Diary donderdag: Lyon, blogafspraak, gezelligheid en Skyler babydate

1diary

Een nieuwe diary donderdag, waarvan het eerste deel, de foto’s hierboven, nog plaatsvonden in het heerlijke Lyon waar vriendlief en ik een heerlijke minivakantie hadden met Lana. Hier kunnen jullie deze vlog bekijken. Terwijl ik in Lyon zat had ik het eerste happy challenge artikel al geschreven en wanneer ik wifi had hield ik de facebook pagina in de gaten. De quote op foto 1 vond ik erg passen binnen deze challenge. Morgen zien jullie de uitvoering van opdracht 1 en kunnen jullie ook aan de slag gaan met deze toffe challenge. 2. In Lyon kocht ik dit geweldige lederen tasje bij Zara, en daar hoort ook een klein portemonneetje bij, deze kocht ik bij Pylones, een heel leuk design winkeltje. 3. De zus van mijn vriend droeg Lana heerlijk in de draagdoek, echt een tante momentje. 4. We aten o.a in Lyon heerlijk bij een Argentijns restaurant, dit was mijn hoofdgerecht.

2diary

1. Deze foto postte ik toen we weer gearriveerd waren in Nederland. Ik had mijn vakantie goed online geheim gehouden, dit doe ik bewust om veiligheidsredenen. 2. Met vriendlief hield ik zaterdag een spelletjesavond want zoals je waarschijnlijk al doorhad, zijn wij dol op spellen. We speelden Cluedo en mijn vriend had gewonnen, jammer haha grapje.  3. Maandagochtend had ik een afspraak bij de Pedicure, ik naam Lana mee in de kinderwagen en onderweg ernaar toe genoten we van een wandeling in het zonnetje, en dat zo begin januari, heerlijk!. 4. Ik kookte heerlijke boerenkoolstamppot, ik ben er dol op!

3diary

1. Ik deed de wekelijkse boodschappen op maandagavond met vriendlief en bij de Lidl scoorde ik deze heerlijk warme en fleurige pantoffels. 2. Dinsdag was ik de hele dag met vriendlief naar Amsterdam. Ik had namelijk een afspraak voor mijn blog en youtubekanaal bij Social Influencers. Vriendlief en Lana gingen gezellig mee dus het was gelijk een dagje uit. Tussendoor aten en dronken we wat bij de La Place. Een erwtensoepje en deze flinke vaas vol fruit en sap, mm!. 3. Deze keuken herkennen jullie vast, van foodgloss! Deze keuken bevindt zich namelijk bij het kantoor van social influencers en blogmij. Dit is een bedrijf die allerlei zaken regelt voor bloggers en youtubers om hen op zakelijk gebied te helpen. Ik werd uitgenodigd in verband met de filmpjes die ik maak op mijn youtubekanaal waar ze talent en groeimogelijkheden in zagen, wow wat voelde dat als een groot compliment!. Ik heb een overeenkomst getekend en samen gaan we werken aan het verbeteren van mijn filmpjes, ik heb er veel zin in, en stiekem ben ik heel vereerd. Ben jij al abonnee van mijn youtube kanaal? Er gaat namelijk veel leuks aan komen dus houd mijn filmpjes in de gaten. 4. Een selfie in de auto, omdat het kan, en omdat ik ontzettend trots en dankbaar was met deze dag!

Ik heb deze dag in Amsterdam ook gefilmd waar binnenkort een vlog van online zal komen.

4diarty

1. Om het te vieren ging ik met vriendlief heerlijk in Amsterdam uit eten bij Semhar, ons favoriete Ethiopische restaurant. Deze schaal aten we met tweetjes leeg met de handen waarbij je de ‘pannekoeken’ hoort te scheuren en te dippen in de heerlijke sausjes, vleessoorten, groentes en salades, mmm!. 2. Kijk eens wie we hier hebben! Muis, het hondje van Shirley hihi, wat een lieverd is dit zeg. 3. Na het etentje bezochten Yannick en ik Shirley en haar zoontje Skyler. Ik heb al een hele tijd gezellig contact met Shirley, eerst kletsten we veel over onze zwangerschappen en spraken we al eens af, en nu kletsen we natuurlijk over het prille moederschap. Het was tijd om Skyler te ontmoeten en om Lana en Skyler samen te brengen, zijn het geen scheetjes samen? 4. Woensdag maakte ik een to-do list want er ik had genoeg werk te doen voor de blog, voor Beautydream en  ook allerlei administratieve taken , met een to do list ben ik het meest productief. Gelukkig kon ik aan het einde van de dag de hele lijst afstrepen. Dat voelt zo fijn.

lana skyler

Meet Lana en Skyler, wat een dotjes samen. Deze foto verdiende een ereplaats in mijn diary. Op mijn instagram account staat een filmpje van deze lieverds samen. Echt een weg-smelt-momentje.

