Diary donderdag XL : Thuismoeder, gezelligheid en rustig aan doen

Een nieuwe diary donderdag met deze week vooral veel foto’s gemaakt met mijn compact camera dus deze hebben jullie nog niet voorbij zien komen op Instagram, dat maakt het net wat specialer toch. Afgelopen week was een week met ups en downs. Ik begin even met de downs, dan heb ik dat vast verteld. Ik heb vreselijk veel last van vermoeidheid, ik slaap volle nachten lang, maak in de middag vaak nog wat slaapjes en ik doe niet zo veel, de vermoeidheid is moeilijk te verklaren daarom krijg ik allerlei onderzoeken via huisarts en internist. Daardoor deed ik weinig de afgelopen week maar ben ik vooral bezig geweest met het huishouden, mijn lieve meisje Lana, creatieve hobby’s, vierden we Pasen, en huiselijke kneuterigheid om het zo maar te noemen. De ups waren er ook voldoende want ik geniet juist van de momenten waarop ik me goed voel en ik probeer dan ook leuke dingen in huis te doen die niet teveel energie kosten, zo geniet ik toch van de dingen om mij heen. Verwacht dus een diary vol huiselijke kneuterigheid, thuismoederen, ook gezelligheid en rustmomenten. Benieuwd naar mijn week in foto’s? Klik dan op lees meer.

Hoe zou ik kunnen functioneren zonder to-do lijstjes? Ik ben best vergeetachtig en heb veel behoefte aan structuur, lijstjes helpen me daarom om bepaalde taken af te konden ronden zonder dingen over het hoofd te zien. Daarbij ben ik dol op schatttige notitieboekjes!

Lana vanaf haar bedje. Het is misschien niet te zien maar ze ligt heel schattig en ontspannen met haar beide armpjes onder haar hoofdje. Wat kan ik genieten van dat lieve meisje, zelfs als ze slaapt kan ik uren naar haar kijken.

Deze foto zegt genoeg. Ook wij hebben nog geen kaboutertjes in huis die de was ophangen en opruimen, maar eigenlijk vind ik het niet zo erg om dit te doen, muziekje aan tijdens het ophangen van de was en dan is het zo gebeurt.

Ik ben dol op koffie, en ook dol op zelfgebakken bananenbrood  en deze maakte ik volgens het recept van het voedselzandloper kookboek, gemaakt met onder andere amandel meel, mmm!

Tijdens Pasen hadden we lekker samen ontbeten en dit broodje was nog over van de paasbrunch. Dit at ik lekker op terwijl ik de babyfoto’s van Lana in haar babyalbum aan het plakken en knutselen was, heerlijke bezigheid!

Pagina 1 van haar babyalbum begint natuurlijk bij het begin, de zwangerschap. Wat een mooie herinneringen heb ik hier aan! Geweldig om die echo foto’s zo naast elkaar te zien.

Lekker paastonbijten met vriendlief en ons meisje. Lana at een heerlijk granenpapje aangemaakt met moedermelk, en wij aten lekkere broodjes. Als extraatje bij haar papje smulde Lana van heerlijke aarbeitjes geprakt. Vriendlief en ik genoten van lekkere gebakken ovenbroodjes, eitjes en een vers sapje mmm!

Dit moet af en toe ook kunnen, al helemaal als het pasen is. We reden de ijscoboer achterna voor heerlijke bolletjes schepijs haha

Een lekker ontbijtje van havermout, aardbeitjes en superfood erin, i love it!

Vriendin Linda kwam gezellig langs met haar dochter en we gingen weer lekker de keuken in voor een heerlijk (gezond) bakrecept. Hier lezen jullie binnenkort meer over, ik ben helemaal verkocht voor dit recept!

Ik ben super enthousiast over deze winactie want ik ben zelf ook erg dol op mijn  BIG instagram poster die boven mijn werkbureau hangt. Tot en met zaterdag 26 april kun je nog mee doen met de Printstagram winactie!

Iedere ochtend ontbijt ik voortaan gezellig met dochterlief. Lana krijgt een granenpapje (brinta) aangemaakt met gekolfde moedermelk, en hier at ik een bakje Turkse yoghurt met banaan, kaneel, moerbeien, cranberry’s en omega zadenmix van de body en fit shop, heerlijk!

Van een kennis van mijn ouders krijgen we dit geweldige setje van Lief! voor Lana. Ik ben echt dol op dit soort schattige rokjes voor Lana, echt leuk!

