Favoriete guilty pleasure Tv programma’s

trashtvEr is een tijd geweest dat ik vrijwel nooit meer televisie keek, maar sinds Yannick veel weg is, merk ik toch dat ik in de avond het leuk vind om televisie te kijken. Zeker nadat Lana op bed ligt, ik nog even een uurtje gewerkt heb, dan ben ik daarna blij om op de bank te ploffen met wat ‘guilty pleasure’ televisie. Daarmee bedoel ik van die televisie programma’s die heel amuserend zijn, maar ook wat fouts in zich hebben. Programma’s waarbij je denkt, zal dit echt zijn of geacteerd? Vandaag deel ik met jullie mijn favorieten! En ik ben benieuwd waar jij graag naar kijkt.

Geer en Goor: Effe geen cent te makken. 
Ik vind Gerard Joling en Gordon gewoon echte sympathieke mannen. Ze halen continue rare streken uit, maar ik geloof wel dat ze het hart op de juiste plek hebben zitten. In ‘Effe geen cent te makken’ leven ze een tijdje op AOW niveau, een stuk armoediger als het leven dat ze normaliter hebben. Ze zeuren en klagen, maar helpen wel het Ouderenfonds als vrijwilliger mee om de ouderen een betere oude dag te bezorgen. Een programma vol humor en sarcasme, met een serieuze knipoog, ik hou ervan. Lekker op de bank zitten en even niet nadenken haha.

Samantha (bekend als Barbie) en Michael ‘Nemen er nog eentje’
Dit programma is een vervolg op vorige reality soaps van dit bekende Nederlandse koppel. Samantha a.k.a. Barbie kennen we nog van ‘Oh Oh Cherso’ is getrouwd met Michael, is moeder van Angelina en in deze serie is ze zwanger en bevalt ze van hun zoontje Milano. Een koppel dat hun mondje klaar heeft staan en met een dosis humor ons meeneemt in het dagelijks leven. Je houdt van ze, of vindt ze verschrikkelijk. Ik weet niet zeker of het allemaal echt is, maar ik vind het leuk om met hen mee te kijken.

trash2From Russia With love
Nederlandse vrijgezelle mannen gaan de liefde van hun leven zoeken in Rusland en komen via datingsites terecht bij allerlei feesten waar gewillige vrijgezelle dames op hen wachten. Mannen tussen de 30 en 60 jaar gaan op zoek naar een jonge dame. Zo worden allerlei mannen gevolgd tijdens hun zoektocht waarbij sommigen met succes hun grote liefde in het Oostblok vinden. Sommige mannelijke kandidaten komen wat onbeschoft over en hebben dan ook moeite met het vinden van een geschikte partner. Een programma waarbij ik soms twijfel aan de echtheid, maar wat wel leuk is om naar te kijken.

trash3‘Ik heb het nog nooit gedaan’
Dit is een programma waarin dames en heren gevolgd worden die nog maagd zijn en op zoek zijn naar hun eerste sekspartner. Ik schaam me bijna dat ik dit programma kijk, het is soms te ongeloofwaardig en heel overdreven uitgebeeld allemaal. Toch ben ik te nieuwsgierig aangelegd om het programma niet te kijken. Als ik toevallig voor de buis zit en het programma komt erop dan kijk ik. Tot in details worden alle plannen gedeeld van vrijgezelle mensen die op zoek zijn naar hun liefde. Zo is er een man van rond de 40 die nog thuis bij zijn moeder woont en er, omringd door speelgoedauto’s, over fantaseert om die ene dame voor het eerst mee te nemen naar zijn slaapkamer. Ook zijn plannen op die kamer worden tot in de details gedeeld. De meneer in kwestie heeft voor €300 euro aan kleding gescoord, dus dat moet wel lukken toch? En zo wordt hij, en nog meer dames en heren, gevolgd in dit proces. Allemaal een beetje TMI maar daardoor toch leuk om naar te kijken.

trash1Jouw vrouw- mijn vrouw Vips
Het concept is simpel, de ene Bn-er vrouw wordt voor een week geruild van leven en partner met dat van een andere bekende vrouw. De eerste paar dagen dienen ze de huisregels van het nieuwe huis te volgen en het rolpatroon dat daar afspeelt uit te voeren en na een paar dagen worden deze rollen omgedraaid. De nieuwe vrouw des huizes bepaald dan de huisregels en dit zorgt vaak voor veel verwarring maar ook echte eyeopeners.  Aan het einde van de week worden de vrouwen weer geruild en hebben de stellen een interessant gesprek. Een heel leuk programma om naar te kijken. Wie vind het niet leuk om in andermans leven te mogen kijken?

