Visual diary Juli #2

Donderdag visual diary tijd! In de diary van vorige week vroeg ik jullie of jullie het niet al saai vonden worden, en of er wat aanpassingen gewenst waren, hier krijg ik een aantal reacties op terug die juist zeiden dat ze het goed vonden zoals de visual diary’s momenteel worden vormgegeven. Toch ben ik er nog een beetje twijfelachtig over. Anyways, laat ik verder gaan en deze diary beginnen. Vorige week had ik natuurlijk mijn diploma uitreiking en om het behalen van mijn diploma te vieren namen mijn ouders, mij en mijn vriend mee naar ons favoriete sushi restaurant, wat hebben we heerlijk gesmuld!

Donderdag ontving ik leuke pakketjes! Waaronder de door mij bestelde Miss lipgloss goodiebox en een tof notitieboekje van Moleskine via 24 papershop waar jullie gisteren een winactie van online hebben gezien, doen jullie allemaal mee?

Een deel van de inhoud van de Miss lipgloss goodiebox, ik ben er heel blij mee. Ik bestelde hem met name omdat ik sowieso een nieuwe tonic voor de gezichtsreiniging nodig had, ik een goede zonnebrandcreme voor mijn gezicht nodig had, ik nog een haarmousse wilde kopen en een verzorgende shampoo, en omdat er gewoon zoveel andere leuke goodies in zaten, allemaal mooi meegenomen!

Deze tijdschriften zaten ook in de goodiebox. Ook ontving ik het boek zonder suiker, om te reviewen, hier lezen jullie binnenkort meer over. Ik had in ieder geval genoeg leesvoer voor in de zon, heerlijk!

Yeah de babybump is aan het groeien! Ik moet er wel een beetje aan wennen hoor haha! Inmiddels voel ik regelmatig schopjes en ‘duwtjes’ van het meisje in mijn buik, heerlijk genieten is dat.

Deze suikervrije lunch at ik vrijdag Heerlijk een speltbroodje met kruidenkaas, avocado en tomaat, met een salade met verrassend avocado en tomaat ernaast, heerlijk!

Vrijdag was ik aan het bijkomen van een aantal drukke dagen die ik die week gewerkt had, dit bijkomen betekende voor mij met een kopje thee lekker hard werken aan mijn blogje, heerlijk schrijven. Ik kan daar zo van genieten!

Ook met onze moestuin gaat het erg goed, alles groeit letterlijk als kool en we genieten heerlijk van de verse peterselie en sla uit eigen tuin.

Zaterdag gaf ik een beauty workshop voor Beautydream aan 7 dames, dit was een hele gezellige middag.

Zaterdagavond aten we gezellig bij de ouders van vriendlief, ook hun hebben een moestuin met hartstikke veel lekkere groentes en fruit. Wauw wat waren we blij met deze oogst verse aardbeien, op deze manier zijn ze het aller lekkerst!

Zondag ben ik met vriendlief al op tijd vertrokken naar Rotterdam voor een shopmiddagje. We lunchten heerlijk bij La Place in het zonnetje. Vriendlief was heel goed geslaagd, ik zelf helemaal niet haha, geen probleem want het was wel heel gezellig.

We waren rond 16.00 weer thuis van Rotterdam, dus konden we nog heerlijk thuis van de zon genieten. Ik lig vrijwel nooit in de tuin en deze middag nam ik het er even van, heerlijk met een boekje erbij!

In de avond aten we heerlijk in onze tuin, zelfgemaakte (suikervrije) taco’s. Mjam!

Maandag lunchte ik thuis voor ik ging werken bij mijn horeca baan. Ook heb ik die ochtend nog even aan de blog gewerkt. Ik lunchte heerlijke speltboterhammetjes in de tuin!

Dinsdag schreef lieve vriendin Irma een interessante gastblog over superfoods. De reacties daarop waren heel leuk en positief!

Dinsdagochtend hadden vriendlief en ik de 20-weken echo van onze dochter. Wow wat was ik nerveus en zenuwachtig. Ik was hier eerlijk gezegd al dagen zenuwachtig voor en wat was het een grote opluchting dat ze helemaal gezond verklaard is voor de 20-weken echo!. Ook kregen we haar even in 3-d te zien, echt genieten was dat! Na de echo, gingen we even een hapje eten en koffie drinken in het restaurant. Ik nam deze vette hap, een saucijzenbroodje. Wat had ik al lang niet zo iets op, en hoe lekker deze ook smaakte, ik heb er echt last van gehad, mijn lichaam kan hier denk ik niet zo goed meer tegen, maar dat mag de pret niet drukken, wat waren we dolgelukkig met deze goede echo! Later deze week zal ik een uitgebreider persoonlijk blogje online zetten over de 20-weken echo en mijn ervaringen met de zwangerschap tot nu toe. Houdt de blog daarvoor in de gaten ;).

Die middag was ik gezellig met vriendinnetje Vera naar een strandje en water in de buurt geweest. We hebben heerlijk in de zon (en schaduw!) gelegen, boekjes gelezen, lekkere hapjes genomen en bijgekletst, en vooral gewoon genoten!. Toen ik thuis kwam lagen er wat pakketjes op mij te wachten, zo leuk!. Ik ben vooral erg nieuwsgierig naar het boek van Marique Maas, welke ik bestelde bij Bol.com. Ook kwamen deze goodies binnen om te testen voor de blog. Ik ben nu al heel enthousiast, binnenkort lees je hier meer over de dopper, lunchskin, en andere goodies.

