Diary donderdag : Kneuterigheid, gezelligheid en geluk

diart

Afgelopen week was fijn! We hadden namelijk heel goed nieuws gehad, mijn vriend heeft een nieuwe baan begonnen en dat moet natuurlijk gevierd worden. Dat gaf veel rust in huis doordat we nu niet onzeker hoeven te zijn over de toekomst voor als zijn contract bij zijn vorige werkgever zou aflopen. Het was voor mij ook erg wennen, eerst was vriendlief een tijdje veel thuis, en nu deed ik alles weer zelf alleen. Het was daarom zo’n echte heerlijke huisvrouw en kneuterigheid weekje haha. Ik ontdekte hoe lekker het is om brood te bakken, ook herontdekte ik de bibliotheek en nog meer van dat soort dingen. Benieuwd hoe mijn week er uit zag? Klik dan op lees verder.

foto 5

Vriendlief heeft een nieuwe baan en dat moesten we natuurlijk vieren! Mijn lieve ouders pasten een avondje op Lana en vriendlief en ik gingen lekker naar de stad om uit eten te gaan. We kozen voor het tapas restaurant waar we ook geweest waren toen we vierden dat ik net zwanger was. Dat was nu ook ongeveer een jaar geleden dus het was bijzonder om hier weet te zijn. We genoten van heerlijke tapas, en ja ook van frietjes want die bestel ik er graag bij. Ik ben gewoon dol op frietjes.

Hier had ik net mijn nieuwe youtube video geupload. Ik was stiekem best zenuwachtig voor jullie reacties door de slechte kwaliteit van de camera maar jullie reacties waren zo lief! I love you all!

Onder het genot van een kopje thee genoot ik van fijne tijdschriften, even tot rust komen op de bank met wat leesvoer is altijd fijn. Vooral mama magazines vind ik leuk, dat is denk ik ook helemaal niet gek.

Ik kwam erachter dat ik de allerliefste collega’s heb. Zoals jullie weten werk ik niet alleen voor mijn blog, maar heb ik ook een horeca baan. Daar ben ik helaas nog niet aan het werk door mijn gezondheidsproblemen. Afgelopen zondag ging ik even langs en zag ik op mijn werkplek dat mijn collega’s deze poster voor me hadden opgehangen. Ik werd er helemaal emotioneel van, zo mooi en lief! Ik hoop snel weer aan de slag te kunnen.

Zondag avond voelde ik me niet lekker en wat ik erg moe van het middagje op mijn werk. Mijn lieve schoonouders maakten een heerlijke pasta die vriendlief bij hun ging ophalen. De pasta van mijn schoonvader is ontzettend lekker!

Ik ontdekte een nieuwe hobby, het bakken van brood en wauw wat is zelfgebakken brood 10x lekkerder!

Maandag ging ik samen met mijn moeder het dorp in en daarna naar de bibliotheek. Lana zat daarbij heerlijk in de draagzak en viel daarin in slaap. Toch ben ik op zoek naar een draagdoek waar ze wat ergonomisch beter in kan zitten.

Ik herontdekte de bibliotheek, ik was er denk ik al zeker 5 jaar niet geweest. Wat zonde, het is zo leuk om allerlei nieuwe boeken te lezen, maar ook informatieve boeken, kookboeken en boeken over de opvoeding van kinderen. Mijn plan is om wekelijks een bezoekje te brengen en vooral ook als Lana wat groter wordt voor haar boekjes mee te nemen, zo leuk!

Lekker aan het bloggen. Ik ging aan de slag met een artikel wat ontzettend vaak is aangevraagd. Sommigen die mij goed kennen zien in het scherm waarschijnlijk al wel waar het over zal gaan. To be continued kan ik zeggen.

Lekker in de avond op de bank met een grote mok thee en een inspirerend boek over thuiswerkende mama’s. Erg leerzaam en bevat hele handige tips.

Ik lunchte gisteren met twee speltboterhammetjes met spiegelei. Lekker!

Het was zo lekker weer dat ik heerlijk ging wandelen met Lana. Even wat boodschapjes doen in het dorp en genieten van de buitenlucht.

Via de website van Elise Joanne won ik een cadeaucheque van €75,00 om te besteden bij de webshop van Mynewbag. Ik wist dat als de leren Celine bag er weer zou zijn dat ik die dan gelijk zou bestellen. De tas was steeds uitverkocht maar gisteren werd hij weer verkocht dus ik klikte deze gelijk mijn winkelmandje in. Ik kan niet wachten tot ik ‘m binnen krijg!

Dit vind ik toch wel een van de leukere perspakketjes. Een schattig koeltasje met daarin de nieuwste Ah to go salades. Heerlijke salades met quinoa, amandelen, bulgar, bieren, geitenkaas en noem maar op. Vriendlief en ik gaan ze vanavond uit proberen. Super leuk voor een picknick!

