Diary donderdag : Persevents, laatste werkdag en Lana’s eerste verjaardag

diary

Afgelopen week was een hele bijzondere week. Ik heb echt veel verschillende dingen meegemaakt waardoor het lijkt alsof de week heel lang geduurd heeft als ik er zo op terug kijk. Zo had ik donderdag twee persevents in Amsterdam, heb ik voorbereidingen gedaan voor Lana’s verjaardag, had ik mijn laatste werkdag bij mijn werkgever, vierden we Lana’s verjaardag, heb ik lekker gesport, wat leuke dingen gedaan maar ook gewoon veel thuis gewerkt tussendoor. Al deze verschillende dingen in een week maakte het voor mij een intensieve week. Ik heb er wel van genoten en genoeg foto’s gemaakt die ik jullie vandaag laat zien.

Donderdag had ik twee events op de planning staan in Amsterdam. Als ik me dan toch helemaal uitgebreid opmaak dan vind ik het ideaal om in de ochtend een video op te nemen, dat deed ik dus ook en deze selfie maakte ik vooraf. Ik nam een hele leuke shoplog op die jullie binnenkort online zien komen. Met filmen werk ik vaak vooruit omdat ik het ideaal vind om meerdere filmpjes op een dag op te nemen en later te bewerken. Op sommige thuiswerkdagen vind ik het heerlijk om met weinig make-up in een chill outfit achter de computer te zitten, dan ben ik blij dat ik het filmen er al op heb zitten haha.

In de trein naar Amsterdam genoot ik van een pumpkin spice latte.

Bij het lifestyle lab event dat ik als eerste had smulde ik heerlijk van sushi.

Daarna ging ik door naar het event van Hunkemöller waar de nieuwe collectie geshowd werd en we ook Silvie Meis en Yes-r zagen. Erg leuk was dit. Ik was daar gezellig met Emilia en Sophie, wat een leuke meiden zijn dat! De vlog van dit dagje met events komt morgen online. 

Toen ik thuis kwam werd ik verrast door een pakketje van Primark met een geweldige giftcard en een limited edition tas. Dat is echt heel erg leuk thuiskomen, dankjewel!

Vrijdag in de ochtend heb ik gewerkt aan mijn blog en vrijdagmiddag ging ik boodschappen doen voor Lana’s verjaardag en ging ik ook even naar de Action waar ik wat leuke nieuwe home decoratie spulletjes kocht. Ik vind dit zo gezellig en fris staan! Ideaal dat dit zo betaalbaar bij de Action verkocht wordt.

Zaterdag had ik mijn laatste werkdag bij mijn horeca baan. Met dubbele gevoelens ben ik daar weggegaan. Van mijn collega’s kreeg ik dit lieve cadeaupakket waar ik erg blij mee ben (en Lana ook!). Ik heb ruim 7 hele mooie jaren daar gewerkt en zal er regelmatig nog even op bezoek komen. Vanaf nu is mijn nieuwe uitdaging als fulltime blogger begonnen en ik ben dankbaar dat ik deze mogelijkheid gekregen heb.

Deze quote vind ik daar heel mooi bij aansluiten en wil ik ook als boodschap doorgeven aan anderen. Leef je dromen! 🙂

Lieve Jessica was heerlijk naar New York city geweest (Ik geeft toe, ik ben super jaloers) en ze heeft daar voor mij geshopt bij Victoria Secret, wat ben ik daar dankbaar voor dat ze aan mijn boodschappenlijstje wilde denken terwijl ze daar heerlijk van die prachtige stad genoot. Ik bestelde een VS yoga pants en een heleboel fijne slips. Hopelijk is het niet TMI om ondergoed te delen maar deze zitten zo heerlijk en zien er ook nog eens heel vrouwelijk uit, win win dus!

Zaterdagavond stond in het teken van taarten bakken. Het is voor mij een soort traditie om op onze verjaardagen zelfgebakken taarten te serveren. Ik vind het heel erg leuk om taarten te bakken en de ervaring zegt dat de gasten daar ook het meest van genieten. Zaterdagavond bakte ik dus drie taarten en Yannick hielp me ook haha zoals je in de weerspiegeling van de ruit kon zien. Hij heeft de slingers in huis opgehangen voor Lana’s eerste verjaardag. Fijn teamwork hebben wij.

