Q+A Zwangerschap: Over bevallen, borstvoeding en bloggen

Dia1

Wauw, als deze video online komt ben ik alweer 31 weken zwanger, ik val in herhaling en clichés maar echt, wat gaat het snel. Ik wilde graag nog een Vraag en Antwoord video voor jullie opnemen daar ik veel vragen krijg altijd op social media, bij de comments en via mail. Super leuk en lief natuurlijk, dus daarom beantwoord ik er een heleboel in de video van vandaag. Ik vertel openhartig over het zwanger worden, hoe ik deze zwangerschap beleef, hoe ik aankijk tegen de bevalling, of ik weer borstvoeding wens te geven, en hoe ik het eigenlijk ga combineren, dat bloggen, het huishouden en de zorg voor twee kinderen. Een heleboel gestelde vragen over mijn zwangerschap beantwoord in deze video. Kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Dat was een lange zit zo, als je de video hebt uitgekeken en dan heb ik al stukken ingekort want ik kan blijven babbelen haha. Ik hoop dat ik jouw vraag heb beantwoord of dat mijn antwoorden in de buurt kwamen bij de meest gestelde vragen. Zoals ik in de video al vertelde zal er later nog een artikel komen waarin ik dieper inga op de bevalling en alles daaromheen. Ik hoop dat jullie het een leuke video vonden om naar te kijken. Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

36 gedachten over “Q+A Zwangerschap: Over bevallen, borstvoeding en bloggen”

 1. Wat een lekker nuchter filmpje zeg! Vind het leuk om te zien hoe open en eerlijk je erover praat. Ik kan me je idee over een natuurlijke bevalling heel goed voorstellen en ik denk dag je er heel realistisch in staat! Ik hoop met je mee!

 2. Ik kan me heel goed voorstellen dat je bezig bent met de bevalling en hoe het zal lopen. En ook je wens om natuurlijk te bevallen dit keer herken ik. Ik hoop ook echt oprecht dat het dit keer gewoon gaat ‘zoals in het boekje’. En dat je meisje gewoon voldragen is en je haar op de natuurlijke wijze op de wereld kunt zetten.
  31 weken alweer.. Tijd vliegt! Volgende week is dan wel echt een mijlpaal…. Lijkt me ook heel spannend!
  Nicole onlangs geplaatst…Vriend Konijn is niet meer…My Profile

 3. Wat een mooie video en ik hoop voor jullie dat het zo gaat gebeuren zoals je wenst. Maar ook als het anders loopt, dan komt het vast goed. Eerst moet de kleine meid nog maar even een weekje of 8/9 blijven zitten.. (En ik kijk al uit naar vloggend het jaar uit!)
  Drie onlangs geplaatst…Je relatie tijdens hormoonbehandelingenMy Profile

 4. Hoezee voor de jonge moeders! Snap heel goed dat je het een goede keuze vond, ik zie zelf alleen maar voordelen aan het jonge moederschap. Jij dus ook, leuk om te horen. Het huishouden in combinatie met bloggen en twee kinderen kan je nu nog niet weten, logisch dat je geen idee hebt. Het komt allemaal op je af en dan zie je het wel. Ik werk zelf ook vanuit huis als freelancer, heb twee kinderen en doe vrijwel het volledige huishouden. Nou, ik kan je zeggen: leuk en aardig al die mensen die zeggen dat het makkelijk is, dat thuis werken, maar met twee baby’s is dat helemaal niet zo. Ik werk alleen als ze slapen, rustig naast mij in de eetstoel zitten (korte tijd) en ‘s avonds. Maar ik ben hier niet om je te ontmoedigen, ik weet zeker dat alles op zijn pootjes terecht komt en je het supergoed gaat doen.
  Carlijn onlangs geplaatst…Mijn kerstmake-uplook 2015My Profile

 5. Wat een mooie video! Ik hoop dat je natuurlijk kan gaan bevallen. Die wens heb ik niet perse. Waarschijnlijk wordt het bij mij een keizersnee aangezien de baby in stuit ligt en de kans op draaien zeer klein is. Ik he weinig vruchtwater zei de verloskundige. Over 2 weken heb ik weer een echo en dan kijken we verder. De mensen om mij heen maken zich er meer druk om dan ikzelf.
  Dita onlangs geplaatst…New in: Verzorgingsproducten van Lush ♥My Profile

 6. Ik ben zelf ook bevallen bij 34 weken en heb daarbij ook bijna mijn leven moeten geven. Wij weten nog niet helemaal of we een tweede proberen, maar ik herken nu al angsten van je die hebt over de bevalling. Hier wel een natuurlijke bevalling maar kans op vroeggeboorte wel enorm. Hele leuke video en ik hoop dat jullie een fijne bevalling zullen hebben.
  Cassandra onlangs geplaatst…Wij hebben nooit willen weten wat het werdMy Profile

 7. Ik ben 24 en er zijn voor mij (ons eigenlijk) geen mogelijkheden om een kindje te kunnen krijgen, mits er een bijzonder wonder gebeurt maar die kans is heel erg klein.

  Ondanks dat iedereen om mij heen net moeder is of moeder wordt en dat best pijnlijk is, ben ik heel blij voor iedereen.

  Ik wens je heel veel geluk, een voorspoedige bevalling en ik blijf gewoon alles van je lezen want je bent een topper!

  x

 8. Leuk om te zien Kelly! Het lijkt me zeker niet makkelijk om thuis te werken en voor twee kindjes te zorgen, maar dat komt helemaal goed. Verder hoop ik van harte dat je dit keer natuurlijk mag bevallen. Geniet nog van je zwangerschap!
  Vanessa onlangs geplaatst…Mijn slaapkamer wishlistMy Profile

 9. Zo leuk om jou en jouw zwangerschap te volgen, zelfs als je zoals ik (nog) geen kinderen hebt! Mooi ook om te zien hoe liefdevol je over je gezin praat 🙂

 10. Wat heftig voor jullie Debbie, ik zou het jou net zo gunnen! Dankjewel voor je lieve comment <3

 11. Wat heftig Cassandra dat je dit hebt moeten meemaken, ik wil jullie ook veel geluk voor de toekomst wensen, dankje voor je lieve reactie

 12. Wat een mooie video, inderdaad heel openhartig zoals velen al zeggen. Ik merk dat ik het ook lastig vind om werk en kinderen te combineren, juist omdat we nu 2 kleintjes erbij hebben, had ik echt geen tijd over om te werken, dus wij hebben nu onverwachts toch voor opvang gekozen. Dat is lastig, maar ik vind mijn werk veel te leuk 😉 En zoals je zegt; het komt allemaal wel goed! Je bent super positief, dus dat geloof ik meteen.
  Doortje onlangs geplaatst…10 maanden!My Profile

 13. Wat een super leuke video! Ik vind het heel erg mooi dat je zo open en eerlijk bent en ik hoop zo voor je dat je mag bevallen via de natuurlijke weg. Hele fijne kerstdagen gewenst 🙂

 14. Wat een eerlijk verhaal Kelly, dankjewel! Ik ben ook nog regelmatig verdrietig dat ik geen natuurlijke bevalling heb meegemaakt. Lang dacht ik dat ik de enige was die daar mee worstelde, maar er zijn helaas veel vrouwen die deze gevoelens kennen. Dankjewel dat jij het ook deelt, daardoor voelen we ons allemaal weer wat minder alleen!
  Laura onlangs geplaatst…Zo maak je een winter capsule collectionMy Profile

 15. Knap hoor, hoe je op jonge leeftijd gewoon een gezin draaiende houd. Ik heb daar alle respect voor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.