Een lief vriendinnetje kwam gezellig op de thee en ze wilde natuurlijk deze taart proeven!

Zo lief en attent kregen we van haar deze leuke cadeautjes. Drie plantjes, een rode en gele paprika plant, en narcissen. Ik wil weer gaan moestuinen dus dit is geweldig voor mijn moestuin set! Ik heb namelijk ook al twee tomatenplantjes van een andere vriendin gehad, zo leuk! Ook kregen we deze schattige haakjes van Lief! voor op Lana’s slaapkamer, en daarnaast zie je een plaatje om op te hangen met een de geweldige tekst : ‘ Come let us have some tea and talk about happy things’, een hele mooie quote!

Ik smulde van deze tosti als lunch.

De vensterbank ziet er al super gezellig en fleurig uit met deze plantjes!

Lekker aan het bloggen. Door de vermoeidheid was ik wat minder online aanwezig. Ik had het bloggen ook op een lager pitje staan, gelukkig had ik veel vooruit geschreven wat op die momenten heel fijn was. Toch kan ik zo onwijs genieten van het bloggen , het geeft me veel positiviteit en jullie maken mij iedere dag weer heel blij met jullie lieve reacties!

Heerlijk om ook lekker makkelijk en gezond te eten. Spinazie met zelf gekruide chicken wings en Turks gekruide ‘plakrijst’.

Gisteren had ik een afspraak bij de maatschappelijk werker, daarna ging ik even het dorp in voor het Kruidvat. Deze foto is een mini shoplog haha. Ik was toch wel nieuwsgierig geworden naar de superfoods van het kruidvat. Hennepzaad heb ik zelf nog nooit gebruikt dus daar ga ik mee experimenteren en Goji bessen ben ik voortaan helemaal gek van geworden voor in de havermout. Het potloodje is van Essence, dat is een highlighting eyepencil die ik voor mijn waterlijn onder mijn ogen wil gebruiken voor een frissere oogopslag, dat kan ik wel gebruiken momenteel haha.

Dit was een grote diary geworden zeg haha! Hoe zijn jullie paasdagen geweest?  Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Laat ze me weten in de comments van dit artikel.

Ps. Heb jij je vraag aan mij al gesteld in het ‘Ask me anything oproepje’? Ik ga namelijk een filmpje maken waarin ik jullie vragen beantwoord, heb je nog een leuke of interessante vraag voor mij? Dan kun je deze nu nog stellen in dat artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

40 reacties

 • martina
  24 april 2014

  ik vind lief zo’n leuk merk voor kinderen!
  martina onlangs geplaatst…24 April 2014 – Hema gel linerMy Profile

 • Dita
  24 april 2014

  Leuke foto’s!
  Dita onlangs geplaatst…Outfit of the day #9My Profile

 • Saartje
  24 april 2014

  Wat een leuke gezellige foto’s! Zo lief en schattig hoe Lana bij jullie aan tafel zit. Ik hoop dat je vermoeidheid snel over gaat of dat ze erachter komen wat het is, vervelend! Wel weer een super leuke diary!
  Saartje onlangs geplaatst…Outfit inspiration; BG party 2014My Profile

 • Nicole
  24 april 2014

  Super vervelend van je vermoeidheid, vooral als ze niet weten wat het is!
  Je hebt echt hele leuke dingetjes gekregen zeg.. en die taart ziet er enorm lekker uit!
  Nicole onlangs geplaatst…Very Inspiring Blogger AwardMy Profile

 • Jess
  24 april 2014

  Wat een lekkere foodpics allemaal. Dat setje voor Lana is echt te schattig. Ik wil ook een meisje!!! Hopelijk komt het goed met de vermoeidheid. Take care. X
  Jess onlangs geplaatst…Hocus pocus pilatus pas… alle groente weg! + receptMy Profile

 • Marloes
  24 april 2014

  Wat een fijne foto’s, en wat is Lana toch een schatje. Zo lief! Ik ben trouwens erg benieuwd naar het monchou gezonde recept (althans ik denk dat het monchou is toch? haha)
  Marloes onlangs geplaatst…Real Techniques Your Base/Flawless Core CollectionMy Profile

 • Hannah
  24 april 2014

  Wat een heerlijke diary, de warmte is hier nog voelbaar hihi!
  Hannah onlangs geplaatst…Outfit | Dress in black&whiteMy Profile

