Ask me anything (voor een filmpje)

Na de ‘Ask Yannick anything video’ is het nu tijd voor de Ask Me anything video! Ik wil al jullie vragen gaan beantwoorden in een video (behalve mijn pincode haha). Stel daarom alles wat je altijd al van Kelly Caresse wilde weten in de comments en wie weet beantwoord ik jouw vragen. Vragen over mijn studie, mijn werk, het bloggen, het moederschap, beauty, fitness, healthy lifestyle, liefde of hele persoonlijke vragen, je mag ze allemaal stellen en binnenkort zal ik de vragen gaan beantwoorden in een filmpje. Ik ben al heel nieuwsgierig naar jullie vragen dus brandt maar los in de comments!

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

23 reacties

 • Manon
  23 april 2014

  Als je zelf een huis mocht bouwen, waar zou deze dan staan en wat zou het huis SOWIESO hebben?
  Manon onlangs geplaatst…Ik kan echt niet zonder…My Profile

 • Lauriëtte
  23 april 2014

  Wat een leuke video van Yannick die had ik nog niet gezien! Hoe is jouw ideale toekomstbeeld?
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Fitspiration #1My Profile

 • Marion
  23 april 2014

  I know, er zijn bijna alleen maar voordelen aan bloggen, maar er zijn ook nadelen! Wat vind jij het grootste nadeel aan bloggen/blogger zijn en hoe ga je daarmee om?
  Marion onlangs geplaatst…Beveiligd: Werk & PrivéMy Profile

 • Ilse
  23 april 2014

  Hoe zijn jullie op de naam Lana gekomen? Was het een naam die je/jullie al heel lang mooi vonden of ineens *poef* daar was ie? Willen jullie nog meer kinderen? Hebben jullie trouwplannen? Hoe zie jij jezelf over 10 jaar? Hoe reageert jouw omgeving op jouw blog/video’s?
  Ilse onlangs geplaatst…NEW IN: phone caseMy Profile

 • Dita
  23 april 2014

  Wat is je favoriete plek in huis?
  Dita onlangs geplaatst…DIY: takken en stenen vervenMy Profile

 • Linda
  23 april 2014

  Als je nog een opleiding of cursus naar keuze zou moeten doen, wat zou je dan gaan doen en waarom?
  Wat voor vakantie heb je het liefst? Zon, zee, strand, cultuur, stedentrip of een combinatie?
  Linda onlangs geplaatst…Themaweek | woensdag 3 april 2024.My Profile

 • Jess
  23 april 2014

  Even denken hoor…

  – Ben je een denker of een doener?
  – Zou je willen parachute springen?
  – Wat is het mooiste boek dat je ooit hebt gelezen?
  – Uit wat voor gezin kom je?
  Jess onlangs geplaatst…Hocus pocus pilatus pas… alle groente weg! + receptMy Profile

 • Sab
  23 april 2014

  Hoeveel besteedt je per week aan boodschappen? Je eet altijd super lekker. Typische huisvrouw vraag hihi

  Hoe zwaar vind je het om moeder te zijn? Sommige moeders zeggen dat ze doodop zijn na een week, maar is dat bij jou ook zo?

  Binnen hoeveel jaar wil je een 2e kindje?

 • Sab
  23 april 2014

  Wat is je favo groene thee? Ik ben ook een theedrinker

  Wat is je favo koffie?

 • Esther
  23 april 2014

  Ik ben een kersverse moeder en geef borstvoeding. Maar nu wil ik binnenkort een dagje weg met de kleine maar soms kan je niet altijd ergens voeden. Hoe doe jij dit? Kolf je van te voren? En hoe bewaar jij de moedermelk in de vriezer?
  Esther onlangs geplaatst…Zwangerschap | Hij is er.My Profile

 • laura
  23 april 2014

  Heb je broers/zussen?
  Is lana voor jullie ouders het eerste kleinkind?

 • Lies
  23 april 2014

  Altijd leuk dit soort filmpjes 🙂
  Soms heb je het erover dat je een ‘echt meisje’ bent of dat Lana ‘later beschermd moet worden tegen mannen’ (of iets dergelijks). In dat kader was ik benieuwd: met welke denkbeelden over (verschillen tussen) jongens en meisjes voeden jullie Lana op? Houden jullie er rekening mee dat ze misschien niet zal voldoen aan het standaardplaatje van een meisje? Of stel dat ze op vrouwen valt?

