Diary donderdag : Meetings, fashion event en mommy life

diary44Afgelopen week was heel dubbel, de week begon lekker druk met leuke afspraken waaronder het  Wear for love fashion event maar de laatste dagen van deze week stonden in het teken van optimaal mama zijn, zorgen voor een ziek meisje en vooral veel kroelen, verzorgen en vertroetelen. Daarom kan ik deze week wel bestempelen als een week met dubbele emoties. Ik laat jullie vandaag in foto’s zien hoe dit er allemaal uitzag. Kijken jullie met mij mee?

Donderdag heb ik voor het eerst met Lana gereisd met de trein, we hadden namelijk een meeting met Pelpina en haar zoontje. Pelpina is een ster op het gebied van video’s maken en daarbij een hele inspirerende vrouw. We hadden een hele leuke meeting, we werken beiden vanuit huis en dat levert veel herkenning op bij elkaar. Morgen lezen jullie het inspirerende interview dat ik met Pelpina had.

We spraken af bij de theesalon van Simon Levelt en ik dronk een heerlijk kopje kruidige groene thee. Dan realiseer ik me weer dat verse thee veel lekkerder is dan de zakjes die ik zelf altijd drink.

Toen ik in de middag thuiskwam en Lana naar bed ging heb ik wat uurtjes kunnen werken achter de computer.

In de avond ging ik sporten en koos ik voor een lesje Xco. En ik droeg daarbij mijn favoriete sportoutfit die je hierboven op de foto kunt zien.

Vrijdag wandelde ik in de ochtend al met Lana richting het dorp om wat boodschappen te doen, ik haalde onder andere op de markt een grote zak vers fruit, heerlijk!

En daarna lunchte ik met Lana met broodjes aardbei, lekker!

Lana begint al een echt poppenmoedertje te worden, ze speelt graag met haar popjes en sjouwt er dan de hele kamer mee rond, ik geniet er zo van om daar naar te kijken!

In de avond genoot ik met Yannick van een rustig avondje gezellig met de kaarsjes aan en een lekker wijntje erbij.

Zwitsal en Woezel en Pip hebben een hele leuke samenwerking waardoor ze nu ook Zwitsal producten verkopen met Woezel en Pip afbeeldingen op de producten, dit perspakketje ontving ik en ik vind deze lijn er zo leuk uitzien!

Zaterdagmiddag kwam een vriendin van ons langs met haar drie dochters waar Lana heerlijk mee gespeeld heeft.

Zaterdagavond hadden we met vrienden afgesproken voor een spelletjesavond bij ons thuis, en deze gekke selfie maakten Yannick en ik vooraf. Yannick liet jullie zien hoe je een puist kunt verbergen op de foto zonder photoshop!

We speelden party & co met vrienden onder het genot van lekkere drankjes en hapjes.

Zondag vertrok ik naar Amsterdam voor het fashion event van Wear for love! Ik ging gezellig met Lilian en deze foto werd daar van ons gemaakt terwijl we genoten van een cocktail (eigenlijk Mocktail). Ik liet daar mijn nagels lakken met gellak en mijn haren krullen, wat vinden jullie van mijn haar in de krul?

Het event werd gehouden op een prachtige locatie, namelijk het college hotel in Amsterdam en in het restaurant hebben we lekker geluncht. Ik nam een panini met mozzarella en pesto en daar zat lekker wat chips bij, mmm! De vlog van dit leuke event komt morgen online!

Een heleboel gezelligheid op het event van Wear for love! Roos en Danie zijn de eigenaressen van deze shop en echt schatten van vrouwen! Deze selfie maakten we nog even voor ik naar huis vertrok.

De dag liep alles behalve leuk af, Lana was ziek geworden en had flinke koorts gekregen. Zo heftig dat ze een koortstuip kreeg, dat is een soort epileptische aanval die ontstaat door de snelle koortsstijging. Ze is toen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Mijn vader haalde me op het station op en bracht mij direct naar het ziekenhuis. Daar hebben we een nachtje ter observatie geslapen. Gelukkig knapte Lana best goed op maar de schrik zat er hevig in.

De dag erop mochten we naar huis en hebben we Lana flink vertroeteld. De hele dag ging wisselvallig, van hele goede fitte momenten tot weer momenten van koorts. Het is als moeder zo heftig om je kindje zo ziek te zien.

