Even bijkletsen: Schema van artikelen en updates op Kellycaresse

Hoi lieve bezoekers van Kellycaresse.nl. Het leek me handig om een artikel te maken met een soort update en schema van de plaatsing van artikelen die jullie online zien op mijn blog. Sommige dagen deel ik één artikel en andere dagen kunnen jullie twee artikelen online verwachten. Ik ben ook wel benieuwd wat jullie fijn vinden want voor jullie doe ik het tenslotte met heel veel plezier. Een aantal rubrieken zijn vast op Kellycaresse.nl en andere artikelen wissel ik af. Vandaag wil ik met jullie hierover babbelen en vragen wat jullie fijn vinden. Ik zou het leuk vinden als jullie mee willen denken met mij in de comments, zie dit artikel als een soort open brainstorm en een schema met wat jullie kunnen verwachten.

Maandag: Maandag is natuurlijk mommy monday, al meer dan een jaar lang deel ik iedere maandag een artikel en soms video over mijn leven als moeder. Mijn visie op het moederschap, herkenbare verhalen en ervaringen en dat soort artikelen. Op maandag staat vanaf 06.00 een nieuw artikel online.

Dinsdag: Op dinsdag heb ik geen vaste rubriek en wissel ik af met een outfit of the day, een recept artikel, een filmpje, een personal update, healthy lifestyle, een review, of een tag. Dat wisselt steeds en afhankelijk van de grootte van het ochtendartikel stem ik af of ik ook om 12.00 nog een artikel plaats. In ieder geval plaats ik om 6.00 een artikel en soms komt er om 12.00 een extra artikel online voor jullie.

Woensdag: De afgelopen maand stond iedere woensdag in het teken van wedding wednesday. Deze rubriek blijft bestaan tot ik getrouwd ben. Soms deel ik een artikel met trouwinspiratie of een update van onze trouwvoorbereidingen. Dit wisselt zich af met artikelen van weddingplanner Claimy. Ook heb ik met Claimy video’s opgenomen met Do it yourself knutsels op trouwgebied die nog online zullen komen.  Toch is op een gegeven moment de inspiratie op en zal er niet wekelijks een wedding wednesday zijn. Dan wissel ik dit af met een ander artikel. In ieder geval vind je iedere woensdag om 6.00 een nieuw artikel online.

Donderdag: Donderdag is diary donderdag, mijn wekelijkse photo diary met een overzicht van de afgelopen week in foto’s. Om 06.00 staat deze online en dit is in principe het enige artikel dat op donderdag online komt.

Vrijdag: De afgelopen maanden stond de vrijdag in de ochtend in het teken van de rubriek ‘Wat doe jij van 9 tot 5?’. Omdat ik het belangrijk vind dat de verhalen voor de ‘wat doe jij van 9 tot 5’ rubriek verrassend en vernieuwend blijven zal vanaf nu deze rubriek niet iedere week terugkomen. In ieder geval lees je in de ochtend om 6.00 een artikel online.  Op vrijdagmiddag deel ik om 12.00 een artikel met een vlog van een dag die ik gefilmd heb. Deze komt ook online op mijn youtube kanaal.

Zaterdag: Iedere zaterdag staat er om 06.00 een artikel online. Dit kan een plog zijn, een huishoudelijk artikel, een personal update of een review. Iedere week is het weer een verrassing wat er dan online zal komen.

Zondag: Om 06.00 staat het eerste artikel online en om 12.00 deel ik een video. Vanaf nu plaats ik op mijn youtube kanaal iedere vrijdag en zondag om 12.00 een video online die ik ook op mijn blog zal plaatsen. Zondag is een ideale dag om lekker relaxed op de bank of in bed een video te bekijken dus daarom vind ik de zondag ideaal om een video te delen.

Advertorials: Zoals jullie weten blog ik fulltime, haal ik mijn inkomen door het werk wat ik doe voor deze website. Dat ik dat heb kunnen doen is voor mij echt een droom die is uitgekomen, daar ben ik onwijs trots en dankbaar voor. Door jullie bezoekjes kan ik het mogelijk maken dat adverteerders contact met mij of mijn mediabureau opnemen om advertentieruimte in te huren. Dit kan zijn in de vorm van advertorials of banners in de sidebar. Wanneer ik een advertorial plaats dan zullen jullie dit altijd kunnen herkennen aan de categorie ‘advertorial’ dat je op de homepage al ziet staan onder het artikel, en onder het artikel zelf plaats ik het ‘S’ logo wat betekent dat het gesponsorde content is. Een advertorial is altijd een extra artikel en ik streef er naar om die dag ook een ‘normaal’ artikel te plaatsen om het leesplezier optimaal te houden voor jullie.

Ook ben ik bezig met het werken aan mijn spelling en zinsopbouw. Ik laat binnenkort artikelen nakijken door iemand die heel goed is in spelling, zij zal me bijles gaan geven en me helpen om ook dit stukje professioneler te maken. Ik merk dat ik steeds meer op dit gebied leer maar het kan zoveel malen beter. Ook aan dit puntje werk ik dus.

