Mommy monday : Lana 8 maanden baby update

7dff7787-d1d3-42b2-ba06-fb026ead32bf_zps6e2741e7

Een nieuwe mommy monday met dit keer een Lana update! Ze is namelijk 8 maanden oud geworden dus ik vond het weer tijd om jullie een update te geven van hoe het nu gaat. Kleine babymeisjes worden groot en ten opzichte van de 6 maanden update is er al veel ontwikkeling geweest. Ik kan wel blijven herhalen hoe snel ik de tijd vind gaan. Ik hoef maar met mijn ogen te knipperen of de volgende ontwikkeling heeft plaatsgevonden. Ze zit sinds een paar dagen zelfstandig en vind het leuk om te oefenen met ‘stappen’. Kruipen lijkt ze helemaal niet interessant te vinden maar oefenen met ‘lopen’ vind ze geweldig, best maf dat verschil. Hoe het nu gaat vertel ik jullie in het filmpje dat jullie na de ‘lees meer’ knop kunnen bekijken.

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Zo heb ik jullie weer helemaal up to date gebracht van hoe het nu gaat met Lana. Ik geniet van iedere minuut dat ze om me heen is. Iedere glimlach, de manier hoe ze de wereld ontdekt en die lieve blikjes zijn onbetaalbaar. Een jaar geleden had ik niet eens durven dromen dat er zo’n wonder van een meisje in mijn leven zou komen. Ik ben dan ook ontzettend dankbaar voor haar om mij heen. Ik ben benieuwd wat jullie van het filmpje vonden! Ook ben ik benieuwd hoe andere moeders de 8 maanden mijlpaal ervaren hebben. Laat het me weten in de comments van deze mommy monday. Een hele fijne maandag gewenst allemaal!

Veel liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

25 gedachten over “Mommy monday : Lana 8 maanden baby update”

 1. 8 maanden is een leuke leeftijd he 😀 Wat mooi dat Lana zo actief wordt. Ik weet nog wel dat ik mijn eerste update maakte van Ayumi tijdens de 8 maanden. Het gaat zo snel. Steeds leer je je kindje beter kennen. Lana is een vrolijke meid.
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Benefit Coralista Blush reviewMy Profile

 2. Wat een ontzettend leuke video! Het is allemaal heel herkenbaar voor mij aangezien mijn zoontje 8,5 maand is en we dus in dezelfde fase zitten. Wij genieten ook van al die ontwikkelingen de afgelopen weken. Gaat dan ineens snel. Ook wij zijn gezegend met een makkelijk en altijd lachend kindje. Hij gaat al van jongs af aan overal mee naar toe en vindt het allemaal geweldig. Op naar de volgende maanden!
  Esther onlangs geplaatst…10 duurste steden voor een citytripMy Profile

 3. Leuke setting! En wat gaat het snel hè. Ik vind het leuk om te zien hoeveel enthousiasme je uitstraalt als je over Lana verteld.

 4. 8 maanden oud alweer. Wat vliegt de tijd hé! Mijn zoontje is net 1 jaar geworden, dat ging voor mijn gevoel ook veel ste snel.
  Leuk om te horen hoe zij zich ontwikkelt, en wat goed dat je nog steeds bv geeft! Ik zit nu nog op 2 voedingen, maar ik merk dat ik er echt veel meer van geniet omdat het straks voorbij is…Fijne dag vandaag!
  Judith onlangs geplaatst…You talk #1. Wat als…?My Profile

 5. Leuk filmpje! Vanaf dat ze zelf kunnen zitten gaat het nog sneller! Dan is het baby echt weg-weg, meteen een dreumes. En dan vanaf het lopen, zucht – dan wordt het meteen peuter haha. Olivia ging trouwens met 9 maanden tijgeren en kruipen net voor haar 1e bday, daarvoor was optrekken en aan onze handen lopen ook the bomb.
  Gwen onlangs geplaatst…Nacontrole heupdysplasieMy Profile

 6. Wat leuk om te horen. Ja, vanaf 8 maanden gaat alles opeens heel snel. Mijn kindjes gingen allebei rond 9 maanden lopen. Was zo gaaf!
  Kimberley onlangs geplaatst…Zomerse haarstijlenMy Profile

 7. Hoi Kelly! Leuk om te horen dat alles goed gaat! Ik ben 1 van de november mamas van ZP. En lees nog steeds je blog en kijk naar je filmpjes! Erg leuk om te horen wat er bij ons zoontje de komende tijd gaat gebeuren (hij is van de complete ZP groep als laatste geboren en is vorige week over de 6 mnd grens heen gegaan. Wij zijn anderhalve week geleden gestart met Rapley.)

  Wat mij leuk lijkt om lezen/zien van je zijn gerechten/recepten die je voor Lana maakt. Weer een dagje in het leven van Lana maar dan met dit soort in’s en out’s?

  Misschien vind je dat een leuk idee?

  Liefs Joyce

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.