KC Photodiary: Lekker warm en naar de kapper geweest!

1

Afgelopen week voelde gewoon aan als een weekje in augustus. Zo lekker subtropisch warm (soms een beetje benauwd hihi) en we waren dan ook lekker veel buiten te vinden. Ook ging ik afgelopen week naar de kapper en kreeg ik opeens een heel andere coupe en was ik lekker op pad voor mijn werk. Kijk je gezellig mee?

IMG_4712

Donderdag op Hemelvaartsdag waren wij, hoe kan het ook anders, lekker te vinden in de Efteling. Met ons gezin en vrienden van ons met hun zoontjes. Wat een heerlijke dag was dat. Deze foto met Aimy bij me in de draagzak maakte ik in de rij van de bootjes. Aimy kon even uitrusten lekker tegen mij aan.

IMG_4718

Lekker picknicken tijdens de boottocht.

IMG_4724

En een ijsje eten voor de afkoeling. Normaal vind ik zo’n twister veel te zuur, maar nu ik zwanger ben kan ik er geen genoeg van krijgen, net als zure matten. Die verslind ik ook 😛

IMG_4726

IMG_4731

Die avond ging de BBQ aan bij onze vrienden. De kinderen aan de kleine picknicktafel, en wij aan de andere tafel. Zo gezellig!

IMG_4792

IMG_4746

IMG_4775

Vrijdag was ik uitgenodigd voor een heerlijke brunch namens de Boerderijdagen van Campina. Dat was zeker geen straf met zulk mooi weer. We hebben heerlijk gegeten en kennis gemaakt met allemaal leuke activiteiten op de boerderij. Van deze leuke dag deel ik morgen een 24-uurs vlog (van ochtendroutine tot aan slapengaan).

IMG_4794

In de avond aten we de lekkere Hete Boontjes van mijn schoonvader bij hen, lekker buiten eten. De kinderen zijn er ook dol op! Het recept komt er nog aan 😉

IMG_4798

En daarna konden de kindjes nog lekker buitenspelen. Zo fijn dat het zo lang licht blijft en de zon nog zo lang schijnt.

IMG_4804Deze peanut butter Magnum kon ik niet weerstaan. Zo lekker!

IMG_4858

Nu ik zwanger ben, zit ik best wel met een kledingcrisis op die hete dagen. Een warme spijkerbroek is te warm, en hele nette kleding wil je dan liever ook niet aan. Dus ging ik naar de Action met mijn moeder voor wat ‘flodder’ kleding voor die hete dagen. Wat jurkjes en broeken, voor op de camping en op de hete dagen. En de gouden strandtas scoorde ik bij Wibra, zo leuk!

IMG_4857

Voor Lana kocht ik deze leuke zomerlookjes bij Action. Ideale jurkjes voor op de camping en op de hete dagen. Zo leuk en maar €2,99 per jurkje.

IMG_4852

Die dag brachten we verder lekker in de tuin door in het badje.

IMG_4867

En in de avond maakte ik Turkse Pizza’s met salade klaar. Lekker makkelijk met dit warme weer.

IMG_4947

Zondag speelden we deels binnen (in verband met de warmte) en deels buiten. De watertafel heb ik ook weer opgezet zodat de meisjes een beetje met water kunnen ‘deddelen’ (is dit een Brabants woord?).

IMG_4898

Mijn beste vriendin kwam ook nog gezellig langs en we bestelden frietjes, mmm!

IMG_4919

Maandag bracht ik in de ochtend Lana naar de peuterspeelzaal toe. Lekker in mijn flodderbroekie 😉 Daarna gingen we door naar het ziekenhuis voor mijn maandelijkse afspraken met de gynaecoloog, internist en diabetesverpleegkundige. We hadden weer een prachtige echo gehad. Ons meisje groeit hartstikke goed en ligt mooi op schema. Zo fijn!

IMG_4922

Daarna sloofde ik me uit in de keuken door deze heerlijke lunch te maken: Sandwiches gezond met kaas, kipfilet, tomaat, komkommer, sla en een dressing. Lekker!

IMG_4923

Ik werkte nog wat uurtjes tijdens de middagslaapjes van de meiden en vervolgens ging ik naar de kapper. Ik wilde graag de puntjes laten knippen en geholpen worden in het leren krullen van mijn haar. Wie mij langer volgt weet dat ik hier al zo lang mee worstel haha. Ik heb al zoveel tangen, tools en styling producten gekocht, maar niets baat tot nu toe.

IMG_4937

Dit was het resultaat! Heerlijk zulke krullen, ik voelde me helemaal Marilyn Monroe haha.

