skiën met kinderen wintersport

Gezellig dat je weer kijkt naar de Kellycaresse VLOG op woensdag. Wij zijn er een ruime week tussenuit geweest voor een heerlijke vakantie in Frankrijk. We bezochten onze familie in Frankrijk en na een paar dagen bij hen gingen we op wintersport vakantie met de kinderen! Daarvan zie je in deze vlog de beelden. Ik ging voor het eerst skiën in de buitenlucht in de mooie Franse Alpen, Yannick ging snowboarden en de kids gingen ook voor het eerst mee skiën! We hadden een enorm gezellige tijd met mijn schoonzus, zwager en neefjes en hun au pair. Kijk je gezellig mee?

 

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.