Diary donderdag XL : Thuismoeder, gezelligheid en rustig aan doen

Een nieuwe diary donderdag met deze week vooral veel foto’s gemaakt met mijn compact camera dus deze hebben jullie nog niet voorbij zien komen op Instagram, dat maakt het net wat specialer toch. Afgelopen week was een week met ups en downs. Ik begin even met de downs, dan heb ik dat vast verteld. Ik heb vreselijk veel last van vermoeidheid, ik slaap volle nachten lang, maak in de middag vaak nog wat slaapjes en ik doe niet zo veel, de vermoeidheid is moeilijk te verklaren daarom krijg ik allerlei onderzoeken via huisarts en internist. Daardoor deed ik weinig de afgelopen week maar ben ik vooral bezig geweest met het huishouden, mijn lieve meisje Lana, creatieve hobby’s, vierden we Pasen, en huiselijke kneuterigheid om het zo maar te noemen. De ups waren er ook voldoende want ik geniet juist van de momenten waarop ik me goed voel en ik probeer dan ook leuke dingen in huis te doen die niet teveel energie kosten, zo geniet ik toch van de dingen om mij heen. Verwacht dus een diary vol huiselijke kneuterigheid, thuismoederen, ook gezelligheid en rustmomenten. Benieuwd naar mijn week in foto’s? Klik dan op lees meer.

Hoe zou ik kunnen functioneren zonder to-do lijstjes? Ik ben best vergeetachtig en heb veel behoefte aan structuur, lijstjes helpen me daarom om bepaalde taken af te konden ronden zonder dingen over het hoofd te zien. Daarbij ben ik dol op schatttige notitieboekjes!

Lana vanaf haar bedje. Het is misschien niet te zien maar ze ligt heel schattig en ontspannen met haar beide armpjes onder haar hoofdje. Wat kan ik genieten van dat lieve meisje, zelfs als ze slaapt kan ik uren naar haar kijken.

Deze foto zegt genoeg. Ook wij hebben nog geen kaboutertjes in huis die de was ophangen en opruimen, maar eigenlijk vind ik het niet zo erg om dit te doen, muziekje aan tijdens het ophangen van de was en dan is het zo gebeurt.

Ik ben dol op koffie, en ook dol op zelfgebakken bananenbrood  en deze maakte ik volgens het recept van het voedselzandloper kookboek, gemaakt met onder andere amandel meel, mmm!

Tijdens Pasen hadden we lekker samen ontbeten en dit broodje was nog over van de paasbrunch. Dit at ik lekker op terwijl ik de babyfoto’s van Lana in haar babyalbum aan het plakken en knutselen was, heerlijke bezigheid!

Pagina 1 van haar babyalbum begint natuurlijk bij het begin, de zwangerschap. Wat een mooie herinneringen heb ik hier aan! Geweldig om die echo foto’s zo naast elkaar te zien.

Lekker paastonbijten met vriendlief en ons meisje. Lana at een heerlijk granenpapje aangemaakt met moedermelk, en wij aten lekkere broodjes. Als extraatje bij haar papje smulde Lana van heerlijke aarbeitjes geprakt. Vriendlief en ik genoten van lekkere gebakken ovenbroodjes, eitjes en een vers sapje mmm!

Dit moet af en toe ook kunnen, al helemaal als het pasen is. We reden de ijscoboer achterna voor heerlijke bolletjes schepijs haha

Een lekker ontbijtje van havermout, aardbeitjes en superfood erin, i love it!

Vriendin Linda kwam gezellig langs met haar dochter en we gingen weer lekker de keuken in voor een heerlijk (gezond) bakrecept. Hier lezen jullie binnenkort meer over, ik ben helemaal verkocht voor dit recept!

Ik ben super enthousiast over deze winactie want ik ben zelf ook erg dol op mijn  BIG instagram poster die boven mijn werkbureau hangt. Tot en met zaterdag 26 april kun je nog mee doen met de Printstagram winactie!

Iedere ochtend ontbijt ik voortaan gezellig met dochterlief. Lana krijgt een granenpapje (brinta) aangemaakt met gekolfde moedermelk, en hier at ik een bakje Turkse yoghurt met banaan, kaneel, moerbeien, cranberry’s en omega zadenmix van de body en fit shop, heerlijk!

Van een kennis van mijn ouders krijgen we dit geweldige setje van Lief! voor Lana. Ik ben echt dol op dit soort schattige rokjes voor Lana, echt leuk!

Een lief vriendinnetje kwam gezellig op de thee en ze wilde natuurlijk deze taart proeven!

