Niet te geloven dat mijn kleine meisje Feline alweer een dreumes van ruim 14 maanden is. Een meisje dat de wereld begint te ontdekken en niet stil zit. Van een afhankelijk klein baby’tje is ze gegroeid tot een zelfstandig dametje dat weet wat ze wil. Sinds ze het eerste jaar gepasseerd is ontwikkelt ze gigantisch. Het duurt denk ik niet lang meer tot ze gaat lopen en tot die tijd beweegt ze zichzelf prima voort door te schuiven op haar kontje (heel schattig!). Hoe gaat het met haar ontwikkeling? En hoe is ze met haar zusjes? Ik deel het vandaag met jullie en ik deel ook een hele toffe winactie in dit artikel.

Dreumes 1 jaar update: Hoe gaat het met Feline? + WIN!

Toen was mijn kleinste meisje geen baby meer, maar een dreumes en dat verschil was heel snel merkbaar. Ik merkte duidelijk aan haar dat ze de wereld veel actiever wilde gaan ontdekken. Waar ze eerst vooral keek naar speelgoed of het enkel vast wilde houden of in haar mondje stopte, zoekt ze nu steeds meer uit hoe het werkt en begrijpt ze oorzaak en gevolg beter wanneer ze een knopje indrukt of iets ergens uithaalt. Ook begint ze alles uit te proberen, klimt ze op stoeltjes en krukjes, klimt ze zo een kastje in en moet ik haar continue in de gaten houden, als het een paar seconde stil is in het hoekje waar ze is, dan weet ik al, ik moet haar even in de gaten houden haha. Een hele avontuurlijke fase dus ;).

Ook oefent ze met lopen aan haar loopkarretje en maakt ze stapjes rondom de salontafel. We oefenen met lopen met ons aan de hand en dat gaat al best goed. Soms kan ze al een paar seconde zelfstandig staan. Ik vermoed daarom ook dat het niet lang gaat duren tot ze gaat lopen. Een fase waar ik stiekem best naar uit kijk omdat ik dan wat mobieler ben en haar niet continue hoef te dragen.

Wat ook heel opvallend is dat ze nu ook meer naar haar grote zusje Aimy begint te trekken. Eerst merkte ik vooral dat ze Lana opzocht omdat Lana veel voorzichtiger met haar doet en als een moedertje met haar omgaat, maar Aimy is maar 1,5 jaar ouder als Feline en nu Feline het jaar gepasseerd is merk ik dat die elkaar beginnen te vinden en echt bewuster samen beginnen te spelen. Aimy snapt inmiddels al beter dat ze voorzichtig moet zijn voor haar kleine zusje en ze merkt nu ook dat ze interactie terugkrijgt van Feline, waardoor samenspelen vanaf nu ook voor Aimy interessant wordt. Ik ben heel benieuwd hoe zich dat nog gaat ontwikkelen.

Nu Feline wat groter wordt krijgt ze ook meer interesse om bewust te spelen. Spelen met speelgoed dat geluid maakt, wat effecten geeft als je op een knopje drukt en waar ze van kan leren. We kregen van Clementoni de Speeltrein toegestuurd, een vrolijke kleurrijke interactieve activiteitentrein die geluidjes maakt, een lampje heeft en je kindje uitdaagt om spelend te leren van de eerste cijfers, kleuren en vormen. Clementoni is een merk dat bekend staat om hun brede assortiment speelgoed dat voor iedere leeftijdscategorie en levensfase wat naar wens heeft.

De speeltrein ziet er alleen al heel erg leuk uit, toen ik hem uitpakte voor Feline zag ik aan haar grote oogjes al dat ze nieuwsgierig was wat ze er allemaal mee kan doen.

Haar handjes begonnen te grijpen naar de speeltrein en ze werd uitgenodigd om te drukken op de verschillende knopjes om te ontdekken wat voor geluidjes eruit kwamen. Deze speeltrein wordt geadviseerd voor kindjes tussen de 9 en 36 maanden dus ook voor Aimy is deze onwijs leuk, ze kunnen hier samen heel leuk mee spelen.

Bij ons is deze dus een dikke hit en ik vind het een enorm leuke cadeautip voor een verjaardagscadeautje, voor de aankomende Sinterklaas periode of bijvoorbeeld voor onder de kerstboom. Dit product wordt onder andere verkocht bij Intertoys, Bart Smit en Bol.com.

WIN!ย 
Ik mag van Clementoni twee volgers blij maken met een van hun producten. Ik mag de Interactieve Unicorn weggeven en de Activiteiten Motorfiets! Wil je meedoen? Zorg dat je een reactie onder deze blogpost achterlaat met welke van de twee prijzen je wilt winnen en zorg dat je een geldig mailadres invoert in het reactieveld, dan neem ik over een week contact op met twee winnaars en via mail kun je dan je adres doorgeven zodat Clementoni het pakketje jouw kant op kan sturen!

Feline zal veel speelplezier beleven met haar Speeltrein en op die manier spelend leren en ontwikkelen. Wat gaat het toch hard he, voor je het weet loopt ze rond en kan ik er achteraan gaan rennen ๐Ÿ˜‰ Hoe vond jij die fase toen je kindje in de dreumes fase was beland? Ik kijk uit naar jullie reacties met ervaringen en jullie deelnamen aan de winactie.

Fotografie foto 1: Volliefdefotografie
#KellycaresseAd In samenwerking met Clementoni

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meldย je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

ย 

dit veld niet invullen s.v.p.

238 gedachten over “Dreumes 1 jaar update: Hoe gaat het met Feline? + WIN!”

 1. De tijd vliegt en ze worden zo snel groot!
  Ik waag een gokje voor de scooter voor ons zoontje Dexx

 2. Zo herkenbaar! Mijn kleine meisje wordt over een paar weekjes 1 jaar en ze gaat ook met sprongen vooruit. Heeft feline ook al dat ze zoveel zelf wilt doen? Esmee eet bijna niks als ze het niet zelf mag pakken. ๐Ÿ™ˆ
  Voor Esmee zou ik graag de unicorn winnen๐Ÿ˜Š

 3. Heel herkenbaar idd! Hier 2 meiden en een zoon, oudste dochter krijgt voor 5-12 de magische eenhoorn van Vtech dus zou voor haar zusje graag de eenhoorn van Clementoni willen winnen zodat ze geen ruzie hoeven te maken ๐Ÿ˜œ

 4. Heeeeel graaaag de scooter voor ons zoontje. Hij is er met 3.5 maand nu nog wat te klein voor maar dat komt straks vast goed!!

 5. Gave actie..ons meisje is inmiddels als 2.5 jaar dus al iets te oud..maar de motor voor ons neefje van 8 maanden zou tegek zijn! Daar heeft hij zeker veel plezier van!