 • Lauriëtte
  24 april 2014

  Ondanks dat je je niet zo top voelde ziet het er toch best gezellig uit allemaal! 🙂 Hopen dat je je deze week beter voelt! 🙂
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Smoothie #9 – Groene KiwiMy Profile

 • Tessa
  24 april 2014

  Wat een gezellige en lekkere foto’s allemaal! Leuk die plantjes op de vensterbank, dat geeft altijd zo’n gezellig effect <3
  Tessa onlangs geplaatst…borstzakjes op 5 manierenMy Profile

 • Dionne
  24 april 2014

  Wat een boel leuke foto’s!
  Dionne onlangs geplaatst…New in | O’Clock HorlogeMy Profile

 • Suzanne
  24 april 2014

  Wat ziet het er weer gezellig uit, en die taart jummie!
  Suzanne onlangs geplaatst…Meike | I’m BackMy Profile

 • Bibian
  24 april 2014

  Ziet er gezellig uit, en wat een leuk setje van lief!, ik vind dat merk echt heel leuk. En die taart, tja die foto spreekt boekdelen yummy. Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Life with Lizanne: Mijn afval-verhaalMy Profile

 • Manon
  24 april 2014

  Leuke week heb je achter de rug :)! Die echo foto’s, echt te schattig, zie ik daar nou een handje! <3
  Manon onlangs geplaatst…Life with Lizanne: Mijn afval-verhaalMy Profile

 • Isabeau
  24 april 2014

  Wat een leuke diary! En ik ben heel benieuwd naar de taart!
  Wat vervelend trouwens van die vermoeidheid.. Hoop dat het snel overgaat! Fijne dag vandaag!

 • Geertje
  24 april 2014

  Leuk om te zien! En inderdaad XL… Heerlijk he als die kleintjes een maal in de kinderstoel kunnen. Er gaat dan een wereld voor ze open! Ben benieuwd naar het recept van de taart!
  Geertje onlangs geplaatst…Extreme Couponing, Ik Ben JaloersMy Profile

 • Milou | Shimmer-Pie
  24 april 2014

  Leuke diary!! ZO gezellig dat je nu sochtend met lanan samen kan ontbijten!
  Milou | Shimmer-Pie onlangs geplaatst…Kom in de kas foto’sMy Profile

 • sab
  24 april 2014

  Ik heb geen pasen gevierd omdat ik moslima ben. Daarnaast heb ik vrijdag en maandag standaard vrij, dus ik heb er niks van gemerkt hihi.

  Ik vind je blog echt met sprongen vooruit gaan, misschien vind ik het zelfs wel de allerleukste blog geworden! Je schrijft precies over de onderwerpen die ik leuk vind: huishouden, (gezond) koken, diary’s, vlogs, mamadingen (heb nog geen kindjes maar hoop mezelf snel mama te mogen noemen hihi) en zo voort.

  Ga zo door !! <3

  Liefs

 • Cindy
  24 april 2014

  Wat een fijne foodfoto’s! Erg leuk weekje zo te zien.
  Cindy onlangs geplaatst…Throwback Thursday: Feestjes en festivalsMy Profile

 • Caroline
  24 april 2014

  Leuke diary! Hopelijk ben je snel weer de oude!

 • Eline
  24 april 2014

  Leuk dagje! En tof dat je een album van de zwangerschap maakt! Ik ga dat ook doen!
  Eline onlangs geplaatst…Daguitstap met de familie – Planckendael 2014!My Profile

 • Janneke
  24 april 2014

  Gezellig om weer mee te mogen kijken 🙂
  Janneke onlangs geplaatst…Review: Zonnatura zonnestroopMy Profile

 • Marion
  24 april 2014

  Wat ziet dat er gezellig uit allemaal. Vooral allemaal samen aan tafel eten. Genieten!
  Marion onlangs geplaatst…DZP-doel 79: Sushi etenMy Profile

 • Miranda
  24 april 2014

  Wat een onwijs leuke foto’s!