diary51

1. Een heerlijk ontbijtje. Sinds ik mama ben merk ik dat ik mezelf echt moet herinneren om op tijd en goed te ontbijten. In de ochtend ben ik lekker druk in de weer met Lana maar ontbijten kan er dan wel eens bij inschieten terwijl dit toch de belangrijkste maaltijd van de dag is. Gisteren ontbeet ik met een heerlijk bakje grieke roomyoghurt, stukjes appel, kaneel en heerlijke vruchtenmuesli, natuurlijk met een kop groene thee erbij. 2. Ik verwende mezelf met een abonnement op de Linda en het eerste nummer verscheen in de brievenbus. Heerlijk voor een momentje rust voor mezelf. 3. Deze snapshot plaatste ik op instagram waarop je de vlog ziet, je ziet hier mij en Lana heerlijk knuffelen.

Dit was de diary van deze week, wat een geweldige week was het zeg. Zoveel mooie mee mogen maken! Hoe is jullie week geweest? laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

36 reacties

 • Marion
  16 januari 2014

  Oow, en dat is ook een groot compliment! Gefeliciteerd! Voel je maar lekker vereerd!

 • WeHeartFit
  16 januari 2014

  Wat gaaf dat je meer gaat doen met je filmpjes, ik ben erg benieuwd!
  WeHeartFit onlangs geplaatst…Clean eten & inspiratie voor je dagmenuMy Profile

 • Kimberley
  16 januari 2014

  Super gaaf dat je een contract hebt getekend bij Socialinfluencers, gefeliciteerd!
  Kimberley onlangs geplaatst…Make-up trends voorjaar 2014My Profile

 • Hannah
  16 januari 2014

  Zo wat tof zeg dat je filmpjes naar een hoger level getild gaan worden! Toch weer een teken dat je ontzettend goed bezig bent! 🙂
  Hannah onlangs geplaatst…Quote| If you focus on results, you will never change. If you focus on change you will get results.My Profile

 • Nicole
  16 januari 2014

  Wat een leuke week weer om te lezen!
  En had de instagram foto’s van Lana en Skyler al voorbij zien komen, super leuk!
  De filmpjes kijk ik eigenlijk niet.. is niets persoonlijks maar ik krijg mijn aandacht er gewoon niet bij, bij niemand hoor! Probeer ze telkens en na 2 minuten zwakt mn aandacht af.. maar dat zal vast door de zwangerschap komen 😛
  Nicole onlangs geplaatst…Column op MommyonlineMy Profile

 • Lisa
  16 januari 2014

  Het tasje van Zara vind ik super leuk! De foto’s van Lana en Skyler ook 🙂 En leuk dat je een contract hebt getekend. Ik ben benieuwd! Sinds ik je volg (net voor je zwangerschap) en met nu zie ik ook al een heel groot verschil 🙂

 • Kimberly
  16 januari 2014

  Wat een mooi compliment over je filmpjes Kelly! Ik ben het er ook helemaal mee eens 😀 En awhh de foto van Lana en Skyler, echt ZO lief!
  Kimberly onlangs geplaatst…Praatje over ME(zelf) – Altijd moe zijnMy Profile

 • Pauline
  16 januari 2014

  Superleuk voor je van het contract, en lief die 2 kleintjes samen 🙂

 • Manon
  16 januari 2014

  Wat een leuke week heb je weer gehad! Leuk dat je Skyler hebt ontmoet, liiief!
  Manon onlangs geplaatst…Mooi met Lizanne #2: Lekker in je vel na een griepje/verkoudheidMy Profile

 • Maai
  16 januari 2014

  Mooie momentjes meis, leuk! Ben echt super benieuwd naar de eerste opdracht morgen. Liefs 🙂
  Maai onlangs geplaatst…10x Weirdo meMy Profile

 • Martina
  16 januari 2014

  Ik heb ook een abbonement op de linda, fijn blad! En wat tof de ontwikkelingen rondom YouTube!
  Martina onlangs geplaatst…16 Januari 2014 – Etat pur tegen oneffenhedenMy Profile

 • Cindy
  16 januari 2014

  Wat een leuke week! En wat een schatjes zijn Lana en Skyler samen, superlief!
  Cindy onlangs geplaatst…Mijn favorieten…My Profile

 • Susanne
  16 januari 2014

  Ahw wat een schatjes op die foto zijn Lana en Skyler!
  En wow je mag inderdaad ook supersuper trots zijn op jezelf, is echt een grote stap weer richting een nog groter succes! Bizar hoe snel het allemaal gaat hè?!
  Susanne onlangs geplaatst…Recept uit…: Witte chocolade kersentaartMy Profile

 • Life of Simone
  16 januari 2014

  Zoooo lief, Lana en Skyler samen!

