Extra vlog: Disneyland met 3 kleine kinderen

Vandaag heb ik een extra vlog voor jullie van ons dagje Disneyland Parijs tijdens ons kleine weekje in Frankrijk vorige week. Wij zijn groots Disneyland fan (en ook dol op pretparken) dus we wilden er sowieso een dagje Disney bij doen. Ik krijg vaak vragen of Disneyland ook leuk is met kleine kinderen, die vraag beantwoord ik dan ook in deze vlog inclusief een handige tip ;). Kijk je gezellig mee naar ons dagje?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Vind jij Disneyland ook zo’n geweldig park? Ben jij er al geweest met je kinderen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Laat je reactie op deze vlog achter bij de comments hieronder, op Youtube of social media, ik ben benieuwd!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

8 reacties

 • rachel
  23 maart 2018

  super leuk lieverd!! en ja ben gek op disneyland en staat nog op mijn bucketlist!!!

 • Lisanne
  23 maart 2018

  Heel leuk! Ik vroeg mij inderdaad ook af of het met kleine kinderen wel leuk is.. maar ziet er zoo gezellig uit bij jullie! Ik ga zeker een keer met mijn kleine man daar heen. En wil ook graag eens naar centerparcs collage nature.
  Lijkt mij erg leuk om vaker wat dag vlogs te zien!
  Liefs, Lisanne!

 • Vanessa
  23 maart 2018

  Leuke vlog! Disneyland blijft magie vind ik. Ik ben er vroeger al een paar keer geweest. In de toekomst zou ik het geweldig vinden om mijn dochtertje mee te nemen. Die souvenir winkeltjes zijn altijd leuk, ook met Kerst!

 • Anneleen
  23 maart 2018

  Ziet er heel erg gezellig uit! 🙂 En wat fijn dat de kindjes er ook zo van genoten hebben! X

 • Tanya
  23 maart 2018

  Wanneer komt de shoplog online?

 • Prscll
  23 maart 2018

  Leuk! wij zijn een weekje Disneyland geweest met mijn schoonmoeder, schoonzus en haar 2 dochters en mijn dochter, toen net 3 jaar. (nu al weer bijna 5) en onwijs van genoten, ik was toen 23 weken zwanger dus mocht niet overal mee in helaas maar kon die momenten wel mijn rust pakken, Als onze zoon ongeveer 3 a 4 jaar is gaan we weer! kan niet wachten! vooral elke avond genoten van de parade. en wat echt een aanrader is ontbijten in het Mickey café en dineren in auberge de cendrillon, erg prijzig maar de ervaring was geweldig, hadden we niet willen missen.:)

 • All in one family
  24 maart 2018

  Leuke vlog! Wij gaan regelmatig met onze jongens (4 jaar en 8 maanden) naar Disneyland. Vinden ze prachtig en daar genieten wij dan weer van!

 • Stephanie
  24 maart 2018

  Super leuk!!! Good memories!

  Slaapt Aimy op zo’n dag niet? Dat zou met onze kleine man drama worden dan hahaha.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.