VLOG 19: Enorm geschrokken van dit en huishoudelijke dingen

Super leuk dat je deze woensdag ook weer kijkt naar een Kellycaresse vlog. In deze vlog zijn we enorm geschrokken van een actie van onze peuter, de ravage is enorm, altijd weer een verrassing wat peuters kunnen uitvoeren hihi. In deze vlog ben ik veel thuis bij de meisjes, een typisch momlife vlogje dus met de drukte rondom zwemles, school, de start bij de peuterspeelzaal voor Aimy en Feline, en ik neem mijn huishouden even flink onder handen en laat je mijn schoonmaakroutine weer zien. Kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.