In de avond ging het een stuk beter met Lana en  toen hebben we lekker taco’s gegeten. Maandag waren Yannick en ik 4,5 jaar samen maar door alle hectiek hebben we hier bijna niet bij stil gestaan.

Deze lekkere nootjes en dit lekkere drankje zat onder andere in de goodiebag die ik ontving bij het Wear for love event. Terwijl Lana dinsdag lag te slapen nam ik dit als snack.

En in de middag kwam de winactie online in samenwerking met Ziengs! Doe jij al mee? Je maakt kans op een paar schoenen naar keuze!

In de avond had ik een Tupperware kookworkshop party gepland staan voor mijn vriendinnen. Omdat Lana helemaal opgeknapt leek te zijn liet ik het doorgaan. Deze selfie maakte ik vooraf.

Helaas kachelde Lana’s gezondheid helemaal in, ze kreeg ineens weer hele hoge koorts en begon heel benauwd te ademen en te steunen. We zijn naar de huisartsenpost gegaan en mochten daarna gelukkig wel naar huis. Ik heb daarom de Tupperware party afgezegd om er voor mijn meisje te kunnen zijn. De nacht was redelijk goed verlopen en na een paar uur leek de benauwdheid ook voorbij te zijn.

Zelf had ik wat minder goed geslapen dus een kopje koffie ging er in de ochtend wel in. Gisteren stond vooral in het teken van zorgen voor mijn meisje, haar veel knuffelen en vertroetelen en in de gaten houden. Dan voel je je helemaal op en top mama als je meisje zo afhankelijk tegen je aan wil liggen en alleen troost wil hebben van haar mama. Als moeder sta je dan stand-by en ben je heel alert. Dat kost veel energie maar dat heb je natuurlijk over voor je kindje. Gelukkig knapte ze gisteren al aardig goed op. Ze heeft geen koorts meer gehad en was al vrij snel weer in haar sas.

In de avond toen Lana sliep heb ik nog even gewerkt, deze diary in elkaar gezet en wat mailtjes beantwoord. Gelukkig wel onder het genot van wat lekkers en een kopje Pukka thee dat in de verwenbox van Tante roza zat, mijn unboxing video van deze verwenbox is via deze link te bekijken. Dat werkt een stuk prettiger!

Dit was de diary donderdag van deze week, een drukke hectische week maar dat hoort ook bij het mama-zijn. Hoe is jullie week geweest? Laat het me weten in de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

47 gedachten over “Diary donderdag : Meetings, fashion event en mommy life”

 1. Drukke mammie! Ik ben benieuwd naar de samenwerking met Pelpina :D, wat een grappige naam. Mijn week was drukkkkkk. & it continues. Maar ik mag niet klagen met m’n baan en blog. Alleen een beetje minder slapen 😉

 2. Echt schrikken lijkt me! Hopelijk knapt Lana snel op, vreselijk inderdaad om je kindje zo ziek te zien. Ik vind het al erg met de kindjes op mijn werk, met je eigen kindje lijkt het mij helemaal erg.
  Dita onlangs geplaatst…De 25 food vragenMy Profile

 3. Leuk weekje heb je achter de rug gehad zeg! Fijn dat het met Lana weer wat beter gaat. Mijn zus ligt hier nu ook ziek in de kamer, en het is nooit leuk als mensen van je gezin ziek zijn, zeker als het je dochtertje is. De Wear For Love party ziet er ook supergezellig uit, leuk!

 4. Jeetje dat is schrikken van Lana, ongelooflijk wat lijkt het mij onwijs lastig als mama zo machteloos toe moeten kijken… Behalve heel veel liefde kan je niet zoveel doen tegen de koorts, zo rot 🙁 Fijn dat het nu weer wat beter gaat, hopelijk blijft het zo. En wat zit je haar prachtig met krullen, ontzettend mooi!
  Dagmar onlangs geplaatst…Mijn favorieten van november 2014My Profile

 5. Poeh wat heftig , zelfs om te lezen dat zo’n klein meisje met de ambulance wordt opgehaald. Gelukkig gaat het nu wat beter! Je haar in de krul is echt erg mooi trouwens 🙂
  simone onlangs geplaatst…Mijn sieraden stash!My Profile

 6. Jeetje, dat is schrikken zeg! Ik heb zelf geen kinderen dus het is voor mij lastig inschatten hoe moeilijk het moet zijn om je kindje zo te zien. Ik werk zelf met kleine kinderen en daarbij merk ik al dat ik het verschrikkelijk vindt als zo’n klein meisje ziek is ofso.
  Wel fijn dat je de tijd en ruimte heb om lekker met je dochter te knuffelen!