 6. Die motor ziet er heel erg leuk uit zeg! Ons stoere mannetje Vik (13 mnd) zou die heel graag winnen ๐Ÿ’™
  De dreumes tijd is geweldig โ˜บ๏ธ
  Vik loopt sinds een paar weken en ontdekt de wereld nu op weer een hele andere manier ๐Ÿ˜

 7. Ik ga graag voor de unicorn voor mijn dochter van ook 14 mnd! Ons hele huis staat vol met autoโ€™s, vrachtwagens, zwaarden en nog meer typisch jongensspeelgoed, dus wat meer roze in huis en echt speciaal voor mijn dochter zou niet verkeerd zijn! Dat wordt duimen!!!

 8. Leuke winactie! Ik zou wel graag de motorfiets willen voor mijn zoontje (17 mnd). De dreumesfase is hier ook in volle gang. Overal bij willen helpen, steeds meer zelf willen doen.. Zo’n leuke ontwikkeling! Het is ons eerste kindje dus voor ons de eerste keer in deze fase. Het echte opvoeden is hiermee ook definitief begonnen hihi. Toevallig heb ik over deze fases ook geschreven in mijn blog http://www.enjoymomlife.wordpress.com. Ook erg leuk om al jouw ervaringen te lezen!

 9. Haay Kelly
  Ik zou graag willen winnen. Omdat ik 3 kindjes onder de 3 heb. En ik kan niet kiezen welke van de 2 cadeautjes het zou worden. Alle 2 zijn ze super leuk. Nu ga ik duimen! Succes iedereen

 10. De unicorn zou voor mijn kleine avonturiertje tof zijn! Zij zit in dezelfde fase als Feline als ik het zo lees.. Mooi kado voor de feestdagen of haar eerste verjaardag โ™ง

 11. Ik zou graag een scooter willen winnen voor ons zoontje Senn. Hij is dol op geluidjes๐Ÿ˜

 12. Ik zou graag de unicorn willen winnen voor het wondertje in mijn buik die in januari geboren gaat worden. ๐Ÿ’•

 13. Wat leuk! Ik denk dat mijn zoontje van 9 maanden de scooter echt helemaal geweldig zal vinden.

 14. Wat gaat de tijd snel hรจ. Ik doe heel graag mee voor onze zoon James van 9 maanden. Mijn voorkeur gaat uit naar de motorfiets.

 15. Wat leuk ik zou graag de unicorn willen winnen boor mijn lieve nichtje van 7 mnd oud lijk me zo leuk om dat haar kado te geven ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ iets war ze echt van kan genieten

 16. Danielle den Haan

  Ik zou heel graag de motor willen winnen voor mijn zoontje van 10 maanden! Zou ontzettend leuk zijn ๐Ÿ’™

 17. Ah! Heel herkenbaar! Tygo, mijn zoontje is een dag eerder geboren als Feline! Ik draai me nog niet om of hij zit alweer ergen op onder of in! Als hij ziet dat ik hem wil verschonen dan gaat hij snel weg kruipen! ^^ ik doe graag voor hem mee! Voor de motor! Hij is dol op auto’s en ballen maar een motor hebben we nog niet in huis! Ik denk dat hij het helemaal leuk gaat vinden!

 18. Jaa, leuk! Ik heb hier een kleuter, peuter, dreumes en newborn thuis, dus genoeg kindjes die dolgraag met de gave scooter willen spelen ๐Ÿ˜Š

 19. Andrea de ruiter

  Superleuk! De unicorn is wel erg leuk voor ons kleine meisje die 7/12 alweer 1 wordt! Leuk verjaardags cadeautje dus!

 20. Ik doe graag mee voor de unicorn. Mijn dochter zit in dezelfde fase als Feline, stappen rond de tafel en aan in onze handen. Heerlijk de wereld ontdekken.

 21. Leuk om te winnen! Graag de activiteiten motorfiets. Gaaf!
  23dec wordt ons zoontje 1jaar, dus leuk om te winnen voor hem! Echt een cadeau voor hem alleen .. (als zal zijn broertje hem ook wel leuk vinden ๐Ÿ˜‰ )

 22. Vigo doet graag mee voor de motorfiets! Hij is over drie weken ook geen baby meer. Dan hebben we een leuk cadeautje voor zijn eerste verjaardag.

 23. Wat een toffe winactie! Ik doe graag mee voor de unicorn voor onze dochter Amy van bijna 9 maand. Ik denk dat haar zus Kiki van 2 jaar de unicorn ook nog heel leuk vindt!

 24. Lysanne Graumans

  Wat een gave win actie! Mijn kleine jongen wil graag meedoen. Hij vind alles wat snel beweegt super interessant dus wij willen meedoen voor de motor๐Ÿ

 25. Wat gaat de tijd toch snel!!
  Ik zou graag de Unicorn winnen voor mijn tweelingmeiden van 9m.
  Liefs
  Vicky

 26. Wat een fantastische actie! De unicorn zou onze dochter van bijna 17 maanden fantastisch vinden , alles onderzoeken en elke dag nieuwe dingen leren. We gaan duimen

 27. Oh feline wat word je al groot. Annaleen is nu 8maanden en is erg ondernemend. Ze begint nu richting mijn kastjes te kruipen en probeert ze open te krijgen. Ze is dol op spelen vooral als er geluid uit komt. Ik zou dan ook graag de unicorn willen winnen. Die xpeeltrein ziet er trouwens erg leuk uit, die ga ik eens opzoeken voor de sint..

 28. Ik zou graag de unicorn willen winnen voor mijn dochtertje van bijna 14 maanden. ๐Ÿ€๐Ÿ€

 29. Super leuk! Graag voor ons zoontje van bijna 14 maanden de motorfiets. Meneer is gek op geluidjes, knopjes en rijden met auto’s en motorfietsen! ๐Ÿ’™

 30. Rianda Maassen van den Brink

  Wat een leuke actie. Ik doe graag mee voor mijn zoontje, hij zou de trein helemaal geweldig vinden met die kleuren en geluiden! ๐Ÿคฉ

 31. Hoi Kelly,

  Ik zou graag voor mijn zoontje zijn eerste verjaardag de motorfiets willen winnen! Zijn papa heeft een mooie motor en hij is er altijd erg van onder de indruk en wil er graag even op zitten. Het zou leuk zijn als hij zijn eigen veilige motor heeft om mee te spelen ๐Ÿ˜Š!

 32. Een gokje wagen kan altijd, ik zou graag de unicorn willen winnen voor mijn zoon en dochtertje die nu opkomst is!
  Fingers crost ๐Ÿ˜‡

 33. Een gokje wagen kan altijd, ik zou graag de unicorn willen winnen voor mijn zoon en dochtertje die nu opkomst is!
  Fingers crost ๐Ÿ˜‡

 34. Wat gaat ds tijd toch snel en zijn kleine kindjes zo snel al groot.
  Graag doe ik mee voor de unicorn voor ons nichtje van alweer een jaar!

