Follow fun! Bloglovin’

bloglovin plaatje

Wat is bloglovin’?

Bloglovin’ is een gratis online dienst die ervoor zorgt dat geregistreerde gebruikers in één handig overzicht precies kunnen zien welke van hun favoriete blogs een nieuw artikel online hebben geplaatst. Je moet je hiervoor dus eenmalig registreren via de site en vervolgens kun je blogs gaan toevoegen. Dankzij Bloglovin’ hoef je dus niet langer al je favoriete blogs stuk voor stuk te gaan bezoeken om te zien of er een nieuw artikel online staat!

Hoe werkt Bloglovin’ ?

Wanneer je een account hebt aangemaakt is het eigenlijk heel simpel. Alle blogs die bij Bloglovin’  aangesloten zijn hebben namelijk een icoontje op hun blog staan, waar je op kunt klikken. Je kunt er dan voor kiezen om de desbetreffende blog te Followen, ofwel volgen. Wanneer je dit gedaan hebt zal voortaan elke blog die zij maken in jouw overzicht vermeld worden.

Op veel blogs heb je misschien al het ‘follow me with bloglovin’ icoontje zien staan, door hier op te klikken kom je op de bloglovin’ pagina van die blog en kun je deze gaan volgen nadat je bent ingelogd. Iedere keer als je op bloglovin’ kijkt zie je weer een update van je favoriete blogs die je volgt. Je kunt dan ook artikelen markeren als gelezen zodat je voor jezelf een goed overzicht kunt houden.

bloglovin

Wat ik ideaal aan bloglovin’ vind is ik in een overzicht alle blogs die ik volg kan zien en de nieuwe blogposts die hierop staan. Je hoeft dan niet alle links te kennen, je klikt eenmalig op het bloglovin’ logo op de blog en zo ga je deze blog volgen.

Door op deze  link te klikken kom je op mijn bloglovin’ pagina. Ik heb nog maar weinig volgens via bloglovin’ dus ik zou het heel tof vinden als je mij wilt gaan volgen! Alvast heel erg bedankt!

Kennen jullie bloglovin’ al of maken jullie hier al gebruik van? Ik ben benieuwd naar jullie reacties in de comments.

Ps. Ik zou het echt heel tof vinden als je me zou gaan volgen via bloglovin’! 🙂 Alvast bedankt!

Follow me with bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

8 reacties

 • Amber van Dijl
  13 februari 2013

  Leuk, ik ga je volgen op Bloglovin’

 • Miranda
  13 februari 2013

  Ik heb me gelijk dat ik startte met mijn blog aangemeld, nu 6 followers dus heel hard gaat het niet, maar volg zelf wel een flink aantal blogs, ideale manier zo!

 • Suzanne
  13 februari 2013

  Ik hou van bloglovin! haha

 • Stephanie
  13 februari 2013

  Leuk, ik ga je volgen op Bloglovin’

 • suikerspinsels
  13 februari 2013

  Je staat al in mijn lijstje! 😀

 • Debbie
  13 februari 2013

  Ik volg je al via Bloglovin…

 • jgjessie
  14 februari 2013

  Ik vind het ook een ideale manier om al mijn blogs te volgen. En heb het ook direct aangemaakt voor mijn eigen blog (heb wel nog maar 6 followers haha)

 • Geanne
  9 juni 2013

  Ik volg je nog niet, maar ga het wel doen.

  Ik heb ook een blog bij blogger, maar ben hier niet zo tevreden over maar ik krijg het niet voor elkaar om hier een blog aan te maken.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.