Musthave: De activiteitentuin van Little tikes

lt1

Het bekende speelgoedmerk Little Tikes heeft een ontzettend leuk en educatief speeltoestel op de markt gebracht. Ik zie deze op verschillende blogs al voorbij komen en ook ik ben heel enthousiast. Ik vind het echt een meerwaarde hebben als speelgoed ook een educatief en interactief element heeft. Dat kinderen leren om hun fantasie te gebruiken en zo van alles kunnen beleven. De multifuncionele activiteitentuin van Little Tikes wekt een heleboel avontuur op. Je kunt er namelijk van alles mee beleven. Picknicken, hutten bouwen, vadertje en moedertje spelen of als een piraat alles in de gaten houden, laat de fantasie van je kleintje maar zijn gang gaan. Ik laat jullie wat leuke foto’s zien van dit speelgoed en waarom dit een musthave is voor iedere dreumes/peuter en kleuter.

lt2

Samen spelen of in je eentje, je dreumes, peuter of kleuter kan van alles beleven met deze activiteitentuin.

De multifunctionele activiteiten tuin van Little Tikes nodigt kleine kinderen uit om hun leefomgeving op een speelde en educatieve manier te ontdekken. Het speelcentrum kun je openklappen en bevat onder andere een spiegel, een leerklok, beweegbare dieren en onderdelen die de motoriek van je kleintje ontwikkelen. Piano spelen, ballen over de rolbaan laten rollen, klik leren kijken, kruipen over de hindernisbaan of vormen sorteren in de brievenbus. Het is allemaal mogelijk in een toestel. Speelgoed waar je kleintje jaren lang plezier van kan hebben en zowel voor jongens als meisjes heel uitdagend.

De video hierboven laat de TV commercial zien van dit speeltoestel. Wat een leuk ding he!

Dit toestel besteedt wel wat meer ruimte in je woonkamer maar is ook buiten te gebruiken. Je kunt deze activiteitentuin makkelijk in elkaar zetten, van vorm veranderen en opbergen. De adviesprijs van de activiteitentuin is €89,99 euro en deze is verkrijgbaar bij Bol.com, Bart Smit en Toys XL. Voor meer informatie verwijs ik je door naar de facebookpagina van Little tikes (link). Via de facebook pagina vind je een speciale actie waarbij je 10 euro korting krijgt op dit product bij Toys XL.

lt3

Wat vinden jullie van dit interactieve speelgoed? Zou jij dit in huis halen voor je kleintje? Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen en reacties. Ik ben in ieder geval heel enthousiast.

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

22 reacties

 • Diana Carlton
  26 november 2014

  Als Levi nog wat jonger was geweest, had zo’n acitiviteitentuin zeker in onze huiskamer gestaan! Heel erg leuk.

 • Veronique
  26 november 2014

  Ik heb erg zitten twijfelen of ik hem toen zou halen voor Quin maar ik heb het toch niet gedaan.. hij is heel kieskeurig met speelgoed en vond het zonde als hij dit liet staan. Nu vind ik hem inmiddels te oud ervoor.
  Veronique onlangs geplaatst…Shop tijdMy Profile

 • Angelique
  26 november 2014

  Wow t valt me op dat er ineens vrij veel advertorial achtige dingen op je site verschijnen. Ik hoop dat er ook weer wat balans inkomt. Ik begrijp dat je hiermee geld verdient, maar vind t zo leuk om je andere artikelen te lezen 🙂

 • Hannah
  26 november 2014

  Deze is zo leuk! Wat een toffe aanbieding, ideaal cadeau voor sinterklaas voor Jim!

 • Liselot
  26 november 2014

  Als ik de ruimte had voor zo’n groot toestel zou ik het leuk vinden maar dit past niet in onze flat helaas

 • Angelique
  26 november 2014

  Het ziet er wel super leuk uit! Zeker voor peuters die overal op klimmen…zoals die van mij altijd deed. Ik zou hem aanschaffen als ik weer zo´n klauterkont krijg
  Angelique onlangs geplaatst…Review | Lekker&SimpelMy Profile

 • Jess
  26 november 2014

  Ik vind het ook echt een leuk ding. Ik ben sowieso fan van Little Tikes omdat ze zulk robuust speelgoed maken.
  Jess onlangs geplaatst…My imaginary wishlist #1My Profile

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  26 november 2014

  Mijn zoon van 2,5 zag de commercial ook voorbij komen, met grote ogen keek hij.