Daarna ploften we op de bank met een wijntje en chips, alvast proosten op het feit dat ik nu volledig in mijn eigen bedrijf werk en de verjaardag van onze dochter in het vooruitzicht stond.

Zondag vierden we Lana’s eerste verjaardag zoals jullie al in een verslag hebben kunnen zien. Dit was de outfit van onze kleine grote meid.

Samen genoten we ook erg van Lana’s verjaardag, we zagen hoe ze glunderde van de aandacht die ze kreeg, de cadeautjes, het zingen, dat was zo mooi! Deze selfie maakten we tussendoor en ik vind ons hierop heel erg schattig.

Maandag was een typische werkdag, veel gewerkt aan de blog, administratie, mails enzovoorts. Dit deed ik natuurlijk onder het genot van veel koffie want met koffie ben ik het meest productief.

Lana speelt graag met haar nieuwe speelgoed, zo schattig om te zien hoe ze dit allemaal ontdekt. Ik vind het geweldig om te zien hoe ze met een pop kan spelen, dat ze dat eigenlijk al best goed begrijpt en daar bijvoorbeeld mee gaat knuffelen. Dat is voor mij al een voorstelling om naar te kijken haha.

Dinsdag was Lana echt jarig dus vierden we dit met een feestontbijt. Lekker met bananenpannenkoekjes die belegd waren met stukjes banaan en rozijnen.

Dinsdagmiddag ging ik gezellig met een vriendin (die ook jong moeder is van een zoontje van 9 maanden) de stad in voor een lekkere lunch en om even te winkelen. In Waalwijk zit een heel leuk restaurantje dat ‘de gulle lach’ heet waar de lekkerste koffievariaties, broodjes en nog meer lekkers te koop is. Onze kinderen zaten gezellig bij ons aan tafel in de kinderstoel en wij genoten van een cappuccino met slagroom en een topping. In die van mij zat chocolade en marshmallows en in het kopje van Iris zat kaneel en hij was bedekt met heerlijke schuddebuikjes, mmm!

Als lunch nam ik champignonsoep met prei en lente ui.

Op twitter had ik jullie de vraag gesteld wat voor vloerreiniger jullie zouden aanraden. Ik vond de ouderwetse mop met emmer die wij hebben namelijk heel groot en onhandig. Ik kreeg hele fijne tips van jullie, zo leuk om jullie ervaringen te horen! Gisteren was mijn ‘missie’ geslaagd en kocht ik een hele fijne vloerreiniger van Leifheit. Deze is echt ideaal, je hebt namelijk geen emmer meer nodig. Je doet wat heet water en allesreiniger in het reservoir in de steel en je sproeit steeds een beetje daarvan door in het handvat te knijpen over je vloer en zo ga je met de mop die eraan vast zit eroverheen en is je vloer in mum van tijd schoon. Deze uitleg klinkt wat vaag maar ik ben er zo blij mee!

En als ik dan toch op en top burgerlijk bezig ben dan deel ik ook de avondmaaltijd die ik gemaakt heb. Ik had heerlijk hachee gemaakt die een paar uur op het vuur heeft staan pruttelen en daarbij aten we aardappelpuree en rode kool, ik ben er dol op!

Dinsdag was Lana echt jarig en dit wilden we toch nog een beetje vieren. Ik kreeg dit taartje binnen en samen met mijn ouders en een paar vriendinnen die op zondag niet konden komen hebben we kort nog even haar verjaardag gevierd. Ik vind de taart echt prachtig en hij was erg lekker met fondant erover heen en in de vulling zat een vanillie room/frambozen crème.