IMG_4950

Lana is zo lief voor mij, Aimy en de baby. In de ochtend wil ze ‘de baby verzorgen’ en smeert ze mijn buik in met een crème. Te lief!

IMG_5005

De krullen zaten na een dag al niet meer zo mooi, dus besloot ik ze eruit te wassen. Toen kwam ik erachter dat mijn haar wel heel kort geknipt was, dat was niet helemaal de bedoeling. Ik voelde me er wat onzeker over dus stuurde ik deze foto naar mijn moeder. Die wist me gelukkig gerust te stellen, want dit staat me ook heel leuk en vlot, en het groeit wel weer aan. Ik moest er gewoon even aan wennen en mezelf weer een manier van stylen aanleren. #Firstworldproblems

IMG_4965

Dinsdag stond een dagje afspraken op de planning en de eerste was bij Opel in Breda. We kregen onder andere wat informatie over de nieuwe Crossland X. Wat een beauty is het he! Helaas minder geschikt voor een gezin met 3 kindjes in autostoeltjes.
IMG_4966

Daarna door naar een pr bureau waar we heerlijk mee mochten lunchen. Echt verwennerij!

IMG_4976

Ik was gezellig de hele dag op pad met vriendin en collega Marjon. Zo gezellig om dit soort dingen samen te doen.

IMG_4981

Daarna gingen we op bezoek bij Zwitsal. Wat ben ik dol op dit merk en wat blijf ik blij worden van die heerlijke geur. Ik vind het heerlijk om mijn meiden daarmee onder de dompelen. Deze gekke foto op fiets maakten we op het kantoor daar. Was nog een uitdaging om met kokerrok op die fiets te komen haha.

IMG_4990

Mijn nieuwe schoenen kwamen binnen, zo blij mee! (Van Tommy gekocht via Zalando). Ze zitten echt heel erg lekker.

IMG_5008

En gisteren maakte ik wat uurtjes op mijn kantoortje. Lekker met de ventilator erbij en vooruit aan het werken voor mijn vakantie. Ideaal om dit allemaal te plannen met de passionplanner.

Dit was de KC Photodiary voor deze week, hebben jullie ook een heerlijke week gehad? Lekker veel met zwembadjes in de weer geweest met de kinderen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments. Dankjewel allemaal! 🙂

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

32 reacties

 • Patricia
  1 juni 2017

  Hier babyborrel gehad en ook naar kapper geweest. Veel korter en daardoor ontdekt dat mijn haar nu heel donker is. Snel maar een kleur afspraak plannen.
  Patricia onlangs geplaatst…TwijfelMoeder vier jaar: van twijfels over kinderwens naar kersverse mamaMy Profile

 • Josan
  1 juni 2017

  Heb jij dan zulk stijl haar dat de krul niet ‘pakt’? Het staat je op zich goed en je zou verwachten dat er tegenwoordig voldoende krullers zijn die goed werken. Ik vind de lengte niet zo schokkend. Kijk als je nu voor een bobje was gegaan zou ik het snappen dat het wennen is. Maar dit groeit binnen no-time aan door het warme weer en de zwangerschapshormonen natuurlijk. Hahaha ja op een gegeven moment ga je naar flodderkleding tijdens je zwangerschap. Gelukkig is het tijdelijk. Die on-sexy grote mom mobile daarentegen is blijvend. Maar alles wat in je leven past MOET ook in je auto pasen vind ik. En zeker als je meerdere kinderen hebt geldt: the bigger the better.
  Josan onlangs geplaatst…MEGA Shoplog Primark, Zara, Name-it My JewelleryMy Profile

 • simpel, met een snufje liefde
  1 juni 2017

  Lekker weekje heb je gehad en je haar ziet er leuk uit. Hier geen zwembadjes de afgelopen week.

 • Stefanie
  1 juni 2017

  Wat een fijne week weer! En je haren zitten nog steeds hartstikke leuk hoor!
  Wij hebben afgelopen week ook veel tijd met het zwembadje doorgebracht, vinden mijn meiden geweldig met dit weer.
  Stefanie onlangs geplaatst…Prinsessen kinderfeestje van KatieMy Profile

 • Leonie van Mil
  1 juni 2017

  Heerlijk om zo van het weer te genieten. Leuke coupe trouwens. En die jurkjes zijn ook super leuk! Ik heb de afgelopen week ook optimaal van het weer kunnen genieten.
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Mijn haat–liefdesverhouding met de speenMy Profile

 • Femke
  1 juni 2017

  Wat een heerlijke week heb je achter de rug.. Ik heb ook genoten van het weer. Ik kom ook uit Brabant, maar het woord deddelen ken ik echt niet haha, ik denk dat het een lokaal woord is?
  Femke onlangs geplaatst…Slavenarmband via Mostert JuweliersMy Profile

 • Nicole
  1 juni 2017

  Die jurkjes van de Action zijn gaaf zeg! Hier uiteraard ook het badje opgezet vorige week. Ons zoontje vond het prachtig! Mooi haar heeft Lana trouwens.
  Nicole onlangs geplaatst…Ik ga naar Londen! (in mijn eentje)My Profile

 • Arjanne
  1 juni 2017

  Haha wat leuk, die flodderbroeken en shirtjes heb ik ook bij de action vandaan. Ideaal als je zwanger bent ?

