Filmpje: Mijn go to make-up look met Ieke Booij van de voice kids

ab70be28-3a3a-4ddd-ab84-d3aeaf198a4b_zps1d92dccaVandaag is totaal anders dan jullie van mij gewend zijn. Namelijk een filmpje met een make-up tutorial! Jullie kennen mij helemaal niet als beautyblogger en op wat korte beauty reviews na deel ik weinig over make-up en beauty. Toch ben ik al jaren werkzaam als visagist voor Beautydream en zit er toch een beauty meisje in mijn hart. Stiekem vind ik het zelfs heel erg leuk om te doen! Ieke booij, bekend van de voice kids, en voor mij beter bekend als het meisje waar mijn moeder jaren lang op paste en die vanaf de babyleeftijd al bij ons thuis kwam. Nu Ieke een grote meid geworden is en een super groot zangtalent heeft kwamen we toevallig weer in contact en leek het ons beiden leuk om samen iets leuks te gaan doen voor mijn blog. Dit werd een make-up look die ik bij haar heb aangebracht. Een make-up tutorial is voor mij nieuw, en ik wilde dit gelijk professioneel aanpakken met muziek effecten, camera effecten en een voice over. Ik vind het daarom dan ook heel spannend om dit te delen en ik ben heel benieuwd naar jullie reacties. Tips zijn natuurlijk ook altijd welkom! Ben je benieuwd naar het filmpje van ons samen? Klik dan op lees meer.

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Wat vonden jullie ervan om zo’n make-up tutorial van mij te zien? En wat vonden jullie van prachtige ieke? Zouden jullie vaker filmpjes van ons willen zien? Verzoekjes mogen jullie altijd indienen.

Om het zangtalent van Ieke Booij aan jullie te tonen deel ik gelijk even een filmpje waarin ze ‘A-team van Ed Sheeran’ zingt. Een liedje waar ik echt tranen van in mijn ogen krijg, zo mooi en vol emotie gezongen.

Laat jullie reacties achter in de comments, we zijn heel benieuwd!

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

16 reacties

 • Manon
  15 april 2014

  Ik had het filmpje al op YouTube gezien vanmorgen! Heel leuk gedaan Kel 🙂 En een mooie look, staat Ieke goed!
  Manon onlangs geplaatst…FILMPJE: The Furry Friend TAGMy Profile

 • Lara
  15 april 2014

  Wat een mooi filmpje zeg! De voice-over heb je super goed gedaan, heel duidelijk! Ik vond de muziek aan het begin niet zo mooi, maar later dan weer wel, alleen dat is heel persoonlijk denk ik 😉 En Ieke is idd een mooie meid zeg, vooral haar lippen vind ik heel mooi!

 • Lara
  15 april 2014

  Het liedje ‘the A-team’ is echt super mooi gezongen trouwens!

 • Suzanne
  15 april 2014

  Super leuk filmpje Kelly!
  Suzanne onlangs geplaatst…Hardlopen | Waar begin ik?My Profile

 • Martina
  15 april 2014

  Het is een prachtige meid, ook zonder make up trouwens!
  Martina onlangs geplaatst…15 April 2014 – Contouren met elfMy Profile

 • Hannah
  15 april 2014

  Leuk filmpje meiden! 🙂
  Hannah onlangs geplaatst…Update | Wat ik zoal gedaan heb de afgelopen maand…My Profile

 • Vanessa
  15 april 2014

  Leuk filmpje! De make-up ziet er mooi uit, al vind ik dat Ieke er naturel ook heel mooi uitziet!
  Vanessa onlangs geplaatst…4 jaar samen + the boyfriend tag ♡My Profile

 • Jess
  15 april 2014

  Mooi gedaan zeg! Het moge duidelijk zijn dat je visagiste bent.
  Jess onlangs geplaatst…Een lichtje in de nachtMy Profile

 • Marion
  15 april 2014

  Uh nee, dat had ik inderdaad niet van jou verwacht! Wat grappig! Wat de make up betreft: Heel erg mooi!
  Marion onlangs geplaatst…Verrassing!My Profile

 • Fleur
  15 april 2014

  Wat een leuk filmpje!
  Ik vind de look die je hebt gemaakt ontzettend mooi bij haar staan!
  Fleur onlangs geplaatst…Nails | Kiss Gelpolish GP11 GalaxyMy Profile

 • Dita
  15 april 2014

  Wat een leuke video!
  Dita onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #7My Profile

 • Anita te Gussinklo
  15 april 2014

  Super leuk filmpje Kelly, je hebt haar erg mooi opgemaakt, meer filmpjes zou ik leuk vinden.
  Misschien kun je wel iets leuks met haar mooie lange haar doen?

 • Jaimy en Laura
  15 april 2014

  Heel erg leuk om te zien!!
  Jaimy en Laura onlangs geplaatst…Winactie #1: Sieraden van Touch of Chic t.w.v. €39,95My Profile

 • Denise
  16 april 2014

  Super leuk! Vaker doen!!!!!!!!!!!!!

 • Linda
  16 april 2014

  Wat een leuk filmpje 🙂
  Ieke is echt een mooi meisje zeg, ook zonder make-up trouwens!
  En ze kan echt prachtig zingen… Kippenvel!
  Linda onlangs geplaatst…Hij is opgestaan!My Profile

 • Janine
  16 april 2014

  Leuk filmpje! Mooie make-up.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.