Dit was mijn foto overzicht van afgelopen week. Het was een hele leuke en bewogen week. Hoe is jullie week geweest? Ik ben benieuwd naar jullie reacties in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

46 reacties

 • Manon
  16 oktober 2014

  Leuke week, inderdaad veel leuke wisselende dingen! 🙂 En dat taartje voor d’r echte verjaardag ziet er ook heerlijk uit 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Gezond kokos-chocolade tussendoortjeMy Profile

 • Elize
  16 oktober 2014

  Wat een leuke week! Ik vind jullie verjaardagsselfie heel schattig, haha! En het taartje voor Lana ziet er ook leuk uit zeg!
  Elize onlangs geplaatst…Wij bloggen glutenvrij: Wat is het favoriete blogje op je website?My Profile

 • Simone
  16 oktober 2014

  Een lekker vol maar heel leuk weekje zo te zien! Wat een leuk pakket heb je van je collega’s gekregen en ik ben echt heel jaloers op al je mooie Victoria Secret items!!
  Simone onlangs geplaatst…What I ♥ about fall..My Profile

 • Vanessa
  16 oktober 2014

  Leuke week heb je gehad! De taart voor Lana ziet er heel mooi uit. Super dat je een pakketje van Primark hebt ontvangen. Geniet ervan! Ik vind het trouwens tof dat je fulltime gaat bloggen. Ik wens je alle geluk toe!
  Vanessa onlangs geplaatst…Essence I Love Extreme Crazy Volume MascaraMy Profile

 • Dagmar
  16 oktober 2014

  Waauw wat een intensieve week vol grote hoogtepunten en veranderingen! En hoe lief de outfit van Lana op haar verjaardagsfeestje, zo schattig! De foto van jullie samen is ook heel erg lief, net als het cadeau dat je hebt meegekregen van je collega’s, echt speciaal <3

 • Malou
  16 oktober 2014

  Ik vind dit altijd een van de leukste artikelen en ik vind het zo leuk dat je hem altijd op donderdag plant. Lekker midden in de week! Leuke week hebben jullie gehad hoor. En lana zag er prachtig uit op haar verjaardag!
  Malou onlangs geplaatst…Fashion: Herschel rugzakMy Profile

 • Marion
  16 oktober 2014

  Wat een heerlijk uitgebreid artikel met lekker veel foto’s! Leuk! Wat bijzonder mooi lijkt me dat om Lana alles te zien ontdekken. Geweldig dat ze al knuffelt met haar pop.
  Marion onlangs geplaatst…10 dingen waar ik naar uitkijkMy Profile

 • Seline
  16 oktober 2014

  Gefeliciteerd dat je dan nu echt fulltime aan je blog kunt! Heel erg gaaf! Je had een leuke week ;_)
  Seline onlangs geplaatst…Vooroordelen – Hoe kijk jij er tegen aan?My Profile

 • Miranda
  16 oktober 2014

  Heerlijke week. Op de foto dat Yannick Lana vasthoud in haar feestkleding zie je dat ze qua monden veel op elkaar lijken. Grappig!
  Miranda onlangs geplaatst…Wat kan een kind blij zijn!My Profile

 • Paola
  16 oktober 2014

  Succes met het fulltime bloggen! De tas van Primark vind ik echt super leuk! Is zeker niet in de winkel te koop? 🙁
  Paola onlangs geplaatst…Mijn badkamer momentjeMy Profile

 • Sophie
  16 oktober 2014

  Ik vond het zo leuk je te ontmoeten Kelly! Gelukkig zie ik je gauw weer, hihi! En dat taartje voor Lana! Hopelijk was het een te gekke dag, 1 jaar alweer! Hopelijk was de laatste werkdag nog heel erg leuk, en nu kan het blogavontuur echt beginnen! Zet hem op! <3
  Sophie onlangs geplaatst…Urban Decay Naked3My Profile

 • Céline
  16 oktober 2014

  Heerlijk als je zo’n volle week hebt en alles zo bewust mee kan maken omdat je er een verslag over schrijft!
  Die mop klinkt echt ideaal, ik kan ook zo blij worden van dat soort dingen. Haha, soms ben ik een echte huisvrouw
  Céline onlangs geplaatst…Halloween DIY: Pompoen pom-pomMy Profile

 • Wendy (B)
  16 oktober 2014

  VS ondergoed zit gewoonweg zalig!
  De volgende keer dat ik er kom, koop ik er terug!

