Gezonde snack voor onderweg: Jup, ik ben gewoon dol op healthy food gadgets! Ik ben heel blij dat het tegenwoordig helemaal oké is om gezond en verantwoord te willen leven. Toen ik op mijn achttiende begon met gezonder leven werd ik nog een beetje als een suf typetje neergezet. Havermout eten was echt not done toentertijd. Tegenwoordig is het ineens helemaal hip om mee te doen met die trends rondom superfoods en suikervrij eten. Dat veranderd voor mij weinig aan mijn voedingspatroon want gezond leven hoort gewoon bij mij, maar doordat het helemaal hip is ineens, gaat de voedingsmiddelenindustrie hier helemaal in mee door heerlijke gezonde foodies op te markt te brengen, dat vind ik natuurlijk top! Vorige week konden jullie mijn green smoothie challenge filmpje zien met de nieuwe superjuices van AH to go. Gisteren kwam er weer een koerier aan de deur met een heerlijk healthy food lunch pakketje. Kwam dat even mooi uit nog voor lunchtijd! Ik ga jullie laten zien wat ik ontvangen heb als gezonde snacks voor onderweg en waarom ik hier zo enthousiast over ben.

Gezonde snack voor onderweg

Albert Heijn to go speelt in op de nieuwe healthy food trends door natuurlijke watertjes te introduceren met gezonde ingrediënten erin. Ik ontving twee flesjes : een flesje water met citroen en munt. Dit vind ik echt een gouden klassieker.  En een variant van water met komkommer en dille wat voor mij een nieuwe ontdekking is. Helemaal hipster  (lol) deed ik het water in mijn mason jars wat een super leuk effect gaf. Water drinken was nog nooit zo leuk en lekker. De flesjes kosten €1,75 per stuk en vind ik echt een aanrader, zeker ook wanneer je normaliter water drinken wat saai vind. Kom je niet in de buurt van een Ah to go dan kun je deze watertjes ook lekker zelf maken door aan je gekoelde water wat stronkjes dille of munt toe te voegen. Een schijfje citroen of wat komkommerplakjes.

Ook heeft de Ah to fo twee zomerse lunchsalades ontwikkeld die perfect zijn voor een picknick of een gezonde lunch voor onderweg. Op de foto hierboven zie je de Kip-noedel salade. Een aziatische salade met pikante Tandoori-kip, spinazie, rode paprika en kokos-limoen dressing. Het andere bakje dat ik ontving is een avocado kaassalade met allerlei groentes zoals natuurlijk avocado, linzen, doperwten, sperziebonen, bosui en spinazie. Er is witte kaas aan toegevoegd en een yoghurt dressing on the side. De salades kosten €4,00 per stuk.

Dit lekkere food nieuwtje wilde ik gewoon even met jullie delen op deze foodie friday. Welk watertje of welke lunchsalade zou jij wel willen proberen? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

23 gedachten over “Gezonde snack voor onderweg”

 1. Water met citroen maak ik nu ook vaak op warme dagen. Alleen munt er aan toevoegen heb ik nog niet gedaan. Makkelijk dat je het nu zo kant en klaar kunt halen voor onderweg…. toch maak ik het liever zelf voor die prijs!
  Geertje onlangs geplaatst…Onze Bruiloft Dag 2My Profile

 2. Heel leuk dat er ook steeds meer “makkelijke” gezonde dingen verkrijgbaar zijn! Ik zou sowieso voor de salade met avocado gaan omdat ik vegetarisch eet 😉
  Manon onlangs geplaatst…Plog 05-06-2014My Profile

 3. Leuk dat de AH to go ook zo mee gaat met allerlei gezonde dingen:)

  Ziet er allemaal heerlijk uit, die salade kip-noedel lijkt me heerlijk. Qua water ben ik erg benieuwd naar dille-komkommer. Om te eten een lekkere combinatie, in water heb ik dat nog nooit geprobeerd.

  Citroen doe ik al vaker in m’n water, munt eigenlijk nooit, ik hou helaas niet zoveel van munt:)
  Miranda onlangs geplaatst…Favorite Friday: favoriete nagellak kleurenMy Profile

 4. Ziet er heel leuk uit. Het water zou ik eerder zelf maken, doe ik nu ook regelmatig. Maar het is indd wel erg leuk voor een keertje onderweg!
  Saskia onlangs geplaatst…Mac MochaMy Profile

 5. Wat leuk allemaal! Helemaal top dat ze zo erin mee gaan. De watertjes lijken mij helemaal niets maar dat is puur omdat ik er niet van hou. De Kip-noedel salade salade daarentegen, die lijkt me onwijs lekker!

 6. leuk dat de AH to go ook gezonde alternatieve biedt. Maar voor 1.75 per een flesje water en een stuk citroen en een paar blaadjes munt vind ik prijzig. Voor 1/5 van die prijs maak ik zelf en neem mee in een thermosbeker
  Chiara onlangs geplaatst…Food Friday: 14 days sugar freeMy Profile

 7. Leuk om te lezen altijd! Zit er in die voorverpakte salades geen suiker dan??

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.