 35. Ik zou zo graag de unicorn winnen omdat mijn zoontje รฉn mijn dochtertje gek zijn op eenhoorns! ๐Ÿ’œ

 36. Leuk zeg! Hier wordt de jongste in december 1 jaar, dus leuk om jouw ervaringen te lezen. Hij trekt zich overal aan op, wilt echt alleen nog maar stappen haha goed voor onze rug ๐Ÿ˜‰, maar echt zo leuk! De scooter zou hier vast ook een favoriet worden, ook voor broer van 2,5! #fingerscrossed!

 37. Ik zou super graag de activiteiten motor willen winnen voor mijn zoontje! Ik zou hem daar zo graag blij mee willen maken.
  ๐Ÿ˜๐ŸŽ‰๐Ÿ™

 38. Ah wat super schattig. Ik zou graag de eenhoorn willen winnen voor ons zoontje. Wij verwachten ieder moment ons dochtertje, dus dan kan het mooi doorgegeven worden en hebben we extra veel en lang speelplezier ervan. Het is best wel een ding vind ik dat hij een zusje krijgt dus extra verwennen mag zeker op dit moment! ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’™๐Ÿ’– duimen maar

 39. Oh die motor voor mijn kleine aapje. Zijn grote broer is helemaal gek van motors maar het is natuurlijk ook leuk om een eigen motor te hebben๐Ÿ˜

 40. Wat gaat het snel he!! Ik doe super graag mee met de winactie voor het treintje! Die lijkt me echt fantastisch voor mijn zoontje Joep. Dan leg ik hem onder de kerstboom ๐Ÿ™‚

 41. Ik doe heel graag mee voor de Unicorn. Mijn kleine meisje wordt in januari 1 jaar en ik merk nu al dat ze veel actiever wordt en ze anders geรซntertaind wil worden ๐Ÿ˜ Ze heeft niet veel speelgoed met lichtjes en geluidjes, dus deze zal zeker in de smaak vallen!

 42. Ik doe graag mee voor de scooter voor ons dochtertje en haar nog-in-de-buik-zittende-broertje! ๐Ÿ’™โค

 43. Mijn zoon wordt volgende week dinsdag 1 – ik weet zeker dat hij enorm blij zal worden van de scooter! Alles met licht, geluid en kleur vindt hij fantastisch om te ontdekken en mee te spelen!

  Dus deze prijs voor mijn lieve GIJS!

 44. Super leuk, die unicorn!! ๐Ÿ˜ƒ Mijn dochter Julia zal het fantastisch vinden om mee te spelen! Wij duimen! ๐Ÿคž๐Ÿผ

 45. Leuke win actie zeg! Ik doe graag mee voor Evy.. En dan de unicorn ๐Ÿ™‚ Ze word in december alweer 2 dus ik mag de dreumes fase gaan afsluiten.. Hoewel ze nu al een serieuze peuter is eigenlijk want je zou zeggen dat ze al even 2 is hoor! Die dreumes fase begon hier al met 10 maanden.. Toen liep ze al en was niks meer veilig! Zo bizar snel allemaal!! Had wel wat later gemogen eerlijk gezegd!

 46. wat een leuke blog! ik volg je sinds mijn zwangerschap (mijn zoontje is 7 september 2017 geboren) hij en Feline schelen dus helemaal niet veel en herken je verhaal hierin zeker. ik zou voor hem graag de clementoni scooter willen winnen.

 47. Marianne Steltenpool

  Wat gaat het toch hard! Zo is ze pas geboren en zo loopt ze binnenkort op haar eigen beentjes.
  Mijn jongste mannetje is nu 10,5 maand en gaat nu beetje rond de tafel stappen. Heerlijk alles ontdekken. De activiteiten motorfiets zou hij helemaal fantastisch vinden met de kleuren en geluidjes.

 48. Wat wordt ze al groot! Ik kan mij nog zo goed herinneren toen jullie het bekendmaakte ik bijna ging bevallen. Ik waag een gokje voor mijn dochter en dan de unicorn, wat ze volgens mij fantastisch vind. Xx

 49. Ohh wat onwijs leuk. De scooter voor mijn kleine mannetje Tuur. Herken me helemaal in je verhaal. ๐Ÿคฃ

 50. Ik zou graag die onwijs leuke scooter willen winnen voor mijn 2 zoons. Mijn oudste wordt volgende week maandag 3 jaar en wij hebben een zoon van vandaag 8 maanden! De oudste is onwijs dol op voertuigen dus ook hij zal de scooter nog ontzettend leuk vinden haha! Duimen voor onze mannen!

 51. Ik zou graag de scooter willen winnen voor mijn 2 zoons. De oudste wordt volgende week maandag 3 jaar en de jongste is vandaag 8 maanden! De oudste is dol op voertuigen dus ook hij zal de scooter nog te gek vinden. Duimen voor mijn mannen!

 52. Wat een te leuke winactie!
  Ik zou heel graag voor ons zoontje Noud de scooter willen winnen aangezien hij al een ouder zusje heeft van ruim 3 jaar en ik al het speelgoed bewaard heb. Is het wel leuk als hij nu wat speelgoed heeft wat helemaal nieuw is voor hem , zonder dat zijn zus er al aan heeft gezeten!! Hihi
  Dus wij gaan heel hard mee duimen

 53. Ik ga voor de unicorn voor mijn dochtertje. Ze is in 1 week tijd haar broer van 15 verloren en zelf jarig. Hopelijk kunnen we haar hier nog een beetje mee verrassen.๐Ÿ’–

 54. Allereerst wat een heerlijke blog weer!

  Graag zou ik gaan voor de scooter voor onze zoon Matz. Hij is echt gek op voertuigen, sinds een paar weken noemt hij alles met wielen “oto” (auto). Dus dit zou hij echt geweldig vinden!

 55. Jaa, ik doe mee voor mijn zoontje van bijna 2 jaar. Graag zou ik meedoen voor de scooter. Hij is echt fan van alles wat wielen heeft. Fijne dag gewenst groetjes

 56. Normaal zou ik zeggen de Unicorn, maar omdat papa een motercrosser is, en ons hele huis roze is het voor mijn vriend en papa van Isabelle misschien wel super leuk om spelender wijs een moter te ontdekken.
  Ik wil dus heel graag meedoen voor de motor!๐Ÿ’•๐Ÿ

 57. Ohhh wat leuk om te lezen dat Feline nu meer richting Aimy trekt ๐Ÿ™‚
  Ik doe graag mee met de winactie: mijn zoontje die eind december 2 wordt, zou heel blij zijn met de scooter. Volgend jaar krijgt ie er een broer of zusje bij dus dan is een cadeautje voor hem alleen wel aan de orde denk ik zo ๐Ÿ™‚

 58. Super leuk! Ik waag graag een gokje voor de motorfiets voor mijn zoontje. Hij is 13 maanden en ook alles aan het ontdekken en met al het roze speelgoed van zijn zuster in huis kan hij wel wat stoerders gebruiken.

