Een kijkje achter de schermen: Op de thee bij Kellycaresse

Ik blijf me er over verbazen, zo’n 4,5 jaar geleden bedacht ik:  ik ga bloggen, lijkt me leuk! Puur als hobby, om mijn passie voor schrijven, het delen van de dingen waar ik blij van word te delen. Later bleef het niet bij schrijven, maar durfde ik ook ineens die camera erbij te pakken. Nooit gedacht dat ik van mijn grootste passie mijn werk kon maken. Ik hoor regelmatig van jullie terug dat het voelt alsof je bij mij thuis op de thee komt, zo ‘lekker gewoon’, zoals bij je buurvrouw of vriendin. En dat is ook wat ik wil delen met jullie. Nu jaren later mag ik dagelijks duizenden vrouwen op de virtuele thee ontvangen, bij mij thuis. Hoe dat is en een kijkje achter de schermen in mijn dag deel ik vandaag.

Zodra ik wakker word, pak ik mijn telefoon en meestal is Instagram de eerste app die ik open. Ik scroll door Instagram, deel mijn nieuwste blogpost in de Instagram stories en op Facebook en lees jullie reacties op social media en op Youtube. Heerlijk! Dan ga ik mijn kleine meisje voeden en mezelf en de meiden klaarmaken voor de dag. Dan is het tijd voor ontbijt en ik pak als vaste prik mijn ontbijt met magere kwark met banaan en een lepel pindakaas erin, een kop koffie en natuurlijk ook een kopje thee. Meestal drink ik 2 kopjes koffie per dag en een heleboel koppen thee. Ik ben een echte theeleut.

Op mijn werkdag breng ik vaak Lana naar school en dan ga ik aan het werk, terwijl Yannick bij de kleinste meisjes is. Op dinsdag en donderdag gaat Aimy een ochtendje naar het kinderdagverblijf. Zodra ik aan het werk ga begin ik vaak met mijn mailbox en die probeer ik een paar keer per dag te checken. Ook check ik mijn social media kanalen een aantal keer per dag (maar wie niet?!). Dan begin ik aan de volgende taak, bijvoorbeeld foto’s bewerken, een blog schrijven, een vlog editten en uploaden of een samenwerking uitwerken, ik zit nooit stil en kom vaak tijd te kort. Ik werk maar drie dagen per week (wat heerlijk is!) maar dan is het wel hard doorwerken op die dagen. Ik ben dol op mijn werk dus dat is helemaal geen straf ;). Werken doe ik altijd met een kopje thee erbij. En vaak ook nog een kop koffie, maar met thee ga ik de hele dag door. Ik drink op de foto hierboven de ‘Even verwennen’ smaak van Pickwick. Een beetje verwennerij tijdens het werken komt goed van pas.

Als theeliefhebber varieer ik graag van smaakjes thee en zo heb ik door de dag heen allerlei smaakjes die ik afwissel. Pickwick heeft een reeks met smaakjes thee die goed passen bij specifieke momentjes in je dag. Ik begon bij mijn ontbijt met de ‘Even Opfleuren’ thee en dit is een vrolijke mix van groene thee met rozenblaadjes en framboos om blij van te worden, heerlijk om de dag mee te beginnen dus. Tijdens het werken ging ik voor de ‘Even Verwennen’ thee. Dit is een zwarte thee met kaneel en blauwe bes, een heerlijke thee momentje om extra van te genieten.

Hier zie je de vier verschillende smaakjes van de Pickwick ‘Even’ theetjes. Ik had het al over de ‘Even Opfleuren’ en ‘Even Verwennen’ lijn, maar daarnaast heb je nog de ‘Even Bijkomen’ thee met frisse groene thee, citrus en mint om wakker te worden en de ‘Even Uitrusten’ thee, dit is een heerlijke kruidenblend van kamille met passievrucht en passiebloem wat je helpt om weer helemaal tot rust te komen.

Enfin, tijd om verder aan het werk te gaan! Het blijft voor mij bizar om dagelijks duizenden dames te ontvangen op de virtuele thee en jullie zijn stuk voor stuk zo lief! Ik heb zelden te maken met vervelende reacties en jullie supporten mij en elkaar in de reacties op social media en onder de blogs. Ik word er enorm blij van. Het blijft voor mij onwerkelijk en wanneer ik kijkers en volgers ontmoet dan moet ik echt even in mijn arm knijpen of ze echt wel mij bedoelen en niet de vrouw achter mij ;). Het liefst zou ik jullie allemaal op de thee bij mij thuis ontvangen, wat zou dat gezellig zijn! Ik ben ook zo enorm nieuwsgierig naar jullie. Wat zijn jullie interesses, hoe ziet jouw gezinssamenstelling eruit. Heb je kindjes en hoeveel? Of ben je zwanger en nieuwsgierig hoe de reis van het moederschap gaat zijn. Ik ben zo benieuwd!

Ik ben heel erg dankbaar voor jullie allemaal, jullie hebben geen idee wat jullie voor mij betekenen, maar ik voel zoveel dankbaarheid en liefde!

Ook ben ik zo benieuwd wat jullie allemaal leuk vinden om te lezen en wat jullie skippen en ik hou dan ook regelmatig polls op Instagram met vragen aan jullie en daar leer ik al veel van, maar natuurlijk krijg ik dan maar van een klein deel van jullie antwoord. Het liefst spreek ik jullie allemaal. Jammer dat dit niet mogelijk is.

Ik werk meestal door tot Lana uit school komt en drink dan met haar een kopje thee. Soms drinkt ze thee mee, en soms wil ze een glaasje ranja/water. Stiekem vind ik het heel gezellig als ze om thee vraagt, dan zeg ik ook altijd ‘de chique dametjes zitten weer aan de thee‘ en dat vindt ze dan helemaal leuk. Pinkje omhoog doen we dan ;).

