Healthy lifestyle: Mode voor fitness!

Bron

De winter laten we achter ons, we hebben weer zin om lekker naar buiten te gaan en ons fitter te voelen. Wat dacht je van een fanatieke en intensieve workout? Dat ik zelf even niet mag sporten wil nog niet zeggen dat ik anderen wel graag motiveer om lekker aan sport te doen.  Je krijgt er super veel energie van en het is natuurlijk mooi meegenomen nu we weer richting de zomer gaan! Het vergt natuurlijk wel wat motivatie om ook daadwerkelijk naar de sportschool toe te gaan, maar zodra je er eenmaal bent ben je blij dat je bent gegaan! Klinkt herkenbaar toch? Als ik aan sporten denk dan vind ik het ook leuk om er stijlvol bij te lopen. In dit artikel geef ik jullie wat handige tips en tricks.

  Bron 

Sportoufit shoppen

Ben jij een fanatieke hardloper? Ik ben dat zelf altijd wel geweest. Als je wilt hardlopen is het belangrijk dat je goede kleren draagt, voornamelijk de juiste schoenen afgestemd op jouw voeten. Wil je er helemaal hip bij lopen? Houd dan goed de laatste sport trends in de gaten. Waarschijnlijk heb je hem al gespot: de strakke sportlegging! Ze zijn verkrijgbaar in een halflang en lang maatje, zodat je nog een beetje keus hebt en je jouw voorkeur kan bepalen. Combineer deze strakke sportlegging met een felgekleurd sportshirt en jij loopt er zelfs tijdens het sporten goed bij. Ook voor fitness, spinning en dans is deze outfit meer dan geschikt. Als je het aandurft kun je ook kiezen voor de korte sporttop. Heel leuk bij een zumba of hiphop les en natuurlijk lekker vrouwelijk.

Hello Nike’s

Als je aan sneakers denkt, denk je hoogstwaarschijnlijk meteen aan Nike’s. Ze zien er erg leuk uit en zitten ook erg lekker tijdens het sporten. Deze multifunctionele schoen staat goed onder je sportlegging maar ook gewoon onder een skinny jeans als je niet aan het sporten bent. De meest geliefde schoen is toch wel de Nike Air Max. Helaas is dat ook te zien aan het prijskaartje. Gelukkig zijn er ook veel mooie alternatieven te koop.  

Hoe ziet jouw ideale sportoutfit eruit? Luister jij ook graag muziek tijdens het sporten? Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

10 reacties

 • Lauriëtte
  20 maart 2014

  Mijn ideale sportoutfit bestaat uit Nike! 😉
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Smoothie #4 – Spinazie ExperimentMy Profile

 • Manon
  20 maart 2014

  Ik vind het ook altijd leuk om een leuke outfit aan te hebben tijdens het sporten! Ik sport verder nooit echt met mijn iPod ofzo, ga gewoon naar de sportschool.
  Manon onlangs geplaatst…Slim verhuizen: verhuistips!My Profile

 • BeautyinsideandoutNL
  20 maart 2014

  Mijn ideale sportoutfit bestaat net zoals een eerdere reactie hierboven uit Nike, ik ben een wandelend reclamebord voor Nike wat betreft sporten:p En ik kan ook echt niet zonder muziek!

 • Mariska
  20 maart 2014

  2 jaar terug sportte ik elke dag. Maar mijn lichaam is enorm achteruit gegaan.. Daarom sport ik niet meer.. maar toch wil ik het weer proberen.
  Mariska onlangs geplaatst…DIY kurkflesMy Profile

 • Anita
  20 maart 2014

  Ik heb altijd een legging aan van de Action en gewoon een shirtje! Ligt ook een beetje wat voor een weer het is.

 • Marion
  20 maart 2014

  Hier een ”inderdaadneeikschenkgeenenkeleaandachtaanmijnsportoutfitenjadatzouikinderdaadweleenseenkeerkunnengaandoen”-type. Misschien moet ik er toch maar eens aan gaan geloven. Wellicht motiveert het! Thanks voor de tip 🙂
  Marion onlangs geplaatst…Overgeblondeerde bruggenbouwer graaft eigen grafMy Profile

 • lifestyle-fabriek
  20 maart 2014

  Ik ben zelf een fanatieke kickbokser en hardloper. en sporten met een leuke outfit is toch net ff wat leuker 😉
  lifestyle-fabriek onlangs geplaatst…STYLING FABRIEK: WAT DRAAG JIJ MORGEN?My Profile

 • Lori
  20 maart 2014

  Ik ben niet zo’n sporter. Al heb ik een heerlijke joggingbroek voor in huis 🙂
  Lori onlangs geplaatst…De Rapley Eetmethode in huize Jungle (PLOG)My Profile

 • Dita
  21 maart 2014

  Ja als je gaat sporten moet het er wel leuk uitzien toch.. 😉
  Dita onlangs geplaatst…Review: Catrice Crushed Crystals nail polish 03 Shooting StarMy Profile

 • Marit
  30 juni 2014

  Ik vind leuke sportkleding wel essentieel als ik sport. Het geeft me een goed gevoel als ik er, op mijn rode bezwete hoofd na, toch een beetje leuk uitzie. Bovendien is nieuwe sportkleding handig, want dan wil ik altijd direct gaan sporten. Ik doe tegenwoordig aan crossfit. Kei leuk!
  Marit onlangs geplaatst…ABOUT THE REEBOK CROSSFIT SPRINT TRMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.