 59. Wat een leuke actie! ๐Ÿ˜ƒ
  Ik zou graag mee willen doen voor de motorfiets voor mijn zoon Siem. Hij is nu nog maar 4 maanden oud, maar dat gaat zeker helemaal goed komen! ๐Ÿ’™

 60. Wat een te leuke winactie en wij doen natuurlijk graag mee. En zou wel heel graag de scooter willen winnen voor ons zoontje van 4 maanden.
  Ons huis staat namelijk vol met meisjes speelgoed van onze dochter van ruim 3 jaar en wat jongens speelgoed is natuurlijk niet verkeerd aangezien hij nog niet echt zijn eigen speelgoed heeft omdat ik alles van dochterlief heb bewaard!! Haha dus wij gaan heel hard duimennnnn

 61. Wat een leuk artikel, kleine meisjes worden zo groot he! Mijn dochtertje wordt ook bijna 1, daarom zou ik graag de unicorn willen winnen.

 62. Mijn dochter Nika is nu ook ruim 14 dagen: Deze blog is ook zo herkenbaar. Ik vind dit echt een hele leuke leeftijd. En wat een leuke winactie, ik doe graag mee voor de Unicorn. Alles waar lichtjes uitkomt speelt mijn dochter graag mee. Dus dat zou tof zijn voor de koudere en we meer binnen spelen.

 63. Ik doe graag mee voor de unicorn. Wat een mooi cadeau van sinterklaas voor mijn dochter. Wie weet…. duimen maar

 64. Het motortje zou superleuk zijn om te winnen voor mijn dochtertje van 14 maanden! Wij zijn thuis echte motorfanaten, maar ze heeft zelf eigenlijk nog helemaal niet zoiets..hoogste tijd!!!

 65. De unicorn zal mijn dochter van 2 jr super leuk vinden en tzt haar zusje die op komst is vast ook! ๐Ÿ™‚

 66. Hey Kelly,
  Ik zou graag de motorfiets willen winnen voor mijn zoontje. Hij vind alles met wielen, lichtjes en geluidjes prachtig. Maar een motorfiets zal bij vader ook wel in de smaak vallen omdat papa ook motor rijd!
  Groetjes Evita

 67. Ooh wat een te gekke actie!!
  Ik doe heel graag mee voor mijn bijna jarige meisje!! De unicorn zou ze helemaal geweldig vinden ๐Ÿ˜.

 68. Wat een leuk artikel! Ik waag graag een kansje op de scooter voor onze zoon Liam die over 3 weken 1 jaar wordt en dus ook de dreumesfase in gaat! Hij is nu al gek van alles motor, auto en treinen. Dus dit zou een geweldig versinterkerstdag (zoals wij december sinds zijn komst noemen ๐Ÿ˜‚) kado zijn!

 69. 3en herkenbaar verhaal. Mijn do hter is 8 oktober 1 geworden en sinds dien ontwikkelt ze zich razend snel. Een week na haar 1e verjaardag liet ze haar looprekje staan en ging ze zelf lopen, en sinds dien doet ze niet anders meer.
  Ze is aan het ontdekken hoe alles werkt en trots op haar zelf als iets nieuws is gelukt.
  De unicorn lijkt mij super leuk om te winnen zodat ze weer wat nieuws heeft om te ontdekken๐Ÿ˜Š

 70. Voor mijn meisjestweeling die begin volgend jaar geboren gaat worden de univorn, omdat ik die zelf tรฉ tof vind, kunnen ze mooi gelijk leren delen!

 71. Oh die Unicorn zou geweldig zijn voor mijn kleine meid die bijna 1 wordt! Ik herken je verhaal heel erg. Het stappen, het bewuster kijken en onderzoeken van speelgoed. Het is zo’n leuke leeftijd.

 72. Aangezien papa heeel graag met de motor rijdt, zou ik mijn dochtertje Mila heel blij kunnen maken met haar eigen motorfiets ๐Ÿ’– super cool! Het is volop de tijd van de cadeautjes… op 7 december is haar eerste verjaardag! En dus dit jaar ook haar eerste keer sinterklaas en daarna weer een kerstperiode. Hihi. Wel een hele hap uit onze spaarrekening….

 73. Ik zou graag de unicorn willen winnen voor mijn meisje. Zij is van 29 sept net iets jonger als die van jou! Ons meisje is heel erg aan het ontdekken en zal dit vast heel leuk gaan vinden ๐Ÿ˜Š

 74. Ik doe graag mee voor de unicorn!
  Het was een moeilijke keuze. Want wil hem graag winnen voor op de dreumes groep waar ik werk. En daar zullen ze ze allebei wel leuk vinden. Maar ik vind die unicorn zo schattig!!

 75. Ik zou heel graag de unicorn willen winnen voor mijn tweelingdochters die volgende maand 1 jaar worden. Weet wel al wat ik voor hun verjaardag ga kopen maar heb nog iets nodig voor sint en kerst. Het wordt al een dure maand dus als ik een kadootje kan winnen zou geweldig zijn!

 76. Ik zou graag de unicorn willen winnen voor ons kleine meisje van 13,5 maand.
  Ze is dol op haar unicorn knuffels dus dan moet dit een dikke hit worden.
  ๐Ÿ€๐Ÿคž๐Ÿป

 77. Ze worden veel te snel groot! De unicorn zou leuk zijn voor mijn dochter Marly van 3,5 maand. Al zouden haar zus (4) en broer (3) er ook graag mee willen spelen ๐Ÿ˜

 78. Madeleine Dierkes

  Ik doe mee voor de moter voor Mn zoontjes, hij (1,5) en zijn broertje (6 mnd) zijn helemaal gek op speelgoed met wielen. Zou super leuk zijn om te winnen zo rond Sint en kerst

 79. Onze jongste zoon speelt al zo wijs mee met zn grote broer en zus! De scooter zou hij geweldig vinde! En de andere waarschijnlijk ook๐Ÿ˜Š

 80. Ze worden veel te snel groet. De unicorn ๐Ÿฆ„ zou ik wel voor mijn dochter Marly van 3,5 maand willen winnen. Kan ze er samen met haar zus (4) en broer (3) mee spelen ๐Ÿ˜

 81. Mijn stoere zoontje Thijs is geรฏnteresseerd in alles met knopjes en voornamelijk als er ook nog eens wielen onder zitten. Tijdens de feestdagen kan hij dan fijn samen spelen met zijn 2 maanden jongere neefje Micha. Ik zie ze al zitten samen!

 82. Zo’n leuk speelgoed. Daar zouden mijn jongens zeker blij van worden. Daarom wil ik graag een gokje wagen voor de motorfiets. Goed voor uren speelplezier hier.

