Extra vlog: 24 uur! Van ochtendroutine, eetdagboek tot naar bed!

3

Omdat de vorige 24-uurs vlog ook zoveel leuke reacties gaf, besloot ik weer eens 24 uur te vloggen. In een 24 uurs vlog kan ik heel veel meer laten zien van mijn dagelijkse dingen en routine dan in een weekvlog. Dat maakt de vlog zo anders. In deze 24 uurs vlog laat ik je mijn ochtendroutine zien en hoe ik me snel klaarmaak voor de dag, ben ik uitgenodigd voor een een brunch namens de open boerderijdagen, neemt Yannick de vlog over tijdens zijn dagje met de kinderen, laat ik de gehele dag mijn eetdagboekje zien en eindig ik lekker make-uploos kletsend tegen de camera in bed haha. Kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben natuurlijk weer benieuwd wat jullie van deze vlog vonden. Laat je reactie achter bij de comments. Vaker 24 uur vloggen of vind je weekvlogs fijner? Ik ben benieuwd!

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.
abonneren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

18 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.