 • Anouk
  16 januari 2014

  Hele leuke foto’s!! Wat schattig die twee kleintjes samen
  Anouk onlangs geplaatst…Interieur: H&M home & saleMy Profile

 • Anneke
  16 januari 2014

  Ik vind het elke keer erg leuk om je diary te lezen. En wat zijn Skyler en Lana lief samen!

 • Sanne Marlijn
  16 januari 2014

  Echt een SUPER schattige foto van Lana en Skyler! Snap dat die een ere plaatsje heeft gekregen haha. Ben benieuwd naar de happy challenge morgen:)
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…10 willekeurige feiten over mij #2My Profile

 • Marieke
  16 januari 2014

  Zo tof dat je bij SI getekend hebt! Ben heel benieuwd 🙂
  Marieke onlangs geplaatst…BEAUTY | Al mijn kapsels uit 2012/2013…My Profile

 • Nadia
  16 januari 2014

  Leuke foto’s en gefeliciteerd met je contract! Wat gaat het goed, dat had je vast niet verwacht toen je je blog startte!

 • sa
  16 januari 2014

  Wauw super , je hebt het verdient hoor. Ik vind je filmpjes inderdaad ook erg leuk.

  Is het niet een idee om een keer een ‘what’s in my fridge’ te doen? Stiekem is iedereen wel benieuwd wat anderen in zijn of haar koelkast hebben. 😉

 • Saskia
  16 januari 2014

  Ontzettend lief de fotovan skyler en lana!
  Saskia onlangs geplaatst…Favoriete Roze producten!My Profile

 • joyce
  16 januari 2014

  Heerlijk overzicht. Ben super trots op je Kel!♡
  joyce onlangs geplaatst…Gelezen: Saskia Noort – De eetclubMy Profile

 • Anne Solveig
  16 januari 2014

  Super leuk! Skyler en Lana samen!!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…WIN#3: THE NEW BLACK OMBREMy Profile

 • Rosalie
  16 januari 2014

  Wat een schatjes die baby’s 🙂 Ik vond je vlog trouwens geweldig over het weekendje!
  Rosalie onlangs geplaatst…Happy Challenge. Ik doe mee! Maar wat is het?My Profile

 • Wendy
  16 januari 2014

  Super leuk om te lezen allemaal! Wel ben ik benieuwd hoe je het straks allemaal gaat plannen als je weer gaat werken.. Je dagen lijken me nu al helemaal vol 😉

 • Vanessa
  16 januari 2014

  Leuk om te zien! Lana en Skyler zijn té lief samen 😉
  Vanessa onlangs geplaatst…Mijn favoriete truien & vesten / Sans-OnlineMy Profile

 • Bibian
  16 januari 2014

  Wat een leuke diary! En oh wat lief Lana en Skyler samen! Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Verslag: Shopdag Essen!My Profile

 • Robin
  16 januari 2014

  Wat een leuke foto’s. Heerlijk om te zien dat jullie hebben genoten in Lyon!
  En wat een schatjes, Lana & Skyler, op Instagram smolt ik al helemaal weg hihi.
  Robin onlangs geplaatst…Opgemaakt dec ’13 – jan ’14My Profile

 • Tedje
  16 januari 2014

  Oh wat een knappe kinderen hebben jullie toch! En super joh van Social Influencers! Gefeliciteerd!
  Tedje onlangs geplaatst…Recensie: Smaak. Ongevraagd stijladvies aan bekende mensen – Cécile Narinx en Arno KantelbergMy Profile

 • Kim
  16 januari 2014

  Lana en Skyler samen zijn echt 2 schatjes!
  Kim onlangs geplaatst…Q&A a dayMy Profile

 • Stella
  16 januari 2014

  Wauwie, gefeliciteerd! Je mag echt ontzettend trots op jezelf zijn! En wat een poepies, die kleine baby’s. Smelt. Liefs, Stella.
  Stella onlangs geplaatst…Les derniers jours | achtMy Profile

 • Marloes
  16 januari 2014

  Semhar! Jum!
  Marloes onlangs geplaatst…Esprit SportswearMy Profile

 • Bianca
  16 januari 2014

  Leuk overzichtje en leuke foto’s!

 • Whitney
  17 januari 2014

  Het filmpje van Lana en Skyler is zoooo schattig! !
  Whitney onlangs geplaatst…Wisdom for the moment #13My Profile

 • Barbara
  17 januari 2014

  Aaah die foto van Lana en Skyler… *zoet*
  Barbara onlangs geplaatst…Review: Vichy Anti-Stretch Mark CreamMy Profile

 • Dagmar
  18 januari 2014

  Geweldige diary en zo lief om Lana & Skyler te zien, super cute!
  Dagmar onlangs geplaatst…PERSONAL / Highlights marketingstage bij H&MMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.