Esprit is een eigentijds modemerk met kwalitatief goede kleding. De kwaliteit van de kleding van Esprit is een stuk beter als de kwaliteit van kleding van bijvoorbeeld de H&M of Primark. Ik shop heel graag low-budget producten maar soms vind ik het fijn om wat specialere items in mijn kast te hebben hangen. Items met wat betere kwaliteit, die ook wat langer mee gaan. Je hebt vast wel zo’n bepaald spijkerjasje, een tuniek, die ene fijne spijkerbroek, of die longsleeve, die je eigenlijk al jaren in je kast hebt hangen. Het is tijdloos, de kwaliteit is goed (was naar was), en het kledingstuk is helemaal eigen geworden. Afscheid nemen van zo’n vertrouwd kledingstuk is dan ook best wel lastig. Esprit is een merk waar ik een aantal items van in mijn kast heb hangen, die tijdloos zijn en heel erg lang meegaan. Hoe vaak ik het ook was, het blijft goed en daarnaast zitten deze kledingstukken ook erg lekker. In dit artikel wil ik jullie wat mode inspiratie geven van Esprit, omdat dit merk zeker niet vergeten mag worden.

Dit vind ik een geweldige top omdat deze een mooie plooi heeft rondom te buik. Ik wil jullie niet alleen zwangerschapskleding laten zien, maar ook gewoon normale kleding, en deze top vind ik dan ook erg mooi. Deze top staat goed bij vele figuurtjes omdat de top wat losser valt rond de buik, dus een buikje blijft mooi verborgen. Ook zorgt dit voor een mooie A-lijn in de taille.

Deze top vind ik gewoon heel tof. De print is heel bijzonder, en ook heel uniek. Dit is zo’n top waar niet heel Nederland ook mee loopt. De top valt wat losser, wat daarom heel erg lekker zit, maar ook verhullend is wanneer je een buikje hebt. Maak deze top af met een leuk vestje, een blazer of een spijkerjack en je bent good to go.

Deze zijden-look top is leuk te combineren met een jeans, om een casual outfit een chique touch te geven, maar ook erg mooi op een nette rok, met een blazer voor een nette look. Deze top kan ik als zwangere vrouw nog wel heel lang aan denk ik omdat deze lekker los valt rondom de buik. Ik ben dol op poeder-r0ze kleding!

Deze top is in een kleur die ik gewoon heel erg tof vind, en regelmatig draag. Deze kleur staat mooi bij mijn lichte (zeg maar witte) huidskleur, en blonde haren, maar ook dames met een wat donkere huidskleur en bruine/zwarte haren zal deze goed staan. De kleur fleurt me helemaal op!

Het printje van dit shirtje vind ik erg mooi, de natuuraccenten en het poeder-roze kleurtje maakt deze top extra speciaal. T-shirts van Esprit. 

Dit waren pas enkele voorbeelden van tops van de collectie van Esprit die te vinden zijn in hun webshop. Op de webshop van Esprit vind je voldoende kleding van top tot teen voor je gehele garderobe, en ook mannenkleding wordt daarbij niet vergeten. Wat vinden jullie van deze items van Esprit? Zijn jullie bekend met dit modemerk of nog helemaal niet? Laat het me weten in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

5 gedachten over “Esprit mode inspiratie”

  1. Hoi Kelly,

    Wist je dat Esprit ook zwangerschapskleding heeft? Die kun je o.a. kopen in de Noppies online shop. Noppies Maternity zelf is natuurlijk ook een tip (al zeg ik het zelf, haha, ik werk voor Noppies, disclaimer 🙂 )

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.