 • Romy
  1 juni 2017

  Je haar zit echt supermooi zo! Maar ik had dus deze week precies hetzelfde: mijn haar werd 5 centimeter korter geknipt dan de bedoeling was. Ik heb zelf al een stuk korter haar dan jij, dus het verschil was echt heel erg zichtbaar. Ik kon even wel huilen 😉 Leuke week heb je verder gehad! Fijn dat het met het meisje in je buik goed gaat! En wat zijn die Tommy Hilfiger-ballerina’s leuk!
  Romy onlangs geplaatst…De maand van… | mei 2017My Profile

 • Kelly
  1 juni 2017

  Wat een heerlijk weekje zeg ! Het kapsel staat je hartstikke leuk en inderdaad het groeit toch weer aan. Met dit weer lijkt me het heerlijk !
  Kelly onlangs geplaatst…365 plates #181 paniek en Petje PitamientjeMy Profile

 • Marianne
  1 juni 2017

  Leuke week weer! Ik vind je nieuwe kapsel echt heel mooi, met en zonder krullen 🙂
  Marianne onlangs geplaatst…Waarom veganisme: 3) voor je gezondheidMy Profile

 • mama van dijk
  1 juni 2017

  ahhh je haar helemaal niet te kort. Super leuk!
  mama van dijk onlangs geplaatst…Outfit of the day – Nieuwe itemsMy Profile

 • Anouk
  1 juni 2017

  Oh wat een heerlijkheid, die flodderbroeken. Ik woonde de eerste vier maanden na de bevalling nog steeds in dat soort broeken. Was echt trots op mezelf op de dagen dat ik echt de tijd had om me fatsoenlijk te kleden en in zo’n (stiekem te krappe) spijkerbroek te springen.

  Heerlijke week heb je gehad. Valt niet mee, zwanger in die hitte. Lekker veel ijsjes eten maar!
  Anouk onlangs geplaatst…Two years down, forever to go!My Profile

 • Frank
  1 juni 2017

  Heerlijk genieten met dat weer! Wij hebben 4 dagen lang in het zwembad gelegen met ons waterratje. We hadden ook kermis in het dorp, hij stond alleen maar te dansen daar ?.
  Frank onlangs geplaatst…Outfit post; vader & zoonMy Profile

 • Wendy
  1 juni 2017

  Kort?? Haha, het is nog steeds lang! En gewoon ook super mooi hoor! En deddelen doen wij hier ook 😉
  Wendy onlangs geplaatst…Ontspannen: is het nog wel mogelijk?My Profile

 • doortjesblog
  1 juni 2017

  Die Magnum klinkt heerlijk! En je haar zit prachtig hoor! Ik hoop dat je er inmiddels iets meer aan gewend bent ?
  doortjesblog onlangs geplaatst…Een kijkje in ons kasboek; Mei 2017My Profile

 • Sylvia
  1 juni 2017

  Ik heb dat nou ook altijd bij de kapper. Ze knippen het altijd te kort. Maar het is inderdaad (meestal) zo weer aangegroeid?. Super leuke jurkjes heb je gekocht en die flodder kleding is ook best oke haha
  Sylvia onlangs geplaatst…De 15 reisdilemma’s tag!My Profile

 • Kirsten
  1 juni 2017

  Ik vind je haar hartstikke leuk staan hoor! En inderdaad het groeit wel weer aan! Ik heb die flodderbroeken ; ) ook zien liggen bij de Action maar twijfelde of ik er met mijn zwangere buik wel in zou passen. Maar nu ik jou aankopen zie denk ik dat ik ook maar weer even langs de Action moet 🙂 O en die turkse pizza ziet er heerlijk uit! Heb je daar een recept van?
  Kirsten onlangs geplaatst…Hoe overleef ik mijn kind zijn eerste verjaardag…My Profile

 • Rachel
  1 juni 2017

  Lekker weekje weer. Mijn jongen was aan het meekijken en nu moeten we dus ijs gaan halen hihi. Ik vind je haar heel leuk zo. Ookde krullen staan mooi. Kan je deze nu echt zelf? Mijn haar krult links heel mooi en rechts blijft er een slappe bende over. Denk dat ik ook maar eens de kapper moet vragen voor advies.
  Rachel onlangs geplaatst…Sproeten en make-upMy Profile