  Maar helaas ik vertelde hem dat dit voor kleinere kindjes is 😉 (lees: really don’t want it in the house).
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Heftig & HuilenMy Profile

 • Eline
  26 november 2014

  Het is wel leuk!
  Eline onlangs geplaatst…MaiskoekjesMy Profile

 • Tessa
  26 november 2014

  Wij hadden dit speeltoestel een paar maanden geleden gehaald voor onze zoon, hij was toen aanzienlijk goedkoper trouwens. Hij vond er niets aan, hij wist niet hoe snel hij via het glijbaantje er weer uit moest kruipen. Nu is mijn zoon sowieso niet zo van het speelgoed, hij loopt meer rond en zit liever aan onze spullen ;-). Ik weet niet of hij er gewoon nog te klein voor was of dat het niets voor hem is, wij hebben het in elk geval weer teruggebracht. Blij toe, dat ding is echt een enorm gevaarte in je huis :-D.
  Tessa onlangs geplaatst…Kleding kopen? Ouderwets!My Profile

 • Malou
  26 november 2014

  Wat leuk zeg! Nu is Nomi er natuurlijk nog veel te klein voor, maar ik denk dat dit voor iets oudere kinderen erg leuk is 🙂
  Malou onlangs geplaatst…MIJN BEVALLINGSVERHAALMy Profile

 • Robin
  26 november 2014

  Ik vind het wel een leuk toestel! Mijn zoon is al 5 maar voor jongere kindjes wel echt geinig!

 • Anneleen
  26 november 2014

  Ik zag deze reeds bij Sunseeree voorbij komen, lijkt me erg fijn en leerrijk speelgoed!
  Anneleen onlangs geplaatst…Tag: gewoon BelgischMy Profile

 • Anouk
  26 november 2014

  Ideaal voor in onze speelkamer! Ik ga die actie even checken 🙂 bedankt voor deze info

 • Tamara
  26 november 2014

  Ik vind hem wel erg leuk omdat hij erg veel functies heeft. Echter vooral de grootte maar ook een beetje de prijs houden mij tegen. Daarbij denk ik dat ik toch iets sneller voor hout speelgoed ga.
  Tamara onlangs geplaatst…Zoë 10 maandenMy Profile

 • Jorinde
  26 november 2014

  Ik laat eigenlijk nooit commentaar achter, maar het valt me de laatste tijd wel op hoeveel advertorials je maakt. Natuurlijk is het een stukje werk, maar ik vind niet dat dit soort artikelen een ‘normaal’ artikel kan vervangen. Uiteraard is het jouw blog en dus jouw keuze, maar ik vind het jammer.

 • A Mother is Born
  26 november 2014

  Leuk, maar wel enorm! Ik weet het niet zo goed, er is zoveel verkrijgbaar! Zal me er tegen die tijd eens in verdiepen 😉
  A Mother is Born onlangs geplaatst…Zwanger!!My Profile

 • Beautydagboek
  27 november 2014

  Wij zitten al een tijdje te kijken naar dit speeltoestel, lijkt me leuk voor Winne! Waarschijnlijk komt ie er wel :).
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Over mijn zoon Winne die zo van buitenspelen houdtMy Profile

 • Rory
  27 november 2014

  hmmm. Mooi ding, maar wel erg groot. Ons huis is natuurlijk al erg veranderd, maar ik geloof in keuzes maken. Wel het een en niet het ander. Ik heb nu gekozen voor een (overigens tweedehands) keukentje voor haar derde verjaardag.
  Rory onlangs geplaatst…Moeders kunnen niet ziek zijn. Waar of niet waar?My Profile

 • Lifesabout
  27 november 2014

  Wat een leuk ding! Vind de prijs wel wat aan de hoge kant, maar het ziet er erg leuk en leerzaam uit!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mama. Je weet dat je mama bent als…My Profile

 • Tamara
  8 december 2014

  Wat ontzettend leuk speelgoed! Dit kan ik mooi cadeau doen aan iemand, dank voor je tip Kelly!

 • Rachel
  9 december 2014

  Pfioe wat een lelijk ding, zou ik echt niet in huis willen. Ze spelen net zo lief met potten en pannen uit de keuken, en helpen mee met wat jij doet. Gezelliger ook trouwens!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.