 83. Ik doe mee voor de interactieve unicorn, voor onze dochter en haar zusje in mijn buik!

 84. Wat leuk om te lezen! De tijd gaat zo snel he. Ik weet nog dat ik je net ging volgen en de daarna beviel van Feline, het lijkt zo kort geleden!
  Ik zou heel graag de motorfiets winnen voor mijn zoontje. Hij wordt 1 januari 1 jaar en is gek op alles met wielen.

 85. Ons zoontje van bijna 14 maanden zou heel blij worden van de motor, hij is gek op alles dat rijdt en is gek op muziek.

 86. Hoe leuk! Ik zou graag de motorfiets willen winnen voor mijn zoontje! Dan heeft hij net als papa een stoer motor!

 87. Als oppas oma met diabetes lees ik heel graag je leuke blog en leer nog elke dag bij.
  Graag zou ik meedoen met de winactie voor de unicorn voor mn nog te geboren nichtje zodat er onder de kerstboom ook voor haar een mooi kadootje ligt.

 88. Hoe leuk is dat! Ik zou graag de motorfiets willen winnen voor mijn zoontje. Dan is hij net zo stoer als papa!

 89. Wat een leuke winactie, ik doe graag mee voor de ๐Ÿฆ„. Die zou het goed doen bij opa en oma thuis voor hun 3 kleindochters van 2,5 jaar, 1 jaar en pas geboren ๐Ÿ˜.
  Nu maar duimen dat we hem winnen!

 90. Heel graag de unicorn voor onze dochter van 8 maanden….. 8 maanden pff waar blijft de tijd…..

 91. Oeh superleuk, wij gaan voor de Motor! Onze zoon is helemaal gek op alles wat broembroem doet ๐Ÿ˜‰
  En als hij er te groot voor wordt, dan is hij voor zijn broertje, die we in december verwachten.
  Leuke winactie, Kelly!

 92. Oh wat super gaaf die motor๐Ÿ˜ ons zoontje is helemaal weg van motoren net als zijn vader. Kunnen ze samen op avontuur๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜

 93. De scooter voor onze knul die 1 december 1 jaar wordt! Dit zou wel een super gaaf cadeau zijn!

 94. Wat leuk! Herkenbaar om te lezen, zo leuk als je kindjes samen naar elkaar toe trekken, gek doen samen en samen spelen! Allebei zijn ze gek op motors, en aangezien mijn jongste binnenkort 2 jaar wordt lijkt het me superleuk om de motor voor hem te winnen! ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿคž๐Ÿป

 95. Leuk he, om die steeds veranderende interactie tussen de verschilende kinderen te zien?
  Zou graag de unicorn willen winnen voor onze twee dochtertjes! Leuke actie!

 96. Claudia Markvoort

  Zo herkenbaar allemaal ! Onze kleine meid wordt volgende week 1 en ze leert zoveel. Wij zouden graag de unicorn winnen. Zo leuk voor onze kleine meid… Die nu vooral veel met het speelgoed van onze oudere zoons speeld ๐Ÿ˜๐Ÿ™ˆ

 97. Ik zou graag mee willen doen voor de unicorn onze kleine meid word 23 november alweer 1 jaar ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜

 98. Wat een leuke samenwerking.
  Wij gaan voor de unicorn, mijn kleine meisje Mila wordt 14 december een dreumes.. pffoe wat is dat jaar snel gegaan..

 99. Ik zou heel graag een unicorn winnen voor mijn zoontje Marouane van 9 maanden. Hij zou er heel veel plezier aan hebben.

 100. Ik ga voor de unicorn voor ons kleine meisje, Kiki. Het speelgoed (autoโ€™s vooral) van haar broer is leuk maar iets echt voor haar is nog veel leuker!

 101. De motor! Zouden mโ€™n zoontjes van net 2 en over 2 dagen 1 die gek zijn op alles met wielen echt helemaal gaaf vinden!

 102. Wat een te gekke winactie!
  Ik zou heel graag de unicorn willen winnen voor mijn meisje Lize.
  Ze komt nu in de fase dat alles reuze interessant wordt, dus tijd voor speelgoed in huis! (Ze is nu 4 maanden).

 103. Ik zou graag de leuke unicorn voor mijn dochter van 18 maanden winnen. Met een oudere broer is er veel jongens speelgoed. Zo een leuke unicorn is wel heel leuk tussen al dat jongens speelgoed ๐Ÿ˜€

 104. Hoi Kelly,
  Ons dochtertje Puck is bijna even oud als Feline. Ik ben druk op zoek naar leuk speelgoed voor op haar verlanglijstje. De interactieve unicorn lijkt me erg leuk voor haar! Ik doe dus graag mee voor onze kleine ontdekkingsreiziger!

 105. Een herkenbaar stukje heb je geschreven. Ons kleine dametje wordt eind januari 1 jaartje. Die tijd vliegt zo hard. Zij begint zich nu ook op te trekken in de box, en gaat op ontdekkingstocht. Wij willen graag met de Win-actie meedoen. De unicorn zal hier favoriet zijn๐Ÿค—

 106. Peninah Barentsen

  Heeeel erg graag voor ons zoontje! De mooie motorfiets, daar zou hij heerlijk mee kunnen spelen. xxx

 107. Voor mijn zoon lijkt mij de Activiteiten Motorfiets een geweldig kado! Helaas heb ik een post partum psychose gekregen in mijn kraamweek en hebben we daardoor een heftige start gehad. Maar gelukkig gaat het heel goed met onze zoon en zou ik hem graag willen verrassen!

 108. Wat een toffe win actie! Ik zou graag de motor willen winnen voor mijn zoontje van bijna 13 maanden. Hij is een echt ventje en dรณl op motoren, hijskranen, alles wat groot is รฉn geluid maakt. Ook motor geluiden (lees: monster brullen) zijn dagelijks vermaak hier, want oefent papa al met hem vanaf zijn geboorte… Dat wordt wat later, 2 motor muizen, ik zie ze al gaan.. Vader en zoon. โ™ก

 109. Ik zou graag de unicorn willen voor mijn dochter. Deze maand word ze alweer 15 maanden. Het gaat allemaal zo ontzettend snel, mijn dochter is gaan lopen precies op de dag dat ik mijn hernia operatie had. Het was echt super om te zien maar heb helaas niet zo veel met haar kunnen spelen aangezien ik niks mocht. Ondanks alles heeft mijn kleine, grote meid zich zo goed vermaakt en loopt ze nu niet meer maar rent ze. Ik vind deze fase echt geweldig ze is zo zelfstandig, avontuurlijk en probeert van alles uit. Van trap op klimmen, met haar nijntje buggy rennen tot aan ons voorlezen uit haar boekjes (ook al versta je er niks van ) kortom we genieten erg veel van haar vandaar dat ik haar zoiets moois wel gun.
  Xxx naomi

 110. Ik zou gaan voor de unicorn ๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„.
  Omdat beide meisjes enorm fan zijn! Hij staat hier ook bij beide meisjes op het verlanglijstje!