 • Nadia
  16 oktober 2014

  Wat een leuke diary!

 • Martina
  16 oktober 2014

  Inderdaad een drukke week, wel met heel veel leuke dingen! Lijkt me inderdaad schattig om te zien dat lana lekker zelf as het spelen is 🙂 en ik ga ook zeker even bij VS shoppen als ik binnenkort in new york ben!
  Martina onlangs geplaatst…16 Oktober 2014 – Everyday make-upMy Profile

 • Dita
  16 oktober 2014

  Wat een leuke en gezellige week! Leuk om te zien 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Cat spam!My Profile

 • Kim
  16 oktober 2014

  Oh wat ziet die Sushi er lekker uit zeg. De tutu van Lana is ook echt heel erg leuk

  Liefs,
  Kim
  Kim onlangs geplaatst…BLOOPERS ❤ The Boyfriend tagMy Profile

 • Yudeska
  16 oktober 2014

  Wat een geweldige week. Gelukkig volg ik je op insstagram dan krijg ik het meeste wel mee. Genieten zo een week
  Yudeska onlangs geplaatst…Love it / Tony´s chocolade Zeezout met karamel.My Profile

 • Saskia
  16 oktober 2014

  Leuke week
  weer! Leuk dat je ook bij lifestyle event was, jammer dat ik je niet heb gezien!
  Saskia onlangs geplaatst…Mijn Favoriete TheeMy Profile

 • Anouk
  16 oktober 2014

  Heel leuk weer! En die cappuccino’s zien er heeel erg smakelijk uit.
  Anouk onlangs geplaatst…Oh Oh ChanelMy Profile

 • Olga | teamconfetti
  16 oktober 2014

  Nog gefeliciteerd! Ik vind het graaiende handje van Lana zo leuk op de verjaardagontbijtfoto haha. 🙂

 • Mirne
  16 oktober 2014

  Erg leuke week! En heerlijk zo’n hollandse maaltijd!
  Mirne onlangs geplaatst…Pasta met witlof en blauwe kaasMy Profile

 • Manon
  16 oktober 2014

  Leuke week Kel 😀 En ik ben ook “fan” van Leifheit schoonmaakdingen, ideaal merk is dat!
  Manon onlangs geplaatst…Fall Favourites TAGMy Profile

 • Simone
  16 oktober 2014

  Erg leuke diary! Leuk dat je nu eindelijk écht begint met het fulltime bloggen!
  Simone onlangs geplaatst…Te weinig ervaring??My Profile

 • Vicky
  16 oktober 2014

  Leuke foto’s weer. Wou dat ik nu zo’n lekkere cappuccino voor mn neus had staan 🙂
  De Action is heel goed voor interieur spulletjes, ben er vorige week ook nog langs geweest. Heel erg mooi wat je gekocht hebt!
  Vicky onlangs geplaatst…37 weken zwanger: tonnen energie!My Profile

 • Joyce
  16 oktober 2014

  ah leuke week heb je echt gehad! ben zo benieuwd naar je vlog morgen!
  Joyce onlangs geplaatst…Filmpje – Boekreview Gezond Bakken van Amber AlbardaMy Profile

 • Miranda
  16 oktober 2014

  Wat een leuke foto’s Kelly! Je had een toffe week zo te zien!
  Ik vind lana’s verjaardagsoutfit echt té schattig:) haha! En zelf taarten bakken voor de visite doe ik ook altijd, zo leuk!:)
  Miranda onlangs geplaatst…Foodfoto’s #11My Profile

 • Angela | Great Body & Skin
  16 oktober 2014

  Van harte met Lana! Spannend om nu helemaal afhankelijk te zijn van je blog, maar als het lukt lijkt het me de ideale combinatie met de zorg voor Lana.
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…Obstipation | How to Poop BetterMy Profile

 • Denise
  16 oktober 2014

  Heerlijke week! <3
  Denise onlangs geplaatst…Sleek – Blush Pixie PinkMy Profile

 • Joyce
  16 oktober 2014

  Leuke diary van een drukke week!

