemaal nog zo goed.. t testen, de onzekerheid, t geluk, t geheimhouden. Nu is ze al weer bijna 8mnd oud. Tijd vliegt (te) snel!
  Leonie onlangs geplaatst…Het moederschap – angsten/onzekerheden/beschermend?My Profile

 • Lenthe
  31 maart 2017

  Hoe weet je dat het meteen raak was als je nooit menstruatie gehad heb?

 • rachel
  31 maart 2017

  oh smelt weer helemaal weg hierzo 😀
  rachel onlangs geplaatst…Essence mascara…My Profile

 • Sylvia
  31 maart 2017

  Super leuk dit! Ik wilde zo graag weten wat het geslacht was. Kon ik tenminste alvast een mooie naam verzinnen en natuurlijk lekker shoppen!!
  Sylvia onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 • Rowena
  31 maart 2017

  Hartelijk gefeliciteerd Kelly! Erg spannend nu! Kan niet wachten op het moment dat jullie het geslacht kunnen onthullen… Een jongetje misschien?! Haha. Heel veel succes met je zwangerschap! Liefs
  Rowena onlangs geplaatst…Fenna’s babykamer: een echte meisjeskamer!My Profile

 • Kelly Caresse
  31 maart 2017

  Omdat ik anders wel eerder zwanger was geweest 🙂 Als een eicel niet bevrucht wordt resulteert dit in een menstruatie. Als die wel bevrucht is, zoals nu, dan resulteert dit in een zwangerschap 🙂 Ik was dus eerder ongesteld geweest als ik al een eerdere eisprong had gehad 🙂

 • Anneleen
  31 maart 2017

  Wat leuk, zo’n geheime vlog! 🙂 Kan me voorstellen dat het moeilijk was om dit niet te vertellen… Ben heel erg benieuwd naar het geslacht. Ik zou dit dan niet verborgen kunnen houden voor mijn vriend denk ik… 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Lenthe
  31 maart 2017

  Maar je hebt geen menstruatie gehad vanaf Amy haar geboorte, omdat je borstvoeding geeft. Hoe kan je dan ineens wel sprong hebben?

 • felicia
  31 maart 2017

  Leuk vlog 🙂
  zelf heb ik 10 april de 20 weken echo en zal dan ook horen of we een jongen of een meisje verwachten maar na 3 meisjes verwacht ik eigenlijk geen jongen meer
  Dit word ook mijn laatste zwangerschap
  Want na 4 kinderen vinden wij het genoeg
  Nou eigenlijk vooral mijn man haha
  Ik ben benieuwd wat jullie krijgen jongen of meisje?
  En leuk om dit weer te volgen nu ik zwanger ben 🙂 toen je van Amiy zwanger was was ik ook zwanger van de derde .

 • Rachel
  31 maart 2017

  Haha heel herkenbaar. Misselijk zijn en alles eten wat los en vast zit. Dat heb ik ook De eerste maanden gehad.
  Ik denk dat het een jongen wordt, maar hebhet nooit goed hihi. Ik ben heel benieuwd en kijk uit naar de gender reveal. Spannend
  Rachel onlangs geplaatst…Wat is gelukMy Profile

 • Mammavan3
  31 maart 2017

  Borstvoeding geven en geen menstruatie is geen anticonceptie! Dat is ongeveer het eerste wat zowel mijn verloskundige als kraamhulp mij vertelde in de kraamweek. Mocht je geen nummer 4 willen dan is een anticonceptie erg verstandig! Wil niet streng overkomen maar dit fabeltje moet echt de wereld uit zodat anderen niet zwanger worden als ze het niet willen. In ieder geval heel erg gefeliciteerd want 3 kinderen is echt super leuk weer ik uit ervaring!

 • Femke
  31 maart 2017

  Wat leuk om te zien. Die eerste weken duren láng hè? Ik vond het zelf heel gek om het eindelijk te mogen vertellen. Ik kon maar met moeite mijn mond houden in het eerste trimester, maar toen het eindelijk ‘mocht’, vond ik het ook wel vreemd om dit geheimpje dat zo van ons was, aan de buitenwereld mee te delen!

  Ik zet mijn geld in op een jongetje 😉
  Femke onlangs geplaatst…Bouwput-update #2: De opbouwfaseMy Profile

 • Maaike
  31 maart 2017

  Leuk joh, ik vind jouw vlogs altijd zo gezellig om te kijken. Kan me er totaal niet mee identificeren en het is een beetje een ver-van-mn-bed-show (ik ben student en nog lang niet toe aan huisje boompje beestje kindje) maar toch geniet ik altijd enorm van je vlogs en filmpjes!

  Ik hoop stiekem dat de derde een meisje wordt, ik heb twee zussen en ben dus ook met 3 meiden thuis opgegroeid. Toch de leukste combinatie die er is als het om kinderen gaat! 🙂

 • Sally
  1 april 2017

  Omdat je lichaam zelf bepaald wanneer zij weer eitjes laat springen……

 • Laura
  1 april 2017

  Er werd verteld dat een 3e kindje hartstikke gewenst en welkom is, alleen niet verwacht dat het zo snel raak zou zijn. Borstvoeding werd naar mijns inzien niet als anticonceptie bedoeld, alleen benoemd vanwege haar gedachten “nu al?” Ik denk dus dat jouw reactie niet helemaal van toepassing is op Kelly in dit geval.

 • Laura
  2 april 2017

  Ik denk dat het wel goed is om extra te benoemen. Er wordt vaak op de website gezegd dat het onverwachts was vanwege de borstvoeding, maar verder te weinig uitleg gegeven waarom het onverwachts was.
  Naar mijn mening een half verhaal.
  Het zou goed zijn om duidelijk te benoemen wat voor invloed borstvoeding op de vruchtbaarheid/cyclus kan hebben en dat anticonceptie nodig is als je nog niet zwanger wilt raken.

  Het is een leuke vlog geworden! Ook leuk voor jullie dochter/zoon later om terug te kijken.

 • Elke
  3 april 2017

  Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!! Hopelijk ga je goeie maanden tegemoet, wat leuk dat jullie tegen de herfst met z’n 5en zullen zijn 🙂

 • Roxanne
  6 april 2017

  Ik ben benieuwd naar de gender reveal! Hoe graag ik het geslacht ook wilde weten, wij zijn braaf met een dicht envelopje en beiden nietswetend naar buiten gegaan. Mijn vriend heeft de envelop bij zich gehouden en af gegeven. En we zijn er dus samen pas tijdens de reveal achter gekomen. Zo speciaal!
  Roxanne onlangs geplaatst…Baby op komst: week 25 t/m 28My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.