Dit was zo’n beetje het schema en de structuur waarmee ik werk voor mijn blog. Ik vond het fijn om even met jullie bij te kletsen en te vertellen wat je kunt verwachten op Kellycaresse.nl. Ik ben en blijf zoekende naar leuke nieuwe rubrieken. Ik houd van afwisseling en ik blijf nieuwe unieke items verzinnen voor mijn blog. Het zal altijd het ‘Kelly Caresse’ sausje blijven houden en ik blijf ook altijd kijken wat bij jullie het beste aansluit.

Daarom ben ik benieuwd naar jullie mening! Wat vind jij de leukste artikelen op Kellycaresse.nl? Waar word jij blij van? Houd je vooral van mode en outfits, of mama updates? Kom jij vooral voor de recepten en healthy lifestyle tips? ben je juist meer van de vlogs en de plogs? Ik ben benieuwd, laat het me weten in de comments, daar kan ik zeker wat mee!
Ook ben ik benieuwd op wat voor tijdstip jullie mijn blog bekijken en of jullie ook echt twee keer terugkomen wanneer er twee artikelen op een dag online staan. Aan dat soort informatie heb ik heel veel dus als je mij dit zou willen vertellen in de comments dan kun je me hier erg mee helpen.

Ik wil jullie allemaal duizendmaal bedanken voor jullie bezoekjes aan mijn blog, dat betekent zoveel voor mij! Jullie zijn echt toppers en een heel trouw publiek. Iedere bezoeker, comment of mailtje maakt me heel trots en blij. En iedere dag bekijk ik vol verbazing jullie reacties en de aantallen waarin jullie op mijn online plekje komen kijken. Dankjulliewel, dat kan ik niet vaak genoeg benadrukken. Jullie voelen voor mij echt als een grote groep vriendinnen van me! Heel bijzonder om dat te ervaren vind ik.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

61 gedachten over “Even bijkletsen: Schema van artikelen en updates op Kellycaresse”

 1. Ik vind je leukste artikelen de mom artikelen en de outfits. Respect dat je zo ontzettend gestructureerd werkt. Maar niet vergeten dat je ook moet doen wat jij het leukste vindt!!
  Martine onlangs geplaatst…Why she rocks!My Profile

 2. Ik kom zeker 2 x per dag kijken. Het liefst lees ik artikelen over healthy lifestyle en dan met name voeding, plogs en kijk ik vlogs. Het trouwen gebeuren en outfits vind ik persoonlijk minder interessant, dus dat lees ik eigenlijk nooit.

  Hopelijk heb je er iets aan. Succes met je toffe blog!

 3. Zelf volg ik alle blogs via bloglovin’. Ik krijg dus een melding van nieuwe berichten. Het komt bij jou zelden voor dat ik een artikel oversla, maar de leukste artikelen vind ik de persoonlijke updates en de vlogs. Ik weet niet of je het wel eens gedaan hebt, maar je zou voor de grap eens een vlog van jezelf terug moeten kijken van een half jaar terug of zo. Echt een enorm verschil! Knap dat je bijles gaat nemen. Je weet hoe ik erover denk, maar ik weet ook dat jij het heel graag wilt verbeteren. Dus, top van je!
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays ~ 16My Profile

 4. Ik ben fan van Mommy Monday en de persoonlijke artikelen. Meestal check ik je blog ‘s ochtends. Als je dan een vlog heb dan probeer ik het’ ‘s avonds te bekijken, maar meestal wordt dit het weekend. Dan heb ik meer tijd. De healthy lifestyle artikelen spreken me het minst aan. Toch lees ik ze soms wel. Wat goed dat je bijles gaat nemen. Ik stoor me niet zo aan je fouten. We zijn allemaal mensen en de meeste bloggers maken ze. Het is wat anders als je tekst er vol mee staat en het daardoor onleesbaar wordt. En dat is bij jou niet het geval. Ga vooral zo door.
  Petra onlangs geplaatst…Geluksmomenten #2My Profile

 5. Wat leuk dat je dit aan ons vraagt. Ik vind het heel fijn dat je zo betrokken met ons bent. Ik heb het idee dat je altijd wel wil weten hoe het met ons is. Op de een of andere manier hou je ons dicht bij je, je geeft veel warmte aan ons. Dat stukje vind ik echt uniek!
  Ik vind de afwisseling in je blogs erg leuk. Ik vind eigenlijk alles wel erg leuk om naar te kijken. Ik vind het wel jammer dat de ‘wat doe jij van 9 tot 5?’ niet meer wekelijks online komt. Ik lees dat altijd met pleziee

 6. Esther Marieke

  Handig even zo’n update! Voor de mommy monday ben ik niet de doelgroep, dus die lees ik vaak niet. Eigenlijk vind ik al je andere artikelen altijd wel erg leuk om te lezen. Met advertorials heb ik geen moeite, want ook die zijn fijn leesbaar. Vanwege mijn werk en eigen hobby’s kijk ik soms ‘s ochtends, maar meestal ‘s avonds op bloglovin’. Hierdoor mis ik best af en toe wat artikelen, maar doordat ik je ook volg op Twitter en tussendoor af en toe op je site en YouTube kanaal kom is het redelijk bij te houden.

  Ga vooral zo door!
  Esther Marieke onlangs geplaatst…De me-time tagMy Profile

 7. Ik houd van overzicht en structuur, dus ik vind het superleuk om deze update te lezen. 🙂 Ik volg je blog via Bloglovin’. Ik kom dus niet op vaste tijdstippen kijken, maar klik gewoon een artikel aan wanneer ik er zin in heb en de titel me aanspreekt.