 111. Time flies! Wat een leuke prijsjes ook. Mijn dochtertje zou ik graag blij maken met de interactieve eenhoorn, ik vind hem zelf ook zo schattig. Een mooi cadeau voor in de zak! De dreumes tijd is echt leuk, ze ontdekken zo veel!

 112. Ik zou graag de scooter winnen voor onze zoon die net 1jaar is. Hij is dol op alles wat rolt en rijdt.

 113. Wauw wat leuk! Ik zou graag meedoen voor mijn zoontje Mauro! Hij is een paar weken jonger dan feline en houd ook enorm van dingen ontdekken met knopjes en muziek dus de motorfiets zou hij geweldig vinden ๐Ÿ˜Š veel liefs

 114. Alexandra Verhoef

  Lieve Kelly! Wat gaaaff ik doe heeeel graag mee voor Skyler (8mnd) ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ en een beetje voor Kaylee (7) dat ze met haar zusje samen kan spelen โ˜บ๏ธ๐Ÿ˜Š

 115. Lidewij Timmermans

  Wat gaat het hard he! Mijn zoontje wordt op 10 december alweer 1 jaar. De Activiteiten Scooter lijkt me dan een super leuk cadeautje om te geven! Voor z’n zus van 3 weet ik altijd 100 cadeautjes te verzinnen, maar voor hem vind ik het veel moeilijker… Dus dit zou perfect zijn! (En ik gok dat z’n grote zus er ook nog genoeg mee zou spelen, nieuw speelgoed is toch altijd interessant haha)

 116. Mijn dochter van 1.5 jaar zal echt heel blij worden van de eenhoorn . Straks voor onder de kerstboom . Wat zal ze verrast zijn.

 117. Ik doe graag mee voor de motor! Mijn bloedje van bijna 3 maanden zal nog ietsje ouder moeten worden wil hij ermee kunnen spelen, maar wat leuk om je eigen speelgoed te krijgen dan het speelgoed van je grote broer! (Niet dat hij nooit wat nieuws krijgt hoor haha maar winnen is wel erg leuk!)

 118. Voor ons zoontje die nu 3 weekjes is zou ik graag de motor willen winnen. Totdat hij er groot genoeg voor is kan zijn grote zus ermee spelen.

 119. Francien de Jong - Lammerts

  Waar leuk! Hier een heel ondernemende dochter van 6 maanden die de eenhoorn heel leuk zou vinden. Dan kan ze daar samen met haar zus van 2,5 mee spelen. Dus ik waag graag een poging ๐Ÿ˜Š

 120. wat zou de unicorn leuk zijn voor onze dreumes van 15 maanden. Zo kan ze zich lekker verder ontwikkelen. pluspunt broer van 3 jaar haat unicorns dus heeft ze dan eindelijk iets voor zichzelf haha

 121. Wat een herkenbare blog, mijn zoontje is nu bijna 15 maanden! Zo leuk om te lezen allemaal. En wat een leuke actie๐Ÿ˜ ik doe graag mee voor de scooter๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ

 122. Ik zou super graag de scooter willen winnen voor mijn zoontje. Vooral omdat ik het merk nog niet ken, erg nieuwsgierig ๐Ÿ˜Š!

 123. Ik zou heel graag de unicorn winnen voor mijn poppemie! Ik ken het merk van speelgoed niet maar mijn dochtertje verdiend het om eens iets te winnen!
  Geweldig e, zo een kinderen en die alles ontdekken! Smelt je voor!
  Hier zou ze echt enorm blij zijn met dit speelgoedje.. ze is net alles pas echt aan het ontdekken, alstublieft? Ik moest je smeken๐Ÿ˜‰

 124. De motor zou voor mijn zoon perfect zijn, alles met wielen is goed. Het zal zeker in de smaak vallen. Leuk als Sinterklaas cadeau voor in de zak!!

 125. Wat gaat het allemaal hard! Leuk voor Aimy en Feline dat ze nu ook steeds meer aan elkaar hebben.
  Wij doen graag mee voor de motor, zou een leuk cadeutje zijn voor mijn zoontje van 1 jaar.

 126. Zoo leuk als ze gaat lopen inderdaad! Zo schattig bij die kleine kindjes ๐Ÿ™‚
  Ik heb zelf een dochtertje van bijna 1,5 die ook steeds meer echt gaat spelen. Dit cadeau zou dan ook heel erg leuk zijn! In principe allebei, maar de unicorn is voor haar denk ik wel fantastisch! ๐Ÿ™‚
  Succes met kiezen Kelly!

 127. Ooh wat leuk mijn zoontje is nu 1,5 jaar oud hij zou de scooter geweldig vinden..
  mijn dochter van 3 stiekem ook wel๐Ÿ˜‰

 128. Super leuke win actie,
  Ik zou graag voor de scooter willen gaan
  Voor mijn zoontje LEVI, die net 10 maand is en nu al van snelheid en auto’s houd. Leren en scooter in 1 ๐Ÿค—

 129. Wat leuk Kelly! Ik zou heel graag de Unicorn willen winnen voor het dochtertje Lana van mijn buurvrouw. Mijn buurvrouw is een harde werker maar heeft het desondanks niet breed. 2e hands speelgoed heeft Lana van mij gekregen maar ik gun haar graag een keer splinternieuw speelgoed. De interactieve Unicorn zal ze heel leuk vinden.

 130. Jaaa de motor voor onze zoon.
  Hij wordt volgende maand alweer 1 jaar.
  Jou video’s vind ik erg leuk om naar te kijken.
  Ik haal er veel zekerheid uit.
  Als moeder ben je vaak onzeker of je het wel goed doet etc.
  Door van een ander het te horen zie je dat je niet de enigste moeder bent.

  X Alie

 131. Gaaf hoor! Ik zou graag de unicorn willen winnen voor onze tweede dochter Pleun van 7 maanden. Zo nieuwsgierig en aan het ontdekken!

 132. Voor mijn zoontje van 13 maanden zou ik graag de moter willen winnen. Hij is zo’n ondernemend mannetje dat hij dit heel gaaf zou vinden en helemaal gaat ontdekken. Net als Feline!

 133. Hallo, ik zou graag de unicorn willen winnen voor mijn dochtertje van 13 maanden. Weet zeker dat ze er heel trots mee zou rond lopen en dat ze hem overal mee naar toeneemt! X

 134. Jaaaa super leuk de unicorn voor mijn dochter van 9 maand die nu net begint met kruipen! ๐Ÿ˜

 135. Hallo kelly! ๐Ÿ’–
  Mijn zoontje zal super blij zijn met de scooter! Dingen met wieltjes vind t die helemaal geweldig! Ons zoontje is 14 maanden en ontdekt nu lopen, zo geweldig om te zien! Zo trots op hem, daarom zal ik het leuk vinden als Joray een keertje wint!

