Foodie friday : Green smoothie challenge filmpje

09fbcd59-d727-41d3-9aa3-b849a86e2797_zpsdbd653e8

Vandaag voor de foodie friday heb ik een heel leuk filmpje voor jullie! Ik ontving namelijk de nieuwe superjuices van Albert Heijn to go. Dit zijn smoothies die met verse groentes en fruit gemaakt zijn. In het filmpje ga ik ze geblinddoekt testen samen met vriendinnetje Irma wat een hilarische beelden opgeleverd heeft. Als je door een blinddoek niet kunt zien wat je drinkt dan smaken dingen ineens heel anders. Zo heb je bij een groen sapje niet door dat je een gekke kleur drinkt waardoor het ook veel aantrekkelijker smaakt. Het is dan erg leuk om te ontdekken wat je werkelijk proeft. Wat we van de sapjes vonden kun je zien in het filmpje. Mijn vriend was de camera man en hij deed heel gezellig met ons mee. Benieuwd naar het filmpje van de green smoothie challenge? Klik dan op lees meer.


Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Wat vonden jullie van het filmpje? Zijn jullie ook zo benieuwd naar de verrassende smaakjes van deze green superjuices? Wij zijn heel erg verrast door deze smaken en vooral de rode biet met appel vond ik persoonlijk erg lekker. Ik ben benieuwd wat jullie van het filmpje vonden. Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Veel liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

23 gedachten over “Foodie friday : Green smoothie challenge filmpje”

 1. beautyinsideandoutNL

  Haha leuk filmpje! Ik heb al een aantal geprobeerd en ze smaken prima:)

 2. Wat een hilarisch filmpje! Ik moest vooral zo lachen om je vriend! Ben heel benieuwd geworden naar de smaakjes van deze juices

 3. Hahaha ik ben vooral nieuwsgierig naar de bietensap geworden na de opmerkingen zoals ‘grondluchf’ maar wel de verrassende smaak 🙂 heel leuk filmpje zeg

 4. Hahaha ik heb zo moeten lachen om dit filmpje! Die van wortel en gember klinkt echt heel erg lekker!

 5. Wat leuk zeg! Mij lijken die sapjes wel een uitkomst om een portie groente binnen te krijgen. Voor iemand zoals ik is dat wel handig want ik eet eigenlijk te weinig en met zo’n drankje krijg je toch goed iets binnen!
  Manon onlangs geplaatst…ZWANGER: Week 14My Profile

 6. Haha super leuk! Jullie moeten vast heel erg gelachen hebben. Zo zie je maar dat het nog aardig lastig is om de ingrediënten herkennen!

 7. Ben benieuwd naar het filmpje!

  Even wat anders: ik merk dat ik deze lay-out van je site toch niet zo prettig vind. Sowieso zijn de letters heel klein, maar ook is het groen en de lettertype slecht leesbaar. Als ik je site open, kan ik de titel nooit in 1x lezen. Ik moet echt inzoomen.
  Ik vind je vorige lay-out fijner, ook al weet ik niet meer hoe ie eruit zag :’)

 8. Pingback: Mama lifestyle blog | Foodie friday food voor onderweg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.