Diary donderdag: Countdown to christmas

diary1

 

Hello donderdag! Vandaag deel ik weer mijn diary van afgelopen week, althans mijn diary in foto’s. Ik kan maar niet geloven dat het volgende week alweer kerstmis is, de tijd is zo voorbij gevlogen. Sinds Lana geboren is lijkt de tijd dubbel zo hard te gaan. Ik probeer bewust van ieder moment te genieten want de groeit als kool en voor ik het door heb loopt ze al rond haha. 1. Afgelopen vrijdag begon ik mijn ochtend lekker fit in de sportschool. Als je mama bent, en vooral als je borstvoeding geeft dan vraagt dit natuurlijk de nodige voorbereiding. Om 7.00 stond de wekker en begon het voed-kolf ritueel, zodat ik om 8.15 kon ontbijten en me klaarmaken voor de workout die om 9.00 begon. 2. Ik ben dol op de december kalender en dit is voor ons een jaarlijks  ritueel, iedere dag weer een vakje open krassen. Zo blij als een kind, openen mijn vriend en ik een vakje in de hoop prijs te hebben. We hebben er nooit meer als 5 euro mee gewonnen maar het blijft iets leuks om dagelijks te doen haha. 3. Happy friday! Een van de leukste dagen van de week!

 

1. Vrijdag was ik zoals jullie gisteren in de vlog kunnen zien, lekker een middagje naar de Efteling geweest met Lana en een vriendin van ons. Het was heel fijn om lekker rondgewandeld te hebben. 2. Ik vond deze afbeelding erg inspirerend, en helpend wanneer je ergens een knoop voor wilt doorhakken. Iets waar ik zeker wat van kan leren!. 3. Een heerlijk ontbijtje van Griekse yoghurt, appel, kaneel en granola mmm!. 4. Mijn nieuwe schoenen zijn binnengekomen en deze kun je morgen in een shoplog voorbij zien komen, I love them! Geweldig voor het sporten!

diary3

 

1. Ik ontving deze geweldige geboortemuisjes, ik heb nu een winactie online waarbij je zelf deze muisjes kunt winnen, doe jij al mee? Je kunt alleen vandaag nog meedoen. 2. Ik en mijn gepersonaliseerde muisjes, selfie time haha!. 3. Ik heb een nieuw geweldig fluffy jasje. en dit was een deel van mijn outfit van die dag. Ik ben dol op dit fijne jasje.

diary 51. Wauw ik stond in de krant, en dan wel in de Spits van maandag, deze is online nog terug te vinden. Ik werd gevraagd om wat te vertellen over de gender reveal party die ik gegeven had toen ik 16 weken zwanger was van Lana. Zo trots ben ik op het artikel! 2, Ik kwam deze afbeelding tegen en moest er zo om lachen. Ik merk dit altijd bij de sportschool, in december alle plek om heerlijk te sporten, ik sport hier al jaren en in januari is er weinig plek  (weinig parkeerplek en weinig plek in de groepslessen) door de extreme drukte door de goede voornemens. In februari ebt deze drukte weer weg en in  maart hebben we weer alle ruimte. Heb jij goede sportvoornemens? 3. Afgelopen maandag had ik een mommy monday filmpje online waarin ik de mommy essentials (benodigdheden) liet zien. Ook is er een winactie online waarmee je een ergobaby draagzak kunt winnen. Heb ik normaliter weinig winacties, is het deze week raak met 2 acties!.

diary6

 

1. Ik had gisteren een afspraak bij de dietist voor mijn diabetes, en in de wachtkamer las ik de fabulous mama, wat een leuk magazine!. 2. Ik kocht het boekje ‘bloggen als een pro’ en ik ben dit nu aan het lezen. Ik ben heel erg benieuwd hierna, iemand met ervaringen met dit boek? 3. Yeah ik behaalde de 500 bloglovin’ volgers! Wauw wat ben ik daar trots op en wat ben ik jullie dankbaar! Mijn bezoekers zijn de liefste!  Volg jij me al via Bloglovin’? 

Nog maar een paar dagen tot kerstmis, hebben jullie er ook al zo’n zin in? Heerlijk eten, gezelligheid van familie om ons heen, en genieten van de eerste kerst als gezinnetje met Lana. Kerstmuziek op repeat en genieten maar!  Wat zijn jullie kerstplannen?

Liefs Kelly.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

26 reacties

 • Geertje
  19 december 2013

  Bloggen als een pro heb ik ook gelezen! Leest heerlijk weg en staan goede tips in…
  Kerst vieren wij lekker thuis, in de relax-stand 😉
  Geertje onlangs geplaatst…Weight Watchers, Week 3: Op Tafel Met Kerst…My Profile

 • Gwen
  19 december 2013

  Bizar he, hoe hard het gaat als je kindje geboren is in vergelijking met de zwangerschap? Ik verbaas me nog elke dag over hoe snel Olivia groot wordt enzo.
  Gwen onlangs geplaatst…Fopspeentjes + winactieMy Profile

 • Dagmar
  19 december 2013

  Wat een heerlijke diary! En wat ben ik onwijs trots op je hoe je blog aan het groeien is! Je bent een topper <3
  Dagmar onlangs geplaatst…FASHION / De ideale Christmas lookMy Profile

 • Anouk
  19 december 2013

  Oeh dat boek lijkt mij ook wel wat!
  Anouk onlangs geplaatst…Interieur: kerstdecoratie.My Profile