Hoe is jullie week geweest dames? (en heren?) Laat het me weten in de comments van deze diary. Bedankt voor het bekijken en lezen.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

30 reacties

 • Healthy Mommy
  20 maart 2014

  Leuke diary! Ben benieuwd naar dat artikel.. Zie een hond dus misschien gaat het daar over? Ach, we shall see 😉 Die twee boterhammen met ei; daar heb ik nu dus zin in! Haha.. Tja, je bent zwanger of niet. Er sluipen langzaam aan toch wat snaai momentjes in… Aarrgh.. Gelukkig ben ik al 34 weken, kan niet lang meer duren. Haha.
  Healthy Mommy onlangs geplaatst…Mijn zeven zondenMy Profile

 • Hannah
  20 maart 2014

  Grappig dat je de bieb weer ontdekt hebt! Ik ben deze week vooral druk geweest met school, lezen, leren, presenteren… De tentamens staan weer voor de deur en met een druk weekend in de planning heb je dan niet zoveel keus 😉
  Hannah onlangs geplaatst…NEW IN| YSL rouge volupté shineMy Profile

 • Kimberley
  20 maart 2014

  Ziet eruit als een heerlijk weekje! Ik kwam vroeger echt wekelijks thuis met een stapel boeken van de bibliotheek, zou ik ook weer eens wat vaker moeten doen 🙂
  Kimberley onlangs geplaatst…My Movie Month #8My Profile

 • Marion
  20 maart 2014

  I love the glasses!!!
  Wat een heerlijke foto’s weer! Wat ben je toch schattig als je samen met Lana bent. Zo lief om te zien ♥
  Marion onlangs geplaatst…Photochallenge 52 weeks: Week 12My Profile

 • Gwen
  20 maart 2014

  Hier ook een biebfan, kan niet wachten tot Olivia zelf haar boekjes uitkiest. Deed ik vroeger ook altijd, zo leuk! Benieuwd naar het artikel, over honden?
  Gwen onlangs geplaatst…Shoppen voor mezelfMy Profile

 • Dita
  20 maart 2014

  Wat weer een leuke foto’s, de bieb is erg leuk he, ik ga er ook regelmatig heen.
  Dita onlangs geplaatst…Fashion – SpringMy Profile

 • Geertje
  20 maart 2014

  Wat een gezellige diary weer… Heerlijk he, om met dit weer naar buiten te gaan om even een boodschapje te doen. En wat een gave tas heb je besteld… Geniet van het mooi weer vandaag 😉
  Geertje onlangs geplaatst…Spinazietaart…My Profile

 • Todayslife
  20 maart 2014

  Leuk dat je vriend een nieuwe baan heeft 🙂
  Todayslife onlangs geplaatst…20 Maart 2014 – Fashion itemsMy Profile

 • Nicole
  20 maart 2014

  Wat een heerlijk weekje heb jij gehad zeg!
  Echt genieten om zo te lezen en te zien 🙂
  De bieb is leuk, heb alleen zelf geen abonnement meer en weet ook niet of ze hier in t dorp iets hebben…
  Nicole onlangs geplaatst…De oma’sMy Profile

 • Mariska
  20 maart 2014

  Wat een leuke week weer. Lief van je collega’s dat ze die poster hadden opgehangen. Ze zijn echt blij met je!

  Soms mis ik de bibliotheek ook wel eens, gewoon weer snuffelen en de geur..
  Mariska onlangs geplaatst…DIY kurkflesMy Profile

 • Jess
  20 maart 2014

  Wat een fijne diary weer. Superlief van je collega’s om gewoon een poster op te hangen. Heerlijk zo’n kneuterig weekje. Ik vind het echt fijn als wij eens zo’n week hebben.
  Jess onlangs geplaatst…Post-pregnancy kledingtips & tricksMy Profile

 • Anouk
  20 maart 2014

  Hele leuke foto’s! Ik ben erg benieuwd naar het artikel waar je het over hebt, ik heb nog geen idee namelijk hihi ik wacht rustig af.
  Wat fijn dat je vriend weer een baan heeft en dat jullie meer zekerheid hebben, klinkt allemaal erg positief
  Anouk onlangs geplaatst…WoonkeukenMy Profile

 • Lauriëtte
  20 maart 2014

  Leuk weekoverzicht! Gefeliciteerd met de nieuwe baan van je vriend! Is toch erg fijn zulke zekerheid! 🙂
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Smoothie #4 – Spinazie ExperimentMy Profile

 • Sophie
  20 maart 2014

  Wat super leuk allemaal; dat brood ziet er echt hemels uit, mmmmm! En wat ontzettend lief van je collega’s! Ik zag de foto geloof ik al op IG voorbij komen, heel mooi gebaar zeg! En gefeliciteerd dat je vriend weer een baan heeft!
  Sophie onlangs geplaatst…Nike Sports Wishlist ♥My Profile

 • Dagmar
  20 maart 2014

  Wat super lief van je collega’s mop en helemaal verdiend <3 Ik hoop dat je gauw weer alles kunt doen waar je zo naar verlangt topper! En heerlijk dat er weer zekerheid is voor je vriend, jullie doen het super!