 136. Ik zou ontzettend graag de unicorn willen winnen voor mijn oppaskindje Chalina. Zij wordt 9 december 1 jaar en is helemaal gek op unicorns… En zo kan ze spelenderwijs leren…

 137. O zo herkenbaar! Onze dochter is ook een echte dreumes en die ontwikkeling gaat in sprongen vooruit. Zo leuk om van zo dichtbij mee te maken bij m’n eigen kindje! ๐Ÿ’•

  Ik doe graag mee met de winactie en ga voor de unicorn! โค๏ธ

 138. Anke boudewijns

  Amai super leuk ! Ons manneke is net 1 jaar geworden en ik vind het geweldig dat ik je kan volgen mits je dochter net iets ouder is. Zo is het enorm handig op handige en dingen bij teleren ! Zeker als het je eerste kindje is. Ons Gustje is verzot van Allee autoโ€™s en motoโ€™s dus de motto Zou geweldig zijn ! :p

 139. Lieve Kelly๐Ÿค—, voor mijn zoontje van 13 maanden zou ik graag de motorfiets willen winnen. Hij is zo’n ondernemend mannetje dat hij dit heel gaaf zou vinden en helemaal gaat ontdekken. Net als Feline! Ook hij gaat zo snel. Loopt en kruipt er al flink op los. Niks is meer veilig. Het gaat zo snel als ze voorbij het eerste jaar zijn. Leuke blog om te lezen, veel herkenning.

  Ik ga duimen dat wij de motorfiets winnen!!!๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€

 140. Jeldou Rienstra

  De clementoni scooter zou ik graag willen winnen voor mn meissie van 7 maanden!! Super leuk!

 141. Leuke actie! Ik zou graag de moterfiets winnen voor mijn zoontje die bijna jarig! Super cool kado voor hem!

 142. Zo leuk om te lezen, onze Feline is inmiddels al ruim 3,5! Ik zou graag de scooter winnen voor ons mannetje van 9 maanden, hij verdient zijn eigen speelgoed i.p.v. al dat speelgoed van zijn grote zus! ๐Ÿ˜ƒ

 143. Judith Berretty

  Super leuk om je blogs te lezen! Mijn jongste wordt 5 december 1. Twee feestjes te vieren dus;)
  Finn zou het motorfietsje vast leuk vinden.
  Groetjes Judith

 144. Ja, de tijd gaat echt zo snel… bizar gewoon! Mijn dochtertje is deze week 9 maanden en heet ook Feline. Zij zal erg blij zijn met de Unicorn! Zou leuk zijn als we deze winnen. Leuk cadeautje van Sinterklaas.

 145. Wat leuk om te lezen hoe het met Feline gaat. Ik vind de dreumes leeftijd altijd zo leuk. Mooi dat ze zo met haar zusjes optrekt en Aimy steeds meer met haar speelt.

  Ik wil ook zeker meedoen met de wij a tie. Nu ik ook een dochter heb doe ik ook mee voor het meest meisjesachtige speelgoed, wij hebben al jongensspeelgoed genoeg.de unicorn wordt het dus..

 146. Wat leuk zeg! Mijn zoontje Moos, nu 13 maanden, zal dit te gek vinden. Al denk ik dat zijn zus Mirthe, 2,5 jaar, ook mee zal willen spelen. Ook hier merk ik dat ze steeds meer met elkaar spelen. En als Moos slaapt, vraagt Mirthe zo vaak waar hij is. Ze mist hem dan echt. Leuk om je blogs/vlogs te volgen!

 147. Mijn dreumes zou de unicorn wel willen winnen. We zijn heel erg opzoek naar prikkelend speelgoed omdat ze vaak snel uitgekeken is, dus dit is een hele leuke optie om mijn dreumes blij te maken. Beesten zijn wel echt helemaal geweldig

 148. Hi Kelly! Romy en kleine Megan hier, wij zouden graag saampjes met de Baby Unicorn willen spelen. Ik ben zelf onbekend met het merk Clementini, maar na jouw post ben ik me er toch eens in gaan verdiepen, en wat een leuk speelgoed bieden zij aan! Toch springt de Unicorn er echt uit! Als Megan deze op mijn scherm ziet dan verschijnt er een lachje op haar lieve kleine gezichtje, hoe schattig! Wij gaan duimen, hoe dan ook, er gaat een kindje erg blij zijn met de Unicorn!

  Liefs ons.

 149. Oeh! Wat een leuke actie!
  Graag doe ik mee voor de unicorn voor de dochtertjes van mijn zus, van net 2 jaar en 4 maanden!

 150. Ik zou graag de activiteiten motor willen winnen voor ons zoontje. Hij wordt 7 december 1jaar en heeft nu al veel interesse in knopjes en muziekjes dus die zal hij heel erg leuk vinden. Aangezien ons neefje 1 dag eerder 1jr wordt kunnen ze er fijn samen mee spelen

 151. Heel graag zou ik de unicorn willen winnen voor mijn eigen meisje die op 24 december alweer 1 wordt!

 152. Altijd zo leuk die updates. Mijn dochter is net 1 dus altijd leuk om te horen dat dingen hetzelfde zijn of gaan. Graag win ik voor mijn dochter de mooie eenhoorn . Mijn meisjes zijn hier helemaal fan van ponys met een wortel op hun hoofd. ๐Ÿ˜‚

 153. Wow, wat ontzettend veel reacties! Ik dacht eerst: laat maar, tussen al die deelnames win ik toch nooit. Maar hรฉ, wie niet waagt, niet wint, toch? ๐Ÿ™‚ Ik zou heel graag de Unicorn willen winnen voor mijn dochtertje van 11 maanden. Volgende maand is het haar eerste verjaardag, Sinterklaas รฉn Kerst, dus een extra cadeautje zou ontzettend leuk zijn!

 154. Mijn kleine manneke van 10 maanden wil heel graag een stoere scooter winnen. Dan kan hij indruk maken op zijn kleine vriendinnetje Feline. Hij lacht naar haar als ze op tv is ๐Ÿ’–

 155. Wauw, dat zou tof zijn voor onze kleine meid!โค Juliรซt is nu nog maar 4 maanden maar nu ze al grijpt naar speelgoed zou dit een heel leuk cadeautje zijn. Haar (tweeling)zussen Fรฉline en Amelie zouden het ook denk ik geweldig vinden๐Ÿ˜ En tja, met drie meiden gaan we toch รฉcht voor de unicornโค. Duimen maar!

