diarydec1  1

 

Ik heb de smaak te pakken met het opnemen en bewerken van video’s en ik heb een nieuwe stap gemaakt om aan youtube te beginnen. Jullie reacties daarop zijn echt super leuk en enthousiast en dat motiveert mij nog meer om door te gaan. Zijn jullie al abonnee op mijn youtube kanaal? Binnenkomt komt er een youtube only winactie online voor de abonnees van mijn kanaal. Abonneer je via deze link. . Een nieuwe diary donderdag waarin ik jullie in een aantal instagram pictures een kijkje in mijn leven geef. 1. Mijn huiskamer omgetoverd tot een heuse ‘film studio’ hihi. Ik kreeg van mijn vader een statief die ideaal is om goede filmpjes op de juiste hoogte te kunnen opnemen, hier ben ik erg blij mee. 2. Ik kreeg van een vriendin die op kraamvisite kwam een prachtige blond amsterdam mok de ‘sint’ editie en deze gebruikte ik bij mijn havermout ontbijtje. Deze havermout fleurde ik op met cacao nibs, chia zaadjes en blauwe besjes. 3. Op zaterdagochtend sliep ik heerlijk uit met vriendlief en brunchten we samen. 4. Zaterdag had ik alle tijd om een heerlijke homemade erwtensoep op te zetten zodat deze de hele dag lekker kon staan te pruttelen. mmm!

diarydec1  2

 

Van oogappel ontving ik een geweldig pakket, een pakketje waar ik als mommy helemaal happy mee ben. Namelijk een draagzak om Lana heerlijk mee te vervoeren. Een draagzak is ideaal voor buiten maar ook voor vriendlief. Ik verheug me nu al op heerlijke boswandelingen met Lana in de draagzak. Binnenkort komt er een uitgebreide fotoreview online met deze draagzak. Ook ontving ik de smartnova babyfoon, een stralingsvrije variant dus helemaal veilig voor Lana. De review hiervan komt binnenkort online na een uitgebreide test. Houdt mijn website goed in de gaten want binnenkort komt er een XXL winactie online voor alle mama’s (en mama-to be’s!). 3. Vrienden van ons waren terug na een maand reizen door Bolivia en Peru en namen voor mij deze mooie draagdoek mee. Deze doek is ideaal om Lana binnenshuis in te dragen om lekker dicht bij haar te zijn en ultiem te kunnen knuffelen. 4. Zondagavond was sushi-night! Samen met vriendlief, Lana en een stelletje waarmee we bevriend zijn gingen we heerlijk uit eten bij een heerlijk sushi restaurant. Lana sliep in het restaurant heerlijk in de kinderwagen en was heel tevreden. Challenge: Baby’tje mee uit eten is completed!

Diarydec1 3

 

1. Deze heerlijk warme fake-furry bont giletje droeg ik afgelopen maandag, heerlijk warm en helemaal hip! I love it! 2. Ik besteedde maandag ook flink wat uurtjes aan mijn opleiding Gewichtsconsulente, heerlijk om in eigen tijd te studeren, ik vind het een hele leerzame interessante opleiding. 3. Deze stamppot met groene kool. prei en wortel maakte ik maandag, lekker met knakworstjes erbij!. 4. Dinsdag ging ik met vriendinnetje Vera, en dochterlief Lana een dagje shoppen bij Primark in Eindhoven. Ik heb deze dag gevlogd en er komt binnenkort ook een shoplog van online, to be continued! Als lunch aten we bij La place, ik at een triangel broodje roomkaas, met een heerlijke smoothie en een xxl cappuccino.

diarydec1 5

 

1. Tijdens ons shopdagje Eindhoven heb ik een spannende situatie overwonnen: Ik heb Lana gevoed bij La place, uiteraard met een flinke sjaal erover heen zodat er niets zichtbaar was, en ik ben trots dat ik dit gewoon gedaan heb en gekozen heb voor het belang van mijn dochtertje en mijzelf. Jammer dat er zo’n groot taboe heerst over zoiets normaals als je kind de borst geven. Om een hele dag weg te kunnen zit er niets anders op dan een keer voeden omdat de boobies anders vollopen en erg pijn gaan doen, ik had ook gekolfde melk bij voor tussendoor. Mede borstvoeding-mama’s zullen dit begrijpen want stuwing is erg pijnlijk. 2. Dinsdagavond vierden we mijn moeders verjaardag. Eerst aten we heerlijk lasagne, die smaakt gewoon het lekkerste wanneer mijn ouders deze bereidt hebben. 3. Na het eten hadden we sinterklaas gevierd, vriendlief en ik werden hartstikke verrast met de leukste pakjes. Ook hebben wij onze ouders verrast met een heel leuk dagje weg, en hebben vriendlief en ik elkaar met cadeautjes verrast. Het was een topavond!. 4. Deze afbeelding kwam ik tegen en ik moest hier erg om lachen, wie herkent deze situatie niet? haha.

diary dec1  6

 

1. Dit Aztec jasje van de Sting haalde ik weer tevoorschijn, ik hou van felle kleurtjes en dit jasje is heel erg fijn. 2. Vriendlief had me al verrast voor sinterklaas met een bon voor een verwendagje bij de Zwaluwhoeve, en een 8-gangen diner in Eindhoven, maar ook dit pakketje kwam nog binnen. Een pakket vol sinterklaas lekkernijen haha. Mijn vriend en ik kunnen best goed snoepen dus dit komt wel goed terecht!. 3. Lekker aan het bloggen met een goed kopje thee, i love it!

Dit was de diary donderdag voor deze week, doen jullie zelf ook aan het vieren van sinterklaas? Zoja, hoe? Ik wens jullie een hele fijne week toe!

Liefs Kelly

Follow my blog with Bloglovin’

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

18 gedachten over “Diary donderdag : Youtube, sushi, shopping en sinterklaas gezelligheid!”

 1. Oew, handig, zo’n statief! En tjah, dat Blond servies blijft tof 😉 Haha, die draagdoeken zijn wel een hele rage in mamaland, maar ze zijn dan ook erg leuk 🙂 En fijn dat je opleiding zo goed bevalt! Op dit moment gaat het op de blog cherryfizz.nl veel over borstvoeding in het openbaar. Waarschijnlijk volg je haar al, maar toch voor de zekerheid even een vermelding 😉
  Sylvia Kuijsten onlangs geplaatst…The Real Toy StoryMy Profile

 2. Ik vier vandaag voor het eerst sinds jaren weer eens Sinterklaas. We gaan vanavond het dobbelspel doen met mijn oom, tante en neefjes :).

  Leuke diary weer!

 3. Hi mummy, wat goed dat je “buiten” hebt gevoed!!! Ik snap helemaal wat je bedoeld!! Maar met een doek/sjaal is er niks aan de hand! Ik geef nu zo’n 6 mnd borstvoeding ik en vind het zo fijn!!! Altijd bij de hand, leuke blog heb je ik ga straks even op je kanaal kijken. X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.