Bron

De winter laten we achter ons, we hebben weer zin om lekker naar buiten te gaan en ons fitter te voelen. Wat dacht je van een fanatieke en intensieve workout? Dat ik zelf even niet mag sporten wil nog niet zeggen dat ik anderen wel graag motiveer om lekker aan sport te doen.  Je krijgt er super veel energie van en het is natuurlijk mooi meegenomen nu we weer richting de zomer gaan! Het vergt natuurlijk wel wat motivatie om ook daadwerkelijk naar de sportschool toe te gaan, maar zodra je er eenmaal bent ben je blij dat je bent gegaan! Klinkt herkenbaar toch? Als ik aan sporten denk dan vind ik het ook leuk om er stijlvol bij te lopen. In dit artikel geef ik jullie wat handige tips en tricks.

  Bron 

Sportoufit shoppen

Ben jij een fanatieke hardloper? Ik ben dat zelf altijd wel geweest. Als je wilt hardlopen is het belangrijk dat je goede kleren draagt, voornamelijk de juiste schoenen afgestemd op jouw voeten. Wil je er helemaal hip bij lopen? Houd dan goed de laatste sport trends in de gaten. Waarschijnlijk heb je hem al gespot: de strakke sportlegging! Ze zijn verkrijgbaar in een halflang en lang maatje, zodat je nog een beetje keus hebt en je jouw voorkeur kan bepalen. Combineer deze strakke sportlegging met een felgekleurd sportshirt en jij loopt er zelfs tijdens het sporten goed bij. Ook voor fitness, spinning en dans is deze outfit meer dan geschikt. Als je het aandurft kun je ook kiezen voor de korte sporttop. Heel leuk bij een zumba of hiphop les en natuurlijk lekker vrouwelijk.

Hello Nike’s

Als je aan sneakers denkt, denk je hoogstwaarschijnlijk meteen aan Nike’s. Ze zien er erg leuk uit en zitten ook erg lekker tijdens het sporten. Deze multifunctionele schoen staat goed onder je sportlegging maar ook gewoon onder een skinny jeans als je niet aan het sporten bent. De meest geliefde schoen is toch wel de Nike Air Max. Helaas is dat ook te zien aan het prijskaartje. Gelukkig zijn er ook veel mooie alternatieven te koop.  

Hoe ziet jouw ideale sportoutfit eruit? Luister jij ook graag muziek tijdens het sporten? Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

10 gedachten over “Healthy lifestyle: Mode voor fitness!”

  1. BeautyinsideandoutNL

    Mijn ideale sportoutfit bestaat net zoals een eerdere reactie hierboven uit Nike, ik ben een wandelend reclamebord voor Nike wat betreft sporten:p En ik kan ook echt niet zonder muziek!

  2. 2 jaar terug sportte ik elke dag. Maar mijn lichaam is enorm achteruit gegaan.. Daarom sport ik niet meer.. maar toch wil ik het weer proberen.
    Mariska onlangs geplaatst…DIY kurkflesMy Profile

  3. Ik heb altijd een legging aan van de Action en gewoon een shirtje! Ligt ook een beetje wat voor een weer het is.

  4. Ik vind leuke sportkleding wel essentieel als ik sport. Het geeft me een goed gevoel als ik er, op mijn rode bezwete hoofd na, toch een beetje leuk uitzie. Bovendien is nieuwe sportkleding handig, want dan wil ik altijd direct gaan sporten. Ik doe tegenwoordig aan crossfit. Kei leuk!
    Marit onlangs geplaatst…ABOUT THE REEBOK CROSSFIT SPRINT TRMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.