Zo lief en attent kregen we van haar deze leuke cadeautjes. Drie plantjes, een rode en gele paprika plant, en narcissen. Ik wil weer gaan moestuinen dus dit is geweldig voor mijn moestuin set! Ik heb namelijk ook al twee tomatenplantjes van een andere vriendin gehad, zo leuk! Ook kregen we deze schattige haakjes van Lief! voor op Lana’s slaapkamer, en daarnaast zie je een plaatje om op te hangen met een de geweldige tekst : ‘ Come let us have some tea and talk about happy things’, een hele mooie quote!

Ik smulde van deze tosti als lunch.

De vensterbank ziet er al super gezellig en fleurig uit met deze plantjes!

Lekker aan het bloggen. Door de vermoeidheid was ik wat minder online aanwezig. Ik had het bloggen ook op een lager pitje staan, gelukkig had ik veel vooruit geschreven wat op die momenten heel fijn was. Toch kan ik zo onwijs genieten van het bloggen , het geeft me veel positiviteit en jullie maken mij iedere dag weer heel blij met jullie lieve reacties!

Heerlijk om ook lekker makkelijk en gezond te eten. Spinazie met zelf gekruide chicken wings en Turks gekruide ‘plakrijst’.

Gisteren had ik een afspraak bij de maatschappelijk werker, daarna ging ik even het dorp in voor het Kruidvat. Deze foto is een mini shoplog haha. Ik was toch wel nieuwsgierig geworden naar de superfoods van het kruidvat. Hennepzaad heb ik zelf nog nooit gebruikt dus daar ga ik mee experimenteren en Goji bessen ben ik voortaan helemaal gek van geworden voor in de havermout. Het potloodje is van Essence, dat is een highlighting eyepencil die ik voor mijn waterlijn onder mijn ogen wil gebruiken voor een frissere oogopslag, dat kan ik wel gebruiken momenteel haha.

Dit was een grote diary geworden zeg haha! Hoe zijn jullie paasdagen geweest?  Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Laat ze me weten in de comments van dit artikel.

Ps. Heb jij je vraag aan mij al gesteld in het ‘Ask me anything oproepje’? Ik ga namelijk een filmpje maken waarin ik jullie vragen beantwoord, heb je nog een leuke of interessante vraag voor mij? Dan kun je deze nu nog stellen in dat artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

40 gedachten over “Diary donderdag XL : Thuismoeder, gezelligheid en rustig aan doen”

 1. Wat een leuke diary! En ik ben heel benieuwd naar de taart!
  Wat vervelend trouwens van die vermoeidheid.. Hoop dat het snel overgaat! Fijne dag vandaag!

 2. Ik heb geen pasen gevierd omdat ik moslima ben. Daarnaast heb ik vrijdag en maandag standaard vrij, dus ik heb er niks van gemerkt hihi.

  Ik vind je blog echt met sprongen vooruit gaan, misschien vind ik het zelfs wel de allerleukste blog geworden! Je schrijft precies over de onderwerpen die ik leuk vind: huishouden, (gezond) koken, diary’s, vlogs, mamadingen (heb nog geen kindjes maar hoop mezelf snel mama te mogen noemen hihi) en zo voort.

  Ga zo door !! <3

  Liefs

 3. Wat een heerlijke diary! Leuk al die exclusieve foto’s.
  Maar echt vervelend dat het even wat minder gaat met je gezondheid. Sterkte.

 4. Aw die paprika plantjes vind ik zo leuk!
  Schattig dat Lana aan tafel zit, grote meid hoor, hihi!

 5. Wat lijkt het me lastig als je lijf even niet mee wil, ik hoop dat je je snel beter voelt!
  Die taart lijkt me trouwens heerlijk, ik ben benieuwd naar het recept!

  X
  Maaike onlangs geplaatst…My Daily Make-upMy Profile

 6. Viel me gelijk op, waffels haha, als in houd je waffel haha. Leuk overzichtje zo, vervelend dat het niet zo lekker gaat. Is de moeheid niet te verwijten aan zwangerschapsvergiftiging en bevalling etc? Hoop dat je snel weer lekkerder gaat voelen, en wat word Lana groot, haar haren worden ook een stuk lichter of zie ik dat verkeerd?
  Miranda onlangs geplaatst…Kinderboeken: Haas en mol zoeken een uitweg.My Profile

 7. Ik vind het zo mooi om te lezen hoeveel je om je dochtertje geeft! Klinkt misschien een beetje raar, want het is logisch dat je van je kind houdt, maar het spat er echt vanaf! Heerlijk om te lezen <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.