  Zelf hou ik het meest van de diaries, de recepten en lifestyle-posts. Wat ik leuk zou vinden om meer te zien, zijn recepten en huishoudelijke artikelen. Al vind ik de afwisseling en de mix op jouw blog sowieso al wel heel goed. 🙂

  Ik ben heel blij om te lezen dat iemand je gaat helpen met spelling etc. Dat vond ik namelijk een beetje afbreuk doen aan je site, wat vooral voor jezelf heel jammer is. Ik heb trouwens tonnen respect voor je dat je ook je zwakkere punten zelf heel goed kan inschatten en er vervolgens ook alles aan doet om die bij te schaven!

  Je bent een fantastische madam en ik vertoef heel graag op je site! 🙂
  Veronique onlangs geplaatst…Vitamine B11My Profile

 8. Ik volg al mijn favoriete blogs, net zoals meerdere lees ik al, via bloglovin’. Ik lees en kijk dus wanneer ik daar weer ‘incheck’ en sla de artikelen over die ik niet interessant vind. Omdat ik zelf ook moeder ben, lees ik je Mommy Monday artikelen graag, ook alle andere zaken over het moederschap. Altijd leuk en leerzaam om te lezen hoe andere moeders met bepaalde zaken omgaan. Ook je plogs en vlogs vind ik leuk, ik ben altijd erg nieuwsgierig naar kijkjes achter de schermen :-).
  De Posts over je outfit en de ‘wat doe jij van 9 tot 5’ sla ik eigenlijk altijd over, en ook de Wedding Woensdag lees ik niet, maar ik lees in de comments dat er veel mensen zijn die dat weer wel leuk vinden. Het is dus mooi om te zien hoe je een mooie mix maakt van allerlei artikelen en iedereen er toch zijn of haar ding uit haalt!

  Waar ik met plezier naar kijk zijn je boodschappenlogs! Ik heb ze nu allebei bekeken, zou heel leuk zijn als je die vaker opneemt, daar hoop ik stiekem op, ga je die wat vaker doen in de toekomst? 🙂

 9. Dankje Dionne, mooi hoe je dit uitlegt, fijn dat ik dit gevoel bij jullie weet te creëren, jullie voelen als een soort vriendinnen van me 🙂

 10. Dankjewel voor deze leuke comment! Er komen zeker vaker boodschappen shoplogs en huishoudelijke artikelen en filmpjes aan, ik vind die stiekem ook het leukst om te maken 😀

 11. Keep on going strong! Je blog blijft me boeien en ik vind het erg leuk om te lezen dat je aan je spelling en grammatica werkt. Weer een van de dingen waarin je je onderscheidt van collega bloggers die schrijven op ‘me blog’ en ‘naar de winkel doen lopen’ (aaaargh, kromme tenen!)

  Veel plezier met bloggen en inspireren.

  Liefs

 12. Tof dat je onze mening vraagt! Ik vind je persoonlijke artikels en filmpjes het leukst: plogs, vlogs, mommy monday … Als ik een dagje thuis ben, dan bezoek ik je blog meerdere keren per dag. Als ik een dagje van huis weg ben, dan kom ik toch één keer langs. Ik volg je via Bloglovin en Twitter, maar eigenlijk kom ik altijd rechtstreeks op je blog kijken. Als ik mijn dagelijks blogrondje doe, dan hoor jij daar zeker bij. Ik vind dat je goed bezig bent, je blog is ook mooi gegroeid. Doe zo verder!
  Vanessa onlangs geplaatst…Unboxing Maakjeeigensfeer.nl + kortingscode!My Profile

 13. Ik ben dol op persoonlijke artikelen: Vlogs, plogs, maar ook je outfits vind ik leuk, omdat het outfits zijn die ik zelf ook zou kunnen dragen. Ik volg je via Bloglovin’, Twitter, Instagram en YouTube en, behalve de Mommy Monday, sla ik eigenlijk geen artikelen over..
  Cindy onlangs geplaatst…New York, New YorkMy Profile

 14. Hoi Kelly,
  Knap van je om je zo open te stellen!
  Als er twee dingen online komen, kom ik jouw site ook twee keer bezoeken. Als het ‘s morgens niet lukt kijk ik’ s middags.
  Ik vind de boodschappen video’s, mommy mondays, healthylifestyle, vlogs en mode het allerleukst. Blijf jezelf en ga zo door. Ik lees zoveel herkenning als mede jonge mama dat vind ik super leuk!

 15. Wat ik zo leuk vind aan jouw blog is de afwisseling: echt ontzettend divers. Daarnaast ik jouw blog heel persoonlijk en ook dat vind ik top! Super fijn om nu jouw post schema te weten. Ik probeer minstens één keer per dag te kijken en dan kan het zo zijn dat ik twee artikelen (of meer lees)!