Ik drink bij al mijn maaltijden thee, behalve het avondeten, dat vind ik toch een gekke combi haha! Als alledrie de meisjes slapen plof ik op de bank, dan check ik vaak nog mijn social media en reageer ik op reacties. Na een drukke werkdag als mama van drie merk ik dat ik enorm moe ben, ik kan gerust al om 22.00 gaan slapen doordeweeks, heerlijk haha! Ik eindig mijn dag ook met een kop thee en ik kies graag de ‘Even Uitrusten’ thee om mee tot rust te komen. Patrick (onze kat) zoekt me dan graag op. Ook Yannick drinkt graag een kop thee mee in de avond. Vooral in de herfst/winter/lente maanden is dit een vast ritueel van ons.

Als ik in bed lig check ik vaak ook nog even mijn telefoon voor de social media updates en dan is het tijd om te gaan slapen, morgen weer een dag! En zo ziet in grote lijnen mijn werkdag eruit. Ik ben benieuwd hoe jouw werkdagen eruit zien en welke thee jij het liefste drinkt! Laat je reactie hieronder achter of op social media.

Ps. Houd mijn Instagram in de gaten want ik mag in samenwerking met Pickwick een heerlijk theepakket weggeven! Ga jij meedoen? 🙂

#KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

10 reacties

 • Nathalie
  25 september 2018

  Wat een creatieve blogpost! Ik ben wel benieuws: je schrijft dat je benieuwd bent naar de interesses, gezinnen en dagelijkse bezigheden van je vele volgers. Veel van hen bloggen/vloggen of zijn actief op sociale media. Volg jij hen ook uit persoonlijke interesse of is ke werk vanuit Kellycaresse.nl meer zakelijk?

 • Bette
  25 september 2018

  Precies wat je zegt, het échte is zo leuk om te lezen. Niet het mooier maken dan het is, dat is leuk om te lezen. Ik heb vier kindjes, en vind het gewoon leuk om af en toe even te kijken hoe anderen met een groter gezin het allemaal doen ?. En soms al om 22.00 naar bed… heeeel herkenbaar!

 • Femke
  25 september 2018

  Gelukkig ben ik niet de enige theeleut hier ? Ik heb ook SPH gestudeerd en werk in de gehandicaptenzorg. Ik werk op school en bij gezinnen thuis en probeer hier wel mijn thee-momentjes te pakken. Toch schiet dat er wel eens bij in. Het liefst drink ik groene thee citroen, verse munt thee en rooibos thee. Ik ga meteen je Insta checken, want dat theepakket is welkom in deze koudere periode! ??

 • Carolien
  25 september 2018

  Super leuk om te lezen! Nu het kouder wordt pak ik ook sneller een kop thee erbij. Al is elke blogdag bij mij wel heel verschillend. In de zomer periode heb ik 1 vaste dag voor het bloggen en herfst/winter/lente tussen de 2 en 4, afhankelijk van hoeveel ik werk bij mijn andere werk.

 • Femke
  25 september 2018

  Hier ook een theeleut. Ik heb meestal Pickwick in huis, al vind ik de Clipper thee ook erg lekker. Sinds ik zwanger ben kan ik de geur van koffie echt niet handlen, ik word daar ontzettend misselijk van haha. Ik ga jouw winactie eens even in de gaten houden, want binnen een maand word ik voor de eerste keer mama en mijn bezoek zal dan in deze maanden ook wel vaker van lekkere thee willen genieten :-).

 • rachel
  25 september 2018

  wat een leuke blogpost weer meis 😀 ik drink echt alleen maar groene thee maar vind het een super leuk idee voor andere!!

 • ?
  25 september 2018

  Heel soms reageer ik, moeder van 2 meiden van 12&10. Ik begon met lezen bij je toen Lana een baby was en nu sinds een jaartje weer.
  Ik lurk heel wat blogs af. Bij jou lees ik omdat ik veel herken van toen mijn meisjes klein waren en ik volg de recepten van Sjenkie. Je komt heel eerlijk en oprecht over. Ik werk in de zorg en ben al ruim 22 jr samen met jeugd liefde. Je vlogs staan aan als ik sta te koken of strijken oid.
  (1 x zei een speel date; hé, mijn moeder kijkt ook naar Kelly, Haha)
  Veel plezier!

 • Stefanie
  25 september 2018

  Hee! Ook ik volg je al geruime tijd. Inderdaad omdat je leuk en echt bent en er geen doekjes om wind. Je bent gezellig om naar te kijken. Ik lees heel veel, niet alles, maar kan niet echt specifiek opnoemen wat niet. Ik zal in ieder geval nooit een negatieve reactie plaatsen als ik iets niet lees of niet interessant vind. Ikzelf ben 27, drink vrij weinig thee en afgelopen 6 maanden ook minder koffie ivm mijn zwangerschap :-). Over een maand of 3 ben ik ook een mama.

 • Veronique
  25 september 2018

  Hier ook Club Theeleut. Ik drink ook enorm graag thee. De smaakjes zijn verschillend ?

 • Suzanne
  25 september 2018

  Ik vind het zo leuk om te zien hoe je alles combineert. Je gezin, werk, sport en social life. Ik ben sinds 8 maanden mama en ben nog een beetje op zoek naar de balans. De werkdagen zijn echt nog chaos. Ik moet echt nog beter leren plannen, mijn to-do-lijstje stapelt zich op!
  Ik drink sinds mijn kleine meisje er ks het liefst rooibosthee! Als ik ergens heen ga bestel ik graag een verse muntthee!

  Groetjes!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.