Dia1De vlog die ik vandaag met jullie deel is van afgelopen woensdag, ik had namelijk een dag buitenshuis op de planning staan. Ik sprak af met Claimy om alle laatste trouwvoorbereidingen te verrichten en alles door te spreken met de fotograaf en daarna ging ik door naar The Colour Kitchen waar ik een training uiterlijke verzorging ging geven en een visagie workshop verzorgd heb. In de avond heb ik gesport (Kayla Itsines workout) en de rest zie je allemaal in de vlog. Kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Zo kregen jullie gelijk een stukje achter de schermen te zien bij werkzaamheden voor mijn andere bedrijf Beautydream! Ik ben benieuwd wat jullie van de vlog vonden, laat het me weten bij de comments.
Ook wens ik jullie een heel fijn weekend toe!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

15 gedachten over “Een dag uit het leven van : workshop verzorgen – Vlog #41”

  1. Wauw, wat een tof concept The Colour Kitchen en wat ontzettend leuk dat je daar een workshop hebt gegeven. Het is zo belangrijk om die groep jongeren goed op te vangen en extra kansen te geven op ook een goede toekomst. Super mooi om te zien!
    Marion onlangs geplaatst…Plogweek: Donderdag 7 MeiMy Profile

  2. Wat knap dat je na zo’n lange en vermoeiende dag nog gaat sporten ‘s avonds. 🙂 Heel goed wat The Colour Kitchen voor jongeren doet, echt top!

  3. Leuke vlog. Ik heb voor het eerst een van je vlogs bekeken en hoor dus voor de eerste keer dat je gaat trouwen, nog proficiat! Super leuk en spannend! Nog veel succes met de voorbereidingen! Liefs, Cherry.
    Cherry onlangs geplaatst…Klassieke Dr Hauschka behandelingMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.