  Vind het heel goed van je dat je iemand naar de spelling gaat laten kijken en bijles neemt (al vind ik dat je weinig fouten maakt!). Mocht je ooit tips willen over de journalistieke opbouw van een tekst of over hoe je lezers je artikel ‘intrekt’ door een goede openingszin (daar zijn bepaalde regels/tips voor) moet je het maar zeggen 😀
  Elise | The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…[OUTFIT] – Bordeaux with a Touch of LondonMy Profile

 16. Het enige wat ik eigenlijk nooit bekijk zijn filmpjes. Dat ligt niet aan jou maar aan mij. Die kijk ik eigenlijk bij niemand. Ik houd er gewoon niet zo van. Vind het super dat je zulke afwisselende artikelen plaatst en dat je ervoor uit komt dat de spelling beter kan. Ga verder lekker zo door. Liefs Miranda
  Miranda onlangs geplaatst…Koken met kinderen.My Profile

 17. Ik vind de persoonlijke stukjes het leukste. De vlogs zijn minder mijn ‘ding’ (in het algemeen, dus niet specifiek op jouw blog ;)), dus die sla ik over. Maximaal één blog per dag heeft de voorkeur, dan is het allemaal bij te houden. Het tijdstip waarop ik op je blog kom is erg wisselend, ik volg je overigens via Bloglovin.
  Sylvia onlangs geplaatst…Faalhaas?My Profile

 18. Leuk dat je onze mening vraagt! Ik bezoek je blog bijna dagelijks en vind het net zo leuk dat er heel veel afwisseling is en dat je wat vanalles doet! Het liefst zie ik shoplogs, outfits, persoonlijke artikelen, plogs en vlogs 🙂 Maar je andere filmpjes en artikels vind ik meestal ook leuk hoor! Alleen Mommy Monday sla ik meestal wel over omdat ik zelf nog geen kinderen heb en er dus wat minder in geïnteresseerd ben, maar ik denk dat ik het wel heel leuk zou vinden als ik zelf ook mama zou zijn. Doe zo voort dus zou ik zeggen!
  Kim | Kimsbloglife ♥ onlangs geplaatst…Combineren met Kim: roze en grijsMy Profile

 19. Leuk dat je je kijkers om in put vraagt :). Ik vind het vooral heel goed dat je aan spelling e.d. werkt. Niet omdat dat zo slecht is, maar omdat ik zelf altijd erg afknap op blogs waarbij dit niet in orde is. Zeker als je fulltime blogt mag dat best in orde zijn! Goed bezig dus. Ik ben zelf een lezer die meestal 1x per dag of 1x per twee dagen een bezoekje brengt. Je hoort net niet bij mijn ‘blogs die ik sowieso altijd bezoek’-lijstje. Niet erg hoor, dat lijstje is niet zo lang haha. Dus tijden waarop je blogposts verschijnen: dat maakt voor een lezer zoals ikzelf niet veel uit. Qua onderwerpen vind ik lifestyle, recepten en persoonlijke (evt mama-)dingen het leukst. Jouw lifestyle artikelen zijn vrij uniek als ik het met andere bloggers vergelijk die ik volg, dus lekker houden zo! Zelf vind ik op jouw blog de outfits en shoplogs iets minder interessant. Qua vlogs en plogs kijk ik af en toe, als ik denk: ja dit vind ik leuk!
  Hopelijk heb je er iets aan :).
  Michelle onlangs geplaatst…Joepie, miesemuis.nl is onlineMy Profile

 20. Hoi Kelly,

  Leuk dat je onze mening vraagt! Ten eerste vind ik jou een van de leukste bloggers om te lezen vooral door de diversiteit aan onderwerpen. Ik weet niet waar je het blijft halen!
  Ook super leuk om te zien dat je op twitter ook antwoordt en hier in de comments, dat maakt het toch allemaal wat persoonlijker en zo heb je als lezer ook het gevoel dat er naar je geluisterd wordt.
  Anyway top van je dat je je artikels gaat laten nalezen want fouten in zinsconstructies/ dt-fouten etc is inderdaad niet fijn om lezen. Komt goed, Kelly!
  Qua onderwerpen lees ik vooral graag de huishoud dingen, plogs en vlogs, Mommy monday. Healthy lifestyle zegt me minder maar das ieder z’n ding.
  Soms bezoek ik je site enkele malen per dag, soms haal ik alles in in het weekend!
  Om.af te sluiten: wees niet onzeker over je eigen kunnen. Je doet het prima!

 21. Hoi! Mijn favoriete artikelen zijn diary donderdag, plogs (dus persoonlijke updates!) en recepten en healthy tips! Al vind ik mommy monday en wedding wednesday ook heel leuk! Ik volg je via Bloglovin en daar kijk ik meerdere keren per dag op dus dan zie ik het als je twee artikelen op een dag plaatst. De structuur vind ik fijn, want dan kan ik uitkijken naar bv. diary donderdag haha en ik heb eigenlijk niet heel veel op te merken. Altijd diverse artikelen en met een eigen persoonlijkheid geschreven! Misschien, als je het zelf leuk vindt natuurlijk, wat meer over interieur en decoratie (je hebt je huisje zo gezellig ingericht(: ). Hopelijk heb je hier iets aan haha, groetjes!
  Guusje onlangs geplaatst…7 gezonde tussendoortjesMy Profile

 22. Hoi Kelly,

  Is er soms iets mis met de comments op de site?
  Ik heb de laatste tijd al bij verschillende artikels een comment geplaast die dan helemaal niet gepubliceerd werd.