 • Sylvia Kuijsten
  19 december 2013

  Gefeliciteerd met je 500 volgers! En volgend jaar koop ik ook zo’n december kalender, is stiekem toch wel leuk 😉 Wij pakken op Kerstavond de cadeautjes onder de boom uit, zitten op eerste kerstdag in de Efteling en gaan op tweede kerstdag bij familie langs 🙂
  Sylvia Kuijsten onlangs geplaatst…DozijnsletMy Profile

 • Cindy
  19 december 2013

  Wat een leuk fluffy jasje heb je! En dat boekje “Bloggen als een Pro”, die kan ik ook wel gebruiken haha. Misschien leuk voor kerst. Efteling blijft altijd leuk!
  Cindy onlangs geplaatst…Kruidvat Bodyfruit Body Butter Pink Grapefruit & LemonMy Profile

 • joyce
  19 december 2013

  Heerlijk overzicht Kel! Ik vind je schoenen heel mooi!
  joyce onlangs geplaatst…Blogmas: kerst foto shootMy Profile

 • Saskia
  19 december 2013

  Leuk om te zien weer! Ik kan mij ook niet goed voorstellen dat het bijna kerst is!
  Saskia onlangs geplaatst…Maak je eigen (eetbare) lipscrub!My Profile

 • Hester
  19 december 2013

  Ik ben ook benieuwd naar het ‘bloggen als een pro’ boek. Hele herkenbaar trouwens, ik kijk niet uit naar de drukke sportschool in januari. En je schoenen zijn zo prachtig!
  Hester onlangs geplaatst…Jij kunt het ook!My Profile

 • Con leche
  19 december 2013

  De tijd gaat echt bizar snel, kan me echt niet voorstellen dat het volgende week al kerst is… Gefeliciteerd met je 500 volgers, welverdiend! Ik ben ook erg benieuwd naar het boekje ‘bloggen als een pro’, hopelijk schrijf je een review! 🙂
  Con leche onlangs geplaatst…DIY: Christmas tree decorationsMy Profile

 • Life of Simone
  19 december 2013

  Leuke diary weer Kelly! Dat fluffy vestje heb ik ook besteld, maar dan in het zwart. Kan niet wachten tot hij binnen is!

 • martinaa89
  19 december 2013

  prachtige Nikes!
  martinaa89 onlangs geplaatst…19 December 2013 – EmptiesMy Profile

 • WeHeartFit
  19 december 2013

  Gefeliciteerd met je 500 volgers! En die Nike’s oehhhhhh ik ben benieuwd morgen!
  WeHeartFit onlangs geplaatst…Waarom ik calorieën tellen onzin vindMy Profile

 • Kim
  19 december 2013

  Leuke diary! Wow, al 500 volgers, super!
  Kim onlangs geplaatst…Nieuwe favoriete lipstick: Mesmerize van Calvin KleinMy Profile

 • Rosalie
  19 december 2013

  Die Nike schoenen zijn mooi! <3
  Rosalie onlangs geplaatst…Kerstfeest op de dam 2013My Profile

 • Manon
  19 december 2013

  Leuke fotootjes! Ik geniet nu nog van alle kerst-voorpret maar het gaat inderdaad ZO snel… Over twee weken kunnen we de boom alweer opruimen 🙁
  Manon onlangs geplaatst…De KattenkapperMy Profile

 • Jewelyz
  19 december 2013

  Ah wat leuk die geboortemuisjes met jullie namen! 🙂
  Jewelyz onlangs geplaatst…December winactie #4My Profile

 • Kimberly
  19 december 2013

  Ohh de winter Efteling lijkt me zo ontzettend leuk om eens naartoe te gaan 😀 Dat wil ik nog altijd een keer, net als naar Disney. En je fluffy jasje vind ik ook zo leuk! <3
  Kimberly onlangs geplaatst…Eten in kerstsfeer samen met Laura’s Bakery!My Profile

 • Suzanne
  19 december 2013

  Gefeliciteerd met je 500 volgers! Leuk overzichtje weer! xx
  Suzanne onlangs geplaatst…Super lekkere tabouleh met falafelMy Profile

 • Laura Louise - Fablouise
  19 december 2013

  Wat een super leuke foto’s allemaal! Ik vind je sport schoenen heel erg tof en je fluffy jasje ook!!

 • Daniëlle
  19 december 2013

  Leuke diary, ik heb ook zo’n zin in kerst. Wat betreft de sportvoornemens, ik ben nu een aantal maanden lekker aan het sporten dus ik ben van plan gewoon door te gaan met sporten!

 • Dionne
  19 december 2013

  Wat een leuke diary! Zo tof dat je in de Spits stond.
  Dionne onlangs geplaatst…OOTD | Off to the interviewMy Profile

 • Bibian
  19 december 2013

  Wat een leuke diary, en super leuk dat je in de krant stond… Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…De KattenkapperMy Profile

 • Anne Solveig
  19 december 2013

  Je schoeeeenen!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…LOOSE CURLSMy Profile

 • Kim / Vintage & Beauty
  20 december 2013

  Leuk overzicht heb je gegeven! Ben erg benieuwd naar dat boekje!

  Liefs,
  Kim
  Kim / Vintage & Beauty onlangs geplaatst…What to wear with my new leather jacket?My Profile

 • Whitney
  22 december 2013

  Love je sportschoenen. Heb niet echt een goed voornemen. Jusy keep on doing what I’m doing now.
  Whitney onlangs geplaatst…Verlof week #7My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.