Diary donderdag: Countdown to christmas

diary1

 

Hello donderdag! Vandaag deel ik weer mijn diary van afgelopen week, althans mijn diary in foto’s. Ik kan maar niet geloven dat het volgende week alweer kerstmis is, de tijd is zo voorbij gevlogen. Sinds Lana geboren is lijkt de tijd dubbel zo hard te gaan. Ik probeer bewust van ieder moment te genieten want de groeit als kool en voor ik het door heb loopt ze al rond haha. 1. Afgelopen vrijdag begon ik mijn ochtend lekker fit in de sportschool. Als je mama bent, en vooral als je borstvoeding geeft dan vraagt dit natuurlijk de nodige voorbereiding. Om 7.00 stond de wekker en begon het voed-kolf ritueel, zodat ik om 8.15 kon ontbijten en me klaarmaken voor de workout die om 9.00 begon. 2. Ik ben dol op de december kalender en dit is voor ons een jaarlijks  ritueel, iedere dag weer een vakje open krassen. Zo blij als een kind, openen mijn vriend en ik een vakje in de hoop prijs te hebben. We hebben er nooit meer als 5 euro mee gewonnen maar het blijft iets leuks om dagelijks te doen haha. 3. Happy friday! Een van de leukste dagen van de week!

 

1. Vrijdag was ik zoals jullie gisteren in de vlog kunnen zien, lekker een middagje naar de Efteling geweest met Lana en een vriendin van ons. Het was heel fijn om lekker rondgewandeld te hebben. 2. Ik vond deze afbeelding erg inspirerend, en helpend wanneer je ergens een knoop voor wilt doorhakken. Iets waar ik zeker wat van kan leren!. 3. Een heerlijk ontbijtje van Griekse yoghurt, appel, kaneel en granola mmm!. 4. Mijn nieuwe schoenen zijn binnengekomen en deze kun je morgen in een shoplog voorbij zien komen, I love them! Geweldig voor het sporten!

diary3

 

1. Ik ontving deze geweldige geboortemuisjes, ik heb nu een winactie online waarbij je zelf deze muisjes kunt winnen, doe jij al mee? Je kunt alleen vandaag nog meedoen. 2. Ik en mijn gepersonaliseerde muisjes, selfie time haha!. 3. Ik heb een nieuw geweldig fluffy jasje. en dit was een deel van mijn outfit van die dag. Ik ben dol op dit fijne jasje.

diary 51. Wauw ik stond in de krant, en dan wel in de Spits van maandag, deze is online nog terug te vinden. Ik werd gevraagd om wat te vertellen over de gender reveal party die ik gegeven had toen ik 16 weken zwanger was van Lana. Zo trots ben ik op het artikel! 2, Ik kwam deze afbeelding tegen en moest er zo om lachen. Ik merk dit altijd bij de sportschool, in december alle plek om heerlijk te sporten, ik sport hier al jaren en in januari is er weinig plek  (weinig parkeerplek en weinig plek in de groepslessen) door de extreme drukte door de goede voornemens. In februari ebt deze drukte weer weg en in  maart hebben we weer alle ruimte. Heb jij goede sportvoornemens? 3. Afgelopen maandag had ik een mommy monday filmpje online waarin ik de mommy essentials (benodigdheden) liet zien. Ook is er een winactie online waarmee je een ergobaby draagzak kunt winnen. Heb ik normaliter weinig winacties, is het deze week raak met 2 acties!.

diary6

 

1. Ik had gisteren een afspraak bij de dietist voor mijn diabetes, en in de wachtkamer las ik de fabulous mama, wat een leuk magazine!. 2. Ik kocht het boekje ‘bloggen als een pro’ en ik ben dit nu aan het lezen. Ik ben heel erg benieuwd hierna, iemand met ervaringen met dit boek? 3. Yeah ik behaalde de 500 bloglovin’ volgers! Wauw wat ben ik daar trots op en wat ben ik jullie dankbaar! Mijn bezoekers zijn de liefste!  Volg jij me al via Bloglovin’? 

Nog maar een paar dagen tot kerstmis, hebben jullie er ook al zo’n zin in? Heerlijk eten, gezelligheid van familie om ons heen, en genieten van de eerste kerst als gezinnetje met Lana. Kerstmuziek op repeat en genieten maar!  Wat zijn jullie kerstplannen?

Liefs Kelly.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

26 gedachten over “Diary donderdag: Countdown to christmas”

  1. Gefeliciteerd met je 500 volgers! En volgend jaar koop ik ook zo’n december kalender, is stiekem toch wel leuk 😉 Wij pakken op Kerstavond de cadeautjes onder de boom uit, zitten op eerste kerstdag in de Efteling en gaan op tweede kerstdag bij familie langs 🙂
    Sylvia Kuijsten onlangs geplaatst…DozijnsletMy Profile

  2. Ik ben ook benieuwd naar het ‘bloggen als een pro’ boek. Hele herkenbaar trouwens, ik kijk niet uit naar de drukke sportschool in januari. En je schoenen zijn zo prachtig!
    Hester onlangs geplaatst…Jij kunt het ook!My Profile

  3. De tijd gaat echt bizar snel, kan me echt niet voorstellen dat het volgende week al kerst is… Gefeliciteerd met je 500 volgers, welverdiend! Ik ben ook erg benieuwd naar het boekje ‘bloggen als een pro’, hopelijk schrijf je een review! 🙂
    Con leche onlangs geplaatst…DIY: Christmas tree decorationsMy Profile

  4. Leuke diary, ik heb ook zo’n zin in kerst. Wat betreft de sportvoornemens, ik ben nu een aantal maanden lekker aan het sporten dus ik ben van plan gewoon door te gaan met sporten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.