  En echt super dat je de stap hebt genomen naar het fulltime bloggen 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Mama Challenge – Met water spelenMy Profile

 • Cindy
  16 oktober 2014

  Wat een leuke week, lief dat pakketje van Sprookjesboom! Wat heb je een leuk vest aan met al die glitters enzo, waar heb je die vandaan? Zelf taarten bakken wil ik ook steeds vaker doen bij feestjes.
  Cindy onlangs geplaatst…9 fijne herfstvestenMy Profile

 • Celeste
  16 oktober 2014

  Ontzettend leuk overzichtje!
  Celeste onlangs geplaatst…De 5 Oktober FavorietenMy Profile

 • Dionne
  16 oktober 2014

  Ziet eruit als een hele leuke week en die tas van de Primark is leuk!

 • kellycaresse
  16 oktober 2014

  Dankjewel Cindy 😀 Het vest is van Primark 😀 15 euro, jeej 😀

 • DiaryOfAMua
  16 oktober 2014

  Leuk om te lezen! En wat een mooi tasje van Primark zeg!

 • Mike
  16 oktober 2014

  Leuke diary Kelly!

  Ik zat te kwijlen op je cappuccino! MMmmmm Lijkt mij heerlijk om dat een keer te proberen 🙂

  Jammer dat wij er niet bij konden zijn met Lana’s B-day maar we spreken binnenkort wel weer af 😀

  Groetjes

 • Corine
  16 oktober 2014

  Hey. leuk om mee te kijken met je drukke weekje.
  Hoe gaat het met je studie trouwens?
  Of ligt dat even op een lag pitje?
  Was ik gewoon benieuwd naar.

 • Nicetobeout
  16 oktober 2014

  Dat klinkt handig die vloerreiniger!

 • Manon
  16 oktober 2014

  Een lekkere drukke week met veel verschillende uitstapjes en een verjaardag! De outfit van Lana op haar verjaardag is echt heel erg leuk!
  Manon onlangs geplaatst…Primark shoplog!My Profile

 • Anneleen
  16 oktober 2014

  Gezellige foto’s! Die decoratie spulletjes van de action zijn heel erg leuk!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: ik ben terugMy Profile

 • Nicole
  16 oktober 2014

  Wat een heerlijke drukke maar geweldige week zeg! Super intensief maar enorm genieten. Ook voor ons als lezers want wij mogen zo heerlijk meegenieten!
  Dat taartje is ook zo schattig!
  Nicole onlangs geplaatst…En toen was er nog maar één..My Profile

 • Jessica
  16 oktober 2014

  Leuke foto’s!!
  Veel plezier met het nu fulltime bloggen!
  Jessica onlangs geplaatst…Project beugel 2.0My Profile

 • Maureen
  16 oktober 2014

  Super leuke diary! Wat is dat taartje mooi zeg 🙂
  Maureen onlangs geplaatst…MAGIC BITESMy Profile

 • Jennifer
  17 oktober 2014

  Veel afwisseling houdt het leven leuk. 🙂 Super dat je nu echt fulltime blogger bent! Ik weet nog wel toen .. in de tijd van de beautyglossparty toen je blog nog niet zo groot was, Lana nog in je buik zat.. en kijk wat je er nu van hebt gemaakt! Een gezinnetje en je eigen bedrijf. Ik denk dat menig vrouw daar jaloers op kan zijn. 😉
  Jennifer onlangs geplaatst…Zwanger: 25 & 26 wekenMy Profile

 • rachel
  17 oktober 2014

  ziet er super gezellig uit 😀 leuke week weer 🙂
  rachel onlangs geplaatst…FotologjeMy Profile

 • Elise | The Beauty Suitcase
  17 oktober 2014

  Nogmaals gefeliciteerd met de verjaardag van je kleine meisje! Ben heel benieuwd haar je vlog over je dag vol evenementen!
  Elise | The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…[TRAVEL] – Dubai Part I – Mall, Fountain & Burj KhalifaMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.