In de avond gingen we dinsdag naar de ouders van vriendlief om daar gezellig een hapje mee te eten, en vooral ook voor de verjaardag van de broer van mijn vriend. Zijn ouders hebben zulke lieve hondjes, een daarvan is Peppo, het schatje waarmee ik hierboven op de foto sta. Dit is zo’n lief trouw beesje!

Woensdagochtend had ik een wat rustigere planning. Ik nam een heerlijk gezond ontbijtje (yoghurt met banaan, lijnzaad en kaneel, en een kop groene thee) en ik nam mijn dopper mee naar de sportschool waar ik een uurtje BBB les volgde. Heerlijk om ook tijdens de zwangerschap in beweging te blijven. Ik sport al wel minder als voorheen, en ik combineer dit niet op dagen dat ik moet werken. Toch vind ik het fijn om mijn conditie en spiermassa op peil te houden. Ik kan er zo van genieten om heerlijk te sporten!

Die middag had ik eerst een afspraak in het ziekenhuis bij de dietist. Daarna ging ik met mijn moeder gezellig de stad in. We kochten natuurlijk leuke spulletjes voor de babygirl. Op de foto zie je een jasje (met mutsje+ oortjes hihi), leren schoentjes, twee wollen vestjes, twee broekjes en twee tuniekjes. Natuurlijk veel roze hihi.

Kleding shoppen is erg lastig zo tijdens de zwangerschap, en nog goede matches en fijne passende kleding in mijn garderobe vinden wordt ook steeds lastiger. Ik shopte daarom wat fijne items van Mamalicious, ik shopte een zwangerschapsjurk, een legerbroek, een basic maternity top en een zwarte blazer die speciaal ontworpen is voor de zwangere buik. Erg fijn om weer meer keuze te hebben als ik voor mijn kledingkast sta 🙂

Ook shopte ik bij de action deze heerlijke ‘harembroek’ die op instagram al helemaal beroemd is. Voor maar 8 euro, prima te dragen in huis, op rustige dagen of met dit warme weer. Helemaal ‘pregnancy proof’ door de zachte elastieken band.

Ps. De winactie waarmee je de Braun Satin hair stijltang kan winnen, loopt nog tot maandag 15 juli. Dat betekend dat je nog gewoon mee kunt doen en kans kunt maken op deze mooie kwalitatieve stijltang twv. 47,95 euro. Klik hier voor de winactie.

Dit was de diary weer voor deze week. Zoals je kon zien bestond de afgelopen week met name uit werken (waar ik geen foto’s van heb gemaakt), af en toe even de stad in, werken aan mijn blog, en andere leuke dingetjes. Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Hoe is jullie week geweest en hoe hebben jullie je dagen gevuld met deze warmte? Laat het me weten in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’ 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

15 reacties

 • denise
  11 juli 2013

  leuke foto’s weer!
  liefs,
  denise

 • Martina
  11 juli 2013

  Leuke foto’s !

 • Nem - Lifebynem
  11 juli 2013

  Mooie diary! Fijn dat jullie meiske gezond is en ik zie echt jou op die echo. Leuk toch? En die kleertjes, mooie dingen!

 • Yara
  11 juli 2013

  Hele leuke foto’s weer! Naar het boek zonder suiker ben ik érg benieuwd 🙂 xxx

 • Anne Solveig
  11 juli 2013

  Leuke diary! Je krijgt al een hele mooie buik! X

 • bentedeheij
  11 juli 2013

  Wat fijn dat jullie kindje helemaal gezond is verklaard 🙂 en wat een flinke buik krijg je al. Leuk!

 • Marloes
  11 juli 2013

  Wat een leuke foto’s!

 • mijn gezonde keuken
  11 juli 2013

  Ik vroeg me af of suikervrij eten tijdens de zwangerschap geen kwaad kan. Ik bedoel dit trouwens helemaal niet slecht! Ik wil namelijk ook suikervrij eten en mn vriend en ik zouden eind dit jaar aan een kindje willen beginnen. Moet je daarvoor al gestart zijn met suikervrij eten of kan je er tijdens je zwangerschap mee beginnen? En wat met sporten? Kan je hierover misschien een blogje schrijven?

 • Life of Simone
  11 juli 2013

  Aaah wat fijn dat jullie meisje helemaal gezond is! Ik vind de action broek heel leuk, misschien ga ik er ook nog naar kijken!

 • Dionne (@Diolifestyle)
  11 juli 2013

  mooie foto;s!

 • Joyce
  11 juli 2013

  Hele leuke foto’s weer!

 • Lindsey
  12 juli 2013

  Heb eergisteren ook het boek suiker binnen gekregen, ben benieuwd!

 • Robin
  12 juli 2013

  Wat groeit je buik snel! Leuk om te zien.

 • whatilovenl
  14 juli 2013

  Mooie diary! Dat hondje ziet er echt lief uit!

 • Nadia
  17 juli 2013

  Wauw, wat wordt je buik al groot! Leuke diary, veel foto’s. 🙂

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.