Op zaterdag 28 juni is het zo ver, de draag en meet waar ik een tijdje geleden een oproepje voor deed gaat plaatsvinden. Een groepje enthousiaste mama’s komen dan bij mij thuis om een draagworkshop van Rachel Verwij (draagconsulente) te krijgen om onze kindjes te leren dragen op een veilige en geborgen manier. Je kunt je nog opgeven om mee te doen op zaterdag 28 juni vanaf 10.00.

Wil je je eigen kindje leren dragen, of wil je je draagtechniek verbeteren? Lijkt het je leuk om dit te leren samen met andere enthousiaste mama’s en kindjes? Wil je mij en Lana daarbij ontmoeten? Geef je dan nog op door mij te mailen op Kelly@kellycaresse.nl . De prijs bedraagt €25,00 euro inclusief door mij gemaakte hapjes en drankjes en 10% korting op een drager naar keuze.

Meer informatie over de draag en meet? Bekijk dan hier de artikelen erover:

Mommy monday : Je kindje geborgen dragen in een draagdoek
Oproepje : geef je op voor de draag&meet voor mama’s en zwangeren.

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

6 gedachten over “Draag&meet laatste oproepje datum: 28 juni”

  1. Leuk idee. Aeden is nu nog erg klein en dan vinden we de wandelwagen het fijnst, maar straks willen we ook een draagdoek gaan gebruiken. Heb mijn oog al laten vallen op een denim exemplaar van ByKay
    Barbara onlangs geplaatst…41 weken: body after babyMy Profile

  2. Wat ontzettend jammer dat het nu financieel niet lukt om jouw kant op te komen. Ik draag mijn kleine vent heel graag en veel, dus lijkt me erg leuk om bij aanwezig te zijn, maar helaas!
    Wel veel plezier gewenst alvast 🙂
    Joyce onlangs geplaatst…Competitive FoursomeMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.