 7. Jeetje meid! Wat heftig zo’n week van ups en downs. Ik zag op instagram al dat Lana in het ziekenhuis lag dus ik was erg benieuwd naar je Diary, om te lezen hoe het nu gaat. Ik weet nog dat mijn zusje vroeger een keer een koortsstuip heeft gehad en dat heeft heel veel paniek bij ons toen veroorzaakt. Gelukkig zijn jullie een supergezin en is het weer goed gekomen. Fijn om te lezen!
  Milou onlangs geplaatst…Jeugdsentiment jaren 90: serie ‘Dag Sinterklaas’My Profile

 8. Wat ontzettend heftig van Lana zeg! Ik heb nog nooit van een koortsstuip gehoord maar het klinkt alles behalve plezierig. Hopelijk voelt ze zich snel weer helemaal beter.
  Kimberley onlangs geplaatst…Review | BoxBitesMy Profile

 9. Weet je dat ik nog steeds moet wennen aan het feit dat Lana niet blond is? Heel gek, maar mijn idee is gewoon: de kleine meid van Kelly is blond. Wat ik zeg, heel gek. Blij dat ze weer de oude is.
  Marion onlangs geplaatst…Hallo SlachtofferrolMy Profile

 10. Wat een dubbele week inderdaad. Fijn dat het nu weer beter gaat met je meisje. Voordat ik mama werd kon ik mij niet goed inbeelden hoe het zou voelen als je kindje ziek is, maar nu zij er is zou ik het ook vreselijk vinden.
  Toch heb je ook een hele leuke week gehad zo te zien. Verse thee lijkt mij inderdaad veel lekkerder, maar gemak dient de mens haha. En heerlijk dat fruit! De markt vind ik altijd zo gezellig. Ik wens je een fijne nieuwe week toe!

 11. Wat vervelend dat Lana zo ziek is geweest zeg bah, dat is schrikken! Hoop dat je dat nooit meer hoeft mee te maken die koortsstuip.. en wauw die krullen staan je super!
  Hier maandag condoleance en dinsdag begravenis, kleine man die ziek is en mijn oma die vandaag in het ziekenhuis is beland.. dus kortom voor ons geen leuk weekje.
  Veronique onlangs geplaatst…Sweater weather tagMy Profile

 12. dubbele week inderdaad! Ik hoop dat alles nu goed gaat met Lana? Lijkt me zo eng je kleine meisje in zo’n ziekenhuis 🙁 Hoop dat de schrik weer een beetje weg is?

  Die krullen staan je goed trouwens, vaker doen is leuk! 🙂
  Marieke onlangs geplaatst…Nee zeggenMy Profile

 13. Oh pfff ik weet wat het is als ze een koortsstuip krijgen zó eng ! Hoop dat ze snel weer echt beter is de kleine stakker .
  Een busy week met gelukkig ook hele leuke dingen en ik ben súper benieuwd naar je vlog van het college hotel natuurlijk !
  Looking good there lady !
  Lieve groet
  Carla xx

 14. Ik had voor mijn werk laatst kinder ehbo cursus en daar vertelden ze over een koortsstuip, lijkt mij zo eng om mee te maken! Gelukkig gaat het nu al weer beter met Lana.
  Staat je leuk die krullen 🙂

 15. Ik had op twitter voorbij zien komen inderdaad dat het niet zo goed ging met je kleine meid: ben blij om te horen dat alles toch weer goed is gekomen en wat lief om te lezen dat je zo voor je kleine meisje klaarstond: dat is dan toch het moederinstinct wat het over gaat nemen denk ik 😉 Je krullen zijn trouwens prachtig zeg, really loving it…
  Deisy onlangs geplaatst…No regrets: beauty productenMy Profile

 16. Bij het lezen van het stukje over Lana haar koorts, begon mijn hart sneller te kloppen… vreselijk wat zal je geschrokken zijn. De autorit naar het ziekenhuis duurt dan altijd te lang hé! Fijn dat ze weer opknapt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.