DubbelFrisss heeft een mannen- en een vrouwensmaak laten ontwikkelen door een team van jongens en een team van meiden met daarbij een bijpassende verpakking. Vriendlief en ik kregen een pak van de vrouwensmaak thuis gestuurd en hebben deze allebei geproefd. De vrouwensmaak is Hippe Peer en Happy Kiwi en de mannensmaak is Berry Burst (hoe bedenken ze toch zulke grappige namen!) Met deze zonnige temperaturen was het heerlijk om dit drankje uit te proberen!

smaakbattle

 

De nieuwe smaken DubbelFrisss zijn inmiddels verkrijgbaar in de winkel, maar slechts één van deze smaken kan ik de schappen blijven staan. Welke smaak is jouw favoriet en mag daarom in de winkels blijven?

De mannensmaak is zoals ik al in de intro vermeld had; Berry Burst en de vrouwensmaak is Hippe Peer + Happy Kiwi. Wij hebben zelf deze laatste variant geprobeerd en vinden deze erg lekker. Mijn vriend is helemaal weg van DubbelFrisss dus hij liet dit zich heerlijk smaken!

DubbelFrisss wil jullie uitnodigen te stemmen op jullie favoriete smaak! Er zijn twee teams in het leven geroepen: de Boysss (met StukTV, TheKelVlog, Furtjuh en FUN) en de Girlsss (Beautygloss, Disfordazzle, Teskuh en Sophie). Zij nemen het tegen elkaar op om ‘hun’ smaak te laten winnen. Ze strijden elke week tegen elkaar op het actieplatform van DubbelFrisss waar je kan kiezen voor jouw team.

Neem een kijkje op de speciale DubbelFrisss website om te zien hoe de smaken tot stand kwamen, de tussenstand te bekijken èn iedere dag te stemmen op jouw favoriet! Natuurlijk kan je ook op social media jouw team steunen met #TeamBoysss of #TeamGirlsss.

 Lana en ik stemmen natuurlijk op de vrouwensmaak maar mijn vriend die wil nog graag de mannensmaak gaan uitproberen haha! Op wie ga jij stemmen?

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

13 gedachten over “Dubbelfriss smaakbattle : Boysss vs girlsss!”

  1. Ik ben een beetje verbaasd over je keuze om deze advertentie aan te nemen. Zeker na je woorden uit je artikel over gezond eten/opvoeden. Hierin staat letterlijk “Qua drinken houdt dit in dat we enkel water/thee, vers geperste fruitsappen en koffie voor volwassenen drinken.” Mag ik vragen waarom je dan toch zo’n advertentie aanneemt? Naast de financiële voordelen dat het zal opbrengen ;). Want je lijkt zo bewust te zijn over onnodige suikers etc in voeding/drinken en laten we eerlijk zijn, Dubbelfris is niet het meest gezonde drankje.

  2. kellycaresse

    Hoi Thas,
    Dankjewel voor je reactie en voor het bezoeken van mijn blog.
    Wat goed dat je het mommy monday artikel er nog eens bij pakt en hier een quote uithaalt. Daaruit kan ik opmaken dat je een trouwe lezer bent en ook een kritische en daar kan ik zeker van leren.
    Zoals ik al vaker verteld heb in mijn eetdagboeken eet en drink ik voor 80% suikervrij wat wil zeggen dat ik af en toe een taartje eet, een roseetje bij een bbq, een ijsje als het warm weer is en soms ook een lekker sapje als extraatje. Zo’n dubbelfriss drankje zie ik dan ook als een uitzondering uit de 80/20 regel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.