Jeej, de komende weken deel ik 2 vlogs per week in plaats van 1 en ik pak ook het bloggen langzamerhand weer een beetje op. Deze gekke tijd maakt dat we allemaal meer thuis zijn, wellicht ook meer online zijn en wel wat afleiding kunnen gebruiken en zelf heb ik nu ook de tijd om extra dingen te doen en ik vind het leuk jullie dus ook meer meer te kunnen nemen in onze week! In deze vlog begint onze vrijwillige quarantaine periode met 3 kids, die nog een kleine 2-3 weken zal duren ;). Hoe gaan wij er mee om? Wat zijn onze plannen, hoe zien homeschool er bij ons uit en meer, je ziet het vandaag. Kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.