  Anyway, wat leuk dat je onze mening vraagt, ik bezoek je site soms elke dag 1x of meerdere keren, en andere weken haal ik een rits artikels in in het weekend (lees: lekker op zondag op de bank).

  Wat goed voor je dat je je artikels voortaan gaat laten nalezen, want fouten in zinsconstructies, en dt-fouten etc zijn inderdaad niet leuk om lezen. Fijn dat je je eigen zwakkere punten benoemt. Meerdere bloggers zouden hiervan kunnen leren!

  Ik vind je site vooral heel verfrissens tegenover de rest juist door de varieteit aan onderwerpen, geen idee waar je ze vandaan blijft halen 🙂

  tevens vind ik persoonlijk de huishoud artikels heel leuk, shoplogs (kleding zowel als Lidl-shoplogs), mommy Monday; plogs en vlogs. Eigenlijk vind ik alles leuk, behalve de sportartikels en healthy lifestyle. Ook de boek-reviews hoeven mij niet zo nodig, maar die slaag ik dan gewoon over.

  Misschien kan je nog iets meer qua interieur ofzo toevoegen? Als in: de keuken heb ik zo en zo ingericht om die en die reden. Mijn ultieme droominterieur ziet er zo en zo uit.
  Oh en misschien kan je ook eens een artikel /video maken met je stash van iets?
  Beautyspullen of iets anders (iets meer origineels)?

  De artikels van 9 to 5: ik vind het leuk dat dit niet meer iedere week komt, want zo veel verschillende beroepen zijn er nu ook weer niet 🙂

  Anyway, je hoeft niet onzeker te zijn over jezelf: je artikels en vlogs zijn er al heel veel op vooruit gegaan, en dat gaat in de toekomst alleen maar nog beter worden!!
  Ik vind het trouwens top van je dat je via sdocial media echt reageert op je lezers, zo voel je toch een ‘stukje dichterbij’ en voelen je lezers zich helemaal geapprecieerd (ik althans)!

  Keep up the good job!

 23. Wat leuk dat je ons hier bij betrekt! Wat ik zo fijn vind aan je blog, is de grote variatie in artikelen. Zowel over het moederschap, als over kleding, als over koken enzo.. Ik kom dagelijks kijken op je blog en dat is meestal s’avond rond 19u. En in het weekend altijd s’ochtens. Ik kom bijna nooit twee maal per dag op je blog. Ik weet ook niet vanbuiten (straks ben ik dat alweer vergeten 🙂 ) wanneer er één, of wanneer er twee artikelen online komen, maar soms, meestal in de avond dus neem ik een kijkje en dan lees ik de artikelen. Heel soms lees ik een artikel niet, als het mij echt niet aafspreekt, maar 9 van de 10 lees ik het met veel plezier. Ik hoop dat je aan deze informatie wat gehad hebt 😉

 24. Dag Kelly, goed dat je jezelf constant probeert te ontwikkelen! Ik volg je via Twitter en Bloglovin en vind vooral de afwisseling leuk van de artikelen. Ik kijk meestal een keer per dag, soms als ik wat minder tijd heb kom ik een paar dagen niet en lees ik de achterstallige artikelen in een keer. Ga zo door 🙂
  Omagazijn onlangs geplaatst…Skypen met je kleinkinderenMy Profile

 25. Hoi,

  Ik kijk sochtends tussen 5.30 en 7.00 (afhankelijk van hoe laat mn wekker staat) op je blog.
  Vaak kijk ik savonds ook nog een keer. (Alles via bloglovin)

  Ik reageer ff per artikel wat ik ervan vind 🙂
  – Mommy monday vind ik vaak wel leuk. Dit is vaak afhankelijk van t onderwerp, omdat ik zelf geen kids heb. Maar ik denk dat dit wel n belangrijk deel van je blog is, omdat je n mamma bent 🙂
  – ootd vind ik vaak ook leuk, ook al hebben we n andere smaak 🙂
  Sportoutfits ed vind ik leuk! Inspiratieee.
  – receptjes vind ik meestal leuk, alleen kook/bak ik niet zoveel haha
  – filmpjes/vlogs kijk ik niet heel vaak. Geldt ook voor andere blogs hoor. Ik hou meer van plogs!
  – personal update, healthy lifestyle, review en tags: leukkk!!
  – wedding wednesday: lees ik afhankelijk van t onderwerp. Is net als mommy monday vooralsnog n ver van mn bed show. Maar wel leuk om mee te kijken. Dat is jouw blog vooral voor mij: meekijken/genieten van deze 2 dingen die nu niet in mijn leven spelen. (Ben zelf 28, al 7 jr samen met mn vriend, waarvan 6 jr samenwonend in ons koophuis. Waarbij we n samenlevingscontract hebben getekend. Soort van getrouwd dus. Hihi)
  – donderdag diary: leuk! Plaatjes kijken.
  – wat doe jij van 9 tot 5: trekt me niet echt, ws omdat t vaak totaal niet overeenkomt met mijn leven. Apart, want dat doet jouw leven ook niet, maar die vind ik wel leuk. Ehhh volg je t nog? 😉
  – huishoudelijk artikel: leuk! Heb ook n huis en dat moet toch schoon etc. Leuk om tips te lezen.
  – advertorials zijn logisch. Alleen laatst was t voor mij niet duidelijk in n artikel via bloglovin. Maar dat kon ook aan mij liggen hoor.

