Musthave: De activiteitentuin van Little tikes

lt1

Het bekende speelgoedmerk Little Tikes heeft een ontzettend leuk en educatief speeltoestel op de markt gebracht. Ik zie deze op verschillende blogs al voorbij komen en ook ik ben heel enthousiast. Ik vind het echt een meerwaarde hebben als speelgoed ook een educatief en interactief element heeft. Dat kinderen leren om hun fantasie te gebruiken en zo van alles kunnen beleven. De multifuncionele activiteitentuin van Little Tikes wekt een heleboel avontuur op. Je kunt er namelijk van alles mee beleven. Picknicken, hutten bouwen, vadertje en moedertje spelen of als een piraat alles in de gaten houden, laat de fantasie van je kleintje maar zijn gang gaan. Ik laat jullie wat leuke foto’s zien van dit speelgoed en waarom dit een musthave is voor iedere dreumes/peuter en kleuter.

lt2

Samen spelen of in je eentje, je dreumes, peuter of kleuter kan van alles beleven met deze activiteitentuin.

De multifunctionele activiteiten tuin van Little Tikes nodigt kleine kinderen uit om hun leefomgeving op een speelde en educatieve manier te ontdekken. Het speelcentrum kun je openklappen en bevat onder andere een spiegel, een leerklok, beweegbare dieren en onderdelen die de motoriek van je kleintje ontwikkelen. Piano spelen, ballen over de rolbaan laten rollen, klik leren kijken, kruipen over de hindernisbaan of vormen sorteren in de brievenbus. Het is allemaal mogelijk in een toestel. Speelgoed waar je kleintje jaren lang plezier van kan hebben en zowel voor jongens als meisjes heel uitdagend.

De video hierboven laat de TV commercial zien van dit speeltoestel. Wat een leuk ding he!

Dit toestel besteedt wel wat meer ruimte in je woonkamer maar is ook buiten te gebruiken. Je kunt deze activiteitentuin makkelijk in elkaar zetten, van vorm veranderen en opbergen. De adviesprijs van de activiteitentuin is €89,99 euro en deze is verkrijgbaar bij Bol.com, Bart Smit en Toys XL. Voor meer informatie verwijs ik je door naar de facebookpagina van Little tikes (link). Via de facebook pagina vind je een speciale actie waarbij je 10 euro korting krijgt op dit product bij Toys XL.

lt3

Wat vinden jullie van dit interactieve speelgoed? Zou jij dit in huis halen voor je kleintje? Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen en reacties. Ik ben in ieder geval heel enthousiast.

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

22 gedachten over “Musthave: De activiteitentuin van Little tikes”

 1. Ik heb erg zitten twijfelen of ik hem toen zou halen voor Quin maar ik heb het toch niet gedaan.. hij is heel kieskeurig met speelgoed en vond het zonde als hij dit liet staan. Nu vind ik hem inmiddels te oud ervoor.
  Veronique onlangs geplaatst…Shop tijdMy Profile

 2. Wow t valt me op dat er ineens vrij veel advertorial achtige dingen op je site verschijnen. Ik hoop dat er ook weer wat balans inkomt. Ik begrijp dat je hiermee geld verdient, maar vind t zo leuk om je andere artikelen te lezen 🙂

 3. Als ik de ruimte had voor zo’n groot toestel zou ik het leuk vinden maar dit past niet in onze flat helaas

 4. Wij hadden dit speeltoestel een paar maanden geleden gehaald voor onze zoon, hij was toen aanzienlijk goedkoper trouwens. Hij vond er niets aan, hij wist niet hoe snel hij via het glijbaantje er weer uit moest kruipen. Nu is mijn zoon sowieso niet zo van het speelgoed, hij loopt meer rond en zit liever aan onze spullen ;-). Ik weet niet of hij er gewoon nog te klein voor was of dat het niets voor hem is, wij hebben het in elk geval weer teruggebracht. Blij toe, dat ding is echt een enorm gevaarte in je huis :-D.
  Tessa onlangs geplaatst…Kleding kopen? Ouderwets!My Profile

 5. Ik vind het wel een leuk toestel! Mijn zoon is al 5 maar voor jongere kindjes wel echt geinig!

 6. Ik vind hem wel erg leuk omdat hij erg veel functies heeft. Echter vooral de grootte maar ook een beetje de prijs houden mij tegen. Daarbij denk ik dat ik toch iets sneller voor hout speelgoed ga.
  Tamara onlangs geplaatst…Zoë 10 maandenMy Profile

 7. Ik laat eigenlijk nooit commentaar achter, maar het valt me de laatste tijd wel op hoeveel advertorials je maakt. Natuurlijk is het een stukje werk, maar ik vind niet dat dit soort artikelen een ‘normaal’ artikel kan vervangen. Uiteraard is het jouw blog en dus jouw keuze, maar ik vind het jammer.

 8. Pfioe wat een lelijk ding, zou ik echt niet in huis willen. Ze spelen net zo lief met potten en pannen uit de keuken, en helpen mee met wat jij doet. Gezelliger ook trouwens!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.