 • Fonghwa
  23 april 2014

  Nou ik heb even zitten nadenken. Komen ze:

  – Wat voor bijbaantjes heb je vroeger gehad?
  – Hoe ziet een doordeweekse dag er bij jou uit? Incl. werken, voor Lana zorgen, het huishouden, etc.
  – Ga je naar de Dutch Youtube Gathering?
  – Zou je in de toekomst een (klein) event willen organiseren om je bezoekers te ontmoeten en dat bezoekers jou kunnen ontmoeten?
  – Zijn er dingen die je moeilijk of zwaar vindt aan het moederschap?
  – Krig je wel eens negatieve feedback op je blogs of filmpjes? Zo ja, hoe ga je hiermee om?

  Zo toch behoorlijk wat vragen hihi!

 • Anna Laura
  23 april 2014

  Hoe gaat het met je gezondheid op dit moment? Is er iets aan je blog dat je compleet zou willen veranderen? Wat zijn jouw favoriete bloggers?
  Anna Laura onlangs geplaatst…Sneak peak van mijn leven # 12My Profile

 • Robin
  23 april 2014

  Hoe gaat het nu met je?
  En verder vraag ik me af of je spijt hebt van je SPH studie? Zou je het aanraden? Met welke mensen werkte je? (ik wil dit waarschijnlijk na m’n vwo gaan studeren)
  Robin onlangs geplaatst…TAG: Spring has sprung / I My Profile

 • Nicole
  23 april 2014

  Wauw er zijn al een heleboel mooie vragen gesteld zeg!
  Ik moet nog even nadenken want er zijn al paar vragen gesteld waar ik ook benieuwd naar ben! Leuk!
  Nicole onlangs geplaatst…De rem eropMy Profile

 • Lara
  23 april 2014

  Als je niet in Nederland ‘mocht’ wonen, waar zou je dan willen wonen?

 • Rosina
  23 april 2014

  1. Wat is je perfecte vakantie?
  2. Wat gun je Lana het liefst.
  Rosina onlangs geplaatst…Mijn koningsdag nagels | RosinaMy Profile

 • tikshbila
  23 april 2014

  Is de band/liefde met je vriend sinds Lana er is sterker geworden, of vervaagd dat een beetje, omdat je dan meer met je kindje bezig bent dan met elkaar?

 • Eline
  23 april 2014

  Waarmee heeft iemand jou het meest verrast?

 • Marije - BakingBeautyNL
  24 april 2014

  Stel je wint een miljoen.. Wat ga je dan doen?
  Marije – BakingBeautyNL onlangs geplaatst…TMI-tag: Too much information tagMy Profile

 • Rowan
  24 april 2014

  Houden jullie een kasboekje bij? en zo ja doe je dit digitaal of op papier?

 • Kim
  4 mei 2014

  Hey Kelly! Ik ben een beetje laat want je hebt de vragen al beantwoordt ondertussen, maar ik zit nog met wat vragen i.v.m. het bloggen 🙂 Hoe lang ben je al aan het bloggen en hoe is je blog zo groot geworden? Hoe ben je begonnen en heeft het lang geduurd voordat je zoveel bezoekers had? Vond je het in het begin niet eng om te bloggen voor de reacties van anderen en om jezelf zo bloot te geven terwijl iedereen van de hele wereld dit kan zien en lezen? Ik was zelf ook begonnen met bloggen (heel onprofessioneel nog hoor!) maar ik vond het idee dat mensen die ik ken dat allemaal konden lezen zo eng… Ik heb er geen probleem mee dat onbekenden het lezen, maar kennissen vind ik eng. Maar om aan bezoekers te komen en mijn blog toch een beetje bekend te maken had ik toen besloten om op Facebook te zetten dat ik een blog had gemaakt… Ik kreeg wel een paar leuke reacties maar vond het toch heel eng! Hoe was dat voor jou in het begin? Heb jij meteen aan al je vrienden en kennissen bekendgemaakt dat je blogde? Ik schrijf heel graag en ik vind het leuk om te bloggen maar ben er momenteel eventjes mee gestopt omdat ik bang ben voor de reacties…
  Ik weet niet of je hierover misschien al een artikel geschreven hebt of een filmpje gemaakt heb want ik volg je blog nog niet zo heel lang en heb nog lang niet al je artikels kunnen lezen… Maar als je het nog niet gedaan hebt lijkt het mij wel leuk om hierover een artikel te schrijven of een filmpje te maken 🙂 en als je het wel al gedaan hebt mag je gerust de link van het artikel even geven, want ik ben heel benieuwd! 🙂
  Kim onlangs geplaatst…Filofax Update #1My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.