 156. Wat een leuke actie! ๐Ÿ™‚ Ik zou heel graag de motorfiets willen winnen voor mijn dochtertje die 18 december 1 jaar wordt. Dit zou echt een super leuk verjaardagscadeau voor haar zijn!

 157. Wat een super leuke actie! Ik zou graag de Activiteiten Motorfiets winnen voor mijn zoontje van bijna 11 maanden.

 158. Mama en haar mini-me Zoรซ zijn helemaal verliefd geworden op de unicorn! ๐Ÿ˜ Zoรซ is nu een half jaartje oud en helemaal gek van knuffels. En iedere vlog van Kellycaresse kijkt ze met mama mee! Met deze knuffel erbij wordt dat natuurlijk nog leuker!๐Ÿ’ž

 159. Wat een leuke win actie! Ik doe graag mee voor mijn zoontje, die gaat de Activiteiten Motorfiets vast helemaal geweldig vinden. Duimen maar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

 160. Super leuk! Ik zou voor mijn zoontje graag de motorfiets winnen hij is bijna 6mnd oud, maar is al heel actief bezig en wil al graag zelfstandig zitten en ook proberen te staan draait hij zijn hand niet voor om. Hij heeft een enorme wilskracht en word onwijs boos als iets niet lukt. zijn gedachte loopt dus voor op zijn jonge leeftijd onze mooie regenboog baby๐Ÿ˜

 161. Aaa wat leuk! Voor onze kleine ontdekker zou ik graag kans maken op de unicorn ๐Ÿ˜ ook zo’n actief en beweeglijk meisje dat uit volle borst de wereld in een sneltreinvaart ontdekt. En! Gisteren haar eerste stapjes, yes!

 162. Kristel Gubbels-daemen

  Gaaf de eenhoorn voor onze dochter Lotte van 14 maanden. Ze ontdekt ook heel graag en deze is daar perfect voor

 163. Wat leuk zeg! Eerste keer dat ik met een prijsvraag mee doe dus ben benieuwd ๐Ÿ™‚
  Ik denk dat mijn dochtertje van 7 maanden de unicorn wel heel leuk gaat vinden !!

 164. Graag zou ik mee willen doen voor de scooter! Denk dat ons zoontje van net 10 maanden daar heerlijk mee kan spelen! ๐Ÿคž๐Ÿป

 165. Ik zou graag de scooter willen winnen voor mijn buurjongetje die heel binnenkort jarig is๐Ÿ˜ zou hij helemaal geweldig vinden!!!

 166. Super Leuk om te winnen Kelly!
  Graag de scooter voor onze zoon die 23dec 1 jaar wordt..
  Zo moeilijk om cadeautjes te bedenken voor hem, met het speelgoed van zijn broertje om hem heen… (vast herkenbaar)
  Wij gaan duimen…

 167. Heel leuk!
  Ik zou graag de scooter winnen voor mijn zoon van 1,5 jaar! Hij is gek op speelgoed met wielen en kleurtjes.

 168. Ohh hoe leuk! Ik zou graag de scooter winnen voor mijn kleine ontdekkingsreiziger van 15 maanden๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’™!!

 169. Wat een dametje al! Zo leuk he, die ontwikkelingen! Leuke actie mag je doen, ik denk dat onze jongens heel gelukkig zouden worden van de scooter:) en de derde is op komst, dus er kan nog veel plezier aan beleefd worden!

 170. Ik zou graag de Activiteiten Motorfiets willen winnen voor m’n zoontje (1,5jaar) en straks kan m’n dochter (2mnd) er ook mooi mee spelen!

 171. Ik zou graag de Activiteiten Motorfiets willen winnen voor mijn zoontje. De moterfiets zal heel goed van pas komen voor de ontwikkeling van mijn zoontje. Lekker spelend leren. (Normaal speelt hij altijd met het speelgoed van zijn broer die 1jaar ouder is ๐Ÿ™‚

 172. Ik zou graag de motorfiets winnen voor mijn zoontje van 16 maanden. Hij is gek op lekker zelf spelen en alles waar knopjes op zitten, wat geluid maakt en beweegt is favoriet bij hem ๐Ÿ™‚ plus het zou een fantastisch extraatje zijn voor kerst!

  Ik moet zeggen dat ik de dreumesfase ook wel erg leuk vindt. Tuurlijk mis ik dat kleine babytje nog wel eens maar als ik hem zie rondwandelen en zelf spelen en alles ontdekken smelt ik elke keer weer! Maar het is wel wat je zegt: ze willen alles zelf doen en die van mij wordt vervolgens ook boos als dat niet mag of niet lukt haha

 173. Ik zou heel graag de unicorn voor mijn zoontje willen winnen! Hij is gek op paarden en zondag jarig ๐Ÿ™‚

 174. Leuk om te lezen en ik doe graag mee aan de winactie voor mijn dochter Mila van bijna 6 maanden. We zouden graag de interactieve unicorn willen winnen

 175. Zo leuk die ontwikkeling! Onze dochter is nu 10 maand, lekkere stijve hark, wou alleen op de kont zitten. Sinds vandaag eindelijk aan het kruipen!! Als ik feline op de foto zie moet ik gelijk aan onze dochter denken, ook zo blond en weinig haar ๐Ÿ˜‰ super schattig! Zou graag voor de unicorn willen. Leuk verjaardagskadotje alvast๐Ÿ˜‰

 176. Wat een ontzettend lieve foto allereerst van Feline! ๐Ÿ’• Ons kleine meisje Jaimey Lynn is alweer bijna 9 maanden en de interactieve eenhoorn๐Ÿฆ„ zou geweldig zijn voor haar voor Sinterklaas! Zij is nu ook al heel nieuwsgierig naar het speelgoed van haar grote zus en dit zou รฉcht voor haar zelf leuk zijn om mee te kunnen spelen.

 177. Ik zou graag de scooter voor mijn zoontje van bijna 6 maandjes willen winnen. We hebben een moeilijke start gehad met zijn geboorte en hij verdiend dit gewoon enorm kanjer dat het is!

 178. Ik doe heel graag mee voor ons zoontje Arvin voor de moter fiets๐Ÿ™‚๐Ÿคž๐Ÿ€ ik lees je blogs altijd graag๐Ÿ’•

 179. Wat een gave actie! Onze avontuurlijke dochter Alix is bijna 9 maanden en houdt ook onwijs van ontdekken. Ik zou heel graag de eenhoorn voor haar winnen. Dan kan die met kerst onder de boom!

 180. Marleen van de Pol

  Heel graag de motor! Ons zoontje van net 1 zit amper nog in de box. Misschien lukt het met dit speelgoed wel!

 181. Graag zou ik de unicorn willen winnen voor ons meisje van 14 maanden die ook al zo op ontdekkingstocht is!

 182. Aangezien wij als papa en mama beide motor rijden kan een mini motorfiets natuurlijk niet ontbreken voor ons zoontje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.