  Verder blijven doen wat jij graag doet, tis tenslottte jouw blog! I like!!

 26. Hoi,

  Ik kijk sochtends tussen 5.30 en 7.00 (afhankelijk van hoe laat mn wekker staat) op je blog.
  Vaak kijk ik savonds ook nog een keer. (Alles via bloglovin)

  Ik reageer ff per artikel wat ik ervan vind 🙂
  – Mommy monday vind ik vaak wel leuk. Dit is vaak afhankelijk van t onderwerp, omdat ik zelf geen kids heb. Maar ik denk dat dit wel n belangrijk deel van je blog is, omdat je n mamma bent 🙂
  – ootd vind ik vaak ook leuk, ook al hebben we n andere smaak 🙂
  Sportoutfits ed vind ik leuk! Inspiratieee.
  – receptjes vind ik meestal leuk, alleen kook/bak ik niet zoveel haha
  – filmpjes/vlogs kijk ik niet heel vaak. Geldt ook voor andere blogs hoor. Ik hou meer van plogs!
  – personal update, healthy lifestyle, review en tags: leukkk!!
  – wedding wednesday: lees ik afhankelijk van t onderwerp. Is net als mommy monday vooralsnog n ver van mn bed show. Maar wel leuk om mee te kijken. Dat is jouw blog vooral voor mij: meekijken/genieten van deze 2 dingen die nu niet in mijn leven spelen. (Ben zelf 28, al 7 jr samen met mn vriend, waarvan 6 jr samenwonend in ons koophuis. Waarbij we n samenlevingscontract hebben getekend. Soort van getrouwd dus. Hihi)
  – donderdag diary: leuk! Plaatjes kijken.
  – wat doe jij van 9 tot 5: trekt me niet echt, ws omdat t vaak totaal niet overeenkomt met mijn leven. Apart, want dat doet jouw leven ook niet, maar die vind ik wel leuk. Ehhh volg je t nog? 😉
  – huishoudelijk artikel: leuk! Heb ook n huis en dat moet toch schoon etc. Leuk om tips te lezen. En boodschappen is ook leuk! Kom zelf ook vaak bij de lidl
  – advertorials zijn logisch. Alleen laatst was t voor mij niet duidelijk in n artikel via bloglovin. Maar dat kon ook aan mij liggen hoor.

  Verder blijven doen wat jij graag doet, tis tenslottte jouw blog! I like!!

 27. Bij mij verschilt het hesl erg. Als ik drie dagen geen tijd heb, lees ik daarna alles terug. Elke dag is voor mij al niet haalbaar. Vooral outfit posts vind ik erg leuk!
  Eilish onlangs geplaatst…Spam je blog #2My Profile

 28. Bij mij verschilt het ook. Omdat ik het doorheen de week soms best druk heb, lees ik je blogjes vaak bij op een avond of bijvoorbeeld gelijk nu in het weekend. Ik ben best wel iemand die elk artikeltje van je bekijkt, behalve wedding wednesday omdat ik gewoon niet zo van het trouwen ben. Ik vind je plogs en vlogs altijd heel gezellig om te zien!
  Anneleen onlangs geplaatst…Tag: gewoon BelgischMy Profile

 29. Wat ben je toch ook een prachtig persoon. Je kan alleen maar jezelf bedanken voor dat je dit mag doen: jouw site (artikelen) en persoon maken dat veel lezers terug komen 🙂 Grote respect voor jou in ieder geval.

  Ik vind zelf altijd de lifestyle en persoonlijke artikelen leuk (wat zit er in mijn sporttas en dat soort dingen hihi). Wel goed dat je jezelf probeert te ontwikkelen, succes in ieder geval daarmee 🙂 X
  Deisy onlangs geplaatst…Leer waarderen // 30 day challengeMy Profile

 30. Aaahw wat super mooi dit!! Jouw betrokkenheid van je blog vind ik het allermooiste (net zoals je ons nu hierin ook betrekt). De persoonlijkheid weet jij erg goed in je blog te leggen. Daarnaast heb je veel afwisseling in je blog met vaste rubrieken wat erg fijn is. De afwisseling zorgt ervoor dat je als lezer geprikkeld wordt en de vaste rubrieken die zorgen voor het aanhouden dat ik als lezer terug kom. Kortom doe wat je al doet ;). Persoonlijk kijk ik pas in de na middag of avond op je blog. Dus wanneer je 2 artikelen plaatst lees ik die tegelijk. 1 artikel zou voor mij dus ook prima zijn maar ik begrijp ook dat je meer wilt plaatsen. Je doet het super goed en ik volg je echt met liefde!! Ga zo door meid ;)!