 • Malou
  1 juni 2017

  Jaa, wat was het heerlijk weer hè?
  Malou onlangs geplaatst…Kleinkinderen met een mobiele telefoonMy Profile

 • Leonie
  1 juni 2017

  Ik vind je haar erg leuk zo! Heerlijke week heb je achter de rug. Ik ben benieuwd naar het recept vd hete boontjes!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamaupdate #40 – Eerste nacht zonder mamaMy Profile

 • Marije
  1 juni 2017

  Wat een fijne week weer! Die Zwitsalgeur vind ik ook heerlijk. Toch gebruik ik er alleen maar haarlotion van voor mijn zoon haha. Hier ook veel buiten geweest met z’n allen, dat vind ik zo fijn aan de zomer: lekker hele dagen in de buitenlucht!
  Marije onlangs geplaatst…Naïf Cooling After Sun GelMy Profile

 • Hilde
  1 juni 2017

  Mooi je haar zo! Dat meisjes achtige is er dan juist af 😉 Ik vind het vast in een knot ook altijd zo mooi bij je, helaas heb ik niet zo’n hoofd ervoor 😛 Zolang je niet voor een ‘kort pittig rood’ kapsel gaat is er niets aan de hand toch hahaha. Die ballerina’s vallen die gewoon op maat?

 • rachel
  1 juni 2017

  hij is weer heel leuk je diary!! en dat warme weer hoor je er gewoon als ee flodder bij te lopen ipv strakke kleding vind ik!!
  Ik vind je haar lekker fris zo meis en mistaat je zeker niet!! en nu je zwanger bent groeit het toch al wat sneller dus zit er zo weer aan ;), maar dan nog staat dit gewoon leuk!!
  rachel onlangs geplaatst…Primarkt make upMy Profile

 • Jodi - liefthuis
  1 juni 2017

  Ik had natuurlijk precies dezelfde kleding crisi. Bij zeeman heb ik een maxi dress gekocht. Ook echt leuk. Ik duik ook maar eens snel de Ction in.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Groot FEEST!!!: Ik ben JARIG en word 30!!!My Profile

 • Joyce
  1 juni 2017

  Ik vind je haar erg leuk zo! 🙂 Ja wij zijn ook lekker naar zwembadjes geweest en veel buiten geweest met de kinderen. Zoals het hoort met zulk warm weer haha
  Joyce onlangs geplaatst…Blote mama buik van SandraMy Profile

 • Maaike
  1 juni 2017

  Leuk die krullen! Misschien een keer een grove permanent nemen na je zwangerschap? En inderdaad, het is heerlijk weer om lekker buiten te zijn!
  Maaike onlangs geplaatst…Macrofotografie: tulpenmaniaMy Profile

 • Lifesabout
  1 juni 2017

  Dat haar staat je juist enorm leuk! En ik ga straks even kijken bij de Action voor die jurkjes voor Saar, ideaal en onwijs leuk.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Vind jij dat geluk afhankelijk is van je gezondheid?My Profile

 • Heleen
  1 juni 2017

  Staat je heel goed je haar! Zo kort vind ik het geeneens hoor. Even over deddelen: toen ik 4 jaar geleden vanuit Rotterdam in Waalwijk kwam wonen, had ik nog nooit van “deddelen” gehoord.. Ik denk dat t indd iets Brabants is!
  Heleen onlangs geplaatst…Ho, stop! We just had a baby, Hanne is born!My Profile

 • Natasja
  1 juni 2017

  Wat lief dat Lana en Aimy nu al de baby willen verzorgen! Scheelt jezelf weer werk. Ik moet ook echt gaan smeren voordat ik dadelijk met allerlei striemen opgescheept zit. Of in ieder geval meer dan nodig is 😉
  Die krullen staan je echt super goed!
  En je Turkse Pizza ziet er jummie uit! Heb je die echt zelf gemaakt? Wil je het recept met me delen?
  Natasja onlangs geplaatst…Hoe het nu met mij gaatMy Profile

 • Cynthia
  1 juni 2017

  Heel leuk, jouw haar. Joh, dat groeit zo weer aan. Ik ben druk geweest met werken & mocht een diploma in ontvangst nemen. ?
  Cynthia onlangs geplaatst…Theelepel met haar nieuwe armbandMy Profile

 • Irene
  2 juni 2017

  Mooi kapsel! Zeker niet te kort, vind ik.

  Debbelen ken ik niet. Haha kom uit Limburg. Mijn ouders hadden het over poedelen

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.