Dit waren een paar van mijn favoriete guilty please televisie programma’s. Zijn jullie bekend met deze programma’s? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en favoriete tv programma’s! Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

44 gedachten over “Favoriete guilty pleasure Tv programma’s”

 1. Jaa jou vrouw mijn vrouw is leuk. Verder kijk ik altijd expeditie robinson, wie is de mol, HNTM en als ik me verveel vaak RTL latenight. Na de zomer kan ik dus weer wat uurtjes bij de tv spenderen!
  Sophie onlangs geplaatst…Lief dagboek #6My Profile

 2. Haha heel leuk moet toegeven dat ik deze programma’s ook heerlijk vind om te kijken, je hoeft nergens over na te denken gewoon lekker lachen, heerlijk!

 3. Geer en Goor kan ik nog enigzins om lachen, maar bij alle andere programma’s krijg ik te snel last van plaatsvervangende schaamte dat ik echt niet meer kan kijken. Ik vind zelf Hotter than my daughter stiekem wel erg leuk om te kijken.

 4. Jaa Geer en Goor zijn geweldig ! De rest ken ik wel, maar krijg ik de kans niet toe om te kijken. Meestal kijk ik alles op 24kitchen 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Mini shoplogMy Profile

 5. Sinds Netflix kijk ik geen tv meer:) Vroeger vond ik Samantha en Michael wel fascinerend, zo anders hoe die mensen leven. Misschien ook wel nep inderdaad. Ik heb ook wel tlc gekeken, say yes to the dress en four weddings. En keeping up with the Kardashians.. Kan dat toch iets beter hebben dan Nederlandse shows.

 6. Geer en Goor. Als ik die koppen zie dan denk ik echt, neeee! Maar als ik het dan heel af en toe zie, dan moet ik toch wel lachen. En wat je zegt, ze hebben het hart echt op de goede plek. Dat vind ik echt mooi. Programma als Ik Heb Het Nog Nooit Gedaan, ik weet het niet. Ik vind dit soort onderwerpen, dat moet je niet in een soort sensatieprogramma weergeven. De geloofwaardigheid is twijfelachtig en als het niet volledig op waarheid berust is dit zeer pijnlijk voor de mensen die echt in zo’n situatie zitten. Er is ook een documentaire over dit onderwerp, dat vind ik veel gepaster, en daarin zie je ook hoe vreselijk zwaar die mensen het hebben. Ik vind dit dat programmamakers hier veel meer verantwoordelijkheid in zouden moeten nemen. Helaas alles voor de kijkcijfers.
  Marion onlangs geplaatst…€ 500,- per maand minder: Update #2My Profile

 7. Superleuk artikel Kelly! Ook al ken ik deze programma’s als Belg niet, van sommige programma’s zijn ook Belgische varianten en ik moet toegeven dat ik ook af en toe eens graag naar dit soort programma’s kijk: lekker meekijken ik het leven van anderen (inderdaad met twijfels of alles wel echt is), lekker lachen en niet te veel nadenken, heerlijk!

 8. Haha fantastisch. Ik vind jouw vrouw, mijn vrouw erg leuk. Ik heb trouwens ook vaak naar andere foute programma’s gekeken als Oh Oh Cherso, mijn vieze vette vervelende verloofde of van die datingprogrammas ergens in het paradijs. Allemaal heel fout, maar heerlijk om even gedachteloos naar te kunnen kijken. Ik houd daar niet altijd van, hoor. Maar af en toe is het wel lekker!
  Xstudent onlangs geplaatst…OpstartproblemenMy Profile

 9. Hey kelly er zitten er ook inderdaad een paar tussen die ik ook zo leuk vind! Barbie uiteraard weet ook niet of dit volledig echt is…… Jouw vrouw mijn vrouw heerlijk zou er zo mee aan willen doen hahaha zullen wij een keer ruilen =) Just kidding! Ik heb het nog nooit gedaan heb ik vorig jaar oik gevolgd heb ik ook mijn vraagtekens bij of echt is of niet. Even iets wat wel echt is kerels met een kleintje, a baby story op tlc ook hemels en een jank momentje…. en ik volg de serie devious maids erg Amerikaans met ontzettend veel pauzes maar wel leuk. Fijn weekend liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Nieuwe haaknaaldenMy Profile

 10. Daar ben ik het wel met je over eens, ik begrijp dan ook niet waarom deze mannen zich hiervoor opgeven en zoveel privacy weggeven, of het is zo nep allemaal met acteurs (wat me niets zou verbazen)

 11. Dat soort programma’s kijk ik liever niet! Ik vind het eerlijk gezegd tenenkrommend en zonde van mijn tijd.
  Dan kijk ik liever naar een mooie film of serie.
  Godelieve onlangs geplaatst…Liebster AwardMy Profile

 12. hier ook geer en goor en samantha hihih en say yes to the dress op tlc en teen mom op mtv haha ik kijk heel veel tlc moet ik zeggen omdat ik daar het meeste leuke proggies vind. en door de weeks savonds wie is de chef
  rachel onlangs geplaatst…Kopie Project-aMy Profile