 31. Mijn favorieten post op jouw blog vind ik de healthy de outfit updates en de outfit of the day updates (ik vind jouw kledingsmaak echt heel leuk!)
  Ook kijk ik met erg veel plezier naar je vlogs!
  Ik kijk eigenlijk altijd ‘s morgens op je blog, dus als er 2 blogpost op een dag komen bekijk ik die meestal de dag erna haha
  Ik vind je site echt heel erg leuk en lees en kijk er met veel plezier op!
  Keep up the good work 😀

 32. Aaahw wat super mooi dit! Jouw betrokkenheid vind ik het allermooist (net zoals je ons nu betrekt). Jij weet erg goed je persoonlijkheid in je blog te leggen en dit is een erg sterk punt. De afwisseling op je blog zorgt voor een fijne prikkeling en de vaste rubrieken zorgt ervoor dat ik als lezer terug kom. Je doet het al super. Jouw artikelen lees ik pas in de namiddag of avond. Dus als je 2 artikelen plaatst lees ik die tegelijkertijd. 1 artikel zou dus voldoende zijn maar ik kan begrijpen dat je er meerdere wilt plaatsen. Doe vooral wat je gelukkig maakt want dat straal je uit! Keep doing wat your doing want je doet het echt goed meid!!
  elseniek onlangs geplaatst…Hotspots in Utrecht #3 lowbudget restaurantsMy Profile

 33. Hi Kelly, ik wou je even laten weten dat ik je blog met veel plezier bezoek! Ik kom vaak 2x per dag even kijken of er weer wat nieuws staat. Ik vind zelf je blogjes over lifestyle, het huishouden, moederschap, je gezin, boodschappen of een plog het leukst. Filmpjes kijk ik minder vaak, omdat ik meestal op mijn werk of onderweg op mijn telefoon kijk, een filmpje is dan niet handig. Soms kom ik dan wel terug S avonds als ik thuis ben om het filmpje alsnog te kijken. De wedding wednesday vind ik tot nu toe nog niet zo heel leuk, dit terwijl ik toch ook volgens jaar ga trouwen en wel in een wedding vibe zit. Ik kan niet goed uitleggen waarom.. Verder wil ik graag afsluiten met een mooi compliment, want ik vind het echt heel knap hoe je de stap hebt durven te nemen en voor het bloggen bent gegaan. Ik vind dat je het supergoed doet en ook mooi combineert met het moederschap. Je bent een jonge moeder, maar je doet het heel goed! Dat is een mooi voorbeeld! Ik hoop zelf binnen 2 jaar ook moeder te worden, ik ben nu 24. Ga zo door, want ik kom iedere dag met plezier kijken!

 34. Ik volg je nog niet zo heel lang maar ik dacht ik reageer toch even. (ben meer een meelezer haha) Ik vind zelf je vlogs en je plots het leukste. Ik lees de meeste andere onderwerpen ook, alleen als het mij niet interesseert dan klik ik verder. Ik kom op je blog als der weer een nieuwe is en ik het zie op twitter of bloglovin. Dus heb eigenlijk niet een vast moment van de dag. Misschien alleen dan ‘s morgens want dan kijk ik altijd op bloglovin haha. Verder vind ik je soms wel wat onzeker over komen op vlogs, kan het niet goed uitleggen. Maar het is niet vervelend ofzo, soms alleen een beetje akward. (het is niet negatief bedoeld, maar zo komt het bij mij soms over.) Verder vind ik je blog heel erg leuk!
  Laura onlangs geplaatst…Blokhuispoort LeeuwardenMy Profile

 35. Leuk om zo eens overzichtelijk te zien hoe jij je blogweek indeelt. Ik vind updates en vlogs altijd leuk om te lezen. Ookal zijn je blogposts eigenlijk altijd heel erg leuk.
  Céline onlangs geplaatst…DIY: Kate Spade office boxesMy Profile

 36. ik volg je nu al een flinke tijd en ben echt gek op je blog, door jou voelde ik me een stuk zekerder over jong moeder zijn, en voel ik mij ook een stuk trotser. ik vind je vlogs altijd erg leuk!
  Seline onlangs geplaatst…Jim Bakkum – KleinMy Profile

 37. Wat een mooi compliment Seline! Doet me heel goed om dat te lezen, dankjewel 🙂 Liefs

 38. Dankjewel Laura, daar kan ik zeker wat mee en ik kan me wel voorstellen wat je bedoelt 🙂 Lief dat je dat zegt! 🙂 xx

 39. Wauw Sara wat een lieve complimenten, dankjewel! Ik zit te blozen achter mijn computer! 🙂 Ik hoop voor jou ook dat je droom om mama te worden mag uitkomen, heel veel liefs

 40. Je mama artikelen sla ik altijd over, maar de rest vind ik zo leuk om te lezen. Diary, vlogs, huishoudelijke dingen, gezond eten etc. vind ik de leukste artikelen om te lezen! Ik kijk iedere dag op je site, af en toe laat ik een reactie achter 🙂