  Balen dat je zo veel last hebt van vermoeidheid, hopelijk wordt dat snel beter!
  Miranda onlangs geplaatst…TBT: onze wcMy Profile

 • Debbie
  24 april 2014

  Wat vervelend dat je zo moe bent, hopelijk komt er wat uit de onderzoeken en dat ze er ook iets aan kunnen doen voor je.
  En dat Lief pakje voor Lana is echt helemaal geweldig.
  Debbie onlangs geplaatst…Persoonlijke “down” verhalen 3My Profile

 • Benay Vaneese
  24 april 2014

  Leuke foto’s. Hopelijk voel je je snel wat beter!
  Benay Vaneese onlangs geplaatst…Koningsdag look TutorialMy Profile

 • Fonghwa
  24 april 2014

  Wat een heerlijke diary! Leuk al die exclusieve foto’s.
  Maar echt vervelend dat het even wat minder gaat met je gezondheid. Sterkte.

 • Marije
  24 april 2014

  Oh nu ga ik echt bananenbrood maken! Iedere keer vergeet ik het te maken, maar het is zo lekker. 😀 Ziet er toch uit als een gezellige week, ondanks vermoeidheid!
  Marije onlangs geplaatst…Pregnancy outfit: Flowerpower, spring colorsMy Profile

 • BeautyinsideandoutNL
  24 april 2014

  Leuke foto’s! Ik ben benieuwd naar het recept van de taart.

 • Joyce
  24 april 2014

  Oeeeh de taart ziet er heerlijk uit! Is het een gezonde versie van monchoutaart? En wat blijven die spulletje van Lief! toch leuk! Ik zou het bijna jammer gaan vinden dat ik geen kinderen heb hahaha
  Joyce onlangs geplaatst…HUIDVERZORGING VOOR ACNE & PUISTJESMy Profile

 • Jamie
  24 april 2014

  Wat gezellig allemaal! x
  Jamie onlangs geplaatst…>>- QUINOA BURRITOSMy Profile

 • Sharrel
  24 april 2014

  Onwijs leuke foto’s! Ben benieuwd naar het recept van die gezonde taart!

  x
  Sharrel onlangs geplaatst…Outfit x Neon LightsMy Profile

 • Lilly
  24 april 2014

  Aw die paprika plantjes vind ik zo leuk!
  Schattig dat Lana aan tafel zit, grote meid hoor, hihi!

 • Maaike
  24 april 2014

  Wat lijkt het me lastig als je lijf even niet mee wil, ik hoop dat je je snel beter voelt!
  Die taart lijkt me trouwens heerlijk, ik ben benieuwd naar het recept!

  X
  Maaike onlangs geplaatst…My Daily Make-upMy Profile

 • Mamoesjka
  24 april 2014

  Wat een vrolijke foto’s… ik eet dagelijks hennepzaad, lekker door de Griekse yoghurt!
  Mamoesjka onlangs geplaatst…Win 25 euro shoptegoed!My Profile

 • Susanne
  24 april 2014

  Wat lief dat Lana gezellig aan tafel een hapje mee eet! Ik hoop dat je je snel wat beter voelt! Bakken is altijd mijn therapie voor allerlei kwaaltjes dus misschien een tip?!
  Susanne onlangs geplaatst…TIP: Receptenboekje van ActionMy Profile

 • Marije - BakingBeautyNL
  24 april 2014

  Gezonde Waffels! Hahahahaha lekker!
  Marije – BakingBeautyNL onlangs geplaatst…TMI-tag: Too much information tagMy Profile

 • Thebeautydelivery
  24 april 2014

  Ik heb weer genoten van je foto’s! En wat is Lana toch een schatje 🙂
  Thebeautydelivery onlangs geplaatst…In My Stash | SleekMy Profile

 • Miranda
  24 april 2014

  Viel me gelijk op, waffels haha, als in houd je waffel haha. Leuk overzichtje zo, vervelend dat het niet zo lekker gaat. Is de moeheid niet te verwijten aan zwangerschapsvergiftiging en bevalling etc? Hoop dat je snel weer lekkerder gaat voelen, en wat word Lana groot, haar haren worden ook een stuk lichter of zie ik dat verkeerd?
  Miranda onlangs geplaatst…Kinderboeken: Haas en mol zoeken een uitweg.My Profile

 • Lara
  24 april 2014

  Ik vind het zo mooi om te lezen hoeveel je om je dochtertje geeft! Klinkt misschien een beetje raar, want het is logisch dat je van je kind houdt, maar het spat er echt vanaf! Heerlijk om te lezen <3

 • Linda
  24 april 2014

  toch wel handig zo’n ToDo boekje is wel iets voor mij!
  Leuke foto’s 🙂

  http://www.linlicious-style.nl
  Linda onlangs geplaatst…Pretty Pastel | OutfitMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.