Vandaag weer een favorieten blogje online. Een blogje waarin ik random een aantal items noem die voor mij op dit moment favoriet zijn. Items of dingen waar ik vrolijk van wordt, waar ik graag naar luister, of wat ik graag eet, of graag doe. Allereerst zie je hierboven een boek van Heleen van Royen. Ik ben momenteel halverwege dit boek en ondanks dat ik wat leestijd nodig had om er ‘doorheen’ te komen vind ik het nu een heerlijk boek. Het is wel wat aan de aparte kant zoals we gewend zijn van Heleen van Royen. Een heerlijk boek om te lezen voor het slapen gaan. Ik ga de inhoud van het boek natuurlijk niet verklappen.

Dit liedje vind ik momenteel heerlijk. Dit liedje is het intro liedje van de Xco workout van momenteel, en ik luister de cd hiervan in mijn auto. Ik ontving de cd van een lieve collega / mede Xco en sport fanaat en ik krijg er helemaal zin in sporten van. Dit liedje vind ik gewoon een lekker power nummer voor deze zomer, en dit liedje staat bij mij regelmatig op repeat! Als het filmpje niet werkt: klik hier.

Mijn favoriete ontbijt is momenteel echt havermout. Eigenlijk is havermout al heel erg lang een van mijn favoriete ontbijtjes, maar het is weer terug van weggeweest. Nam ik eerst liever een bakje griekse yoghurt met bijvoorbeeld banaan of appel, neem ik nu weer trouw mijn bakje havermout met banaan of appel. Wat lijnzaad, heerlijke goji besjes en wat agave siroop. Owja, en tijdens het koken van mijn havermout gebruik ik heel erg veel kaneel, njom njom!

Mijn favoriete geurtje is al heel erg lang Be delicious van DKNY. Toen ik met mijn vriend een relatie kreeg droeg ik deze veel, en dit is dan ook het geurtje wat voor hem, helemaal bij mij past. Het flesje is even op geweest maar ik heb het trouw weer aangeschaft en draag deze geur het liefst iedere dag. Echt ook een heerlijke geur voor in de zomer.

Fijn favoriete lunchroom allertijden maar ook momenteel is toch wel Bagels en beans. En mijn favoriete vrucht momenteel, is avocado. Heerlijk, avocado op een broodje, in een guacemole, een mexicaans gerecht, als tussendoortje gemaakt met wat zout-peper, overal wil ik avocado haha.

Favoriete kleding stuk is momenteel echt de harembroek. De variant die ik heb van de Mango, of deze variant van de action. Heerlijk een broek die zo lekker zit als een pyama broek, helemaal in de mode is, maar ook lekker luchtig is met dit warme weer. De elastiekenband valt fijn onder mijn babybump dus dat knelt niet, heel fijn!

Dit waren zo een aantal van mijn favorieten van dit moment. Ik ben benieuwd wat jullie van deze favorieten vinden, zijn dit voor jou ook favorieten? En wat zijn momenteel jouw random favorieten? Laat het me weten in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’ 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

15 gedachten over “Favorieten van dit moment #juli”

  1. Ik word altijd zo vrolijk van je blogjes! Altijd foto’s van lekker eten, en sowieso lekker kleurige foto’s!

  2. En misschien moet ik toch ook eens kijken voor zo’n harembroek, lijkt me inderdaad lekker luchtig!

  3. Leuk om te lezen! Ik denk dat ik het idee van je ga overnemen en binnenkort ook even zoiets ga plaatsen!
    En ja, Bagels and Beans… heerlijk!

  4. Die broeken zijn idd uber fijn. Heb er laatst weer 1tje aangeschaft. Verdere favorieten van mij op dit moment: Pretty little liars, Nike Free’s, mijn ipad mini (love!). Wordt altijd vrolijk van zulke blogs:)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.