 41. Hoi Kelly,
  tof dat je dit vraagt. Ik ben een meelezer en reageer vrijwel nooit. (te lui, te weinig tijd reageren via mobiel gaat niet zo lekker etc.) Ik vind je blog leuk! ja waarom eigenlijk? De afwisseling. Sommige artikelen spreken je meer aan zoals lifestyle, de persoonlijke dingen. En sommige wat minder, de outfit foto’s (jou stijl is heel anders dan de mijne en ik vind het gewoon persoonlijk wat minder, interesse dus) en sommige plogs. De ene plog vind ik leuker dan de andere omdat soms je alleen shots tijdens reizen te zien krijgt. “ik ben onderweg naar afspraak”en volgende shot is, “ik ga naar mijn volgende afspraak”. Andere volgs vind ik dan wel weer heel leuk! Het is dus heel wisselend dus. Net als huishoud dingetjes. Vind ik ook leuk om te zien. Verder je 9-5 artikel ook erg interessant, persoonlijk vind ik wel dat er af en toe veel alfa beroepen en typische vrouwen beroepen te zien zijn. Zelf gewerkt in mannen wereld en studeer nu richting techniek. En dat is ook echt heel leuk voor vrouwen. Vaak zijn hier veel vooroordelen in en een blog is misschien een goed platform om te laten zien dat techniek en stereotypische mannenberoepen ook voor vrouwen kunnen.
  Oja en je artikelen over diabetes, zo knap dat je zo eerlijk en open bent. Voorbeeld voor velen en ook ik als leek leer hier van.
  Het is een beetje rommelige comment, maar ik vind dat je het echt super goed doet. Je moet echt trots zijn en ik heb respect dat je het allemaal zo goed volhoudt en altijd met nieuwe artikelen komt. Persoonlijk merk ik nooit iets van duidelijke structuur, ik ben daar niet zo mee bezig. En mij maakt het ook echt niet uit als je wat afwijkt. Volg meerdere blogs en onthoud echt niet op welke dag, op welke blog, welk soort artikel komt. Ik zie het wel verschijnen.
  Ik hoop dat je hier wat aan hebt. sorry voor het misschien wat onsamenhangend verhaal. En vergeet niet: de ene lezer vindt dit leuk de andere dat onderwerp. Dat houdt je altijd! Vat dat niet persoonlijk op maar zie het als een compliment dat je diverse lezers met diverse achtergronden en interesses weet te boeien. Misschien leest niet iedereen alles, maar je hebt wel meer lezers in totaal ;). Zeker een gave! Lfs

 42. Hallo Kelly,
  Mijn favoriet is overduidelijk je mommy monday! Heerlijk van die artikelen en filmpjes!
  Hetgeen wat ik wat minder vind is vooral het wat doe jij van 9 tot 5 artikel.. Na een paar goede pogingen kijk ik wel elke vrijdag of er wat anders is maar de 9 tot 5 artikelen lees ik eerlijk gezegd niet. Ook vind ik diary donderdag (helaas) steeds minder worden. Probeer anders gewoon eens om van de hele week de stukjes die je wilt laten zien te vloggen ipv foto’s? Want dan komen we meteen bij mijn laatste punt.. Ik vind t zo jammer dat er (naar mijn gevoel) steeds minder filmpjes komen.. Ik hoop dat dat er meer worden! Voor de rest heb je een leuke site en kijk en lees ik graag met je mee! Ook vind ik het leuk dat Yannick steeds meer actief mee doet 🙂 ik hoop dat je wat met m’n comment kan!
  Liefs

 43. Laatst had jij een post met verbeteringen oid, ik had hierin aangegeven dat het knippen in de filmpjes niet fijn was. Knippen is logisch maar ik vind hoe het nu gaat echt een ENORME vooruitgang. Het kan toeval zijn maar ik vind de filmpjes tegenwoordig veel fijner in elkaar zitten.

  Mijn blog bezoek momenten zijn sochtends om 6:15 dan maak ik mijn rondje door blogland) en savonds na werktijd. Soms in het weekend kijk ik wel 5x mijn favo site’s, hopend op een nieuw artikel

  Ik heb zelf niks met het moederschap maar vind filmpjes, outfits, shoplogs, supermarktshoplog en persoonlijke updates erg leuk. 🙂

 44. Hoi Kelly,

  Leuk om te lezen dat je graag feedback ontvangt.
  Ik bezoek je site meerdere keren per dag en je site is ook een van mijn favoriete.
  Ik vind zelf de persoonlijke artikelen het allerleukst.Vooral je vlogs! Die staan bij mij op nummer 1!
  Ik zou het ook leuk vinden als je een keer een ‘ask Kelly’ of zo iets zou doen. Ik vind eht altijd leuk om te lezen hoe jij persoonlijk bent.

  Zelf sla ik alleen de rubriek van 9 tot 5 over. En ook andere artikelen als ze over iemand anders gaan. (bijvoorbeeld de artikelen van Claimy) Vind ik zelf gewoon niet zo interessant.

  Wat ik je nog wel als feedback mee wil geven is dat ik vind dat mooie foto’s je site een stuk zouden kunnen verbeteren. Soms vind ik je foto’s wat rommelig of van slechte kwaliteit en dit vind ik jammer voor je site! Ik denk dat dit wel veel zou kunnen helpen! Mocht je ooit hulp nodig hebben daarbij dan weet je me te vinden!

  Liefs,
  Milou
  Shimmer-Pie onlangs geplaatst…LUSH KERSTCOLLECTIE SHOPLOGMy Profile

 45. Fijn dat je aan je spelling en zinsopbouw gaat werken, dat kan namelijk nog wel worden verbeterd. Overigens is je layout in IE (op mijn werk) heel raar ingedeeld, de tekst van het artikel staat dan rechtsonderaan de rechter menubalk.
  Inhoudelijke feedback: Ik vind artikelen over gezonde levensstijl en sport het leukste. De outfitfoto’s en filmpjes het minst, dat heb ik overigens met meer blogs.
  De tijd van uploaden maakt mij niet uit want ik kijk maar 1-2 keer per week op blogs.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.