Extra vlog: Moeders is een paar nachtjes weg (zo gelachen!)

Zo gezellig dat je kijkt naar een nieuwe Kelly Caresse vlog, dit keer een extra vlog! Moeders is namelijk een paar nachtjes weg en die dagen deden me heel goed. Ik heb zoveel gelachen, enorm genoten, een leuk feestje gehad (met iets teveel wijn, maar dat kun je wel zien in de vlog haha), ik vlieg naar Kroatie voor een heerlijke citytrip met Opel en ik laat je alles uitgebreid zien alsof je er zelf bij was ;). Kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.