 • Bibian
  20 maart 2014

  De bieb is eigenlijk heel leuk, vroeger ging ik altijd met veel boeken naar huis. Nu ben ik geen lezer meer maar straks voor mijn zoontje ben ik wel van plan weer naar de bieb te gaan, liefs
  Bibian onlangs geplaatst…VLOG: Primark in EssenMy Profile

 • Saskia
  20 maart 2014

  De bieb is zeker leuk! Zeker als lana wat groter is kan ze er leuk boekjes uitzoeken 🙂 leuke diary weer!
  Saskia onlangs geplaatst…Review: Catrice Defining Blush 080 Sunrose AvenueMy Profile

 • Manon
  20 maart 2014

  Ik vind zelfgebakken brood zoooo lekker! Goed idee van je :D. Bij ons in de buurt hebben ze een molen met een winkeltje erbij waar je super lekkere broodmixen kunt kopen. Met pesto of zondegdroogde tomaatjes, of mix voor een kaas uien-brood. Echt superlekker.
  Manon onlangs geplaatst…VLOG: Primark in EssenMy Profile

 • lifestyle-fabriek
  20 maart 2014

  Heerlijk zo’n weekje, kneuterig is heel fijn! Gefeliciteerd met de nieuwe baan van je vriend! Sinds ik mama ben bezoek ik de bieb ook weer, lekker rondneuzen tussen de boeken, en ik lees zo snel dat elke keer nieuwe boeken kopen ook zonde geld is, en voor de kleintjes is het straks ook zo leuk!
  lifestyle-fabriek onlangs geplaatst…PERSONAL: THE WISHLISTMy Profile

 • Eline
  20 maart 2014

  mooi overzichtje!
  Eline onlangs geplaatst…Fashionatta op locatie II – maart 2014My Profile

 • Betty
  20 maart 2014

  Wat een leuke week weer! 🙂 En die salades klinken superlekker!
  Ik zou ook wel zelf brood willen bakken!
  Betty onlangs geplaatst…Verkiezingen: Waar stem jij op?My Profile

 • Susanne
  20 maart 2014

  Gefeliciteerd met de nieuwe baan van je vriend! Moet inderdaad wel een hele opluchting zijn. Ik denk dat ik al weet waar het artikel over gaat en ik kan nu al niet wachten haha!
  Susanne onlangs geplaatst…Recept: KipsalonMy Profile

 • Cindy
  20 maart 2014

  Wat goed dat AH to go nieuwe salades heeft!! Leuke foto’s, kneuterigheid is heerlijk op zijn tijd!
  Cindy onlangs geplaatst…Happy Challenge #9: Denk groot!My Profile

 • Miranda
  20 maart 2014

  Ik had je al gefeliciteerd met je vriend,s nieuwe baan, maar hier nog een keer. Heerlijk hé om even lekker op de bank te ploffen met een leuk tijdschrift. Doe ik ook regelmatig. Leuk dat je de bibliotheek weer her ontdekt hebt.
  Miranda onlangs geplaatst…Kinderboeken: Mijn badje vliegt- Marieke van Ditshuizen & Gerard DelftMy Profile

 • Anita
  20 maart 2014

  Die tas is heel gaaf!!

 • Suzanne
  20 maart 2014

  Wat een heerlijke foto’s Kel!
  Suzanne onlangs geplaatst…Favoriete TijdschriftenMy Profile

 • Lisanne
  20 maart 2014

  Wat fijn dat je vriend een nieuwe baan heeft, gefeliciteerd!
  Ik ga ook graag naar de bieb, kom er wekelijks 🙂

 • Jennn
  21 maart 2014

  Leuk om te lezen! Leuk pakketje wat je gekregen hebt

 • Evelien
  21 maart 2014

  Mijn meisje is ook 5 maanden oud en ik draag haar in een tricot-slen. Het vergt even wat knoopkunsten, maar eigenlijk is het vrij simpel. En fijn voor je rug en voor de baby!

 • Roxanne
  23 maart 2014

  De bieb, daar ben ik echt al superlang niet meer geweest. Vroeger ging ik elke 3 weken om 6 boeken te lenen. Of eerder als ik ze eerder uit had 😉
  De nieuwe salades van Appie lijken me lekker!
  En wat een lieve foto die je collega’s hebben opgehangen 🙂
  Roxanne onlangs geplaatst…Balea Sommer LE & Beautiful Long Serie & Nieuwe productenMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.