Diary donderdag: High tea, John Mayer concert en meer

diary1234

Afgelopen week was een week met verschillende dingen op de planning. Zo sprak ik donderdag af met Manon en Bibian voor de high tea meet (waar jullie de vlog van hebben kunnen zien) en stond vrijdag het concert van John Mayer in het Ziggo dome op het programma. Het weekend hielden we daarom wat rustiger  en maandag was het weer tijd voor een WK voetbal wedstrijd. De rest van de planning van afgelopen week en de foto’s ervan laat ik vandaag aan jullie zien in deze diary donderdag, kijken jullie mee?

Deze foto maakten we donderdag toen ik de high tea meet had.  Niet alle foto’s hoeven serieus te zijn natuurlijk haha. Was heel gezellig meiden!

Mmm high tea hapjes en drankjes!

Dit leuke cadeau pakketje kreeg ik voor Lana en mij, zo leuk!

Vrijdagavond gingen vriendlief en ik naar het concert van John Mayer. De broers van Yannick hadden voor het eerst een avondje op Lana gepast. Wij hadden daardoor echt een datenight samen. Allebei zijn we dol op de muziek van John Mayer.

Een hele vage foto maar wat hebben we genoten van het concert van John Mayer! Hij kan zo prachtig zingen en zijn muziek en teksten raken me heel diep. Topavond!

Een echte fan verlaat een concert natuurlijk niet zonder fanshirt haha! Ik kocht dit toffe John Mayer shirt en mijn vriend kocht een hoodie/vest van John Mayer.

In het weekend deden we heel rustig aan zodat ik een beetje kon bijkomen. Ik keek onder andere een aflevering van Orange is the new black op mijn ipad.

En we gingen een stukje fietsen nu Lana voortaan op de fiets mee kan.

Zo dol op mijn nieuwe moederfiets!

Zondagavond kookten we quesadillas, wij vinden dat echt heerlijk!

Maandagavond keken we voetbal bij vrienden thuis. Zij hebben een zoontje van 4 maanden dus dat is hartstikke leuk. Wij (de vrouwen) zorgden voor het eten (Soep, salade, brood met lekkere smeersels en partysnacks)  zodat de mannen van het voetbal konden genieten.

Dinsdag stond een dagje filmen op de planning. Deze foto is alvast een hintje voor een video die eraan zit te komen.

Mijn lieve vriendin Lisa heeft de rol van cameravrouw op zich genomen en mij geholpen met filmen. Dit is hoe we eruit zagen toen we klaar waren met filmen.

En zo zagen we eruit toen het echte werk ging beginnen, bril op en gaan met die banaan haha! We gingen de videobeelden editen tot een filmpje. Daar zitten wat uurtjes werk in maar dan heb je ook wat.  We hadden het in ieder geval heel gezellig. Binnenkort zien jullie het eindresultaat!

In de Lief! winkel in Den Bosch werd ik verliefd op deze luiertas. Ik wilde hem niet kopen want ik dacht dat het een ‘impuls’ aankoop zou zijn, ik heb namelijk al een mooie Lief! luiertas. Ik dacht dat het zo’n product zou zijn dat als je het niet koopt en je thuis komt je alweer vergeten was waar je in de winkel mee in je handen stond. Ik dacht ook bij deze tas dat de wens zou vervliegen. Maar nee hoor, ik bleef dagen aan deze tas denken tot ik deze zondag online besteld heb. Hij kwam dinsdag binnen en ik ben er nu al helemaal dol op. Hij is veel praktischer ingedeeld dan mijn andere luiertas en ik vind ‘m veel stijlvoller.

Mmm mijn nieuwe ontbijt favoriet op dit moment: Turkse yoghurt met stukjes banaan, cacao nibs, walnoten en woudhoning, heerlijk!

Terwijl ik een foto van mijn ontbijtje aan het maken was, zat Lana al te azen op haar eigen ontbijtje haha! Lana blijft trouw smikkelen van haar mama-melk-havermout-banaan-papje.

De nieuwe Linda kwam binnen dus het was tijd voor een momentje Me-time. Ik vond mijn Iphone wel heel goed matchen met de kleuren van de cover.

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om een kijkje te nemen in mijn week in foto’s. Hoe is jullie week geweest en zitten er nog John Mayer liefhebbers in mijn publiek? Laat je reactie op de diary achter in de comments.

Veel liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

33 gedachten over “Diary donderdag: High tea, John Mayer concert en meer”

 1. Wat een heerlijke high-tea! Ik heb allebei de seizoenen van oitnb zo snel gekeken haha!
  Liefs, Tessa

 2. Gebruik al 2,5 jaar mijn lief luiertas en pas brak een hengsel af… Ze zijn super fijn, praktisch en sterk. Ben er ook dol op. John Mayer = top! Gezellig drukke week. Je zult aan het einde van de week wel moe geweestzijn

 3. Als je eraan blijft denken moet je het gewoon kopen! En dan niet te lang wachten want dan heb je kan dat het alweer weg is (had ik dus haha), gelukkig had jij daar geen last van. Super fijn dat jullie nu ook met Lana kunnen fietsen, heerlijk ontspannen van het mooie weer genieten!

 4. Wat leuk! En wat gaaf dat je naar John Mayer geweest bent. Hier nog een echte fan!

 5. Als ik jou week lees, dan weet ik weer dat ik deze week te weinig foto’s heb genomen, want het is zo heerlijk om mee te kijken 😉

 6. Leuke week heb je gehad zo te zien! Ik ben ook op zoek naar een fietszitje en vroeg me af waar die van jou van is? Hij ziet er erg stevig en goed uit!
  Odile | Go mommy go! onlangs geplaatst…Diary #2My Profile

 7. Gaaf zeg, naar John Mayer! Ik vind zijn muziek heerlijk. Ik zou ‘m alleen op straat straal voorbij lopen. Geen idee hoe hij eruit ziet. Ik moet nog steeds de Linda een keer kopen. Nog nooit gedaan en ik hoor wel hele positieve dingen!
  Marion onlangs geplaatst…Eetstoornis ~ Herstel: De FinishMy Profile

 8. Klinkt goed hoor, die dates en het editen van het filmpje (nieuwsgierig!) en john mayer.. Nice! En die luiertas.. ooh ik blijf zeuren bij mijn man hoor. Want ik wil ook een lief! luiertas!
  Nicole onlangs geplaatst…LotgenotenMy Profile

 9. Wat een leuke blogpost om te lezen en te zien! het aanschaffen van een luiertas moet niet onderschat worden, ik was erg fan van mijn Kitsch kitschen tas. die was heel handig in te delen en lekker ruim en je kon hem goed over je kinderwagen hangen! Maar ik heb er echt een aantal versleten! van duur tot kruidvat kwaliteit!
  En de fiets, heerlijk is dat als je je kleintje lekker mee kunt nemen op de fiets! ik weet het nog als de dag van gisteren… Inmiddels ben ik nu naar stap 2… een fiets met een duozitje achterop!

 10. Leuke foto’s! Die luiertas is moooi zeg! Snap dat je ‘m niet uit je hoofd kreeg 😉 En dat fietsen, geweldig! Morgen komt mijn moederfiets binnen. Lise kan nog niet zelfstandig zitten, dus ik moet nog even geduld hebben maar kan echt niet wachten!!
  Monique onlangs geplaatst…Winnen: boek ‘Buskruit met Muisjes’My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.