Favorieten van Hema

Hema, ik vind dit een hele toffe winkel!. Ik kom er om basics te kopen zoals panty’s, hemdjes, sokken maar ook bijvoorbeeld school en kantoor spulletjes, notitie boekjes of gewoon om even te snuffelen. Kleding van Hema heb ik pas enkel keren gekocht. Meestal sprak het me niet zo aan. Daar is verandering in gekomen want Hema heeft een restyle gehad met hele toffe mode items. Ik selecteerde voor jullie mijn favorieten die ik in dit blogje zal delen.

 

Ik vind dat Hema mode er zeker op vooruit is gegaan. De hele simpele basics worden opgefleurt met hele toffe mode items zoals een leren jasje, toffe riempjes en leuke tassen. Zeker de moeite waard om eens binnen te lopen bij de Hema. De prijs vind ik heel betaalbaar en ik ben wel tevreden over de kwaliteit van de kleding. Mijn basic shirts en longsleeves komen vaak van de Hema vandaan, deze zijn namelijk van echt katoen gemaakt en dat vind ik lekker zitten.

Wat vinden jullie van de mode lijn van Hema? Zijn jullie bekend met deze kleding en accessoires of lopen jullie deze afdeling meestal voorbij? Wat vinden jullie van de kwaliteit van Hema kleding? Laat het me weten in de comments. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen.

Follow my blog with Bloglovin’

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

12 reacties

 • Lois Lorinde
  7 april 2013

  Leuke zomer kleertjes! Ben wel benieuwd naar die nieuwe collectie, ik ga eens kijken 🙂

 • Ilse
  7 april 2013

  De kleding van Hema vind ik maar niets, maar ze hebben wel altijd leuke tassen en juwelen.

 • Life of Simone
  7 april 2013

  Dat lichtroze truitje is echt leuk!

 • Tamarah
  7 april 2013

  Ik ben dol (op de kleding van) HEMA. Laatst had ik een super mooie zwart/witte geblokte blouse gekocht! Een mooi prijsje en de kwaliteit vind ik goed!

 • gonnatakemychances
  7 april 2013

  1 van mijn favoriete winkels!!!

 • Miranda
  7 april 2013

  Ik kwam regelmatig bij de Hema, schrijfartikelen, knutselspullen voor de kinderen, make-up en toen ze jonger waren ook weleens kleding, verder haal ik er zelf mijn leggings en panty,s

 • Stephanie
  7 april 2013

  Ik koop eigenlijk ook nooit kleding bij de hema maar de items zien er erg leuk uit! Vooral het mintgroene jasje vind ik heel leuk!

 • Silvy
  7 april 2013

  Ik vind de HEMA echt een fijne winkel, maar ik koop er eigenlijk nooit m’n kleding, haha.

 • byhelena
  7 april 2013

  Zitten leuke dingen bij. 🙂 Ik vind Hema ook een erg leuke winkel.

 • suzanne
  7 april 2013

  Ik hou wel van de Hema! Ik koop eigenlijk nooit kleding maar hou van de portemonneetjes en sjaaltjes! Ohja en ook de kaarsen.

 • Suzanne
  8 april 2013

  Jaa! De Hema gaat goed vooruit! Ik vind de kleding steeds leuker worden.

 • Budgetproof.nl
  9 april 2013

  Dat jasje ziet er wel heel leuk uit :D. Verwacht je in eerste instantie niet van Hema nee.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.