 13. Deze programma’s zijn mij zeker bekend! Ik heb ze niet allemaal gezien, maar van de meeste programma’s heb ik wel eens wat gezien. Té hilarisch! Zelf kan ik niet wachten tot Hollands Next Top Model weer begint. Iedere maandagavond settel ik mij dan bij een vriendin op de bank met een lekker dekentje. Ook Expeditie Robinson en Boer Zoekt Vrouw wil ik niet missen. 😉
  Renske onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 14. Ik kijk eigenlijk alleen Geer en Goor. En het zal mensen misschien niet verbazen, maar daar is ook niet alles ‘echt’ aan. Ik las in ieder geval dat ze alleen tijdens opnames in dat huisje zaten, dat buurtbewoners tijdens opnames niet door het beeld mochten lopen. Maar ik kijk het toch vooral door de humor en hun opmerkingen, want dat is eigenlijk altijd echt.
  Jouw vrouw mijn vrouw vind ik ook vermakelijk, maar zet er wel mn vraagtekens bij. Heb bijvoorbeeld wel eens gehoord dat bij Puberruil (waar 2 kids ruilen van leefomgeving) in 1 dag op wordt genomen, kan me zo voorstellen dat ze dat bij ‘jouw vrouw mijn vrouw’ ook doen.
  En programma’s met kandidaten, er zijn bepaalde kandidatenbureaus waar de zenders de kandidaten vandaan halen. Bij Cheat on Me (das denk ik 2 jaar geleden ofzo uitgezonden) deden er mensen mee die in andere programma’s hadden gezeten, meededen aan The Voice of die acteur/actrice waren of niet eens een stel in het echt.
  Net als bij Hotter than My Daughter, ook zo’n guilty pleasure tv programma, maar je merkt wel dat mensen soms gewoon op een bepaalde manier worden neergezet, niet alleen omdat ze zo zijn maar ook omdat ze dingen moeten doen omdat ze zo leuk zijn.
  Maar ik denk dat heel veel programma’s dat soort dingen hebben, mensen hebben het niet zo snel door dat het gebeurt, maar als je erop gaat letten haha.

  Back on topic, favoriete Guilty Pleasures zijn alles met Geer & Goor, Thuis voor de buis. En ik kan ook nog wel eens heel ‘burgerlijke’ tv kijken zoals Bed & Breakfast of Ik vertrek.
  Salina onlangs geplaatst…5 dingen waar ik gelukkig van word/werdMy Profile

 15. Jaa jouw vrouw mijn vrouw vips heb ik ook gekeken afgelopen seizoen en natuurlijk geer en goor ook, de herhalingen zijn nu op tv, volgende keer alweer de samenvatting van de leukste stukjes, dus de laatste, maar ik heb het gewoon weer gekeken omdat ik altijd moet lachen om die 2! Heerlijke humor!
  My Creative Life – Marìs onlangs geplaatst…Paspoort en tapschoenenMy Profile

 16. Wist je dat teske ook dit jaar meedoet aan expeditie robinson als (YouTube) blogger
  Wie weet kijken we over een paar jaar alleen maar Naar expeditie met alleen bloggers en vloggers
  Zou jij mee doen kelly

 17. Haha, ik kijk precies hetzelfde! Alleen Micheal en Barbie was ik na twee seizoenen zat. En de Amerikaanse Mijn Vrouw Jouw Vrouw wordt weleens uitgezonden op RTL8 ofzo en dat is nog extremer (=leuker).

  Vooral voor mijn vriend zijn dit soort programma’s ideaal, aangezien hij een geschiedeniswebsite heeft en de hele dag bezig is met de holocaust & veldslagen en andere ellende. Dit is echt even wat anders 😉

 18. Haha meid heb je ff?!
  Barbie, geer en goor, Roy donders, from russia with love, gypsy sisters, my big fat gypsy wedding enz enz maar op 1 staat toch echt bij mij “the kardashians” haha! Heerlijk lekker fout moet kunnen!

 19. Haha wat een leuk artikel! Ik ben ook echt zo’n foute televisiekijker, heel erg, maar ik kan daar echt even van genieten. Vooral van Samantha & Michael en ook Geer en Goor zijn echt zo grappig. Eigenlijk alles met foute humor vind ik te leuk!
  Channah onlangs geplaatst…Sportschool review: Basic-FitMy Profile

 20. Hahaha ik heb precies dezelfde guilty pleasures! Soms voel ik me ook echt dom als ik het kijk, maar je raakt gewoon soort van verslaafd. Dan wil je weten hoe het verder gaat, zeker na al die overdreven cliffhangers op het einde. Je wordt er gewoon in meegesleept haha ^^ Ach, af en toe mag het wel.

 21. Ik vind Meer the Russians echt fantastisch. Zelfs mijn man vindt het stiekem geniaal haha. Hij ligt altijd helemaal in een deuk als ik met een Russisch accent zeg: I like to take the bath with champagne 🙂 🙂
  Marije onlangs geplaatst…Wishlist voor de babyMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.